Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Na, még egy keresztkérdés:
Miért állítja vissza a Vista az alapértelmezett programoknál a szépen beállított dolgaimat? Ha a fájltípus hozzárendelésnél csinálom ott is visszaállítja.
Pl.: Beállítom, hogy a .jpg képeket az ACDSee nyissa meg. Elmentem. x idő után, vagy restart után már a Fotótár nyitja meg -
Loretto
veterán
válasz
excalibur36 #2396 üzenetére
Kitörölni őket esetleg, és újrefelismertetni, az ide/sata vezérlőkkel együtt?
-
excalibur36
senior tag
vki a 2352-es HSZM-re?
-
Sziasztok.
Van nekem két soros porton kommunikáló eszközöm is, amiket az XP alatt a HyperTerminal segítségével értem el. Vista-ból ez kimaradt.
Lehetséges ezt a terminal progit vagy más hasonlót a Vista alá tenni? Vagy bármi érdekel, ami alkalmas a soros port kezelésére és Vista alatt (is) megy.
Köszi, üdv: csigi -
Thrawn
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
s7evcsenko #2388 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a könyvjelzőket a kedvencekből elmenteni. Hogy meg legyen, ha legyalulom a rendszert. Lehet, hogy rosszul fogalmaztom, nem tudom így érthető-e.
-
szasanyi
félisten
Megköszönném, ha megmondanátok, hogyan lehet egyszerűen elmenteni az IE könyvjelzőit.
-
Kinder
senior tag
nohát köszönöm a segítségeket
( bár sajnos nálam nem működtek - de ez lehet az én hibám ), asszem inkább holnap újrarakom a rendszert, pár óra alatt megvagyok, ez a mostani meg már asszem nem jó...
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #2353 üzenetére
-
Drizzt
nagyúr
Egyébként érdemesebb egy korábbi verziót felrakni, vagy sp1 beta is okés?
-
bucilali
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2374 üzenetére
Róluk bizony...
mellik böngészőt használod?
a 32 bites firefoxot vagy a 64 bites Bon Echo-t? (alias 64 bites firefox) -
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #2358 üzenetére
Upsz... Aszem hülye vagyok!
En 64bit-es Vista-t használok, és kicsit jobban átböngészve (most hogy tudtam mit nézzek), megtaláltam a reklámokat!
Nem ott vannak, mint az előző motornál, de működnek!Reklámok
Róluk van szó, ugye? -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Van a gépemen egy friss Vista Business és a Firefox alatt nem megy a Flash Player telepítése. Az Explorerrel megy símán, még telepítenem sem kell.
Próbált saját kezűleg telepíteni, de ott is kudarcot vallottam.
Ha esetleg tudna valaki segíteni, szívesen venném!
KÖSZI
-
Thrawn
félisten
Volt restart is? (gondolom)
-
szasanyi
félisten
válasz
s7evcsenko #2358 üzenetére
Nem kimondottan a reklám hiánya a lényeg. Csak ha nem megy, annak oka van. És ez az ok akár olyan is lehet, ami más helyen is jelenthet ilyen hiányosságot. És azt lehet, hogy éppen látni szeretném.
Csak ezért gondolkodom a problémán...
-
Vistaboy
veterán
válasz
szasanyi #2357 üzenetére
Ötletem konkrétan nincsen. Nekem az új motor már első nap leadta a reklámokat. Azóta semmilyen új bővítményt nem raktam fel, így nem tudom, pontosan melyik kell nekik?
Persze a Vista telepítése után egyből nekem sem mentek, de nálam egyből felajánlotta a bővítmények letöltését. Azóta semmi baj nincs a PH! oldalával.Mod: Ja, hallgass csak s7evcsenko-ra, engem néha kifejezetten idegesít a sok reklám (Nem csak a PH!-n).
-
szasanyi
félisten
válasz
Vistaboy #2356 üzenetére
Jó pofa vagy... és mégis milyen bővítmény az X darab/féle kötül?
Semmi utalás sincs erre. Ráadásul előzőleg működött, most mi történt? Csak az új motorral függhet össze.
De ha van 5teled - ne adj' isten tudod - szívesen fogadom.MOD: frissítettem az ActiveX vezérlőt és a Flash Playert. Semmi változás...
-
bucilali
aktív tag
Hali!
64 bites Vistám alatt nem jönnek be a PH nyitólapjának reklámjai..
Megoldás?
üdv: bucilali -
LALA_kiraly
őstag
Van egy érdekes problémám. Egy bizonyos idő után (kb 10 óra) behalnak a böngészőim. A firefox és az explorer is azt írja, h nem tud csatlakozni, mint mikor elmegy a net. Viszont a letöltői progijaim mennek szépen. Gondoltam hálókártya hibára, de ez kizárva, mert a letöltők mennek. Próbáltam kapcsolatot bontani majd újra, de ez se segített. Egy lehetőség a restart, ami után megy minden szépen tovább. Találkoztatok már ilyennel? Rakjam újra?
-
excalibur36
senior tag
SOS!
Eltüntek a lemezmeghajtóim, még a virtuális is!
Csak az eszközkezelöben látszanak sárga felkiáltójellel.
Segitsetek visszavarázsolni őket!
Vista ultimate van fennt. -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2341 üzenetére
Látszik, hogy nem figyelsz, a Secure Desktopot akarta az illető kikapcsolni nem az UAC-ot.
-
Thrawn
félisten
Elakadtam!
Eddig flottul működött a BSplayer, de egy hangkártya driverfrissítés után a filmek alatt nincs hang. Próbáltam újratelepíteni, újra beállítani de semmi. Más lejátszóban persze van hang
Szétnéztem a BSplayer fórumokon is, találtam egy-két tippet amit ki is próbáltam, de nem segített. Ötlet? -
Kinder
senior tag
Hali!
Volt fent a Vistán egy Daemon Tools 4.06, amit leszedtem, mert van újabb, a 4.10-es. Feltelpítettem a 4.10-est, és most nincs a meghajtók között a virtuális meghajtó.
A Daemon Tools ikonon az óra mellett jobbklikk - virtual cd - device - set device parameters-nél sem tudok beállítani neki új meghajtó lettert, mert közli, hogy nem tudom létrehozni, még rendszergazdaként indítva sem.
És persze nem is mountol be semmit...
4.10-es leszed, 4.06-os visszarak, eredmény ugyanaz.
most ilyenkor mi van? -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2334 üzenetére
[L:http://infrarecorder.sourceforge.net/][/L]
Ingyenes 64 bites cd/dvd író progi.
Ez a linkelés gomb érdekesen működik
[L]http://infrarecorder.sourceforge.net/[/L]
-
kecsawi
senior tag
Üdv!
Feltelepítettem egy hónapos próbára az Ultimate verziót kód nélkül. Sajnos két olyan problémába ütköztem, amivel nemtudok mit kezdeni. 1: az a8n-sli alaplaphoz usbn keresztül csatlakozó eddig használt mobile winchestert nem tudom látni, úgy tűnik telepíti, majd olyan mintha ki- be húzogatnám a csatlakozóját, valamint a pendriveokkal is ezt műveli. (az egyiket nem lehet felismerni, a másikat felismeri, de üresnek látja.)2: a messenger (8.1-es) nem tud bejelentkezni, átjáró hibával. Még a nemrég megjelent, moonman oldaláról leszedhető csomag sem javított ezeken. Ha valaki tud ezekre megoldást, vagy tippet akkor azt köszönöm, egyébként lehet visszarakom az előző rendszert.
-
gorlin
őstag
Szizastok!
Azt szeretném megkérdezni hogy lehet kikapcsolni azt a villogást ami a felhasználói felügyeletnél jön elő.
Nem akarom kikapcsolni,tehát nyugodtan rákérdezhet ha telepíteni akarok,viszont nem akarom hogy "kisötétedjen" a képernyő mert állítólag nem tesz jót a monitornak -
s7evcsenko
addikt
válasz
Kicsirics77 #2335 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
válasz
s7evcsenko #2334 üzenetére
Imageburn
-
s7evcsenko
addikt
Ciao
Nekem a 64bit-es van fenn, semmi gondom vele egyelőre....
Igaz mégy csak pár napja nyomom....Illetve egy gondom mégiscsak lenne:
A nero 7.10.1.0 nagyon megfogja a gépem!!!
Amint elkezdődik az írás, drasztikusan belassul a gép, néha meg is fagy pár másodpercre, s amint vége az írásnak, megint minden rendben!
Valaki tudna erre valami megoldást?
-
Haart
addikt
HI. Azt kérdezném hogy melyik vistát érdemesebb telepíteni a 64 vagy 32 bitest? Egyáltalán van-e külömbség és miaz?
-
Richter36
őstag
Feltelepítettem a Dreamscene-t és működik is.
-
wwhy
veterán
Igen, most jött be. De mire is jó
-
vidobali
aktív tag
Ejha, Nektek is megjelent updaten a DreamScene? Micsoda meglepi
-
gabesz82
őstag
Futtatásba beírod: Diskpart ez a beépített Vista alatt,
vagy bemész a Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->számítógépkezelés menüpontba és ott a lemezkezelésnél létre lehet hozni partíciót, meg formázni lehet ilyesmi. Bár ezekkel nem tudod megcsinálni azt mint egy partition magic szerű progival, hogy a meglévő adattal teli partíciót mondjuk kettévágd adatvesztés nélkül. -
Fricó
aktív tag
hogy tudok vista alól új particiot létrehozni?
van valami free sw hozzá? -
-
Petike168
aktív tag
válasz
rétisün #2320 üzenetére
Hát igen az a baj hogy nem kapott! Egyébként az a baj hogy sata-s vinyo van benne, amit vista ata-snak jelzett, eszkozkezelobe...! Namost megint itt kezdodik a problema, hogy a vinyohoz meg nem kaptunk drivert
! pobaltam vadaszni hozza de sajnos sehol nem talaltam! Egyébként toshiba vinyorol van szo!
-
Petike168
aktív tag
Hali! Gyors segiteseg kene, haver vett egy notebook-ot vistaval telepitve! Namost szeretnénk ra xp-t telepiteni! Namost amikor xp setup betolt, nem talalt semilyen lemezmeghajtot, igy ugye formazni se tudjuk vistat! Tudnatok mondani erre valamilyen megoldast hogy hogy lehetne letorolni ezt a "szutykot"? Elore is koszi!
-
Sdi
addikt
válasz
s7evcsenko #2316 üzenetére
Csodálkoztam rajta, hogy neked nem volt, de örülök hogy megkerült
-
Drizzt
nagyúr
válasz
laragirl83 #2309 üzenetére
Hmmm? Nem megy dvi-vel a monitorod, vagy micsoda?
-
Drizzt
nagyúr
A konfigom alapján számíthatok arra, hogy valamihez nem lesz driver? A hétvégén fel szeretném rakni a Vistát, mert most besokalltam az XP-től.
-
Kicsirics77
veterán
[L:http://][/L]
-
laragirl83
őstag
lol azért ezt a DVI-to-DVI dolgot már igazán megoldhatták volna... megafrász hogy 2007 végén kénytelen vagyok dvi-to-vga adapterrel szenvedni
-
Skynet258
veterán
A vinyód pörgése létrehozott egy tér-idő görbületet, és most beleesnek a bitek...
Egyébként ezen már én is gondolkodtam, sztem hibernációs fájlok, és egyéb okosságok a tünet okozói.
Mod: ja nem, ezt irtad, hogy benne van. Akkor nem foglalom a vonalat, hátha valaki tud válaszolni
[Szerkesztve] -
zeix
senior tag
Hova tűnik a szabad hely?
Van egy 120Gb-os winyóm azon van a rendszer Vista 64bit Home Premium.
A kérdésem hova lesz a szabad helyem?
Tehát a winyó 114470 MB
A Total commander szerint szabad lemezterület: 58881 MB
namost, ha kijelölök minden mappát beleértve a rejtetteket is, akkor a foglalt lemezterület (pagefile, hiberfil is beleértve) 40782 MB
akkor 114470 - 40782 = 73688 MB
14807 MB-om hol van???? -
-
rétisün
veterán
válasz
#96302336 #2300 üzenetére
ingyeneset nem tudok (pedig biztos van) a norton ghost 12-es tuti megy vista alatt is. illetve a paragon drive backup boot cd-jéről bootolva is elmenthető/visszaállitható a rendszer (sajna az se ingyenes)
esetleg egy ilyen paragon boot-cd .iso-t tudok küldeni, pc world dvd-jén volt (ha megtalálom) azt kiirva cd-re, arról bootolva is működik a dolog....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest