-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Visormail #14043 üzenetére
Mert más környezet. Ahogy linkelve lett neked.
Az új startmenüt kb információs központként kell kezelni, de lehet akár minialkamazás gyűjtőnek is csúfolni...mint írtam neked...indítod a gépet és az arcodba vágja az infókat (persze ezek lehetnének részletesebbek is, de a tile igen csak korlátos)...twitter, rss, időjárás, chat, felhő, mail és amik még kijönnek app formájában...nagyon nincs más funciója. Átlagusernek ez bőven megfelel, ha word és társait akarom indítani, akkor katt desktop és indítom ami kell...
Én pl teljesen jól elvagyok WP7-tel és a W8cal is (bár utóbbi még nincs fent, mert várom a magyar véglegest)...nincs igényem sem kinézet faragásra se egyéb progikra...mivel kb minden benne van alapból amire szükségem van.Az intéző nem képzi ennek a környezetnek a részét, ahogy egy csomó alkalmazás és nem is fogja...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest