Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gézengúz #11992 üzenetére
Sziasztok. NEm akarok ertetlenkedni, de a sok info miatt mar nem vagyok biztos semmiben
Venni akarok egy usb-s windows 10-et. Nos ez lenyegeben dobozos, akkor ezt barmikor felrakhatom barmilyen gepre? Termeszetesen sajatra gondolok, de a kedves parom igen surun cserelgeti
A masik, hogy ha Angol verziot veszek, arra tudok e letolteni Magyar nyelvet? Koszonom.
Daiwa N' Zon Z 3.35 60gr 2pc,Fox Duralite Xl Chair Erős Szék 180Kg egyszer sem használtak eladóak. PM ha érdekel:)
-
guftabi96
addikt
Hozom a formam... Kajalas kozben kezdtem el tolteni az isot. Most raktam fel.
Hat persze, hogy 32 biteset sikerult leszednem....#KeepFightingMichael
-
-
törölt tag
Sziasztok. Van egy kis gondom. Win 7-ről frisitettem win 10-re, minden jól is ment, de a Windows Update nem működik, mindig hibát dob,hogy nemtudja kikeresni a frissítéseket. Valaki megtudna mondani mi a hiba?
És másik dolog,. van amd-s driver grafikára,. fel is van telepitve, de a képernyő felbontásom mégis csak 1024x valamennyi,és nem 1300x valamennyi,amennyinek kéne lenni. Ésha az asztalra klikkelek jobb gombbal,akkor csak az AMD Catalyst Control Center van ott, és ahol a grafikát lehet állítanom játékra, az nincs sehol. Valaki valami ötlet,mit tegyek,hogy a képernyőm is helyreálljon? -
Gézengúz
addikt
Na most akkor se nero, se alcohol 120%? Tudtam én, hogy nem szabad frissíteni csak W7 mellé tenni másik partícióra, lesz itt még annyi gixxxer..
-
tomp
nagyúr
Na felment. Kicsit sokáig mókolt. Több mint 1óra volt de gondolom a kevés hely miatt pakolgatott ide-oda dolgokat.
Első gondolatom az volt, hogy hűha ez jó. Második pedig, hogy újra meg kell tanulnom használni a windowst.
Aktiválni itt sem lehet "...próbáljam meg később" Nem kis terhelés lehet szerencsétlen szervereken.kalm007
Nyugi, lesz majd "Ez valóban az a gép" -
premete
veterán
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
AthlonXP
őstag
válasz
#65388800 #12005 üzenetére
Heló..
Ezt most nem értem. Engem is érdekelne a fenti kérdés az aktiválással kapcsolatban.
Ha jól értem, azt írod, hogy frissitsuk a jelenlegi, aktivált, eredeti Windows 8.1-et, majd töröljük az egészet teljesen, ( format). Ezután telepítsük fel a Windows 10-et isobol, majd 3x kihagyva az aktivalasi folyamatot, az aktívvá válik.
De hogy, ezt nem értem. Nyilván én értettem félre valamit. De érdekelne, hogy lesz így eredeti, aktivált Win 10 ?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
nagyúr
válasz
fojtviki #12001 üzenetére
Hogy win10-nél hogy szabályozzák a nyelvi csomagokat, azt nemtom, 7-nél Ultimate alatt lehetett cserélgetni a nyelveket, Pronál és az alatt nem. Viszont egy seriallal azt a nyelvi verziót telepítetted, amelyiket csak akartad, csak azt nézi hogy Home vagy Pro licensz, a többit leszarja, még azt is hogy 32 vagy 64 bites. Tehát legkésőbb újratelepítésnél egy magyar nyelvű telepítőlemezzel biztos fog menni az angol serial.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
AthlonXP #12016 üzenetére
Igen ez pontosan így van ahogy írod.
Szerk.: Ha úgy rakod fel iso-val a win 10-et hogy előtt nem frissítettél rá a 7/8/8.1-re nem tudod aktiválni.
Szerk2.: A szerver megjegyzi, hogy azzal a kulccsal ami 7/8/8.1-hez van már lekérték a frissítést és fel is rakták. És amikor felrakod tisztán a win 10-et. Nem kell semmilyen kulcsot beírni a szerver észleli, hogy ezen a gépen volt már win 10 aktiválja.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
senior tag
Frissítettem Windows 10-re és letöltöttem a GTX 970 drivereit (353.62) (Win10 x64 volt beállítva)
Telepítés elkezdődött, majd hamarosan be is fejeződött. Grafikus illesztőprogram telepítése "Sikertelen", az összes többi (PhysX/ 3D Vision stb.) pedig "Nincs telepítve".
Próbáltam tiszta telepítést is,de azzal is ugyanez az eredmény.Másnál működnek a GTX 970 driverek Win 10-en?
-
törölt tag
erre ----->(#12008) valaki valamit? Légyszi. Amúgy a frissítéseket már sikerült megtalálnia,de ha rámegyek külön mindegyikre,hogy Letöltés, akkor nemcsinal semmit, nem indul el, mér? Vagy én csinálok valamit rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
-
Aslan
aktív tag
válasz
#65388800 #12005 üzenetére
Ugyan ezt csináltam. Win 8.1 lefrissítve, magától aktivált, minden baba. Microsoft oldaláról Media Creator Tool szoftver letölt, saját telepítő elkészít... lemezre kiír, majd ment is fel a clean install. Különbség csak annyi, hogy NEM AKTIVÁLT... sőt, szerinte nem jó a termékkulcs. Nyilván nem adtam meg termékkulcsot. Mindegyik esetben, mikor a telepítő kérte kihagytam, mégis ezt írja.
Wattafakk?
SAMSUNG GALAXY S20+ 5G - azé me jóóó!
-
enyan
tag
Sziasztok!
Olyan win10-et lehet kapni, ami nem eszközfüggő?
Köszi!
-
Heavyrain
senior tag
válasz
FollowTheORI #12023 üzenetére
Kinek a honlapjáról?
A hivatalos Nvidia weboldalról van a driver. -
arcitec
addikt
válasz
Dr. Akula #12010 üzenetére
Kérném szépen, megadni hogy lehet a régi favorite könyvtárat a 10 ie alá aplikálni a win old-ban megtalálta a kedvenceket illetve hogy működik itt a kedvencek... Sik mindent már beállítottam , de haladni szeretnék és ezt nem találom- Illetve a Norton trezor sem jön elő a Chrom-ban meg simán működik
bocsi nem neked szántam , aki tudja kérném válaszoljon
Köszönve
[ Szerkesztve ]
-
Redplee
senior tag
válasz
#65388800 #12020 üzenetére
én ezt nem értem, ennek mi értelme van??? miért kell felrakni majd törölni majd újra felrakni, amikor ennek az volt az értelme, hogy a filejaim meg minden megmarad?
1 hete vettem a laptopot amire felraktam a win 10-et. Gyárilag 8.1 volt telepítve, windows matrica sehol, ahogy manapság lenni szokás, tehát a termék kulcsot nem is tudom. Üzleti laptop, tehát recoveryvel rendelkezik ami mindent visszaállít a gyári beállításokra -> win 8.1 re.
A Win10 telepítőt lefuttattam úgy, hogy "eredeti beállítások és fileok megtartása". Nem is értem, milyen ISO ról beszéltek itt, amikor nálam semmi ilyen nem volt, szépen fogta magát a win10, felrakta, és minden programom meg fileom meg is maradt. ISO nekem nincs erről...
Nem hiszem, hogy mindenkinek formáznia kellene a gépet ahhoz, hogy be lehessen aktiválni. Nem tudom, miért nem aktiválódik de szerintem inkább le vannak terhelve. Holnap azért felhívom a microsoftot, de képtelenségnek tartom, hogy egy átlag userrel megcsinálják azt hogy telepítse formázza a gépet totál.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
csabi10
senior tag
Ma felment a Windows 10 és aktív, akkor már tudok tiszta telepítést csinálni? Mi kell hozzá hogy megtudjam csinálni? Termék kulcsot hogyan tudom megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Felfrissítettem a rendszert az aktiválás nekem se megy, de már más a termék kulcsom, mint a régi 8.1-nek.
Így nyugodtan nekikezdhetek a clean installnak és majd akkor aktiválom, ha nem lesznek ennyire terheltek a szerverek? Így már hozzám van kötve?
''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9 ***Origin/Steam: GeneraL_HUN\ Wot : T1B1***
-
Azharel
aktív tag
ms store-ba lehet már vásárolni windows 10-et, engem csak az érdekelne hogy ezek is oem-ek vagy retialok ? nem tudja valaki ? amúgy 41k a home
-
-
-
kicsicsosz
csendes tag
Sziasztok+
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefonon aktivált win 8.1 pro rendszeremet tudom-e frissíteni win 10 re a MediaCreationTool programban a frissítés kiválasztásával, vagy mindenképp meg kell várnom amíg magától a windows 10 beszerzése program letölti és felajánlja hogy telepíthetem?
-
-
törölt tag
válasz
Redplee #12030 üzenetére
Tiszta telepítés sokkal jobb mint a sima frissítés. Nekem például volt fent 8.1-hez startmenü. Felraktam a win 10-et és nem volt meg a saját startmenüje hanem az általam letöltött működött. A touchpad drivel összefosta magát állandóan hibát dobált fel. Valakinek pl az egész gép nem működött.
-
válasz
kicsicsosz #12036 üzenetére
Nem kell semmit megvárni... aktivált a 8 akkor mehet rá a tool telepítő. De mindenképp upgrade legyen, tehát ne formázd, particionáld, meg töröld, hanem frissítsd először.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Egy statisztikát dobhatna az MS mennyi win 10 lett 1 nap alatt
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Plag
nagyúr
Srácok!
Erre valaki:[link]
-
törölt tag
Ha van eredeti win 7/8/8.1-ed és frissítetted win10-re akkor várj amíg nem aktiválódik, ha ezen túl vagy és már az aktiváltra akarod felrakni tiszta telepítéssel az iso-t és úgy nem aktiválja akkor várj. Automatikusan megtörténik nem kell semmit sem megadni. De a tapasztalatok alapján elég sok embernek nem működik az aktiválás.
-
iceQ!
addikt
válasz
#65388800 #12041 üzenetére
Ezt a hibaüzenetet kaptam. Egyedül egy TP-LINK TL-WN721N wireless adapter van csatlakoztatva a géphez ami egy device chek-nél azt dobta ki hogy kompatibilis a WIN10-el. Hol a hiba akkor?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S21 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Colos1
őstag
Na, kísérletképpen elkezdtem a szüleim gépén frissíteni, de eszembe jutott, hogy ebből hiányoznak a Win 7-es játékok.
a nem lesz rajta fekete özvegy, akkor el leszek zavarva a háztól
Ezt át lehet valahogy win10 -re vinni?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Horgász topik
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Fotók, videók mobillal
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garmin Epix Gen2 - generációs tehetség
- PlayStation 5
- Mozilla Thunderbird
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- World of Warcraft 15th Anniversary Collector s Edition bontatlan
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! LEGOLCSÓBB! Automatikus 0-24
- STEAM-en aktiválható maradék játékok baráti áron! - CSERE IS ÉRDEKEL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest