- Microsoft Excel topic
- Facebook és Messenger
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na lenne gy érdekes bajom:
Anno elsőre egy 160as winyóra raktam a vistát, aztán mikor vettem az 500ast, a következő install-nál, már arra. Most meg jött a win7, és azt is az 500asra, de! ha lehúzom a 160ast, akkor nem indul a winMagyarán valamit még mindig arra pakol, holott nem kéne
Az azon lévő partíció format áldozata lett, mikor a másik winyóra tettem a wint, és ott is egy frissen formatált partícióra ment, akkor ez most mi? Hogy tudnám megoldani hogy ne kelljen neki az a 160as?
Érdekes volt egyébként az is, hogy mikor a w7-et tettem fel, akkor lehúztam azt a 160ast, de így is csinált boot menüt vista-win7 választással, pedig vista nem voltMost meg egy mentést akartam csinálni a rendszerről, de csak ugy tudok, hogy a rendszerpartíciót mindenképp kell, ez nem is gond, de beleveszi a 160as winyón lévő partíciót is(kötelezően, nem engedi kivenni a pipát), amin már rég nincs win, viszont van 50giga adat, így meg egy kicsikét sok lenne a mentés
Tud valaki valami értelmeset erre?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest