Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Erre van valami okosság? Az avast topikban nem nagyon találtam használhatót.
Első gondolatként az eltávolítás (és utána újratelepítés) merült fel, de nem tudom valami eltávolítani, valami dll hiba miatt.
Csökkentett módban indítva a rendszert el tudom távolítani, vagy 3rd party uninstall program segíthet csak? Most úgy áll a történet, hogy nincs AV a gépen, mégha van telepítve.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kékhalált hogy tudok visszanézni, amit a bsv nem naplózott? Vagy, hogy mi a f... történhetett
Percekkel ezelött random kékhalált kapott újfent a gép (manapság egyre gyakrabban), és a programban nincs mai dátummal szereplő dump fájl.Sejtem egyébként, hogy hol kereshető a probléma, mert a ramokból megint csak az 1.97gb látja felhasználhatónak, a dupla annyi helyett. A memória környékén lehet valami, ami a kékhalálokat is produkálhatja.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz rgeorge #51656 üzenetére
Köszi, műkszik
Mostmár minden zeneszám mehet az egységes 101 decibelreA Phil Collins - In The Air Tonight számra 82 decibelt írt az analízis
Ettől volt akkor halkabb a többinél, de most mindegyik egyforma lesz. Bár mire azt a 600+ számot végigcsináljaAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Vajon az előbb feltelepített Mp3Gain program miért nem akar elindulni?
64 bites win7 ultimate van a gépen.A hiba az alábbi:
[link]As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz joccadoki #47532 üzenetére
Nem húztam, minden az alap beállításokon szokott lenni.
Egyedül a hűtést szoktam piszkálgatni, mivel az új vbiossal szépen elrontották a hűtés szabályzást.Nem rég újraraktam a gépet, miután a paragon partition program a rendszerindításkor futó folyamatnál kifagyott, és nem tudtam a lemezeket particionálni.
Majdnem az egész lemezt formázni kellett, de sikerült visszahozni a gépet.A Catalystot és az Asus programot is az asus.com oldalról szedtem le
A Catalyst verziója elvileg ez: 13.251-131206a-165807C-Asus
(Amúgy a wow is amiatt indulhat fehér képernyővel, hogy a Catalyst környékén van valami gond. Nehezebben indul el a wow is, és mindig pár másodpercnyi fehér képernyő után indul el. A játék élményben nagy változásokat nem tapasztalok, mivel a low beállításokat alkalmazom, és a 60+ fps mindig megvan, kivéve a dungeon pályáknál több játékos módban.)
-
LyonnaisFan1
őstag
Estét!
Vagy egy negyedórája a gépem egy teljesen hirtelen kékhalált kapott.
Néztem a BL meccset az ágyon, és egyszercsak láttam, hogy kékhalált kapott a gép.
Egy pár másodpercig várt valamit, aztán újraindult a gép.A BlueScreenView programmal visszanézve az alábbiakat találtam:
A hibát előídéző drivernek a "atikdmag.sys"-t írja, ami alapján arra gyanakszom, hogy a videókártya körül kereshető a probléma.
Mi történhetett? Miért kapott egyszer csak a semmiből B.S.O.D.-ot a gép? Elavult lenne a catalyst driver, vagy esetleg az Asus R7 250 vga rosszalkodik?
Valamilyen módon ki tudnám kényszeríteni újra ezt a kékhalált?
Az operációs rendszer egyébként Win7 Ultimate 64 bit, ha esetleg érdemleges infó.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Exkluzív órák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest