Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz #24720640 #118436 üzenetére

    Nehéz téged lekövetni. Veszel egy X-et aztán fikázol, hogy nincs játék. De azért csak vennél hozzá egy fülest is 20k-ért. Majd jössz, hogy milyen szar a menürendszer, de azt sem tudod hogyan kell Add to home és Add to Pin funkciókat használni.

    Mi lenne akkor ha előbb olvasnál (google.com) majd utána raknád tele a fórumot fél/OFF-os és/vagy állandó 1 percen belüli dupla kommentekkel. Van egy csodálatos funkciója a kommentjeidnek a "Szerkesztés" - azzal is kérlek ismerkedj, meg mert amióta megvetted az X-et (amire egyébként nincs szükséged és nincs rá játék se) azóta a te kommentjeidet kell javarészt kezelgetnem.

    (#118445) sugarforce: igen, mert te és még sokan mások nem 2 napja használjuk a menüt, hanem több hete/hónapja. És nem mellesleg ha valamit nem találtunk, megkerestük.

    (#118448) mike1334: tavaly november 18-28-ig tartott és ezek voltak benne: [link]

    De az év utolsó részében még lesz egy nagyobb akció, ez tavaly dec 22-től január 9-ig futott. Voltak benne napi akciók is btw. [link]

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák