Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
A kezembe került egy ASUS X751NV típusú gép.
Szeretnék win7-et telepíteni rá, mert a gazdája ahhoz ragaszkodik, de eddig sajna nem jártam sikerrel.
Amivel próbálkoztam:
Fast boot, Secure boot Disabled.
Teleptőt Rufus-al csináltam pendrive-ra GPT sémára.
Telepítőt DVD-ről futtattam.
BIOS-t frissítettem 304-->308-ra.Mit hagytam ki, hogy lehetne telepíteni a hetest?
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Generic Digital USB kamerához keresek drivert, tud valaki segíteni?
A pc kamera még a Windows 10 gépemen is működött, (volt hozzá driverem, de az szőrén - szálán eltűnt) a Win 7 viszont nem talál hozzá drivert.Samsem
-
SamSem58
aktív tag
A korábbi hozzászólásomhoz - 64892-64892.html még annyit, hogy úgy tűnik, az Intel USB 3 drivere is ludas a kék halálban.
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
-
SamSem58
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #64888 üzenetére
Kösz a linket, így legalább nem kellett keresgetnem a dump fájl "nézegetőt".
A hiba SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (A rendszer szál kivétel nem kezelhető)
A rendszer napló szerint kritikus hiba - Kernel - Power - tehát a táp a ludas!
Meglepetés nem ért, mert a merevlemez meghibásodásakor is gyanakodtam már.
Tehát mehetek tápot venni... béke poraira!Samsem
-
Sziszka_88
tag
Sziasztok!
Többszörösen megnyíló, induló programra tudtok esetleg valami megoldást? Egyetlen programról van szó ami csinálja. Frissen telepített gép, minden javítás, frissítés telepítve. Programozóval beszéltem, azt mondta találkozott a hibával, de megszűnt magától.
Köszönöm előre is ! Ha van bármi tipp, meghallgatom szívesen.
-
nagyúr
-
SamSem58
aktív tag
Hali
A most összerakott Windows 7 op. rendszerem váratlan leállást jelez a hibaüzi az alábbi:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF88005921668
BCP3: FFFFF8800372B6A8
BCP4: FFFFF8800372AF00
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1Mi okozhatja ezt a kék képernyő (kék halál) hibát? Az alaplap és a proci 1,5 éves, de alig volt használva a gép. Netán tápegység - a tápom elég régi, de eddig nem észleltem vele hibát.
Tápegység:
FSP350-60THA-P
Tulajdonságok:
• Teljesítmény: 350W
• Túlfeszültség védelem: +3.3V, +5V, +12V1, +12V2
• Túláram védelem
• +3.3V, +5V, +12V1, +12V2
• Hatásfok: 82%, 85%, 82%
• SATA csatlakozóMindezek mellé lassú, szinte mászik a gép!
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
"fölösleges szenvedni vele." - nekem az az 1051 hiba eddig semmilyen szenvedést nem okozott! Az elszállt rendszer egy elvileg hibátlan - legalább is a HD Sentinel szerint - lemezen van. De hamarosan csak volt, mert legyalulom! Ugyanis a lexarom tablettát bevéve, a hibás lemezre telepítettem egy 64 bit-es Win 7 rendszert... hogy ez mit hoz, azt meg majd meglátjuk, mindenesetre a fájlokat máshol tárolom. Most ez van, mert szegény ember vízzel főz...
Samsem
-
ALFA
senior tag
válasz szabonagyur #64876 üzenetére
Murphy-nek folyamatosan igaza van.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
SSD-vel frissített gépre lett telepítve W7. Olyan program(ok)ra lenne szükségem, amivel ha a gép használója valamivel hazavágja az oprendszert, a jelenlegi, friss állapotról készített képpel egy tárhely formázást követően viszonylag könnyen és gyorsan visszatelepíthető szőröstől-bőröstől a rendszer.
Van ilyen?"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Doky586
nagyúr
válasz kicsigee444 #64879 üzenetére
-
kicsigee444
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Esprimo P5730 E Star 4 használt asztali gépen előtelepített Windows 7 Pro OA liszenszel. Szeretném újból telepíteni, de telepítő lemezt nem adtak mondván le lehet tőlteni.(Kipróbáltam nem lehet.)
Elviekben F8,F9 billentyűkkel lehetne a gyári beállítást előhívni de ez sem lehet. Csak olyan jön elő, hogy számítógép visszaállítás korábbi mentett állapotba, de ez is hibaüzenettel leáll. Mi lehet a megoldás?Köszönöm!
-
brd
nagyúr
válasz chungee #64877 üzenetére
Így elsőre valid cégnek tűnik, de nekem furcsa, hogy mit keres a gépeden egy ilyen ritka, véletlen(nek tűnő) nevű driver. Ilyet pl. akkor szoktak csinálni, ha detektálást akarnak elkerülni (ezt nem csak kártevő teheti, pl. a Daemon-tools is így telepítette a virtuális optikai meghajtó drivereit, hogy a játékokba épített másolásvédelmek nehezebben érzékeljék). Én végignézném (nézetném a géppel, nem szemmel ) a programokat és a telepítési logokat (sima szövegfile-ok, txt, vagy log kiterjesztéssel) a gépeden, hogy kiderüljön, mihez tartozik.
The only real valuable thing is intuition.
-
félisten
-
ALFA
senior tag
win7 driver update-hez keresek rutinos tippet, mert off-line a PC.
Ilyenkor mit szoktatok tenni?Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
SamSem58
aktív tag
válasz quailstorm #64872 üzenetére
Újrateszteltem akkor már 4,3 volt a pontszám, ám valami akkor sem kerek itt, mert most meg 2 x is bedobta a kék halált.... gőzöm róla, hogy mi a kínja. Megkísérelem a másik lemezre újratelepíteni, aztán vagy - vagy...
Samsem
-
félisten
-
SamSem58
aktív tag
válasz szabonagyur #64869 üzenetére
A tápegységem régi (2005-ös) -
FSP350-60THA-P
Tulajdonságok:
• Teljesítmény: 350W
• Túlfeszültség védelem: +3.3V, +5V, +12V1, +12V2
• Túláram védelem
• +3.3V, +5V, +12V1, +12V2
• Hatásfok: 82%, 85%, 82%
• SATA csatlakozó
de nem volt vele gondom, még a másik Win 10 gépnél is próbáltam és hibátlanul működött.Samsem
-
félisten
-
SamSem58
aktív tag
válasz szabonagyur #64867 üzenetére
A lemezen a HD Sentinel szerint 1051 hiba található, a kábelek cseréje már akkor rég megtörtént, mikor észleltem a hibát. Az operációs rendszer nem a szóban forgó hibás lemezen, hanem egy külön merevlemezen van.
Samsem
-
félisten
-
SamSem58
aktív tag
válasz szabonagyur #64865 üzenetére
Kösz a választ, ezt nem tudtam, továbbá SOHA nem találkoztam ilyen jelenséggel, pedig minimum 6 évig használtam két gépen Win 7-et! Továbbá mind ez oké, de a gép többi xarakodása mitől van?
Samsem
-
félisten
-
SamSem58
aktív tag
Előző #64863-64863 kérdésemhez még annyit, hogy a lemezképről történt rendszer visszaállítás után a Windows 1-esre minősítette a korábban 4,6-ra minősített videokártya teljesítményét... Mi a manó van itt, kezd elszállni a 1,5 éves alig használt proci, vagy mi??? Újra futtattam a minősítést, és most már 4,3 lett a videokártya pontszáma... Hogy van ez, hogy hol ennyi, hol annyi?? ráadásul 1 hete még 5,6 volt a videokártya pontszáma!
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Win 7 gépem (is) ami ritkán van használva, ám mostanában azt "játssza", hogy egyik nap még ment, hiba nélkül leállítottam, másnap már nem indul, jó esetben indítási javítást kér. Ezt az elmúlt napokban eljátszotta vagy 2 x, ma már az indítási javítással sem indult. Az oké, hogy újratelepítem (nincsenek rajta fontos fájlok) de mi okozza ezt - talán tápegység hiba állna a háttérben?? (utóbbira azért gyanakszom, mert egy addig hibátlan merevlemez egyik napról a másikra 89 %-os lett )
Samsem
-
petakpa1
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor továbblépek az MSR-en
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
King Unique
titán
válasz petakpa1 #64858 üzenetére
A Windows a GPT particionálási stílus szerinti adatlemezeknél alapból létrehozza azt a 128 MB-os MSR partíciót, ami teljesen normális és bizonyos esetekben még hasznos is lehet. Illetve eleve rejtett és nem sok vizet zavar, szóval felesleges piszkálni és nem kell neki a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Na meg egy bruttó 3 TB-os merevlemeznél az a 128 MB eleve elhanyagolható. De ennyi erővel az NTFS-re formázás után is lesz X MB-os helyfoglalás a lemezen, ami szintén elhanyagolható.
Aztán, ha mégis annyira zavarna, akkor pl. külső particionáló programokkal (példák), illetve Linuxszal történő teljes újraparticionálás után már nem fog létrejönni az az MSR partíció.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
petakpa1
őstag
válasz krealon #64854 üzenetére
Köszi!
Megérkezett a HDD. Lemezkezelővel inicializáltam GPT partíciósnak és megformáztam NTFS-re, eddig minden szuper.
Aidával is megnéztem, és ott látom, hogy Win létrehozott egy 128 MB-os ún. MS Reserved partíciót is, ami nem jeleník meg sajátgép alatt, vélelmezem rendszercélokra van, így nem is használhatok majd Kb. ezzel a 128 MB-tal kevesebb a teljes 3 TB-ból az általam létrehozott NTFS fájlrendszerre formázott GPT partíció mérete.
Kérdés, hogy feltétlenül szükség van-e erre a MS Reserved partícióra? Meg tudom úgy partícionálni a lemezt, hogy csak 1 db közel 3 TB-os partíció legyen rajta? Ha igen hogyan? Ezt a lemezt csak adattárolásra fogom használni, OS sosem kerülj majd rá, szerintem később sem akarom kettészedni pl két 1 illetve 2 TB-os partícióra.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz chungee #64852 üzenetére
A bootmenüben az előző működő beállítások választása nem segít? Ha nem, akkor ki kell szedni a registryből, ehhez el kell pl. érni egy másik, hasonló Windows alól a filerendszert (pl. áttenni egy másik, működő Windows alá másodlagos háttértárnak), erre van lehetőséged?
-
petakpa1
őstag
Holnap érkezik az új 3 TB-os HDD-m (egy Toshiba P300, de nem hinném, hogy ez számít). Windows 7 Ultimate x64 OS-t futtató gépbe kerül mint adatvinyó. Olvastam, hogy 3 TB méret miatt már GPT partíciót kell létrehozni.
Kérdés, hogyan kell ezt megtenni?
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\Tárolás\Lemezkezelés-ből gondolnék kiindulni. Meg fogom találni itt a partícionálatlan HDD-t?
Ha igen mik a további lépések? Egy partícióként szeretném használni az egészet ntfs-re formázva.
-
chungee
addikt
Napot!
Ezt a google nem utdja mi ez Es nem hajlando a win7 bootolni nelkule
Van valakinek ötlete
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Par napja telepitettem egy win7-et.
A windows update olyan sokaig ment, hogy kenytelen voltam kozben drivereket is telepiteni, kulonben kifutok az idobol (munkahely, tesztgep).
Van a gepben egy ebay-es IDE/sata kartya is, amihez feltelepitettem a sofpedia-rol szarmazo drivert ugyanigy.
Ezt azert emeltem ki, mert a tobbi driver mind az AMD es a Gigabyte oldalarol szarmazik, es hasonlo telepitesi eljarassal sosem volt gondom eddig (regi gep, regi driverek, 3 evvel ezelott is azonos verziok voltak).
Amikor vegzett a frissitessel, rebootolt, de mar nem indult be a gep - boot kozben restart.
A startup recovery ezt irja ki:Problem signature:
Problem Event Name: StartupRepairOffline
Problem Signature 01: 6.1.7600.16385
Problem Signature 02: 6.1.7600.16385
Problem Signature 03: unknown
Problem Signature 04: 21198032
Problem Signature 05: AutoFailover
Problem Signature 06: 2
Problem Signature 07: BadDriver
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033Hogy tudom megallapitani, hogy melyik komponenssel van a hiba?
mod: Ha kiveszem a kartyat, akkor is ugyanez van.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Doky586
nagyúr
válasz tomboy0013 #64847 üzenetére
Elolvastad amit írtam..?
-
tomboy0013
veterán
válasz King Unique #64846 üzenetére
Bocs, nem ez a név rémlik és kutyafuttában olvastam el a kommentet. De köszi, rápróbálok erre.
-
King Unique
titán
válasz tomboy0013 #64845 üzenetére
Olvasni is szoktad néha a válaszokat, vagy csak write-only módban használod a topikot...?
Épp az imént volt említve az a program, azaz a Microsoft Windows and Office ISO Download Tool. De azzal jelenleg nem lehet letölteni W7 ISO-t. Amúgy meg portable és telepíteni sem kell. A másik válaszban szemléltetett letöltés a TechBench weboldalán viszont valóban elérhető, de csak az Ultimate kiadásnál.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Egy programot kellett telepíteni és azon belül volt egy legördíthető menü amiből ki lehetett rengeteg Windows verziót választani. Elfelejtettem a program nevét, itt kérdeztem régebben, de azt a hozzászólásomat sem találom
-
Doky586
nagyúr
válasz tomboy0013 #64841 üzenetére
Ugyanúgy le lehet tölteni mint régen. De csak ezt az egy verziót lehet kiválasztani karácsony óta.
Pendrivra kiírás után az ei.cfg filet törölni kell, így bármelyik (home, pro, stb) verzió telepíthetővé válik róla![ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Pont éppen nemrég volt róla szó a másik topikban, de az 5.29 verziónál a Windows 7-es lemezképek letöltése egy ideje megint inaktív. A TechBench weboldaláról elvileg még letölthetők, de ott most jelenleg valami átmeneti zavar van és kb. egyik letöltés sem működik. Következő lehetőség a Microsoft weboldala, de ott érvényes termékkulcs kell az ISO-fájl letöltéséhez. Az viszont megint más dolog, hogy többeknél állítólag nem fogadta el, hibát dobott stb.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Torrent? Vagy a MS oldaláról böngészővel?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
tomboy0013
veterán
Üdv!
Segítsetek légyszives, van egy szoftver amivel eredeti win7 telepítőt tudok letölteni csak nem jut eszembe a program neve
-
Márton
nagyúr
köszönöm a tippeket, körülnézek
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
King Unique
titán
válasz Márton #64833 üzenetére
Egy másik topikban volt korábban egy hasonló eset, ahol le volt írva a lényeg, illetve ebben a hozzászólásban. A Windows háttértárakra vonatkozó beállítása pedig csak akkor lesz érvényes egy USB-s típusnál, ha az időtartam kisebb annál, mint ami a külső háznál van beállítva firmware szinten (példa). Feltéve persze, ha az utóbbi támogatja az alvó módot, mert ellenkező esetben egyáltalán nem fog (automatikusan) készenléti állapotba váltani. Egyébként, ha csak X perc után áll le a merevlemez, az még mindig jobb annál, mintha maga a HDD állítgatná le gyakran a motort (példa).
Tehát, ha azt akarod, hogy ne álljon le üresjáratban a külső házban a merevlemez, akkor az előző linkekben ott van pár opció ennek tiltásához, ahogyan egy másik topikban is le volt írva. Aztán vannak még olyan programok is, mint pl. a NoSleepHD, KeepAliveHD stb., amelyek ugyanazt csinálják, mint a HDS. Vagyis X időközönként hozzáférést intéznek a lemezhez, ezáltal meggátolják annak készenléti állapotba kerülését.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Márton #64837 üzenetére
Van jó pár mobil/energiatakarékos HDD ami saját Firmware-je. parancsára megáll rövid időn belül (5-10perc), külső (OS) beállítástól függetlenül. Az hogy eddig nem így működött, az lehet azért, mert "valami" a gép tétlen állapotában írta/olvasta ezen számláló lejárása előtt.
Ha van rálehetőség próbáld meg egy másik rendszeren, USB-n hogy ugyan így megáll-e. illetve sata csatlakozón keresztül is próbáld meg ezen gépen.
Ha utóbbi esetben is ezt csinálja keresd fel a HDD-s topikot és kérdezz rá hogy van-e lehetőség kikapcsolni ezt az idle számlálót Fw. szinten.
-
törölt tag
Köszi, kipróbálom.
Azért az is (/jobban) érdekelne, hogy mi érhette a rendszert, amiért próbaüzemre váltott.
(#64833) Márton:
Ugyan itt lejjebb, van egy: "usb eszközök szelektív felfüggesztése" kapcsoló, a merevlemez kikapcsolása csak belső merevlemezre vonatkozik tudomásom szerint.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
sejtettem, akkor hol a beállítás ami arra értendő?
100% biztos vagyok benne, hogy pár hónapja még ugyanazen a rendszeren, ugyanez a vinyó nem állt le. soha.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Vajon miért áll le pár perc tétlenség után az usb-s külső rack-ben lévő laptop vinyóm, amikor korábban biztos nem állt le és a beállítás is jó? Máshol keresgéljek?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
seger
addikt
Win7 x64. Jobb alsó sarokban megjelent: próbaüzem. Windows7 build 7601
Ez mi? -
neo81
senior tag
Sziasztok!
Windows 7 64bit SP1-et használok.
Nálam minden program tökéletesen fut rajta, egy kivétellel.Annak a programnak a leírásában az van írva, hogy Microsoft .NET Framework 4.5 kell a működéséhez, amit fel is telepítettem.
De annak ellenére, ha elindítom a programot, akkor ilyen hibaüzenettel rögtön leáll:"Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: _program.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 53da7acf
Probléma-aláírás: 04: Wrappers
Probléma-aláírás: 05: 1.0.5325.33006
Probléma-aláírás: 06: 53da7acc
Probléma-aláírás: 07: 17b
Probléma-aláírás: 08: 1a
Probléma-aláírás: 09: RML5K4UDBMA5NI04CIYRWVDHKEWFDHCV
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 49b3
További információk 2: 49b38108ac4bc811a3cab9debe96842f
További információk 3: e9a7
További információk 4: e9a70f6b9f6baf22362ab3cef9a755d8Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt"Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
-
Joker88
őstag
a gépbe bele lett téve egy Audigy SB 0570 hangkártya. Gondoltam jobb lehet az integráltnál. ( Realtek® ALC892 hangkodek )
Azonban amit találtam a Creative honlapján illesztőprogramot,nem teljesen elégíti ki az igényeimet.
Nincs konkrétan 5.1 hangzásom,illetve nem tudom beállítani a különböző effekteket,hangszóró-távolságokat,stb..
Nem teljesen ideillik,de tud valaki segíteni ebben ?Ez a Creative oldaláról származó illesztő fel lett sikeresen telepítve,van hang is ,de az előbb felsorolt szolgáltatásokat nem találom..
Windows 7 Prof. 64bit.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
quailstorm
nagyúr
-
nagyúr
válasz #16939776 #64821 üzenetére
Akkor xp kell neki (ami öngyilkosság lenne már ) vagy egy jó kis linuxot felcsapni rá és csokoládé.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
brd
nagyúr
válasz SunMount3r #64813 üzenetére
Ez egy program, amivel le lehet töltetni a frissítéseket.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérdésemmel már megjártam a dell topikot onnan irányítottak át ide. Remélem lesz megoldás a kérdésemre.
Nos az alany egy DELL D430 gépecske amire Windows 7 rendszert szeretnék telepíteni. A gondom a következő:
Ezt a gépet hivatalosan Vista rendszerrel adták ki de mire hozzám jutott már egy XP volt rajta. Így álltam elő az ötlettel, hogy Windows 7 32bit kerül fel rá. Nos mind USB-ről mind dvd-ről próbáltam telepíteni de sikertelenül.
Bootolás után megjelenik a kis csík "Windows is loading files" majd a "Starting Windows" felirat. Ezután a gép újraindul és ez így megy, amíg ki nem kapcsolom. Próbáltam több telepítő fájlt de semmi .
Lenne valami ötletetek?
Köszönöm,
Isu -
rsanya87
tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnám beszerezni egy az egyben a mai napig kiadott win7 frissítéseket? A keresésem nem járt sikerrel, a wud csak 2015.03.15-ig tartalmaz listát.
Szeretnék készíteni egy saját telepítőt a régebbi gépekre, és nem szeretném ha órákat updatelne.Másik kérdésem pedig:
Ha szeretnék lite verziót csinálni, mi az amiket eltávolíthatok a win7ből?
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.Sanya
-
King Unique
titán
válasz VinoRosso #64808 üzenetére
Létezik egy hivatalos frissítőcsomag, amit a Microsoft adott ki Windows 7-re és lényégében SP2-nek is lehet tekinteni. Van a telepítéséhez leírás, illetve ebben a topikban is volt róla szó (példa).
Viszont az említett SP2 (KB3125574) kb. csak 2016 Q2-ig tartalmazza a frissítéséket, tehát nem teljesen naprakész. Ha olyan kell, ami ezidáig tartalmaz minden frissítést, akkor azokat vagy házilag kell valahogyan beleintegrálni, vagy saját felelősségre túrni a netről egy más által integrált és összetákolt verziót...
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
létezik a Win7-hez régi usite féle kvázi SP-hez hasonló összegző frissítés, ami egy installálandó fájlban tartalmaz minden frissítést az aktuális hónapig?
-
NEMO1968
őstag
válasz zeusz55 #64806 üzenetére
Passz!
Èn is jàrtam màr ìgy pàrszor,de hagyni szoktam mindent, ahogy a WIN kiosztja magànak.
Egyedül a letöltèseknèl, mentèseknèl van jelentösège,ahogy fent is ìrtam.
Mellesleg lehet, hogy ahànyszor ùjrahùzod a gèpet, mindig vàltozni fognak a betüjelek kivève a C-t, mert ezt mindig a rendszermeghajtò kapja.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz zeusz55 #64797 üzenetére
Szia!
Nincs ezzel semmi baj.
A C meghajtòt (SSD) rendszernek làtja, a HDD-t pedig adatnak.
A betüjel mòdosìtàs is felesleges volt,de ha màr ìgy csinàltad,akkor arra figyelj,hogy a HDD ùj betüjelèt add meg,ha valahol szüksèges.
WINDOWS ùjratelepìtèsnèl pedig ugyanìgy lehùzod,ès azzal se lesz gond.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
zeusz55
senior tag
Igen ez történt, és a HDDt is azért húztam le hogy ne kergüljön meg.. végül is nekem jó igy mert annyit veszek észre hogy a HD sentinel a HDDt hozza előre, semmi mást, de működésnél telepitésnél okoz ez valami problémát???
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
farkas-j
őstag
Bocsánat, hogy ide is írok, de az XP-s fórum kicsit behalt.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Toshiba netbook-om amit NAS-ként, torrent kliensként és FTP szerverként használok. Windows XP Home Sp3 van rajta. Eddig gond nélkül működött rajta minden. Hálózaton belül sima Windows-os könyvtármegosztást használok. A könyvtárakra engedélyezve van az olvasás és az írás jog is. Itt jött a probléma. Kb egy hete gond van vele. Az XP-s Toshibán megosztott könyvtárak továbbra is elérhetők a hálózaton, de megszűnt hálózatról az írási jog. A hálózatos gépekkel nem tudok az XP-s Toshiba megosztott könyvtáraiba írni, bemásolni. Olvashatóak a könyvtárak, letölteni is tudok róluk, sőt törölni is, ám írni nem. Már kipróbáltam, hogy megszüntetem a megosztásokat majd újra megosztom őket írás joggal, de a helyzet változatlan. Egy hete még működött. Az FTP-vel nincs probléma itt bármelyik kijelölt könyvtár írható olvasható. Csináltam egy rendszer visszaállítást egy egy hónappal korábbi időpontra de a helyzet nem változott. Kikapcsoltam ideiglenesen az ESET tűzfalat de így sem oldódott meg a probléma. A többi gépen egymás között tökéletesen működnek a megosztások, csak az XP-s Toshiba gajdult meg.
Mit kell tennem, hogy újra működjön hálózaton belüli megosztásnál az írás jog?Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest