- Milyen routert?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Synology NAS
- ASUS routerek
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Lenovo Miix 10.1 windows 10: úgy tűnik mintha nem akarná 51-53 %-nál jobban feltölteni az aksit....
(5:56 perc van még hátra állítása szerint és 3:15 perc múlva lesz teljesen feltöltve, ha bedugom a töltőt)
Meglátjuk... másvalaki nem tapasztalt hasonlót?
Egyébként elégedett vagyok veleEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
NoMagix
addikt
Biztos meg van, gyári minden, de nem szeretnék ezzel szórakozni.
Azt hittem, hogy a teljes visszaállításnál a 8.1-re megy vissza, de nem számít, legalább az asztalival egyezik a rendszer.
Kiolvastam a telepítőkódot is (itt olvastam a fórumon valaki javasolt egy programot), ráadásul a Lenovo oldalán azt írják, hogy win10-ről visszafelé elfelejtheti az aktiválást a win.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
bakker, reggel úgy ébredtem, hogy átállok a 8.1-re hosszabb időre, ha már itt többen is állították, hogy jobb, mint a win10, nyomtam egy visszaállítást és lám, maradt a win10, akkor marad az usb-s visszaállítás?
Úgy emlékeztem, hogy az old mappa meglétével simán visszaállítom a rendszert!
Na, mind1 ,nem létszükség... -
kisza25
félisten
Már összeált az igény: 11,6" 4GB RAM 64 vagy 128GB ROM 2év gari, olyan, mint a [link]ASUS Transformer Book T100HA-FU027T csak 11,6"-os
Ezt szerettem volna megtudni, hogy ebből várbató-e a t200-as 11,6" variáns?
Azért változott az ár, mert első körben 100eFt-ig néztem, de ott sok volt a kompromisszum, a 10,1" az kocsi, most is arról vagyok, 11,6 azmég tabnak is elmegy, meg mindenképpen winest szeretnék, de ha már kiadok 120+ eFt-ot akkor 11,6" 4Gb 64Gb Atom x5-Z8500 legyen benne, na ilyen gép még nincs lehet várnom kell[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Shade45 #9691 üzenetére
mármint erre?
mert nekem 11,6" gép kellene, de abból csak 2GB RAM-os van, de azért nem adnék 125eFt-ot, 4GB-ért adnék 130-135eFt-ot, de olyan meg nincsAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Shade45
senior tag
válasz kisza25 #9688 üzenetére
Ha beruházol egy ilyen gépre, érdekelne a tapasztalatod, véleményed!
Pár hete szemezek a géppel, de eddig Magyarországon nem találtam forgalomban. Ezért az árért szerintem nagyon korrekt, bár nem sikerült még megtapogatnom fizikailag, a dokkolóval való stabilitásra azért kíváncsi vagyok!
-
kisza25
félisten
válasz this is life #9689 üzenetére
nem úgy gondoltam, hanem abból egy t200, mert ebben van :
Processzor: Intel Atom x5-Z8500 1.44GHz
Memória mérete: 4 GB
SSD meghajtó: 128 GB
Windows 10Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
this is life
Ármester
válasz kisza25 #9683 üzenetére
A medion akoya 3 ev garival , talan az aldi cagancia miatt jobb uzletnek tunik , de ha oszinte akarnek lenni , akkor 50000 ft kornyeken kinabol egy chuwi , billentyuzettel, a kruger matz is onnet jon , csak mas nevet szitaztak ra, teclast,chuwi, onda helyett kruger... amugy ha jol emlekszek az asus t200 2 ev garival [link] vagy itt [link]
Amugy inkabb asus 130000-ert mint a kruger szuk 100000-ert[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kisza25
félisten
válasz this is life #9682 üzenetére
nem rossz, de ennyiből vehetném a KRUGER-MATZ KM1160 Edge 1160 11.6" 64GB 97 eFt-ért nekem mindenre elég, csak egyszer el akarom adni nem tudom, hogy mennyire lesznek rá vevők, na mindegy még előbb el kell adnom egy notit és egy tabletet
-
félisten
válasz AxBattler #9659 üzenetére
Erre esetleg valaki?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
kisza25
félisten
válasz this is life #9679 üzenetére
-
this is life
Ármester
Altalaban a core M-r ertettem, ha full tempon megy hamar el kezd trotlingolni, elvileg passziv hutesu, de ahogy olvasgattam csak kevesen es dragan adjak az ilyen gondoktol mentes eszkozeiket. Amugy egy cherry trail atom se lenne rossz dontes , tempoban mint a baytrail, de alacsonyabb fogyasztas, es kezeli a 4 giga ramot dualban ...
Kisza25
Esetleg asus t200?[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
arnd
senior tag
válasz this is life #9653 üzenetére
Ez gondolom hardver kialakítás függő.
-
NoMagix
addikt
akit érdekelne, itt egy elég jó akció [link]
-
tlac
nagyúr
válasz junior11 #9670 üzenetére
többnyire nincs vele gond
1920x1200-as a 10 colos tabletem felbontása, 150%-os nagyítás van rajta
modern app-okkal nincs gond, a gyári win-es programok többsége is jól skálázódik
főleg a régi sima win-es programoknál lehet gond, ami annyiban jelentkezik, hogy homályosak lesznek a betűkegyébként jobb is a full hd azokon a helyeken ahol rendesen támogatva van a skálázódás, mert szebbek lesznek a betűk
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz kisza25 #9668 üzenetére
Hallottam már erről, de mégis konkrétan mi a gond a fullHD felbontással a Windowson? El tudná nekem vki magyarázni?
hroberto Igen, nálam is alap a 4GB ram és a fullHD felbontás. Na és egy teljes értékű usb 3.0-át is el tudnék képzelni.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
kisza25
félisten
válasz hroberto #9664 üzenetére
KRUGER-MATZ KM1160 Edge 1160 11.6" 64GB, nálam egyelőre ez a befutó
junior11: eddig a winfos elég rosszul kezelte ilyen kis méretben a fullHD, vagy annál nagyobb felbontást[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz hroberto #9664 üzenetére
A Switch 10 neked HD felbontású? Zavaró szokott lenni? Nem láttam egymás mellett HD és fullHD felbontású 10"-os tabletet, de gondolom észrevenni a különbséget... Az okostelefonokba már a 4K-t is nyomják, ilyen masinákba meg a fullhd-t is kisajnálják, kész röhej...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
kisza25
félisten
válasz junior11 #9663 üzenetére
64-esben ez lehet jobb (ASUS Transformer Book T100 10.1" 64GB + 500GB + Office 365)
gondolom te erre gondoltál, de ez meg csak 2Gb
ASUS Transformer Book T100HA-FU007T
na ezek közül bármelyik 11,6" lenne már venném is[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
ezt a gépet most fedeztem fel, mert nem a tableteknél hozta a kereső, vélemény (nekem ugyanez kellene 11,6"-ban)?
ASUS Transformer Book T100HA-FU027T Fehér
Processzor: Intel Atom x5-Z8500 1.44GHz
Memória mérete: 4 GB
Memória típusa: DDR3
Képernyő átló: 10,1"
Felbontás: 1280 x 800
Érintőképernyő : Igen
Integrált VGA: Intel HD Graphics (2/3/4/5/6000)
SSD meghajtó: 128 GB
Optikai meghajtó: Nincs
Operációs rendszer: Windows 10[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
válasz SUPREME7 #9637 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Igazából egy használt, alap tabletet szeretne, leginkább filmezésre, sokat vonatozik es a telefonja kicsi hozzá. Meg némi facebook meg email.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
félisten
ÜDv!
Kérdezném, hogy akkor hogy is van most a Switch 10-esekkel?
Az SW5-011-esnek volt a rosszabb üzemideje, és az SW5-012 lett a frissített, hosszabban üzemelő változat? Vagy keverem a modelleket?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
szami777
addikt
Üdv, windows 8-cal rendelkező tabletnél hogy lehet a windows store alkalmazásainak a telepítési helyét megváltoztatni, teszem azt, egy sd- kártyára?
Nem tudom milyen típusú tablet sajnos, egyik ismerősöm kérte a segítségemet.
Egy ilyen leírást találtam, de gondoltam, előbb megkérdezem itt. [link][ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Khelben
nagyúr
Hát ez egy kicsit túlzás. Az 5Y10 gyengébb, mint egy I3U, az 5Y70 meg pár másodpercet megy teljes órajelen, utána jön a túlmelegedés/tdp korlát és felére esik az órajel. És az alatt a pár másodperc alatt sem éri el az I5U teljesítményét, max egy I3-nál erősebb. És ez nem csak a passzív hűtésre igaz, mert a ventilátoros Yoga 3 Pro-ban is ugyanez történik.
-
Valed
tag
Üdv!
Van egy onda v820w tablet win10-ez aminek gondja van a kijelzőjével. Van hogy jól működik és pontosan kezeli az érintést, de néha meghülyül és máshol érzékeli mint ahol hozzá érek. Ez hardveres hiba, vagy szoftveres inkább?
-
kisza25
félisten
mostanában mindig beszívom és gariztatni kell minőségi cuccokat is, ha 2 év lenne ASUS-on nem lenne min gondolkozni. Van asztali gép, szóval 90% tab ként használnám.
Most egy ASUS Transformer Pad TF103C -van és nincs hozzá dokkolóm és nem is hiányzik, de van asztali gép és van laptop is, a laptop és ez a tab menne a háztól és azt a kettőt váltanám ki vele, de főleg a tabot, a laptopot munkára használom, de elvileg lesz irodába fejlesztés és akkor arra nem lesz szükségem.
Viszont néhanapján utazom, amikor a laptopot szoktam vinni magammal és az látja el az összes szokásos dolgot, nagyon kompromisszumos lenne erre tudom, de ez lenne a 10%, de inkább 5% amire használnám, viszont a 10,1" most is kicsinek érzem (asztali 24", lapos 15,6"), ezért is lenne a váltás 11,6"-ra ez ideálisnak tűnik. csak elég kevés dolgot találtam erről a KRUGER-MATZ KM1160 Edge 1160 11.6" 64GB-ről
Van komolyabb vas is:
KRUGER-MATZ KM1161 Edge 1161 11.6" 64GB
Operációs rendszer: Windows 10
Képernyő átló: 11,6"
Kijelző felbontás : 1920 * 1080 pixel
Processzor: Intel Core M-5Y10c 800MHz
Memória : 4 GB
Háttértár: 64 GB
de ez már 160eft-ért kicsit sok[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz kisza25 #9649 üzenetére
Igen az alján lévő kis pöttyök a dokkoló csatijai.
Az asus és az acer megoldása többnyire nagyon stabil notebook módot tesz lehetővé, tehát egy ölben, kézben tartásra is megfelelő. Mondjuk az aceré sokkal jobb, de az asusé is sokkal notebookabb mint a krugeré.
Prociban kb ugyanott vannak, egy hangya fülnyivel de tényleg egy hangyafülnyivel az asusé jobb. De a kruger Z3736F-es sem egy alap kivitel mint a standard tabokban, mivel ezen van USB3, tehát ebben a drágább 1380 pines tok van nem az olcsó 592 lábas.
Ha inkább tabnak használod és csak asztalon szeretnél notebook élményt akkor én a krugert választanám. Jobb a képernyője nem kicsivel! Nagyobb az eMMC is, azért kényelmesebb egy 64G-s méret. A beépített HDD jópofa, de ugye pont a mobilitást nem javítja.
De persze only win -es megoldásoknál a 32G elégséges, nem olyan kínlódás mint a 16G (az nagyon nagy kompromisszumok árán és jelentős élettartam csökkenés mellett használható). Persze élettartam szempontjából a 64 még jobb.
Az asus mellett szól még a LAN csatija is a dokkolón. Persze ha ez releváns neked.Na sikerült összezavarni?
-
kisza25
félisten
válasz kisza25 #9648 üzenetére
Most nézem, hogy ah oldala szerint van hozzá bill tapipaddal
-
kisza25
félisten
válasz #43783936 #9645 üzenetére
értem, nekem egy laptopot váltana, mert arra úgy fest nem lesz szükség, főleg kanapén heverve használnám, de mivel néha-néha laptopot kellene helyetesítenie ezért gondoltam a 11,6"-ra, nézegettem subnotikat, de jelenleg 130eFt alatt gyengébb procikkal vannak, mint ez az atom
jelenleg egy androidos 10,1" ASUS 103-at használok, de az el lenne adva a notival együtt és egy windowsost szeretnék mindenképpen helyettük[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kisza25 #9644 üzenetére
Kipróbáltam egy csomó tipust
- 7" (Alwiew Wi7 Lark 7i) elsősorban a kis mérete miatt bukott
-10" (Acer Iconia W500, Lenovo Miix) szintén a méret miatt bukott, mert útközben olvasni, filmet nézni nagy.
Egy idő után kiáll tőle az ember keze, ami növeli a pofára ejtés esélyét is
Ha már 10" kell valamihez, akkor inkább egy 12"-os subnotit választok.
-Maradt a 8"-os méret, ott viszont már a tudást vettem figyelembe, itt is kibukott pár tipus
Végül egy Toshiba Encore WT8-A-102 lett a befutó (2/32Gb, 8MP kamera, GPS)Szerintem a 2/32Gb nagyon jól használható, legalábbis még nem volt vele problémám.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz kisza25 #9638 üzenetére
Nem egy kategória a kettő, szóval neked kell eldöntened, mi a fontosabb. Az ASUS-nak ugye van dokkolós billentyűzete amin van teljes értékű USB, és van beépített GPS, a K&M pedig csak tablet, de van rajta USB port is a microUSB mellett, és nagyobb a felbontása a kijelzőnek (bár az alacsonyabb órajelű proci van benne, ami már eleve nem biztos, hogy rendesen megbirkózik a fullhd-val)
Én az ASUS-t venném, az 1 év gari ellenére is (ha csak ez a két választási lehetőség van)
Bár a belső tárhelye meg most látom, hogy csak 32GB, de a billentyűzetbe van 500GB HDD is, szóval elgondolkodtató, a belső tárhely kevéske, de a HDD miatt ha sokat használod notebookként akkor jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
sziasztok, nem vagyok túl járatos windows tabletek terén, lenne pár kérdésem:
1., USB stikkes vodás internetet lehet vele használni? kellene a 3G 4G, de nem sok mindent találtam amelyik tudná?
2.: USB hub-ot tudnak kezelni?
ezt néztem ki: KRUGER-MATZ KM1160 Edge 1160 11.6" 64GB
van akinek van vele tapasztalata?
esetleg tudnátok mondani valami alternatívát?
ez is nagyon szimpi, de 1év garancia az nagyon kevésAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
SUPREME7
addikt
válasz beni121 #9636 üzenetére
Röviden, nem nagyon. A másik, hogy az 1GB ramos modellekhez arányosan kb 16 vagy nagyon maximum 32GB-os belső tárhely van, ami borzasztó karcsú. Tehát ami már a használható kategória az a 2GB RAM/64GB tárhely. (nem állítom - főleg, hogy sokan használják - hogy minden más használhatatlan, de mindig korlátokba fogsz ütközni)
-
beni121
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, windows alá elég 1 gb ram? Átlagosan? Mondjuk androiddal összevetve, mert ott elég kevés.
Ismerősöm szeretne egy windows-al szerelt tabletet, csak nem tudja, hogy érdemes-e/használható-e az 1GB ram-os.
Válaszokat előre is köszi.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
Arak95
tag
Sziasztok! Van egy dualbootos (Win10-Android 5.0) tabletem (Teclast x98 air 3G) eddig teljesen jól működött a windows, de a bios frissítés óta teljesen megkergült. Nincs alvó állapot benne (a teszt azt írja, hogy S3 állapotot nem támogatja BIOS), ami furcsa, mert a régebbivel semmi baja nem volt. Lehet, hogy a BIOS a hibás, vagy a Windows okoskodik valamit?
-
-
tlac
nagyúr
tudom, ott is tapasztaltam
egyébként még nem jöttem rá, hogy pontosan mitől függ, de ha készenléti állapotba teszem a win-t, utána még kb. fél óra múlva kicseng
ha jóval több idő telik el, akkor már biztos nemmajd még ezt a Lenovo Energy Management driver-t felrakom, hátha segít
a tableten még a gyári 2013-as lehet fent, ez meg legalább 15-ös -
tlac
nagyúr
erről a böngészőről még nem hallottam, ismeretlent nem is szívesen használnék
Nem tudom, lehet hogy én vagyok a béna, de eddig nem nagyon találkoztam olyan teljes képernyős programmal ahol billentyűzet kellett volna.
mások a felhasználói szokások
win8-on használtam teljes képernyőn flash-es oldalt
sajnos a flash-nél nem ugrik fel a billentyűzet, de a charm barból elő lehetett hozni, de ilyen win10-en meg nincs, szóval megszívtamFényerőállításra: a fényerő gombot nyomvatartod (vagy jobb klikk), a felugró gépházba... menüre kattintasz, egyenesen a csúszkához rak, lehet huzogatni...
erre írtam, hogy sötétben kiég a szemem mire ezt megcsinálom
amúgy itt már van előrelépés, mert most már a 0% is bekerült, korábban nem volt -
Upo
addikt
Böngészőnek próbáld ki ezt. Opera alapú, touch friendly.
Nem tudom, lehet hogy én vagyok a béna, de eddig nem nagyon találkoztam olyan teljes képernyős programmal ahol billentyűzet kellett volna. Amiket használok, az úgy teljes képernyős, hogy kilátszik a tálca. Órával, billentyű ugrasztóval együtt.
Fényerőállításra: a fényerő gombot nyomvatartod (vagy jobb klikk), a felugró gépházba... menüre kattintasz, egyenesen a csúszkához rak, lehet huzogatni...Mondjuk tényleg rakhattak volna az action center-be hangerő-fényerő csúszkát, a legfelső gombsor felett egymás mellett simán elfértek volna, nem is foglalna sok helyet.
Vagy ha valaki találna egy registry bejegyzést amivel át lehetne állítani a 25%-onkénti lépéseket mondjuk 10-re, az is jobb lenne.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tvamos
nagyúr
Win 10 van a tabomon, (Acwe Iconia) es nemmtudom hasznalni a hangoutsot, mert a on-screen billentyuzet kitakarja, amit irok. Nem tudtok erre valami megoldast?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Drachoo
senior tag
Igen, a lényeget megfogalmaztad.
Még hozzá csapnám részemről a onedrive kliens működését is. Win 8.1 alatt nem próbált letölteni mindent, szimplán csak hozzáfértem a dolgaimhoz. Most viszont próbálja letölteni a tabra, ami egy 64gb-os tabnál problémát okoz...
Próbálok a win10-el megbarátkozni, de rendszeresen visszasírom a 8.1-et.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
block18
csendes tag
Üdv! Van egy MODECOM FreeTAB 8025 tabletem. Lenne esetleg valaki akinek az érintőkijelző működik? Szükségem lenne néhány fájlra, mert az enyém sajnos nem működik Windows 10-re való frissítés után. :S
-
this is life
Ármester
Amit linkeltel be van allitva , es a modern appokkal mukodik is , de pl a mozilla nem az igy mindig bokodni kell a cimsorba es tsai, vagy ha mozilla, chrome alol irok ide akkor se ugrik fel magatol a billentyuzet ...
-
bigsee
addikt
válasz this is life #9619 üzenetére
"Ami nagy hibaja a billentyuzet felugras, pontosabban annak a hianya..."
megoldás: auto-display-touch-keyboard-windows-10-desktop-mode
Szövegdobozra meg ha minden igaz, akkor a bill. bezáró x-e melletti kis - négyzetes - ikon a megoldás.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
this is life
Ármester
válasz NoMagix #9618 üzenetére
Nalam is eltunt a kepernyo forgatas , de ez driver gond lesz, nalad es nalam is , kezzel elo tudtam hozni a forgatas kapcsolojat registry mokolassal , de eletre meg nem sikerult keltenem , de nem ver miatta a viz ☺. A 8,1-csak onnet ismerem hogy volt egy lenovo miix2 a tulajdonomban , de egyebkent a w10 jobban kezre esik desktop feluletet hasznalva tableten . A valtozasok oka szerintem az ,hogy a 8,x verzio inkabb erintesre volt kihegyezve , a gesztusvezerles miatt asztali gepen kevesbe volt jo hasznalni, a w10 meg amolyan kompromisszum , inkabb asztalira kihegyezve amit megfuszereztek az erinteses hasznalat lehetosegevel...
Mindentol fuggetlenul szeretem hasznalni, ezmvan itthon , desktopon,tableten , telefonon . Ami nagy hibaja a billentyuzet felugras, pontosabban annak a hianya , na es persze az hogy ha szoveg dobozba ir az ember akkor nem tolja a billentyuzet fole az irando szektort...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
NoMagix
addikt
válasz this is life #9616 üzenetére
Ezekben igazad van, biztos azért írtam, mert nálam csak 2 napot volt a 8.1 használatban.
Most, hogy aludtam rá, egyet mondok, 8.1-ben a böngészőben a gesztusos balról elhúzom visszalépés jó volt.
Nem értem, hogy ilyen és hasonló apró dolgok miért nincsenek vagy tűnnek el?
Pédául, miért más a tablet és asztali módban a billentyű felugrás, ha már taleten használja az ember?
Pár dolgot nyugodtan lelophatnának az androidból, hogy jobb legyen az érintéssel kezelés élménye!
Még egy, miért tűnt el a képernyőforgatás, azt nem értem, igaz annyira nem hiányzik, 99% ban fekvőben használom.[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
Szó sincs flame-ről részemről és szerintem más részéről sem. Egyszerűen a start menü illetve desktop izlés dolga, kinek mi jön be jobban. Nekem egyszerűen összességében jobban tetszik a 8.1. A 10-nél az az érzésem egyelőre, hogy nincs befejzve még. Hogy ez miből fakad, nem tudom megindokolni még magamnak sem.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
this is life
Ármester
válasz NoMagix #9613 üzenetére
A w8,1 talan kifinomultabb gesztusvezerlest hasznal , kellemes funkcio, a fenyero nem csak 25%-os lépésekben allithato... a start menu , mar izles dolga , ki ezt ki azt szereti jobban , a dual desktop megint izles es pofonok kerdese.. a w10 mellett inkabb az szol hogy desktopon is jol hasznalhato, jobban mint a w8,1 es a dt felulet boven hasznalhato kategoria tableten is . Igaz ez utobbinal a skalazodas okoz nemi zavart az eroben .
-
Aljas
csendes tag
válasz Drachoo #9614 üzenetére
Elnézést mindenkitől, nem szerettem volna egy flame-et kirobbantani , de a válaszokból úgy érzem, hogy nem is annyira néhány "nagy", látványos eltérés miatt szereti ki-ki ezt vagy azt a verziót, hanem inkább az apróbb dolgok összessége miatt...
Köszi a válaszokat!
Hess rémes árny. Szörnykép, riogató! Hess!
-
NoMagix
addikt
tlac:
8.1 ről nem tudok 1 dolgot sem kiemelni, mivel lenne jobb vagy kényelmesebb, mint a 10-es
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Szerintem nem sokan osztják a véleményedet, hogy a 8.1 kényelmesebb lenne, én falra tudok mászni a körülményességétől. Még belegondolni is rossz, ha vissza kéne állni 8.1-re, most is megrázkódtam az undortól...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
domerator
veterán
Colorovo tabletem van mini hdmi kimenettel. Ha rakotom a tv re akkor csak az asztal hatterkepe latszik de semmilyen elinditott program nem.
Ez a helyzet akkor is ha csak kulso és ha mindket kijelzot választom ki.
8.1 van rajta.Valamilyen ötlet? Koszi
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Blair
csendes újonc
Teclast X2 Pro is popular recently
4GB RAM 64GB ROM 11.6 inch FHD IPS Screen 45000mWh Battery Capacity Windows 10 Intel Core M 5Y10C 64bit Dual Core Bluetooth 4.0 -
Aljas
csendes tag
Sziasztok!
Látom, hogy mindenki, akinek van a T-s Miix-ből, most lelkesen frissít Win10-re.
Az lenne a láma kérdésem, hogy alapszintű használatnál (böngészés, videó nézés, levelezés, stb - vagyis amire használható egy ilyen kis nem túl gyors gépecske) a Win10 miben nyújt többet a start menün és a tablet mód ki/be kapcsolhatóságán kívül?
Igazán még se a 8-cal, se a 10-zel nincs nagyon közeli tapasztalatom...
Hess rémes árny. Szörnykép, riogató! Hess!
-
Upo
addikt
válasz fcbarca #9600 üzenetére
8.1 gépem nincs, csak 7 és 10. Ráadásul nem otthon vagyok, csak telefon és tablet van nálam, még egy virtual 8.1-et se tudok telepíteni. 10 alatt mikor bejön a menü, akkor van folytatás, eszköz használata, hibaelhárítás, számítógép kikapcsolása. Itt a hibaelhárításra kell menni. Itt van gép alaphelyzetbe állítása, speciális lehetőségek. Itt az alaphelyzetbe állítás kell, és onnan követni az utasítást. A ne tartson meg semmit lehetőséget célszerű kiválasztani. Ha valaki megnézi 8.1-en hogy van, akkor írja be, de elég hasonló ha jól rémlik.
Ha újraindítás után nem kezdi el csinálni akkor valószínű piszkálva lett a recovery partíció, vagy sérült. Egy indítási javítást esetleg lehet próbálni, de valószínű nem lesz jó. Akkor pedig kell egy másik ilyen tablet, és arról kell egy teljes mentést csinálni pl. acronis-al, és azt ezen visszaállítani (az tizenpár giga!), esetleg megpróbálni hogy csak a recovery partíciót menteni (olyan 5-6 giga), azt visszaállítani ennek a recovery partíciójára, és úgy megcsinálni az alaphelyzetbe állítást.
Vagy lehet egy sima win10 home telepítőt indítani (windows 8.1 with bing/core connected telepítőt legálisan nem lehet beszerezni, a win10 home 1511 verzió meg kinézi a biosból az aktiváló kulcsot), de akkor kell usb hub, mert egér+billentyű+pendrive kell hozzá. Plusz kell driver csomag is, de azt is valakinek mentenie kell ugyanilyen tabról, mert természetesen a beex-től semmit nem lehet hozzá letölteni (ha valamiért, akkor ezért érdemes megnézni hogy milyen "gyártó" termékét veszem, egy csomó kínaihoz is van letöltés (onda, teclast, chuwi, cube), bezzeg a "magyar" gyártók...).
Ugyanis friss telepítésnél nem működik szinte semmi (érintő, forgatás, kamerák, szenzorok), és nem egyszerű feltelepíteni.
Esetleg írni a beex supportnak, hogy küldenek-e win helyreállító csomagot hozzá, esetleg driver csomagot, bár meglepődnék ha bármi válasz érkezne (max valami automata reply).Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
this is life
Ármester
válasz libamajas #9601 üzenetére
A billentyuzet kiosztast allitsd at angolra, uk vagy us angol ... esetleg a billentyuzet szama se mindegy , 101 gomb vagy mas fajta, nezd at a beallitasokban. Angol billentyuzet magyar nyelvi kiosztassal eleg esejtelen ...
FcbarcaHelyreallitas , javitas pendriverol ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest