- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASUS routerek
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
A karbantartáshoz. Nem próbáltam még.
[link] -
ignisz
senior tag
válasz
King Unique #112570 üzenetére
Megnéztem 2005.09.22 az utolsó bejegyzés.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A Recuva-val kapcsolatban lenne kérdésem. Az adatmentős topik nem működik. A progit futtatva megtalálja és mutatja a fájlokat. Mikor a visszaállításra koppintok azt írja, hogy nincs elég hely. Egy 500 Gb-os nem teljesen teli winchesterről van szó. A visszaállítás helye egy üres 500 Gb-os winchester. Mi a gond?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Végig ment a frissítés, viszont nem enged belépni. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. Ez az üzenet. Mit lehet tenni?
-
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Három éve magam állítottam össze a mai konfigot. A 1803-at már az elején manuálisan feltettem. Később HDD SSD/ Kingston/ csere után szintén 1803, majd szintén manuálisan egy összegző frissítést. A gépen nem játszok, internet, levelek, videózás, filmnézés. Nekem nem volt kék halál, fekete képernyő.A rendszer gyorsabb, már a HDD- nél is. A Chrome stabil, gyors. Az internet sebessége semmit nem változott. Az hogy nem átlátszó a tálca hidegen hagy, az átlátszósági effektek bekapcsolva. Mindezt nem vita indításnak írtam le.
-
ignisz
senior tag
válasz
King Unique #77427 üzenetére
Felraktam a VLC-t. Mindent újra beállítottam. Most működik. Köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
válasz
King Unique #77425 üzenetére
Alapértelmezett videólejátszó a winmédiaplayer. Ez van megadva az automatikus lejátszás beállításánál, ahogy a link is mutatta.
-
ignisz
senior tag
válasz
King Unique #77418 üzenetére
Be van kapcsolva. Próbáltam a WindowsMédiaPlayerrel, a MPC-HCx64-gyel. Nem indulnak.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Szintén dvd gondom van, Nem játssza le automatikusan a dvd filmeket. Az intézőben látni, hogy mi van a lemezen. Próbáltam az eszköz eltávolítás- gép újra indítást, de semmi. Nemrég vásárolt LG dvd íróról van szó.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A gondom még mindig, hogy random módon újra indul a gépem. Kicseréltem a tápegységet, új nagyobb teljesítményű. Memtest nem mutatott hibát, A HDD is tesztelve, az se talált hibát. Mi lehet még ?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Néha teljesen random módon újra indul a gépem. Mem teszt nem talált hibát. Másnál is van ilyen?
Nem olyan régóta csinálja. -
ignisz
senior tag
Szép napot. Ma akartam használni a dvd írót, de a windows nem látja az optikai meghajtót. Mit lehet tenni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Az utóbbi időben többször váratlanul újra indult a gépem. A legújabb verzió van a gépen, de már előtte is volt ez a jelenség. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Képernyőfotót szeretnék csinálni. Amit a guglin találtam nem működik. Valaki tudna segíteni?
-
ignisz
senior tag
válasz
quailstorm #62400 üzenetére
Közben megoldódott. Eszközkezelőben engedélyeztem a rejtett eszközök megjelenítését, s akkor előjött. Ezután eltávolítottam majd újra indítottam a gépet. Most már mindenhol látni az eszközt. Köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
válasz
quailstorm #62398 üzenetére
Egyáltalán sehol nem jelenik meg. Az eszközkezelőben sincs, a hardver hozzáadása varázsló se találja. Átraktam másik sata aljzatba, de semmi.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Eddig nem volt szükségem a cd-dvd író-olvasóra ezért nem tudom mióta áll fenn a hiba. A BIOS-ban látom az eszközt, viszont a windowsban már nincs. Mit lehet tenni, hogy lehet előhozni?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Frissítettem a wint, most ismerkedem vele. Egy kérdésem lenne: Betű méretet hol lehet állítani? Lehet átsiklottam felette, de nem találom.
-
ignisz
senior tag
válasz
quailstorm #48431 üzenetére
Köszönöm.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Frissült a rendszer 1607-re. A windows old mappa törölhető?
-
ignisz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #35551 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom.
-
ignisz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #35549 üzenetére
Köszönöm. Akkor arra az időre állítsam le a vírusírtót? Avira van.
-
ignisz
senior tag
-
ignisz
senior tag
válasz
King Unique #34053 üzenetére
Igen, mélyvizsgálatot. Meglátogatom a másik topikot is. Köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
válasz
King Unique #34051 üzenetére
Végig futtattam, nem talált semmit. A spyhunter 13 fenyegetést talált. A MBAM teljesen megbízható? Köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
válasz
King Unique #34049 üzenetére
Meg van a Spyhunter, de nincs regisztrálva, Így megmutatja mi a helyzet, de nem tudom leszedni vele. Ahhoz meg kellene venni, reggelni. Megpróbálom ezt is. Köszönöm.
-
ignisz
senior tag
Jó reggelt. Ha egy pc-n malware van és ezen a gépen csinálok usb telepítőt, akkor a pendrive is fertőzött lesz? Elnézést a béna kérdésért.
-
ignisz
senior tag
A legújabb frissítés is fent van. Folyamatosan minden frissítés megy fel. Semmi gondom a windowssal.Működik a start menű, nem használom az edget. egy tv és egy monitor működik egyszerre. Ja, asztali gépről van szó.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Nem tudom jó helyen kérdezek. Win 10 pro, Chrome böngésző. Az elmúlt napokban vettem észre, hogy egy weboldalt nem tudok megnyitni. Régóta látogatott oldalról van szó. Telefonon pillanatok alatt bejön, tehát nem az oldallal van gond. Tudna valaki segíteni?
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Nem tudom ide tartozik-e, de nincs jobb tippem. Az Opera böngészőről lenne szó. Két asztalt hozok létre win10 alatt, de csak az egyiken tudom futtatni az Operát. Ez így normális?
-
ignisz
senior tag
Intézőben másoltam a mappát az onedriveba. PDF fájlokat tartatlmaz. Jobb klikk után egy megosztással kapcsolatos lehetőség van, akkor egy fiókkonfiguráló varázsló jön elő. Nem tudom megnézni WEB-es felületen se. Valószínűleg tényleg rendszer hiba van. Később újra próbálkozok. Köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
Mit csinálok rosszul? Pc-n bemásolok egy mappát az Onedriveba, de a telefonomon nem tudom megjeleníteni. Régebben fotókat tettem fel telefonról és az megjelent a pc-n.
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Az asztalok között milyen billentyű paranccsal navigálhatok?
-
ignisz
senior tag
A mai frissítés után a verziószám vége 29.
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Óra widgettet keresek, olyat aminek átlátszó hátteret lehet adni. Reggel óta keresek, nem sok siker.
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Miért nem szól az egyik oldal? Csak az egyik oldali hangszóró szól, ha átdugdosom a csatlakozókat akkor is. Eszközkezelő szerint minden oké.
-
ignisz
senior tag
A tálca állandóan látható pedig a beállítás más. Mit lehet tenni?
Megoldódott. Így jelzett a rendszer, hogy van program frissítésem. -
ignisz
senior tag
Szép napot. Az üdvözlő képernyőn megjelenő nevet hol tudom változtatni? Egyáltalán lehet-e?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Be lehet állítani a postát, hogy a citromail-es leveleket is lássam?
-
ignisz
senior tag
Szép estét ! Rendszeresen olvasom a fórumot, sok hasznos tippet találtam, s sok segítséget is. Olvasom a sok negatív tapasztalatot. Ezzel kapcsolatban lettem kíváncsi. Akiknek gondjuk, bajuk van azok milyen gépet használnak. Arra gondoltam: asztali vagy laptop. Nem vitát akarok indítani, csak kíváncsi vagyok.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Két napja a Chrome érdekesen működik. Meg akarok nyitni egy oldalt akkor nem biztos, hogy megnyitja. Van, hogy megáll az URL beírása után, vagy kusza szöveges oldalt hoz be. Ilyenkor ha rákattintok a frissítésre betölt gyorsan, hibátlanul. Valaki találkozott ilyennel?
-
ignisz
senior tag
válasz
nemethchek19 #28253 üzenetére
Az itteni keresőbe írd be. Volt már szó róla.
-
ignisz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó topic
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest