Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem, mivel én már kifogytam az ötletekből egy hiba kapcsán. Adtam egy újabb esélyt a 10-nek, múlt hét előtt tettem fel a 1903-at tiszta telepítéssel, hivatalos lemezképből, jogtiszta licenccel. Volt több problémám is, de azokat sikerült megoldani, eggyel viszont nem tudok mit kezdeni. Ez nem más, mint az asztali értesítések megjelenése, pontosabban ennek a hiánya. Úgy egy héttel a telepítés után elkezdtek nem megjelenni, és ez mindaddig így is volt, míg nem tiltottam le a háttérben futó alkalmazásokat, indítottam újra a gépet, és engedélyeztem ismét az említett opciót. Ez egy pár napig megoldást jelentett, de utána megint előjött a hiba. Megcsináltam újból a fenti tortúrát, pár napig megint jó volt, de ma ismét nem kapok semmiféle asztali értesítést. Értem én, hogy szeret játszani a rendszeraz idegeimmel,de én ezt annyira nem díjazom, ezért szeretnék tippeket, tanácsokat kérni, hogy mire nézzek rá, mit állítsak, stb.
Mint írtam az elején, a rendszer tisztán lett telepítve, legálisan van aktiválva, ezen felül pedig nincs belenyúlkálva, nincs fent ShutUp10, ami problémákat pedig megoldottam korábban, azoknak ehhez semmi köze (néhány mappa angol nevű volt, holott magyar nyelvre van téve a rendszer, és hasonlók). Néztem már a fókuszsegédet is, teljesen ki van kapcsolva, vírus sincsen, a gyorsindítás is ki van kapcsolva (bár a sima újraindítás sem segít, szóval ez mindegy)... Ha még valamit le kell írjak, mondjátok nyugodtan.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Farming Simulator 25
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest