-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ha a Windows csak csökkentett módban indul el, hogy tudom megállapítani, mi a hiba?
PC-t 2 monitorral használom. Csak az egyik volt aktív. Lányom Sims mentés közben otthagyta. Legközelebb már csak "zizis" volt kép volt látható, színes kis pöttyök villóztak. Ezt a monitort lehúztam, a másikok viszont nem töltött be a Win10. Kék kis bejelentkező ablakok után, nem történt semmi. F8-al viszont bejött a csökkentett Win10. Újraindítottam, megint nem töltött be a Windows. Bios-ban átállítottam alaplapira, (Onboard) ezt még soha sem próbáltam,
monitor érzékeli a bekapcsolást, sárga LED kékre vált, viszont semmi sem jön be.Mi a fene lehet a gond? Az a furcsa, hogy alaplapival sem tölt be. Igaz nincs fent driver, de azért valami képnek kellene lenni. Meghalt a 750Ti VGA? PCI VGA-ra, hogy tudnék visszaváltani?
Alaplapival is betölt már a Win10, igaz csak csökkentett módban.i3-4330
Asrock H97 Performance
GeForce GTX 750 Ti WindForce
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest