-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz bulikavagyok #12844 üzenetére
Alakul!
-
hadogabi1
senior tag
Tutira rendelem én is. Ezekre az árakra számoltam. Már csak a kinect sport kell hozzá és plusz 1 kontroller a fifa miatt. Indulhat a móka 2 hónap múlva kb
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
janos666
nagyúr
Ismered John Graham Arby 'n' the Chief sorozatát?
Az első linken vannak az epizódok, bár néhány már eltűnt a youtube-ról (de valaki feltette piratebay-re egy csomagban az összes részt - vagyis később észrevettem, hogy egyet elrontottam, valamikor csinálnom kéne egy repack-ot).
Ebből meríthetsz némi ötletet az oltárhoz, de most nem tudnám megmondani melyik részben épít egyet Chief.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
pzstm
titán
Guacamalee Júliusi ingyenes Gold játék már tölthető. Másik kettő is elérhető még ingyenesen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
SütiGTi
senior tag
Frissítés után preview dashboard jópofának tűnik...
Megjött a stereo headset, nagyon frankón szól...tök jól be tudom állítani, hogy jöjjön a játék hangja is a fejhallgatóban vagy csak a beszélgetés, és tényleg nagyon jó hangzása van -
SütiGTi
senior tag
válasz Zjunior #12864 üzenetére
Sanyo Eneloop-oknál pedig nincs jobb...nekem nagyon jól bírják a joy-ban is...Fotózással foglalkozok, és a nagy vakumba használok évek óta eneloop elemeket és komolyan nem tudok ennél jobbat...volt duracelem volt energiserem volt sony-m ami 4000mAh-s de az eneloop a legjobb...
-
Krisz0630
senior tag
Nem tudom letölteni az új goldos címét, mindenképpen bankkártyát kér. Másnál is így van?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Cimbye
tag
Forza 5 + Plants vs. Zombies kombó eladó nálam dobozosan várok privibe ajánlatokat
PSN:HUN-Cimbye Xbox live:HUN Cimbye PS4,Xbox One,iPhone 5 HALO RULEZ!!!
-
Krisz0630
senior tag
válasz bulikavagyok #12868 üzenetére
Gondolom, néztem róla videókat és hát azok alapján nem lehet valami nagy durranás.
-
hadogabi1
senior tag
Na láttam az árakat. Egy kérdés érdemes várnom a megrendeléssel vagy mindenhol ennyi lesz akkor az ára a xbox-nak? Akarok hozzá +1 kart +1 tölthető akksikészletet +1 gamet kinect sport-ot. Valamint 12 hó előfizut gold-ra. 220 körül jön ki majd. Érdemes megrendelnem a dolgokat már most vagy várjak? A gép ára gondolom mindenhol ennyi lesz media-tol kezdve mindenhol. Max a kiegeket tudnék spórolni joy akksi stb ha lentebb megy az ára. Vagy erre nem nagyon van esély és mindegy ha most előrendelem. Köszi előre is. Tudom senki se jós
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Vmelyik shopos oldalon lattam gep-kinect-fifa-dance game 159500 akksi pack 4990 Contoller 17990 Kinect sport game 17990 12honap gold fizu 17990 asszem ezeket az arakat lattam kb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
legiaap
félisten
Na hazaértem és meglestem ezt az ingyenes game-et. Tényleg vicc. Végignéztem. Store-t és ahogy látom van még egy pár ilyen selejt game amit kiadnak goldban majd...
Amúgy most csak ez az egy ingyenes game van?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
godzsy2
senior tag
Ne örüljetek ennyire ezeknek az áraknak, a technet szerint csak az előrendelőknek ennyi: forrás
"Fontos, hogy a fenti két ajánlat kizárólag az előrendelők számára lesz elérhető. Előrendeléseket a megjelenést megelőző napig, illetve a készlet erejéig tudják fogadni az értékesítő partnerek."
Gondolom megjelenés után nem fog hozzá járni a két játék, vagy más lesz az árcédulán.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Ha valakit érdekel, már le lehet tölteni bankkártya nélkül is az új gold címet.
-
Damage401
senior tag
válasz godzsy2 #12889 üzenetére
Szerintem is az lesz, hogy kiveszik a két játékos és úgy lesz az ára. Mert ha megnézed +20.000 Ft ajándékba adnak. Mindegy én leadtam várom a szeptembert
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
hadogabi1
senior tag
Magára a gépre leadtam én is. A plusz játékot meg amit akarok rendelni meg 1 kontrollert plusz 1 év goldot meg akksikat azt majd ha megjön a gép addig még hátha lentebb megy a kiegek és game ára. Ha nem az se gond. Fentebb biztos nem megy. A gépre már leadtam tegnap az előrendelést meg is jött a mail.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Damage401
senior tag
válasz hadogabi1 #12893 üzenetére
Szia,
Te kinél adtad le a rendelésed?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
DummyBoy
senior tag
Sziasztok! Hol lehet ezeket előrendelni? Mi is szerettük volna, de nem tudtuk, hol lenne érdemes...
Life is shor...
-
Damage401
senior tag
válasz DummyBoy #12897 üzenetére
Szia
Én a konzolvilágnál rendeltem elő:
XO Kinect+2játék
XO Kinect nélkül+2játék[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest