Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz tomic #203808 üzenetére

    6-osok közül a T-34-85M nagyon jó. Ha már úgyis orosz medeket huzol. Azzal a legénységet is tudod fejleszteni, mert ha belerakod a másik orosz med legénységét, akkor nem kapnak büntetést, és be tudod rajta kapcsolni a gyorsított legénységfejlesztést, így az összes XP a legénységre megy.
    A másik kiemelkedő 6-os szinten a Type 64. Az egy kínai light, szóval ha nem vagy jó lightokkal, akkor nem neked való. Nehéz vele jól játszani, pláne, ha bedob 8-asok közé, ami tele van jobbnál jobb lightokkal, ráadásul ott van a két 8-as kerekes (prém és a sztenderd), amik megesznek reggelire. De saját tierben nagyon jó. Egy hátránya, hogy elég kevés a lőszer, ami a mostani megnövelt HP-s low tierben még kevesebbnek érződik.
    A harmadik 6-os talán a Pudel. Nekem személyes kedvencem, igazi meggymagköpködő T6-ban nagyon jó látótávval, pontos löveggel. Szinte egy az egyben Bret. Panther, csak azt nem lehet akármikor megvenni. A 8-as tier neki is ellenfele, de melyik 6-osnak nem? A két tier között sajnos nagy a szakadék. Mivel lengyel med, jó lehet majd a hamarosan érkező lengyel közepes ághoz legénységet húzni.
    T7-ben a SU-122-44 egy elég erős orosz TD, a Krupp-Steyr Waffentragert pedig a következő tankrewards-ból ki lehet venni ingyen, szóval azt nem érdemes megvenni pénzért. A többi kapható 7-est nem ismerem, azokról nem tudok nyilatkozni.
    Amúgy annyira nem ismerem egyik következő tankrewards tankor sem, de szerintem egyik sem olyan rossz. De majd a szakik megaszondják, melyik a legjobb a 3 közül (Firefly, Tündérbolt, Waffentróger).

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák