Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Üdv. Ismerősöm hívott ma, hogy elment a z internet. Win 7-et használ. Úgy tudom, hogy megszűnt a támogatása a Microsoft részéről.
Vissza lehet varázsolni a netet valahogy, ha majd még csak később akar váltani Win 10-re?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz szabonagyur #62897 üzenetére
Ezt hány %-os biztonsággal lehet kijelenteni és mi a diagnózis sarokköve?
(Nem kétségbe vonni akarom, amit mondasz, csak érdeklődöm).Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz quailstorm #62889 üzenetére
Érdekes dolog.
A wddm, amit írtál mint felirat, ott volt az eszközkezelőben a vga-nál.
Most, telepítés után eltűnt és a vga-t is másképp "részletesebben kiírva" prezentálja.
A telepítőben a telepítés előtt először az eszközök/telepítőprogramok eltávolítására nyomtam, ott azt írta ki, hogy nincs mit eltávolítani. Akkor ez valami alap windows-os meghajtó lehetett.
Mindegy is.A legfontosabb:
monitor-felcserélési hibajelenség megszűnt, szóval működik a dolog.
Hála és köszönet.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Soha nem használtam meghajtó-kereső programokat, nem is fogok.
Tele vannak reklámokkal, kéretlen alkalmazásokkal, ki tudja mivel.
Tisztelet a kivételnek, ha van ilyen, én nem tudom, de nem is akarom tudni.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz quailstorm #62889 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Felmentem az amd driver szekciójára, kiválasztottam a vga-t (ati x1300), de op. rendszer tekintetében minden van, csak az nincs, ami kéne. (win7).
Lehet, hogy a szervizesek ezért nem telepítették?
Akkor most hogy?
Ami van:
Windows vista 32/64
Windows XP 32/64/ Media Center Edition
Linux x86
Linux x86/64Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Köszönöm. Ma megyek dolgozni, telepítek vga drivert. Hát én is bízom benne, hogy valamelyik driverrel megszüntethető ez a hibajelenség. Vsz a legújabb nem béta drivert rakom fel.
-
Weareus
addikt
Sziasztok.
Win 7-es asztalkezeléssel kapcsolatban merült fel egy anomália, két monitoros gép, filmvágás, konvertálás a fő felhasználási terület.
A két Samu 19-es tft nincs "driverileg" telepítve, de win felismeri.
Amúgy pár napja vitték Pestre valamiért a gépet, újratelepítés volt.
Én csak az ezközkezelőt néztem, hogy mindent felismer-e.
Én úgy láttam, hogy valami multimédia vezérlőnél van sárga figyelmeztető jel, meg a vga (ati, két d-sub csatival) driver szvsz nincs feltelepítve. (Ezt hétfőn felrakom, pénteken nem volt rá időm).A jelenség:
Kiterjesztett asztallal használjuk a bal oldali monitor az 1-es (itt vannak az ikonok), a jobb oldali a 2-es, de minden újraindításnál megcseréli a sorrendet!A multimédia vezérlő is valami vga-val összefüggő dolog lesz, bár nem tudom a vga-driver felrakása után a sorrend-felcserélés megszűnik-e, mert ez utóbbi win7-es beállítás.
Tapasztalt már valaki ilyet?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Üdv.
Win7 64 friss telepítésem van, a frissítéseket letöltötte a rendszer a Microsoft honlapjáról...
Volt egy olyan problémám, hogy flash videók lejátszásakor (pl Youtube) teljes képernyőre téve a tálca nem tűnt el. Mozillát használok, és erre megtaláltam a megoldást. Jobb klikk a Mozilla ikonra, Tulajdonságok, kompatibilitás, majd tettem egy pipát a "képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén"-hez.
Ez után viszont minden újraindításkor összevissza-állapotban vannak rendezve az asztalon az ikonok, hiába rendezem őket jobb klikkel, újraindításkor megint ezt csinálja a win7. Erre esetleg van megoldás? (Mozilla mindenképp marad).Megoldódott. Kivettem a pipát, újra beraktam, újraindítottam; jók a flash videó megjelenítések és az asztal is.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Üdv.
Az miért van, hogy nálam a win7 alatt a Start menü > Vezérlőpult > Rendszer és biztonságba belépve nem tudom megtalálni az Advanced (Haladó) fület?Egyszerűen semmi ilyesmi nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest