Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    (#5278) Minstrel: Jó, hát én sem voltam éppen szomorú, mikor mutatják a fekete VW-t a sóderágyban :D . De Priaulx-t nagyon sajnáltam viszont az első futam utolsó köreiben. 16-17 körön át vezette a futamot (bár nem vett éppen egy jó rajtot. Collard majdnem elröpült mellette.) erre a vége előtt nemsokkal meg nem hogy az első helyet, de még a dobogót is bukta. Pedig végig szurkoltam neki. Mondtam is egy ízes "a krvistenbszameget", mikor elmentek mellette :) .

    Egyébként lehet át kellene nevezni a topikot Túraautó bajnokságok topikra, mert az utóbbi időben volt itt már minden: TCR, BTCC :D . Amúgy, ha már TCR: Tóth Norbi indul Kínában Zengőéknél és nem Ficza Feri.

    Jó kis hétvégénk lesz egyébként: TCR, F1 és WTCC.

    WTCC Hungaroring 2015 - Ezt most csak úgy ki kell írnom magamból, szóval bocs :) :

    Nekem idén 100%, hogy kimarad. Eddig mindegyiken ott voltam és nem bántam meg, de most ezek az árak ledobták a láncot az agyamról. 6000 Ft a jegy (mindegy, hogy hétvégi, vagy napi) + paddock 5000 Ft/nap. Ez így kva sok már nekem. Szeretek a paddockba járni, ezért vettem ezt is bele. Ez a buli (nem ettem, nem ittam, nem utaztam fel) 11000 Ft-ról indul! Tavaly ugyanez 7000 Ft-ból megúszható volt. Sőt! Tavaly 15000-be volt nekem úgy a buli, hogy ebben benne volt 2 nap szállás és a kaja is (+ utazás).

    Tudom lehet jönni azzal, hogy: hát miért nem tettem félre rá, de arra az egyszerű válaszom az: hogy a holnapot nem tudom mi lesz, hogy történik, nemhogy tavaly ilyenkor arra gondoljak, hogy idén is WTCC lesz.

    Na mindegy! Kipuffogtam magam :DDD . Az árakkal van bajom....de nagyon :F !

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák