Új hozzászólás Aktív témák
-
saxonb76
csendes tag
válasz kovacs65 #14450 üzenetére
Sziasztok,
Szóval most már kicsit nem tudom mit vegyünk.
Az asszony nem csinál vele csak alap dolgokat.
Word excell, internet, meg internetes játékok.Szóval egy kisebb tabletpccben gondolkodtunk. De az Asus 101-est csak 8350-es procival szerelték.
Aztán meglátta ezt a lenovo yogabookot ami ugyan nem szétszedhető de hajlítgatható meg kicsi meg tud sok mindent és hát az ára sem rossz. SIM nem kell. Csak wifi-t használ.Szóval ezen a nyomon kellene elindulni.
m-core-os proci nem feltétel szerintem bár ha azt mondjátok akkor meggyőzhető vagyok és nyitott mindenre. -
Game-over
aktív tag
válasz kovacs65 #14450 üzenetére
+1
Nekem Cube i9-em van lassan két éve, és teljesen elégedett vagyok vele.
saxonb76 A Yoga nem csak hogy atom procis, de csak 64 gb-os és eMMC tárolós, vagyis lassabb. Ha hosszabb távra tervezel vele akkor én sem ajánlom ennyi pénzért.
Inkább ehhez hasonló teljesítményű gépet keresnék akciósan, ha kint élsz akkor lényegesen jobb ajánlatok közt tudsz válogatni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
szvarog
tag
válasz kovacs65 #13781 üzenetére
És ez szerinted képes egy ilyennel üzembiztosan működni?
http://rexdigital.hu/spd/REX598917/MHL-ADAPTER-MicroUSB-HDMI-atalakito-kabel-11PIN-Sa
Mintha itt azt mondanák, hogy okés:
https://forums.lenovo.com/t5/Windows-based-Tablets/Lenovo-Miix-2-8-inch-HDMI-Adapter/td-p/1441951Viszont itt a listában nem igazán van benne:
http://www.mhltech.org/devices.aspx?tid=1Viszont ki tudja, hogy ez a lista mire is jó vagy sem....
[ Szerkesztve ]
-
Dareius
tag
válasz kovacs65 #12441 üzenetére
Szia,
Rendes használat nálam mondjuk úgy 50% fényerő, és egyhuzamban való használat word, excel, pdf, web böngésző + (yotube vagy zenehallgatás) wifi. Napi rendszeres használat minimum 4 óra.
De van, hogy csak olvasnék rajta tartósan 5-7 órát, de a fényerejét nem ismerve 50% ot venném alapul.
ha tudnál nekem erre válaszolni megköszönném. Lehet még is csak erre a Tabletre ruháznék be az asus helyett mivel annak elmegy kategória a kijelzője csak(a lenovo mix említésre sem méltó)., mivel laptopot már nem vennék szívesen mert már számomra már nem annyira multi funkciósak és mobilisek. -
-
félisten
válasz kovacs65 #12390 üzenetére
Trú. Kár, hogy nem terveztek bele kihúzható Wacom tollat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
válasz kovacs65 #12388 üzenetére
Az is szép (meg jó), de nekem 1080p-vel az már nagyon kis képernyő lenne: inkább 10.8", vagy 11.6" kellene így.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
válasz kovacs65 #12386 üzenetére
Melyik típus? Valamelyik Yoga?
-
Laja333
őstag
válasz kovacs65 #12347 üzenetére
Páromnak rendeltem, hogy gyakorolja rajta a rajzolást/photoshop. Eleinte tökéletes lesz neki, később ha már "kinövi" akkor esetleg egy újabb Surface-t bevállalunk.
Viszont, a hozzá való Stylus-t nagyon lehúzták a külföldi oldalak. Szerintük nem elég érzékeny, sokkal jobban használható vele a Surface vagy a Note tolla.
Mit gondoltok, ezzel működne? -
félisten
válasz kovacs65 #11736 üzenetére
Igen, nyilván oda is lehet kártyát helyezni, csak ez a legtöbb tabnál úgy van, hogy benyomom oldalt, oszt' ha ha végeztem csak rányomok megint, és ki is köpi. Vagy van az olvasó előtt védelem gyanánt egy körömmel kihajtható/elcsúsztatható lapka.
De hogy mindenképpen kulccsal kelljen szenvedni...
-
pècsimunkás
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Amazon Kindle 2022, 16GB, kék eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest