- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferike36
tag
....azon kívül, hogy kitéptem a hajam a 8-astól a 8.1 jobb lett.rengeteg minden javítva és jobb, de még itt is vannak dolgok, amitől eszem megáll..eleve testre kell szabni az alapértelmezett programokat, hogy amiket felteszel lejátszókat stb. azok induljanak el ne a csempés borzalom..a skype is egy katasztrófa ahogy kinéz a csempés változat..így desktopos normál skype letöltve..user accountok meg minden kiiktatva...de még mindíg a c meghajtü dokumentumokba akar menteneni mindent, mikor én a c-re akarok menteni akkor is egy jegyzettömböt vagy képet..másrészt meg 8.1 alatt nincs egy csomó mindenhez, driver, lenovo g580 elan touchpad driver nincs, ami van félkész, nincs benne görgetés le fel funkció opció beállítás..a samsung telóm frissítettem volna, de a 8.1 alatt az usb driverei feltétele után, nem ismerte fel a telefont..win 7 alatt ugyanez tökéletes...reggelig sorolhatnám a rendszer baromságait, de már kezdem megszokni..ez van
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Peugeot, Citroën topik
- Külpolitika
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc