Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Richter36 #18018 üzenetére
Barátunk kissé túlbonyolította. Szerintem.
1. Gép telepít, beállít,
2. 2-3 napig használ.
3. Ha minden a helyén, Hirens BootCd be, Norton Ghost 11 elindít (usb/scsi support) és 4-5 perc alatt mindent lement a második partícióra/merevlemezre.
4. Gebasz esetén goto 3 - pár perc alatt minden visszaállítható. -
Gülümaci
tag
válasz
Richter36 #5050 üzenetére
Igen, a MAC honlapján írják, hogy a Win95, vagy újabb oprendszeres gépet ha beviszed, akkor az adataidat áttolják a MAC gépedre. De ahhoz vennem kell egy MAC-et, ami nem 2 fillér!
tgulyas hozzászólását továbbra sem értem. eredjünk a rejtély nyomába!Bernardo20:
Van mód arra hogy lássa, kezelje a 4 GB RAM-ot! A megoldás a 64 bites Vista -
Joshi
titán
válasz
Richter36 #4152 üzenetére
Nem raktam vissza az XP-t, mert mind2 OP fent van jelenleg is.
Egyszerűen túl sok mindent ki kell kapcsolni a Vistában ahoz hogy gond nélkül működjön. Ezzel csak az a probléma, hogy akkor minek rakták tele haszontalan dolgokkal ha úgyis mindenki kikapcsolja?
Akkora gyorsulást én nem érzek, hogy most mindenáron használjam a Vistát, szépnek szép és még találtam hasznos dolgokat is az XP-hez képest, de az Xp már a kisújjamban van úgyhogy egyenlőre visszatértem rá. Ahogy említettem az SP1 után megpróbálom még1x a Vistát, addig pihentetem.
-
-
qwertly
addikt
válasz
Richter36 #2479 üzenetére
Nincsen tuningolva és a legújabb driver van fent.Miért nem tudom a felbontás sem álitani akor is el kezd "szemetelni" a kép vagy ha frekit akarok álitani és ha Battlefield ezni akarok de úgy hogy csak az újra inditás segít.Hiába szetem le a drivert és tettem fel újra az sem segitet.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Irodai, Filmezős, Játszós konfig
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest