Új hozzászólás Aktív témák

  • PappZ75

    tag

    Sziasztok!

    Volna pár kérdésem.

    Most vettem egy ONE-t előtte csak sima offline 360-asom volt.

    Ehhez járt letöltő kód Forza Horizon 3. Kis sok nyelvű papírfecnin azt kaptam mellette, hogy egyszeri letöltésre jogosít.

    1. Ez most hogy is van tényleg csak egyszer tudom telepíteni? Pl ha hely hiány miatt törölnöm kell többet fel sem tehetem? Vagy ha veszek egy letöltő kódos játékot az is ilyen lesz?

    2. Ha 1-esre az a válasz hogy lehet máskor is újra telepíteni, akkor azt később egy törlés után hogy kell? Természetesen ugyanarra a profilra.

    3. Ha később rakok mellé egy külső 2 TB-os HDD-t át tudom arra helyezni az ide felrakott játékot?

    4. Kaptam egy lemezes Forza 7-et gondolom ezt sehogy sem lehet lemez nélkülisre regisztrálni, azaz hogy csak az én profilom induljon el? (tehát nyilván onnantól már más ONE-ra nem is lehetne telepíteni.

    5. a 360-on volt több profil, nekem a gyerekeknek külön-külön. Itt erre van mód úgy hogy játszani is tudjanak az összes játékkal amit megvettem és feltelepítettem?

    6. EA Access. Vennék pár játékot. Need For Speed The Game (asszem a 2015 végén megjelent) és a Star Wars Battlefront 1, Xbox Store-ban mindegyiket csak csomagban árulják EA Access-sel, ami 1 évre 5 rugó. Ez az EA Acces mire jó nekem, hogy hálózatban játsszam? Ha nem akarom, csak simán offline-ban akkor minek is ez nekem? Meg lehet ezeket valahol EA Acces nélkül is venni?
    A Need for Speed-et itt [link] 13 euróért letöltő kódosan meg tudom venni. Nem ír EA Acces-t hozzá, de kell ide is?
    A StarWars Battlefront letöltő kódosan meg itt: [link] 23 euróért letöltő kódosan szintén EA Access nélkül.
    Lemezesek nem kellenek.

    7. Witcher 3 magyar feliratosan is van, ha ezt máshol (nem magyar Xbox store-ban) veszem meg (letöltő kóddal), hanem pl fenti link helyén, akkor az is ha telepítem magyar lokalizációjú lesz (felirat szinten)?

    Köszönöm a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák