- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz han_lev #6451 üzenetére
Szerintem azér annyira nem bonyolult az a dropbox áthelyezés...
Dobozka ikonon jobb gombra a fogaskerék menüben - preferences, ott a második fülön betallózod a mappát amit az sd-n csináltál.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tvamos
nagyúr
válasz han_lev #6333 üzenetére
Most rendeltem az eBay-en egy ilyet... De biztositek ugye nincs ra, hogy megy is, meg hat... most kene, de maris. Rendes bolbol, szamlaval.
(#6355) han_lev válasza Upo (#6353) üzenetére
A Banggood nagyon jo, minden heten rendelek valamit. (Mer' shopaholic vagyok.)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
Clemi
veterán
válasz han_lev #6258 üzenetére
Na de honnan cseppent hozzád? Mennyiben állt meg? Amúgy nekem meg nem a 3G inkább csak a WiFi verziós gép kell, mert nincs mobilnet előfizetésem, csak a telón a néhány 100MB.
A Teclast X80H vajon milyen lehet?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz han_lev #5715 üzenetére
Van arról valahol leírás, hogy hogyan lehet droidmentesíteni ezeket a dual OS csodákat?
A 2048*1536 képpontos felbontás mennyire használható 9.7"-on?
Nem túl aprók már a részletek?Az 1 napos, szűkös akkuidő pontosan mit takar?
3-4 óra lájtos böngészés + office, vagy 6-7 óra komolyabb munka?Köszi!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Necc
addikt
válasz han_lev #5715 üzenetére
Zard be a dropbox klienst, majd mozgasd at a dropbox mappa adatait az SD kartyara, es vegul az mklink paranccsal csinalj egy linket az eredeti mappara.
Emlekeim szerint parszor kifejtettem reszleteiben a hogyant itt a topicban, vagy itt, kerlek keress ra.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
sbazsi
veterán
válasz han_lev #4884 üzenetére
Teclast X98 Air 3G tabod van?
októberben rendeltem egy onda v989-et, és vissza kellett küldenem. szerencsére visszakaptam a pénzt...
szóval most kicsit óvatosabb vagyok
ennél a dual bootnál alapvetően az a kérdés, hogy mennyire fér el egymás mellett a rendszer.
Itt azt látom, hogy igencsak szét van particionálva az a 32gb...a sima win tabletnél meg az érdekel, hogy mennyire használható a mindennapokban?
szeretek sok ablakot futtatni.
És nem tudom manapság mennyire kiforrottak ezek az ATOM procik, amikor kb 5 éve volt egy netbookom, akkor kb használhatatlan volt... -
Necc
addikt
válasz han_lev #4657 üzenetére
Csakhogy OEM windowst nem tudsz akarmirol visszatelepiteni, mert nincs semmi "eredeti" telepitomediumod. Netrol innen-onnan letoltott telepitot meg nem biztos hogy elfogadja a rendszer (marmint a BIOS-ba irt kodot, maga a telepites papiron menni fog).
Az pedig csak hab a tortan, hogy sok esetben (foleg ezek a kinai noname-ek) olyan alkatreszeket hasznalnak amikhez drivert windowsra beszerezni szinte lehetetlen, es egy kulso mediumrol torteno ujratelepites utan olyan dolgok lehetnek mukodeskeptelenek mint pl. erintofelulet, szenzorok (nem forog el a kijelzo, nem allitja automatan a fenyerot), stb.Az a legtisztabb, ha egy pendrive-ot befogsz biztonsagi mentesnek.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
válasz han_lev #4622 üzenetére
A Teclast más történet, mert az dual boot-os. Az ext3 és ext4 partíciókkal a windows semmit sem tud kezdeni, ezek a linux (vagy jelen esetben az android) fájlrendszerei.
Ha használtad volna az androidot, akkor igen, nagy hülyeséget csináltál, mert kitörölted a rendszert (vagy a belső SD-t, vagy a programoknak fenntartott helyet). Ha viszont egyébként sem használtad volna az androidot, akkor csak "optimalizáltál".[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
cidalain
veterán
válasz han_lev #4624 üzenetére
csinálj egy mentést egy külső meghajtóra. nem értek hozzá: így hogy milyen progival, hogyan próbálkozz abban nem tudok segíteni.
(asztali gépnél én norton ghosttal szoktam, de ez ugye tablet, se boot cd lehetőség se semmi)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz han_lev #4610 üzenetére
Miután lemented a recovery-t, a rendszer törli a partíció formázását. Majd mikor ezt az üres háttértár-részt hozzáadod a C:\-hez, akkor a rendszer megfelelő formátumúra (azt hiszem NTFS) formázza.
(#4613) Tigerclaw
Egy Win8.1 telepítés hagyományosan vagy wimboot-tal pendrive-ról kb. 6 GB körüli helyet foglal el. Viszont erre jöhetnek még a frissítések, vagyis egy 16GB-os tableten alig pár gigád marad programoknak. SD-re csak asztali programokat telepíthetsz, Store-os (tabletre, érintőkijelzőre megírt) appok csak a belső tárhelyre hajlandóak feltelepülni. Én nem szívatnám magam 16GB tárhellyel, csak akkor ajánlom, ha szeretsz magaddal kitolni.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
félisten
válasz han_lev #4598 üzenetére
+ többiek
Oké, hogy 7-8 éve neked nem volt gondod, de amíg aktív voltam a notis topikokban (1-3 éve), addig mást sem hallottam, mint hogy milyen x@r a szerviz, meg a futár. Kb. mint itt a Lenovo-nál a Miix-ek esetében.
Persze ne legyen igazam...(#4599) tjb007
No igen, igazad van: a szoftveres támogatás, meg a hivatalos fórumok is számítanak, de én most elsősorban a szervizre gondoltam.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
zoltan6
őstag
válasz han_lev #4464 üzenetére
esetleg még megoldás a 3g-s mini router,bedugod a szolgáltatós netes sticket,aztán wifin meg fogod.
Mini Portable 3G/4G WiFi Wlan Hotspot AP Client 150Mbps -
han_lev
senior tag
válasz han_lev #4456 üzenetére
Ez a 8as tablet pl kicsit több mint 30, dual boot.
Azt persze nem mondtad, hogy a kinai rendelés jó e.
A 8as tabletekre a Microsoft ingyenessé tette az oprendszert.Ja, és nincs benne GPS meg 3g-s modem.
[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
tlac
nagyúr
válasz han_lev #4422 üzenetére
start menü: classic shell
de tabletesre használatra kényelmetlen lesz -
Upo
addikt
válasz han_lev #3854 üzenetére
Ha már ott nézted a lenovot, akkor láthattad hogy van már Core M-es konfiguráció is, az i3-altalán felveszi a versenyt... Most tényleg lehet hogy érdeme pár hetet várni és vagy core m-et venni, vagy kiszórós áron i3-at.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
tjb007
nagyúr
válasz han_lev #3863 üzenetére
Először is ez nem az Onda saját oldala, hanem egy tőlük független forgalmazó oldala. Ez az Onda hivatalos webshopja, de ez Kína only.
Másodszor pedig csak 3 dollárral olcsóbb darabja, ha egyszerre hármat rendelsz. Kemény 830 forint miatt nem hinném, hogy bárki is kedvet kapna hirtelen egy ilyen rendeléshez, főleg úgy, hogy utána még az érintetteknek is el kell juttatni, ami szintén pénz (talán még több is annál a megspórolt 3 dollárnál).Csak egy jó tanács, ha esetleg ilyen Onda tabletet szeretnél. Még véletlenül se erről az oldalról rendeld, hanem valami megbízhatóbból, ahol nem sz@rják le a fejedet, ha valami gondod lenne a rendeléssel vagy magával a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz han_lev #3847 üzenetére
kicsit drágábban kapható ugyanebből Win8.1-es verzió is (meg azt hiszem van belőle dual bootos is).
Igaz mindkét verziónak csak 32GB tárhelye van.
Én nem fogom azt mondani, hogy vedd a droidosat és majd tesszel rá Win-t, mert úgyis warez lenne, nem működne rendesen (meg a driverekkel is szenvedhetnél, kínai gyártók nem nagyon teszik őket elérhetővé.)Üdv, pengwin
-
válasz han_lev #3797 üzenetére
Munkához szerintem is jobb a 4:3-as képarány, mint a 16:10 vagy 16:9, szóval az iPad formátum nem rossz ötlet. Egy BT billentyűzetes tokkal, 64+64GB tárhellyel teljesen reális elképzelés, hogy munkára használj egy ilyet.
Azért én ajánlok egy BT-os egeret is hozzá, főleg, ha a munkához használnál asztali alkalmazásokat.
Onda, Teclast testvérmárkák, mindkettőnek van 4:3-as képarányú, 9,7"-os gépe, ezek között nézelődj, nekem is nagyon bejönnek, kár, hogy idehaza nem lehet ilyen méretben-képaránnyal belépőszintű wines tabletet kapni.
A "viszonylag elérhető áron" mégis mekkora keretet jelent? Mivel a gyenge forint miatt úgyis jóval drágább lesz a beszerzés külföldről, így akár a komolyabb márkák 10"-os gépeire is ránézhetnél, azok azért megbízhatóbbak, van itthoni garancia hozzájuk, meg csatlakoztatható billentyűzetük is van (100-130 ezer között). Pl. Asus T100, Aspire Switch 10, stb..[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- ÚJ, bontatlan iPad 10.gen 64GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!