Új hozzászólás Aktív témák
-
kige91
csendes tag
-
-
kige91
csendes tag
válasz tjb007 #10798 üzenetére
Aranyos, hogy itt a recovery-ből visszaállítást javasolja, már megtörtént. Továbbá ezeket a scanner progikat is kipróbáltam, miután regisztrálok és fizetek, akkor kijavítja a problémám. Kicsit orosz rulett, mert nem tudom, hogy akkor be tudja-e aktiválni magát a jogtiszta windowsom... Emailben boxolok az eladóval, remélem ők is úgy gondolják, hogy a szervízben töltött idő hozzáadódik a garanciához.
[ Módosította: mukibuci ]
-
kige91
csendes tag
válasz varmi2 #10794 üzenetére
Egy ilyen baromi nagy LCD tévéről van szó, ami kb 10 éves. Bátyám esküvőjén, gondoltam milyen menő lesz, ha arról megy a kis videó, erre se kép se hang. Aztán már a monitoron se, amin használtam korábban. Csatlakozott amikor rádugtam, de kiírta a monitor, hogy nincs bejövő jel, ezért alszik.
-
kige91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 7 hónapos Teclast X80HD-m, de csak másfél hónapot tudtam használni! A többit szervízben töltötte, mivel én buta rádugtam egy régi tv-re hdmi-vel. Na az meg is szűntette a hdmi-n a kimenő jelet, de garanciában teljes alaplapcsere történt. Nagy valószínűséggel az X80h lapját kapta meg (szinte semmi különbség). Ezt onnan gyanítom, hogy win10-el küldtem vissza, és win8.1-el kaptam vissza. Továbbá a háttértár felosztása is az x80h-jére hajaz. A legnagyobb bajom az, hogy nem tudom aktiválni a windows-t, még a biosban is egy bizonyos hibakódot ír: 65535 (0xFFFF). Ha valaki esetleg találkozott már ilyennel, és meg is tudta oldani, azt kérném, hogy segítsen nekem megoldani ezt a problémát!
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Pad 6 8GB+256GB
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest