Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Speedtest.net-en mértem. Ugyanezzel a routerrel a PC az N-es wifi kártyával 13-15 Mbps-t tud (szintén speedtest.neten). Igen, tervezem N-es router vételét, de azt hittem, hogy egy G-s router is többet tud 15 Mbps-nél egy N-es (tehát 300 Mbps-es PCI wifi kártyával) (leglább én is olyan 25 Mbps-re számítottam, amit te is írtál). Egyébként mit ajánlasz, mivel mérjem a net, illetve a wifis hálózat sebességét? csak azért kérdem, mert mikor a UPC bekötötte a netet, akkor ők is a speedtest.net-et használták sebességtesztere.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest