- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Teljesen elzavarhatja az EU a Huawei-t az európai 5G-ből
- Netflix
- Linux Mint
- Kiderült, hogy mennyit érhet Elon Musk agyi implantátumos cége
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
addikt
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
mexel
veterán
válasz
Top cat #55999 üzenetére
Sajnos nincs sehol. Ez egy jelszókezelő régi verziója, a honlapjukon fentvan sok másik, ez éppen nincs, egyébként ingyenes most, de a régi verziójából kellene egy kiterjesztés mert csak az működik operában és firefoxban normálisan. Minden jelszevam abban van, nem akarok másra váltani. Egyszerűen viszont nem tudom mit kell beírni ott az orosz oldalon regisztrációnak.
-
Üdv. Hogy lehet egy Windows 10-et teljes egészében blokkolni az internetről úgy, hogy soha többet ne legyen internetelérése? Mindezt úgy, hogy nem húzom ki az ethernet kábelt és nem tiltom le a hálókártyát?
(két op. rendszer megy egyszerre a gépemen, és a másiknak kell a folyamatos internet elérés eközben)
Eddig a legjobb tipp az az, hogy egy nem létező proxy címre való csatlakozást írjak be, de nem tudom, hogy ez mennyire megbízható, tényleg örök blokkolás kéne.
Szóval a lényeg, hogy szoftveresen kéne megoldani a letiltást, ami a két Windowsom közül csak az egyiket érinti.
-
Pityu.
veterán
Fájlkezelőben el lehet valahogy tüntetni,hogy a D meghajtót ne kétszer jelezze ki?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
veterán
válasz
Cr00py #55992 üzenetére
Igen a defenderen én is agyaltam,mert most úgy vagyok vele meg próbálom külső vírusirtó nélkül a dolgot.Isten igazán még a frissítések letöltése ok,csak nem szeretném,hogy videokártyához vagy valamihez automatikusan frissülő driverekkel be kavarjon.
-
ph2012
senior tag
Nem szokta valaki játszani a Microsoft Kártyajátékot? Az Események kihívásról lenne kérdésem. Erre gondolok: [link].
Én rendszeresen 2 óra alatt tudom teljesíteni. Vannak akik hihetetlen rövid idő alatt teljesítik. Erről jutott eszembe, hogy nem alkalmaznak valamilyen csalást? Nem tudtok ilyenről?
Köszi.
-
GEPESZ66
veterán
Egy hete, amikor újraraktam a WIN-t, akkor az SSD-n (1. lemez) a telepítéskor töröltem az összes partíciót, s rábíztam a lemezre, hogy csimálja, ahogy kell.
Létrehozta a rendszer számára fenntartott partíciót (500MB), valamint a C-t, amin van a WIN (111,3 GB), ill. egy 1MB-os valami nem használt részt.
Amikor az AOMEI Backuperrel a System Bachup-ra kattintok, akkor az első kettőt sorolja fel, az 1MB-os részt nem.
Mi a véleményetek, ez így akkor rendben van, visszaállítható majd a rendszer?
Gondolom, hogy az AOMEI-ben nem a Disk Backup-ot kellene választanom, ha a WIN-t akarom majd visszaállítani?
Mi lehet egyébként az a 1 MB-os rész?
Azért gondoltam, hogy kipróbálom ezt a programot, mert ha felrakom pl. az AVAST IS-t, s nem tetszene, akkor visszaállok a védelem nélküli, AVAST mentes rendszerre, s mehet fel a korábban használt ESET.
Ha felrakok egy friss rendszerre egy biztonsági szoftvert, akkor az nálam a következő rendszertelepítésig fennt marad.
MIvel ahogy olvasom, a védelmi szoftvereket talám még a saját eltávolítójukkal sem lehet maradéktalanul kigyomlálni törlésükkor. -
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Az a helyzet, hogy meghülyült a gép és sacperkb 2-3 percenként kapok egy hibaüzenetet, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt és sikeresen helyreállt, ez azzal jár, hogy rendkívül idegesítő másrészt vannak olyan programok amik ezt nem bírják elviselni (lásd: Office-csomag, PS) és összeomlanak, az előbb veszett el egy fél esszém mert én balga nem mentettem. Ez valami ismert hiba vagy meghalt a VGA-m?
szerk: természetesen mindenből a legfrisebb verzsön van fent.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
Cr00py
senior tag
-
Gifos
csendes tag
Segítsetek légyszíves ,hogy tudom az adsl kapcsolat ikonját az asztalra helyezni ,hogy az müködjön is és egy kattintással felcsatlakozzon?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
traders
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ugyanis észrevettem hogy egyes gépeknél (win 10-es laptopok és általában Asus) egyes wifi hálózatoknál (jó kis hátrányból indulok mert nem tudom reprodukálni) a wifi jelszó beírásakor átvált a billentyűzet magyarról (angolra) így például a 0 az ' lesz, ekkor ha másik ablakba elkezdek írni újra normális, majd amikor visszakattintok a wifi jelszó ablakba akkor már ott is magyar.
Megnéztem a területi beállításokat és minden ok volt, azt szeretném megkérdezni hogy más is találkozott ilyen hibával vagy van valami ötlet hogy mitől lehet ez?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan nemi úton terjedő betegség, amelynél a halálozási arány 100%
-
B-L-A-C-K
titán
-
Lacc
aktív tag
Üdv.
Notira akarok Windows 10-et telepíteni. Van már rajta egy Windows 7 Recovery particíó amit jó lenne megtartani.
Rájötttem, hogy az UEFI-s BIOS-hoz a Rufus-sal érdemes készíteni a Pendrive installert.Sajnos mikor szeretném telepíteni, a következő hiba üzenetet kapom:
"Windows cannot be installed to the disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GPT disks."Rákerestem neten, de eddig olyan leírást találtam, hogy az egész partíciót töröljem és úgy telepítsem fel. Na most én nem szeretném a Windows 7 Recovery partíciót elveszíteni, ez az egy nagy bajom van ezzel a megoldással.
-
Top cat
őstag
válasz
xenom0rph #56011 üzenetére
Ez a TDR néven elhíresült hiba. Sajnos sok minden okozhatja.
Memória , hibás VGA, VGA driver, Tápegység, ...
Van akinek a legújabb drivertől elmúlt, van olyan akinek régebbi hozott megoldást.Kipróbálhatod a TdrDelay módszert hátha segít.
Van a hibának külön topikja is
-
Top cat
őstag
DIGI-d van?
Ha automatikusan elindul a nettkapcsolat a Windows-al az nem jó?
-
Cr00py
senior tag
[Erre] valaki esetleg? Köszönöm.
-
King Unique
titán
Ez a téma már több alkalommal szóba került, legutóbb például ezen hozzászólásban. Tehát az MBR / GPT a teljes lemezre vonatkozik. Vagyis, ha a korábbi partíciókat nem akarod törölni, akkor Legacy (MBR) módban kell telepítened a Win10-et. Illetve nyilván a telepítőt is ennek (első opció) megfelelően kell kiírni a pendrive-ra. Illetve a kiíráshoz említve voltak egyéb dolgok is.
Egyébként külső programok adatvesztés nélkül is át tudják konvertálni a lemezt GPT-re, de azért egy rendszerlemeznél nem feltétlen érdemes ezzel játszadozni. Ajánlottabb inkább rendesen újratelepíteni!
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy egy Gigabyte GA M61PME S2P AM2+ alaplapú és AMD Athlon LE 1640 2.6GHz AM2 processzorú, 4GB RAM gépbe, hogy muzsikálna a Windows 10? Vagy inkább Windows 7? vagy a 7 se lenne gyorsabb sőt a Windows 10 lenne a gyorsabb?
XP-ről váltanékKöszönöm
-
petyusz851
tag
válasz
Pityu. #56005 üzenetére
Na ez nekem is előjött valamit a biosban kellett kikapcsolni most hirtelen meg nem mondom már mi volt a neve amit Disabledre kellett állítani és megszűnt ez a probléma... Ha eszembe jut megírom
Bal majd jobb, látod? Ennyi az egész, egyik láb után a másik..merj elindulni, merd meglépni..csak addig olyan félelmetes míg el nem indulsz..
-
Pityu.
veterán
Erre valaki [link]
-
Pityu.
veterán
válasz
King Unique #56046 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- STEAM-en aktiválható maradék játékok baráti áron! - CSERE IS ÉRDEKEL!
- AKCIÓ - Windows 11, 10, 8, 7, Office 21, 19, Visio, Kaspersky - 290+ Pozitív Értékelés
- World of Warcraft Shadowlands Collectors edition EU EN
- Adobe Creative Cloud - még 300 napos liszensz
- AKCIÓ! - STEAM kulcsok / Anuchard, Breathedge, The Wild Eight, stb. - 2023.05.23
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest