Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Doner #141890 üzenetére

    Itt nem arról volt szó, hogy okvetlenül el kell játszani a Microsoft-fiókhoz kapcsolt digitális licences újraaktiválást, hanem csak 1 opció a több közül a licenc, termékkulcs másik PC-n történő használatához, ha már ugye eredetileg is az volt a kérdés. Ha másik termékkulcsot akar venni a felhasználó, hát vegyen, megteheti, de attól még az előbbi ugyanúgy 1 működő lehetőség marad, ami használata opcionális és a Windows akarja megmondani.

    Ha eszerint Retail csatorna és a ShowKeyPlus program szerint is oké (W10 Pro | Retail) az új termékkulcs, akkor igen, az a jobbik eset.
    Aztán az ugye már más dolog, hogy ha egy jogtiszta Windows 10 Pro Retail a Microsoft webáruházban 80 ezer forint, máshol meg 2000, akkor az utóbbi vajon mennyire lehet az, az ezen hozzászólásban leírtak alapján csak kulcsot adtak a lakáshoz vagy annak használati illetve tulajdonjogát is, erről is volt már szó itt. :))

    "viszont a windows 10 frissÍtés után a cd kulcs is magától megváltozott"

    Az digitális licencnél az általános termékkulcs, ami normális és nem újdonság.
    Azt meg az előzőleg már linkelt példa is szemlélteti, hogy eredetileg hiába OEM a termékkulcs, lehet Windows 10 alatt digitális licenc esetén Retail csatorna a lekérdezésnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák