Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz UnSkilleD #106798 üzenetére
Ez egy október 1-jei cikk tehát elég friss dolog, és mivel a Microsoft hullámokban szokta az újításait kiengedni nem kap meg mindig mindent mindenki azonnal, ezért te megúsztad.
1-2 hónap múlva - ha csak nem lesz amiatt népharag - már te semtudsz majd ennél az ablaknál tovább jutni ha kap netet a gép.
TÉNYLEG!! +1 Lauda (köszi el is felejtettem) hogy ez a probléma csak HOME rendszerek esetén áll fenn, persze itt Magyarisztánban CS-GO-ra használt gépek alatt is PRO rendszer figyel - teljesen indokolatlanul - nekem HOME-om van és elégedett vagyok vele, amivel többet tud a PRO az nem is nagyon érdekel, persze ez most bosszant.
Lauda
"leválasztható" ezt értem de nem akarok létrehozni, hogy ott figyeljen vagy a fiók neve legyen valami hülye karakter - amit a rendszer az MS fiókom nevéből kreál - úgyhogy ezt hagyom marad a net kihúzás vagy frissítem a gépet PRO-ra eddig nem akartam de lehet az lesz a vége.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Lauda #106796 üzenetére
de egy hónapja, akkor még nem kellett most már kell, olvasd el: Confirmed: Windows 10 Setup Now Prevents Local Account Creation
NA végre itt van egy kép a mostani - netre kötött gépes telepítés fiók létrehozó ablakáról:
na látod valahol a HELYI FIÓK lehetőséget?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Lauda #106794 üzenetére
Most augusztusban módosítottak valamit ami ugye a 1903-as telepítőben nincs benne de amikor a telepítésnél "frissítéseket keres" opció pörög akkor gondolom frissíti a telepítés (ha ugye kap netet) tovább metódusát és akkor jön ez a móka. Számomra SEMMI hasznosat nem ad az MS fiók. Se a One Drive, se az UWP-és appok nem érdekelnek.
Megjegyzem ezt egy "OPCIONÁLIS" dolognak éreztem mindig, van aki akarja van aki nem akarja használni de legyen választható egyéni preferenciák alapján. Ellenben a biztonsági frissítéseket nem tartom ebbe a kategóriába tartozónak.
EZ egy több mint 2(!) éves videó azóta mint írtam már módosult ez a felület, nem is kevésszer, de mint írtam megoldottam azt szerettem volna ha net maradhat végig felőlem frissítheti magát kereshet a gépemhez frissebb driver-t stb. de engedje a Helyi fiókot.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Dilikutya #106792 üzenetére
Már más is említette, hogy valami mód van de én amikor annál a résznél jártam a telepítésnél úgy tudom "szinte" minden lehetséges "kattintási" opcióra rámentem de a helyi fiókot nem találtam ez a tartományi dolog pedig nem rémlik. Remélem rájövök, vagy változik ez mert nem szeretem se a netkábelt ki-be húzogatni vagy a router-t ki-be kapcsolgatni.
-
Dilikutya
félisten
válasz Cs1csó #106789 üzenetére
Enged, vagy legalábbis nemrég még engedett, csak elég apróbetűs vagy eldugott. Tartományi fiókot vagy mit kell választani. Ritkán telepítek friss Windows-t, többnyire image-ből megy minden.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Cs1csó
félisten
válasz Frankie50 #106790 üzenetére
A "1909"-et még nem adta ki tehát nem tudom mit ajánlott neked de azt még biztos nem, én frissítés mániás vagyok simán futtatom manuálisan is a frissítés de a build adataim a következők: 1903-as 18362.388
A 1909-es valamikor a hónap végén várható, vagy a legfrissebb update fiaskó és a korábbi sorozatos build upgrade problémák miatt lehet kitolódik novemberre.
(ez jóslás de a korábbi események mint egyfajta "díszítősor" alapján ez várható.)
Amúgy én igazán egyetlen egy dolgot várnék - ami csak előreláthatóan tavasszal lesz benne -hogy a "régi" EDGE böngészőt kukázza és lecserélje az "új" chromium alapúra.
[ Szerkesztve ]
-
Frankie50
tag
válasz Cs1csó #106787 üzenetére
Nálam felajánlotta a múlt héten, egyből rányomtam a hetes késleltetést, hogy elolvassam a tapasztalatokat, de nem írt erről még senki. Most visszakapcsoltam, de csak ez a frissítés van most " 2019-09 kumulatív frissítés a .NET-keretrendszer 3.5 és 4.8 verziójához x64-alapú Windows 10 Version 1903 rendszeren (KB4522738)" Lehet ez után hozza megint? Most újra indítom a gépet, és talán visszatérek
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Lauda #106788 üzenetére
Keresgéltem pár "mértékadó" Windows 10-el foglalkozó oldalon, de még erről nincs szó amiről szó van, az a korábbi hibás frissítések és azok javítása.
(Megjegyzem - személy szerint - én azon vagyok felháborodva, hogy tiszta telepítésnél ha van közben interneted akkor egyszerűen nem enged HELYI FIÓK beállítását telepítésnél és az MS fiók mellőzését )
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz xy.zsolt #106783 üzenetére
Én már nagyon várom !
Amúgy nem kell mást tenni, egyszerűen nem csinálsz manuális frissítéskeresést. Ha valami súlyosabb hibát kell orvosolni akkor nem is baj ha 1-2 napon belül automatikusan is jelezni fogja, hogy telepítené, ha pedig kevésbé fontos akkor lehet nem is fogja azonnal felajánlani, hanem simán eltelhet egy hét mire jelezni fog a rendszer.
whited
Virutális környezetben futtatni egy ilyen komoly erőforrás igényű programot mint a Final Cut Pro X nem biztos, hogy jó ötlet. Persze ha a legerősebb i7-es i9-es van egy 2080-as mellett és 32-64GB RAM akkor lehet nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
Mennyire járható út az, ha final cut miatt szeretnék gépet és összerakom egy W10-es konfigurációt és abban virtuális futtatok OSx-t ?(használ így ilyet valaki?)
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
xy.zsolt
őstag
Holnap Patch Tuesday!....én már késleltettem is a frissítést 7 nappal
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Dilikutya
félisten
Ha még nem volt a próbalicenc meghosszabbítva, akkor rendszergazda jogú parancssorból futtasd: slmgr /rearm. Ezzel nyersz 90 napot, amennyiben elég lehet. Ha nagyon fél év, akkor újratelepítés lesz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ijk
nagyúr
Ismerős gépén Win 10 enterprise van, aminek "lejárt a próbaverziója". Fél év múlva lenne cserélve a laptop. Az jó megoldás lenne ha vennék aprón Home vagy Pro retail kulcsot? Kérdés hogy újratelepítés nélkül használható lenne?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
olivera88
veterán
válasz King Unique #106776 üzenetére
Akkor neki miért olyan lett?
JA tényleg elsiklottam feletti bocsi. Köszi.
És a WIN PE adatmentő milyen? Érdemes vele probálkozni?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
King Unique
titán
válasz olivera88 #106773 üzenetére
Az a DIskPart módszer eleve a teljes lemezt törli és konvertálja, ami után nyilván nem ilyen lesz, hanem ilyen, ahol az utóbbi kép forrása ad a telepítéshez egyéb instrukciókat is. Meg a W10 újabb verzióinál BIS/MBR telepítésnél a rendszer számára fenntartott partíció ~ 530 MB, nem világos az a 100 MB minek a maradéka. De most nem is ez a lényeg.
Az előbbi kérdésedre már kaptál választ, le van írva egy megoldás arra, ha nem opció kiszerelni a laptopból a HDD-t. Ha mégis, akkor meg nyilván betehető egy asztali PC-be a 2,5"-os, max. fordított esetben nem működik, 3,5"-os a laptopba.
-
olivera88
veterán
válasz King Unique #106772 üzenetére
Hát külön nem lettek törölve a particiok. Csak az a parancs lett végre hajtva. Tudom h nem kellene Wint telepíteni, nem is lesz még nem sikerül visszahozni az adatokat valahogy.
Van esély rá amit előbb kérdeztem h lehessen csatlakoztatni a lapost egy PC re? Akkor látni fogja a PC a lapos HDD jét? Vagy csak a HDD kivételével lehet megoldani?
Lapos HDD t be lehet rakni PC be nem?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
King Unique
titán
válasz olivera88 #106769 üzenetére
Tipikus hiba, vagy inkább csak figyelmetlenség... Ha MBR séma szerinti a lemez, akkor nem meglepő, ha UEFI módban nem települ rá a W10, mivel ahhoz értelemszerűen GPT kellene, amit a telepítő is leír világosan.
Ha az UEFI szerinti telepítés a cél, akkor ilyenkor törölni kell a célmeghajtót, vagy szükség esetén akár parancssorban törölni és konvertálni GPT-re, ami Shift + F10-zel lehet megnyitni.
Ha a CSM szerinti telepítés és egyben a meglévő adatok, adatpartíciók megtartása a cél, akkor az előbbi destruktív módszer nyilván nem opció. Ilyenkor nagyon egyszerűen csak CSM módban kellene (kellett volna) bootolni a telepítőt, aszerint kiírva, az annak megfelelő opciót beállítva az UEFI BIOS-ban és / vagy kiválasztva bootolásnál a gyors menüben, akkor lehet MBR séma szerinti lemezre telepíteni a Windowst.Ha ügyesen sikerült letörölni az adatokat tartalmazó partíciókat, ellenben cél azok visszaállítása, akkor nyilván nem kellene parancssorban a destruktív törléssel és konvertálással rátenni még egy lapáttal. Ha az is sikerült, akkor az szép... Oda particionáló program kellett volna, az tudja adatvesztés nélkül átkonvertálni (példa). Meg az MBR2GPT parancssor eszköz, de az csak W10-es rendszermeghajtóknál. Aztán Windowst telepíteni meg pláne nem kellene, mert az véglegesen felülírja a korábbi adatokat, vagy jó esetben azok egy részét. Ilyenkor nyilván az adatmentés az első egy arra alkalmas adatmentő programmal. Ha ingyenes kell Windowsra, akkor pl. a Recuva jöhet szóba, fizetősben meg pl. a GetDataBack Pro. A másik megoldás esetleg a közvetlen visszaállítás pl. a TestDisk programmal, de az az adatokra nézve egyrészt kockázatosabb az előbbinél, másrészt már törölve, konvertálva is lett a lemez, vagyis jól össze lett gányolva. A HDD-t meg alapesetben nyilván ki kellene venni a laptopból és betenni másik gépbe, azon lementeni. Ha ez nem megoldható, akkor pendrive-ról bootolni pl. egy ilyen WinPE rendszert, amin van adatmentő szoftver is.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Máté94 #106770 üzenetére
Forditva nem ? Én is jártam így pár hónapja, UEFI s telepítőt írtam ki, ez miatt nem lehetett telepíteni a WInt.
Közbe kiderült mi lett.Csinált egy ilyet.
diskpart
list disk
select DISK 0
clean
convert gpt
exitEz meg az egész lemez törli nem, nem csak az adott partíciót?
Ja és Windowst nem telepítette fel ez miatt mert ugye látta h eltűntek a partíciói.Össze lehetne kötni a laptopot valahogy egy PC vel hogy úgy megprobálja visszahozni az adatokat? Vagy inkább kivenni a lapos HDD jét és berakni a PC be?
Ja és milyen ingyenes program tud ilyet? Én használtam pár éve egyet, és jól is működött asszem, de nem emlékszem már nevére. Képeket szeretne visszahozni.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Egy ismerősöm újra akarta telepíteni a Wint, de nem sikerült neki ez miatt.
Na jó ez nem is érdekes. Hanem ami utána lett.
Formázta a Windows particiót(?) és eltűnt utána a többi partíció.Hogy történhetett ez?
Most itt a kérdés h mit lehet tenni? Legyen újra telepítve a Windows, de akkor az adatok végleg elveszhetnek, vagy először probáljuk meg visszahozni az adatokat róla valahogy?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
CirrMee
addikt
válasz kisselandras #106765 üzenetére
Ha fosnak azt nevezed, hogy hazavágja a frissítés az addig jól működő rendszert, akkor nekem még soha nem volt olyanom, egyik gépemen sem.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok .
Volna egy win 10 pro rendszerem
Ehez kapcsolatos a kérdésem .
Mindig ilyen fos frissítést adnak ki vagy ezt direkben csinálják ?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
weres78
senior tag
válasz King Unique #106757 üzenetére
-
Doky586
nagyúr
válasz Mr.Mercury #106761 üzenetére
Nemcsak rejtett hanem rendszer attribútum is létezik, mindkettő láthatóságát külön külön engedélyezni kell(ett) volna.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a régi, nem használt fiókképeket hogyan lehet kitörölni? Mindenhol azt olvasom, hogy a "Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures\ mappában kéne lenniük, de nekem nincs olyan mappám... Természetesen a rejtett fájlok megjelenítése be van kapcsolva.
(Update: Ahogy beírtam ide, eszembe jutott, hogy az intézőbe beírom közvetlen ezt az útvonalat, így megnyitotta a mappát. Ez fura, mert ha kattintgatva mentem oda, úgy nem látszódik a mappa.) Mindegy, a kérdésem akkor sztornó, sorry![ Szerkesztve ]
Mercury
-
King Unique
titán
válasz weres78 #106751 üzenetére
Lásd egy másik válaszban, illetve annak végén leírtakat.
-
Jazz
veterán
válasz King Unique #106755 üzenetére
Így van, csak úgy simán felugrik, hangerő állítás nélkül. Mindig. Bármilyen hanggal kapcsolatos akármi elindul bármelyik böngészőben....
Ha az abnormalitásra van gyógyír, az is jó lenne. És akkor nem kell külső progi.free your mind
-
King Unique
titán
Annak a kis panelnek alapesetben csak akkor kell felugornia, ha célirányosan használják, vagyis a hangerőt és a fényerőt állítják pl. billentyűkombinációval, majd utána pár másodpercre rá automatikusan eltűnik. Legalábbis nálam így működik már régóta. Ha nálad csak úgy random megjelenik a hangerő állítása nélkül, az nem éppen normális, már ha tényleg erről van egyáltalán. Ha annyira ki akarod kapcsolni, akkor külső programmal van rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erre a részre gondolsz?
Ezt sajnos gyárilag nem lehet kikapcsolni, témához se alkalmazkodik, áthelyezni sem lehet kevésbé zavaró helyre pl. jobb alsó sarokba vagy lehetne vízszintes és képernyő alján középen. A Microsoftnak úgy tetszik bal felső részen legyen ahol belelóg a programok menüsorába. Még a Win8-ból maradt meg ez az arcodba mászós dizájn. Néhány újabb funkciónál is ezt az elvet követik.Próbáltak önkéntesek egy kis programot írni az eltüntetésére: [link] ha nem zavar külön progi fusson csak ezért állandóan
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
bármilyen video lejátszásakor automatikusan felugrik a windows hangerő állító gombja.
Ezt hogy lehet kikapcsolni? Regedit-ben van rá lehetőség?
(Az itt lévő írás alapján az ezen funkcióhoz hozzárendelt chrome feature-t sikerült kikapcsolni, de magát a windwos hangerő gombot nem. Ahogy az oldal is írja, ezt ők se tudták. https://winaero.com/blog/how-to-dismiss-windows-10-media-volume-control-pop-up/)
Köszi!free your mind
-
sz.j
nagyúr
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Dilikutya
félisten
KB4520390 vagy KB4524147 okozhat kék halált? Ez a kettő települt az utóbbi hetekben, és pár perc menet után egy YouTube videó lejátszásakor elszálltam. Valami dll-re hivatkozott, ami a Radeon szoftverének része. Ilyen eddig nem volt, ezért gondolom, hogy a két említett frissítés egyike okozza.
-
csab2
veterán
Rákattintottam a 19.03 funkciófrissítés telepítésére.
kb. 45 perce azt írja, hogy letöltés 100% és nem csinál semmit.
Ez normális?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
_Atesz
addikt
1 kérdés, amióta beregeltem a kulccsal a Win 10 Pro 64bit-es (1903 18362_388) rendszerem, azóta a kulcsot nem tudom kiolvasni.
Ugyan természetesen megvan a kulcs, csak érdekes, hogy se az Adia64, se a produkey nevű kis progi nem látja.
Ez mitől lehet? -
_Atesz
addikt
válasz Lauda #106740 üzenetére
E-mail címre jött visszajelzés a vásárlásról, benne az összeggel. Ez nem tudom, hogy mennyire hivatalos számla. Közben meggondoltam magam, mégiscsak vettem egy Office 2019 kódot is, az is simán ment, az is össze lett kapcsolva a MS fiókkal. A 2 termék volt összesen 3930ft, tehát egy jobbfajta fizza ára, ennyit megért.
-
_Atesz
addikt
Gondoltam jelzem, hátha valakit érdekel, rendeltem innen Win 10 Pro 64bit kódot, bankkártyával fizettem, minden zökkenőmentesen ment. A kártyás vásárlásnál sms kódot kellett visszaírnom (Visa - K&H), szinte azonnal jött a mail-re a kód, illetve le is tölthettem PDF formátumban.
Össze is kapcsoltam a MS fiókommal, 3 ajrót simán megér.
Ha fontos lenne az Office, akkor 9 ajró alatt nem lenne rossz deal az sem, de elvagyok bőven a Libre cuccal is. -
Dexter68
addikt
Drága szaktársak! Egy ideje azt vettem észre, hogy a Shift+Ctrl+End, illetve a Shift+Ctrl+Home (kurzor helyétől kijelöl mindent a doksi végéig, ill. elejéig) nem működik. Először azt hittem, hogy csak Indesignban, aztán kipróbáltam és kiderült, hogy mindenben. Próbáltam másik billentyűvel, de azzal is.
Ezt a kombót kb. kb. 1989 óta használom, még a DOS alatt futó Word 4.0-nál tanultam
Van erre megoldás? Vagy ez csak engem érint? Vagy csak engem zavar?Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Cs1csó
félisten
válasz Grave_444 #106727 üzenetére
Ezek a játékok már a gépen voltak, és már korábban is voltak futtatva, tehát nem most lettek telepítve és első alkalommal futtatva?
Mert ha előbbi akkor lehet ehhez nincs köze. Amúgy nem szoktam foglalkozni a FONT-okkal meg a hasonlókkal mindent kb. úgy használok ahogy van. Úgyhogy nálam itt megáll a tudomány.Bár mindkét játék régi ezért lehet valami beállítást módosított. nézd végig pl. a VGA driver-ét a ha NVIDIA driver akkor a vezélrőpultot.
-
Geth
veterán
válasz kisapa #106724 üzenetére
Elő, bár nagyon ritkán. Ha ki akarok próbálni valamit, általában VM-ben (pl. Hyper-V) csekkolom előtte, éles rendszerre már okkal kerül fel
Normálisan megírt felhasználói(!) programokra amúgy sem jellemző, hogy szétesne tőlük a rendszer (az inkább rendszerbuherátorokra jellemző, gyanús ha valami admin jogot kér...), esetleges uninstallnál is minimális kacatot hagynak maguk után. Ha a registryben maradna két tucat bejegyzés, az csak infinitezimális lassulást okozhat, a takarítása erősen látszattevékenység. -
xy.zsolt
őstag
Én pl a Advanced systemCare-t szeretném maradéktalanul törölni.....a Revo uninstaller licenszem sajna október 1-től lejárt...azzal szoktam eddig rendesen gyalulni.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Laraxior
titán
Hogyan tudom megnyitni a toolkitet? Mert valami azt írja, hogy nemkívánatos szoftver blabla... pedig minden ki van kapcsolva, defender, tűzfal stb..
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #106717 üzenetére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
System pid 4 közel 100%on tekeri egyik hdd-t pedig semmi aktivitás nincs rajta
Feladatkezelo nem ír semmit
Defender kilőveMitől lehet ez?
Hdd nem hibás nem töredezett
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
GEPESZ66
veterán
Mi a helyzet mostanában a CCleanerrel?
Használjátok? -
Who
friss újonc
Még egy utolsó kérdésem lenne. Már nem lehet törölni a ph fiókot? Nemlelem. Igaz van már vagy egy éve is hogy nem jártam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Home server / házi szerver építése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Politika
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest