-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
ERRE esetleg ötlet valakinek?
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
dethroner
veterán
Megjött a laptop beépítő keret, felment arra is a W10. Az újonnan berakott SSD-re ment a W10, a DVD meghajtó helyére pedig a vinyó. A vinyó korábban 2 partícióra volt osztva, C a W7-nek és egy D meghajtó. Most szeretném a vinyóról eltüntetni a W7-et tartalmazó partíciót és hozzá csapni a mésikhoz, úgy, hogy az adatok ne sérüljenek. Mi a módja, meg tudnátok írni hogy csináljam?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
King Unique
titán
válasz dethroner #104004 üzenetére
Ha a W7 korábbi rendszerpartíciója a D előtt van, akkor max. 3rd party particionáló programmal fogod tudni a törlés után összeilleszteni a nem lefoglalt területet és a D-t. A Windows lemezkezelőjével viszont alaplemezként nem, meg azzal a rendszer számára létrehozott védett partíciókat sem lehet törölni, max. parancssorban és particionáló programmal (bővebben).
Vagy másik megoldás, hogy lemented a HDD-ről az adatokat, törlöd, újraparticionálod 1 db partíciót létrehozva rajta, majd visszamásolod rá a fájlokat. Már ha mindenképpen 1 db partíciót akarsz rajta, mert a következő opció nyilván az, hogy lehet akár 2 db is, ahhoz meg elég lenne csak újraformázni a korábbi C-t, vagy törölni és új partíciót létrehozni a helyén.
-
whited
addikt
Sziasztok
Egy jó ismerős gépe az alabbit produkálja:
Megnyitott valamit és azóta minden átneveződött .banju kiterjesztésre, és egyre rosszabb lesz.
Hiren boot cd tudna segíteni, hogy leszedjem ezt a férget vagy vírust amit sikerült bekapni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
dethroner
veterán
válasz King Unique #104008 üzenetére
Az SSD amire ment a W10 az ugye a C meghajó, aztán van egy D lemez, ami alig 100MB és annyit ír még hozzá, hogy Rendszer számára fenntartott (ezt nem értem mi és hogy jött létre), aztán jön a vinyó, ami E lemez és ez tartalmazza a korábbi W7 rendszert és még ott van az F ami a vinyó adatpartíciója. Ezt az E meghajtót szeretném kiiktartni és egybefésülni az F-fel.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
törölt tag
válasz Lauda #104014 üzenetére
Második mondathoz: egyetértek. E héten kap nálam egy SSD-t a W10 és megtartom mellé az eddigi HDD-t minden másra. Mivel fő a biztonság, ezért így fogok tenni, ahogy te is írtad.
Persze, ez valamennyi időt igénybe vesz és az sem mindegy, mennyi adatról van szó, amit menteni kell, de megéri foglalkozni vele, ha valaki biztosra szeretne menni.
-
dethroner
veterán
válasz Lauda #104014 üzenetére
Akkor csinálok másolatot a fájlokról. Próbálnám a hálózaton keresztül áthúzni a fájlokat, de mivel a régi jó otthoni csoport dolgot kivették, kínlódok. Már annyit sikerült elérnem hogy a két gép látja egymást a hálózaton, de a csatlakozáshoz mindkettő kéri a másik felhasználónevét és jelszavát. Na ezek mik, honnan tudom ezt kiolvasni?
-
dethroner
veterán
válasz Lauda #104020 üzenetére
Akkor annyit, hogy a képen látható helyekre mit kell írni és honnan tudom kiolvasni? Ez lenne a másik géphez kapcsolódás lényege. Ismerem a teamviewer-t, de megnézném mit tud a windows ez ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
bringasisti
őstag
Üdv.
[link]
Hol b@sztam el. Vén fejjel ismerkedtem a rendszerrel szakkifejezés mentes segítséget megköszönömBENEFON DELTA--------N8
-
krealon
veterán
válasz bringasisti #104025 üzenetére
HP M1132 MFP telepites:
Driver letoltes a gyartotol.A letoltott "LJM1130_M1210_MFP_Full_Solution.exe" futtatasa.
Google kereses https://www.google.com/search?q=m1132+mfp+driver+windows+10
1. talalat
HP LaserJet Pro M1132 többfunkciós nyomtató - Szoftverek ... -
addikt
válasz bringasisti #104027 üzenetére
Lehet, hogy a CD-n lévőt nem megfelelőnek találja, az oldalról viszont újabbat szed le.
-
junior11
veterán
Mi lehet az oka annak, hogy a feladatkezelőben néha a procit 25-40%-kal magától a "system" pörgeti hosszú percekig? Nálatok is van ilyen (legutolsó stabil kiadás, 1903, de ezt már korábban is eljátszotta)?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
ph2012
senior tag
Belépéskor a PIN kód megadása előtt gyönyörű képek jelennek meg. Hol vannak ezek a képek? Melyik mappában? Ki lehetne másolni? Köszi.
-
ph2012
senior tag
A Windows Defender internet security? Vagy csak víruskereső?
-
Met
nagyúr
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok windows 10-re olyan szoftvert , vagy ha van online változatot ami egy komplett PDF-et lefordit magyarra? Konkrétan ezt kellene: [link]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
Cs1csó
félisten
válasz ph2012 #104045 üzenetére
Most arra vagy kíváncsi mennyire jó a Windows 10 saját beépített védelme? Röviden: tökéletesen megállja a helyét még a fizetős külső védelmekkel szemben is pl.: [link]
Nyugodtan használhatod ezzel a gépedet, nem szükséges külső védelmi program beszerzése.
Ha géped naprakész, használsz a böngészőben reklám - tartalom - blokkolót és a pótolhatatlan adataidról van rendszeres külső adattárolós mentésed és a kritikus pénzügyi adataidat kétfaktoros azonosítással kezeled akkor nagy bajod nem lehet.
Én, csak ingyenes védelmet használok jelenleg Avast Free-t de már kezdenek ők is megkergülni és ingyenes vonalon esetleg még a Kaspersky Free-t tartom vállalhatónak de ha nem ez a két program akkor a Windows Defender.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Kékes525
félisten
Kikapcsoltam a Timeline-t és töröltem a Tevékenység előzményeket. [kép] Sose használom, viszont nyomkövetésre tökéletesen alkalmas. Van ennek esetleg másra (más funkcióra) is hatással? Viszont változatlanul látok újraindítás után is a win + tab-ban az előzményeket.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Gyúrósok ide!
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest