- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- AliExpress tapasztalatok
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz szabonagyur #62897 üzenetére
Ezt hány %-os biztonsággal lehet kijelenteni és mi a diagnózis sarokköve?
(Nem kétségbe vonni akarom, amit mondasz, csak érdeklődöm).Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
nfsu17
veterán
Hellosztok!
Az normális, hogy ma akartam feltölteni google fotókba videót (mint ahogy már hónapokkal ezelőtt sikerült is több10GB-ot heteken át), de amint betallózom a videót, utána pár sec múlva azt látom, hogy az aero téma elugrik, majd vissza, majd egy tizedmásodpercre színes csíkok és kékhalál, amiben ez van:
atikmdag.sysValami ati driverrel kapcsolatos, de én nem nyúltam sem fizikailag, sem sw-esen a géphez, hogy egyik napról a másikra ne tudjak semmit csinálni google fotókban.
Az előbb csak sima nézegetés közben is kidobta a kékhalált.Firefox legújabbal próbáltam, de tettem fel FF 50-est is, az avastot is kikapcsoltam és ugyan úgy.
Ha nem megyek a google közelébe, akkor meg semmi gond.
De YT-on meg megy a lejátszás, mint ahogy VLC-vel lejátszva a kérdéses videót, amit fel akartam tölteni, az is megy.
Mondom, egyedül a FF volt frissítve mostanában, az nem tetszett valaminek?
Magával vitt valami ati cuccot?exDigi
-
Weareus
addikt
válasz quailstorm #62889 üzenetére
Érdekes dolog.
A wddm, amit írtál mint felirat, ott volt az eszközkezelőben a vga-nál.
Most, telepítés után eltűnt és a vga-t is másképp "részletesebben kiírva" prezentálja.
A telepítőben a telepítés előtt először az eszközök/telepítőprogramok eltávolítására nyomtam, ott azt írta ki, hogy nincs mit eltávolítani. Akkor ez valami alap windows-os meghajtó lehetett.
Mindegy is.A legfontosabb:
monitor-felcserélési hibajelenség megszűnt, szóval működik a dolog.
Hála és köszönet.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Soha nem használtam meghajtó-kereső programokat, nem is fogok.
Tele vannak reklámokkal, kéretlen alkalmazásokkal, ki tudja mivel.
Tisztelet a kivételnek, ha van ilyen, én nem tudom, de nem is akarom tudni.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
tjsz
senior tag
válasz Weareus #62888 üzenetére
Esetleg driver booster.
-
Weareus
addikt
válasz quailstorm #62889 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Felmentem az amd driver szekciójára, kiválasztottam a vga-t (ati x1300), de op. rendszer tekintetében minden van, csak az nincs, ami kéne. (win7).
Lehet, hogy a szervizesek ezért nem telepítették?
Akkor most hogy?
Ami van:
Windows vista 32/64
Windows XP 32/64/ Media Center Edition
Linux x86
Linux x86/64Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Köszönöm. Ma megyek dolgozni, telepítek vga drivert. Hát én is bízom benne, hogy valamelyik driverrel megszüntethető ez a hibajelenség. Vsz a legújabb nem béta drivert rakom fel.
-
-
Zoz
őstag
válasz alec.cs #62881 üzenetére
Attól indul újra, ha a lemezvezérlő driver nem stimmel, így nem találja a C meghajtót, ekkor jön STOP 7B kékhalál, ami alapértelmezésben nem is látsz, mivel be van kapcsolva az automatikus újraindulás.
Ha ezen az egy problémán sikerül túljutni, akkor elindul, örül az új hardvereknek, és kész.Ez a probléma már az NT-ben is meg volt, és még a 10-ben se javították ki
Ezért kell a csere előtt szabványosra állítani a lemezvezérlőt, ill. az utóbbi években bejött még a SATA AHCI mód kérdése is, ahogy az előbb már írtam.
Frissítő telepítés sajnos az XP óta nincs
-
Zoz
őstag
válasz alec.cs #62879 üzenetére
Átrakás előtt az eszközkezelőben a lemezvezérlőt állítsd szabványosra, valamint a BIOS-ban a SATA vezérlő üzemmódja legyen azonosra beállítva.
99% hogy azért nem indult el, mert a régi gépben még IDE üzemmód volt, az újban meg már AHCI.Az megoldás lehet, ha az átrakás előtt a registryben engedélyezed az AHCI-t.
-
alec.cs
tag
válasz szabonagyur #62880 üzenetére
A két gép teljesen eltérő hardver elemekkel rendelkezik.
Emiatt indul állandóan újra a Win 7 az új gépben.
Egy frissítő telepítés lenne jó, csak a programok és a tartalmak maradjanak meg.
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Lenne egy Windows 7-es régi számítógép, egy működő rendszerrel és programokkal.
Sajna a gép már elavult, lassú... Ezért egy új számítógép lett vásárolva.A kérdésem a következő lenne:
- Hogyan lehet a meglévő hdd-t átrakni az új gépbe, hogy ott a rajta lévő jól bevált, működő rendszer működjön?
Tehát, hogy tudom frissíteni a Windows 7-et az új gépbe rakott HDD-re úgy, hogy a rajta lévő programok, dokumentumok megmaradjanak.
Tud-e ebben valaki segíteni?
Az átrakás után a HDD-ről indított eredeti rendszer induláskor mindig kiakad, újraindítja a gépet.
Hogy tudok egy olyan frissítő telepítést csinálni, hogy a programok és a tartalom megmaradjon? -
xeon forever
addikt
Sziasztok. Egy olyan kerdesem van ha a rendszervisszaallitas nem tudja visszaallitani a c:// gyokerkonyvtaran a trustedinstaller tulajdonost akkor manualisan hogyan tudom beallitani?
Ok amiert lecsereltem: Lapozofajl everyone tulajdonossal pottyet gyorsabb.
Ok amiert visszakene raknom net framework telepito hibauzenet.Pro valaszok johetnek. De minimum rendszergazda jellegu valaszok erdekelnek.
👌Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
brd
nagyúr
válasz Weareus #62876 üzenetére
A multimedia vezérlő valószínűleg a VGA-n lévő hangkártya, a driver megfelelő telepítése után helyrejön, a monitorsorszám-cserélgetés pedig ezer éve létező ATI (AMD) driver probléma. Ha szerencséd lesz, akkor a majd telepítendő driver nem túl gyakran örvendeztet majd meg vele.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Weareus
addikt
Sziasztok.
Win 7-es asztalkezeléssel kapcsolatban merült fel egy anomália, két monitoros gép, filmvágás, konvertálás a fő felhasználási terület.
A két Samu 19-es tft nincs "driverileg" telepítve, de win felismeri.
Amúgy pár napja vitték Pestre valamiért a gépet, újratelepítés volt.
Én csak az ezközkezelőt néztem, hogy mindent felismer-e.
Én úgy láttam, hogy valami multimédia vezérlőnél van sárga figyelmeztető jel, meg a vga (ati, két d-sub csatival) driver szvsz nincs feltelepítve. (Ezt hétfőn felrakom, pénteken nem volt rá időm).A jelenség:
Kiterjesztett asztallal használjuk a bal oldali monitor az 1-es (itt vannak az ikonok), a jobb oldali a 2-es, de minden újraindításnál megcseréli a sorrendet!A multimédia vezérlő is valami vga-val összefüggő dolog lesz, bár nem tudom a vga-driver felrakása után a sorrend-felcserélés megszűnik-e, mert ez utóbbi win7-es beállítás.
Tapasztalt már valaki ilyet?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
törölt tag
Csak rosszul írtam, USB Cd-rom amit ki lehetett választani. Lehet,hogy a lemezzel, vagy a lemezmeghajtóval volt a gond,de már nem fogok utána járni.
Megcsináltam a Rufussal a pendrive-ra, azonnal elindult a telepítés. Kb. 15 perc alatt felnyomta.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
King Unique
titán
válasz #46129152 #62869 üzenetére
Vagyis tákolt ISO és akár a DVD is lehet karcos, vagy egy silányabb minőségűnél x idő után olvasási gondok. De van, hogy maga az ODD megy tönkre, nem tudja rendesen olvasni a lemezt stb. Viszont, ha feltételezzük, hogy ezek rendben vannak, akkor rákeresvén az adott hibaüzenetre, lehet egyéb oka is. Az említett gyártónak a fórumán van hasonló eset, illetve itt egy videó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #62866 üzenetére
Lenovo Thinkcentre mini számítógép. i5 proci, és most csere után 8 GB ram, 256 gb SDD.
Egy kb 1 éves AIO Win 7 lemez.
Mint korábban írtam, a most is használatos laptopomat is ezzel telepítettem. Matricás Win7 sorozatszáma van mindkettőnek.
A lemezmeghajtót elindítja ,felpörög, aztám semmi.
Most raktam bele a vadonat új SSD-t. Lehet,hogy formázni kellett volna előtte?
Error 1962. Nincs Operációs rendszer! Ezt írja ki.
F12 nél hiába választom ki,az USB lemezmeghajtót, semmi.
Megpróbálom megcsinálni a Pendrive-al.
Ha valaki Kispesten,vagy közelében lakik,és esetleg vállalkozna rá,hogy megcsinálja nekem, annyi fagyit kap cserébe,amennyit együltő helyébe meg tud enni! Vigyázat, nagyon finom fagylaltokat készítek! A Googli hamar odavisz,ha rámkeresel. Hó......... :-) -
sz.j
nagyúr
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
jozsi252
veterán
válasz krealon #62838 üzenetére
Ezutan adminisztratorkent futtatod a lettoltott scriptet ott, ahova a korabban a frissitocsomagokat is tetted.Letöltöttem a scriptet ami egy txt dokumentum, és InstallPrereqMsu.cmd nevet adtam neki, de amikor megnyitom ugyanúgy txt dokumentum lesz. Miért nem akar scriptként lefutni?Megoldva
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
King Unique
titán
válasz #46129152 #62863 üzenetére
Nekem is van külső ODD-m, amiről tudok Windows telepítőt bootolni. A DVD-re kiírom képfájl módban az ISO-t, majd a boot menüben az USB CD-t teszem első helyre és kész. Vagy F12-vel választom a boot eszközt. Viszont nálad túl sok konkrétum nem ismert, köztük a pontos hibaüzenet sem.
Egyébként meg pendrive-ról kellene megpróbálni a telepítést, ha már van kéznél. Az ISO kiírásához célszerű pl. a Rufus programot használni, ahol fontos, hogy a boot módnak megfelelő opció legyen beállítva a programban is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Win 7-et szeretnék telepíteni. A Biosban bejelöltem,az elsődlegesnek az USB cd meghajtót( csak külső van), de nem akar elindulni a telepítés. A lemez jó, nem ez lenne az első gép, amire ráraknám. Mindig csak Error-t ír ki.
Valakinek ötlete?
Köszönöm. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Windows 7 frissítése után, nem működik a mobilinternet. Újratelepítettem, látszólag minden rendben, de semmi sem tud csatlakozni. Böngésző, Windows frissítés, Antivírus adatbázis frissítés, egyik sem megy ki. Ez egy ritkán használt gép, március óta nem volt frissítve, most vagy 40 települt, 1GB adatforgalom volt. 3 USB porton próbáltam, mindig eltávolítva, újraindítva. Mi lehet a gond? Valamelyik frissítésnek volt ilyen "mellékhatása"?
Elhoztam a modemet, de itthon nem tudom kipróbálni, mert mindig ezt a hibát dobja, Win10-en. Kompatibilitási módban is.[ Szerkesztve ]
-
DZs
senior tag
válasz quailstorm #62859 üzenetére
Az egyik üres volt, a másikon meg csak másolatok voltak.
-
quailstorm
nagyúr
Kuka, mert nem éri meg financiálisan a javítás, csak ha az adat überfontos.
(#62858) jeni: van olyan amin nincs key (ott is luk van), sőt, nekem van olyan Mercury házam, amiben szálanként van, és csak rá van írva mi micsoda. Nekem sikerült jól bedugni, de azért úgy nehezebb.
-
-
Zoz
őstag
válasz Storms #62846 üzenetére
Win7-hez erősen ajánlott lenne még 2 (de legalább még 1) giga RAM-ot beletenni. Netezésnél amikor képes a böngésző több száz megát felzabálni nem egy nagy élmény egy 2 gigás gép manapság, főleg ha vinyóra (és abból is egy jó régire) swappel...
XP esetén mivel maga a rendszer kevesebb RAM-ot eszik, így jobban el lenne a 2 gigával, viszont azt egyrészt biztonságilag* nem igen szabad már net közelébe engedni, ráadásul már egyetlen friss böngésző se támogatja.* ha mégis XP, akkor legalább a POSReady-s hack-et csináld meg, hogy legalább nagyjából friss legyen a rendszer
-
-
Storms
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne , hogy erre a gépre XP-t telepitsek majd fel, vagy Windows 7-t?Intel Celeron E1400@2.3Ghz
2GB DDR2
Intel GMA3100 256MB
80GB Sata HDDMelyik futna rajta jobban? Érdemes még az XP-t felrakni manapság? Net, videónézés, fényképszerkesztés, Word, Excel lenne rajta használva kb.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
kraftxld
félisten
válasz chatran #62837 üzenetére
A C:\Windows\WindowsUpdate.log-ból ki lehet mazsolázni, hogy mi volt a gondja.
Én nyomnék egy ilyet parancssorból:
sfc /scannowMajd egy ilyet:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestorehealthHa valamelyik elszáll hibával akkor a releváns logból kiszedni, hogy mi a baja, megjavítani, újrapróba, majd ha minden megy akkor Windows update megint.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
DZs
senior tag
Alaplapot cseréltem egy 64-es win7 alatt. Az a gondom, hogy usb2-es kulcsok nem kapnak áramot. Usb3 működik, eszközkezelőben nincs ismeretlen holmi. Mi lehet a megoldás?
Köszönöm a tanácsokat!
-
krealon
veterán
válasz chatran #62837 üzenetére
"Van valami alternatív mód, hogy feltegyem az összegző frissítéseket?"
A http://wu.krelay.de/en/ oldalrol letoltod a rendszered szamara szukseges frissitocsomagokat a "Solution to the issue" reszbol.
Utana letoltod az aktualis automatizalo script-et a "Some automation" bekezdesbol. ( this script -->
InstallPrereqMsu.cmd
)Adminisztrativ parancssorbol (Start --> gepeld:
cmd
(ha a listaban megjelent a parancssor) --> [Ctrl] + [Shift] + [Enter] ) leallitod a Windows Update szolgaltatast:sc stop wuauserv
Vard meg mig leall. Az
sc query wuauserv
parancs kimeneteben a STATE (allapot) jelzo 1-es erteke mutatja a leallast.
STATE : 1 STOPPED
Az inditast kezire valtoztatod
sc config wuauserv start= demand
Ezutan adminisztratorkent futtatod a lettoltott scriptet ott, ahova a korabban a frissitocsomagokat is tetted.
Miutan vegzett, ujra kell inditani a gepet.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Windows update problémáról lehet itt kérdezni?
Március óta nem települ az összegző biztonsági frissítés, se az áprilisi, se a májusi nem ment fel. Mindig elszáll 80070490 hibakóddal. Próbáltam külön fájlként letölteni a frissítést, de úgy is a fenti hiba jött elő.
Windows Update Troubleshooting Tool lement és a Windows Update Diagnostic Tool (FixIt - WindowsUpdateDiagnostic.diagcab) meg elszállt Error code: 0x80070002-vel.
Fosok, mert ezen frissítések nélkül, ahogy olvastam a gép nincs védve a wannacry-jal szemben.Van valami alternatív mód, hogy feltegyem az összegző frissítéseket?
-
válasz AliasB #62833 üzenetére
Hát sajnos meg kell állapítsam hogy
- vagy senki nem akar segíteni neked egy hivatalos M$ letöltő linkel
- vagy senkinek nincs legális win7 pro licensze (legfeljebb mint neked laptopos)
- vagy várja hogy eláruld hogy lengyel vagy ukrán nyelvű kell-e...aki az utóbbi 1 napon itt járt.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #62831 üzenetére
Max. nálad, illetve egy adott időpillanatban. Ugyanis én próbáltad tegnap is és nálam ok volt. De mindegy, ezen topik szempontjából úgysem a 8.1 a lényeg...
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz King Unique #62830 üzenetére
Most már ok, tegnap nem ment.
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #62829 üzenetére
Hát én ilyet nem tapasztaltam. De most ránéztem direkt még egyszer és a 8.1/10 letöltése teljesen ok.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz King Unique #62827 üzenetére
Nekem tegnap a 8.1-et sem engedte leszedni ezzel a módszerrel.
-
Zoz
őstag
válasz AliasB #62813 üzenetére
"ráadásul a legfrissebb, hogy ne kezdjen el letölteni több száz frissítést hozzá."
Ilyen eredeti Microsoft kiadásban nincs, SP1-es a legújabb hivatalos. Telepítéskor tiltsd le a Windows Update-t, majd az összefoglalóban is szereplő http://wu.krelay.de/en/ oldal útmutatása alapján tölts le, és rakd fel kézzel 3 frissítést. (Jelenleg: KB3177467 Servicing Stack Update September 2016, KB3172605 July 2016 Rollup, KB4019264 2017-05 Monthly Rollup) Után mehet a Windows Update, így nem fogja a végtelenségig keresgélni a frissítéseket.
Én még az IE11-et is felrakom az elején kézzel, hogy ne szenvedjen a régi verzió felfrissítgetésével.Aktiválás: tölts le egy sima Win 7 Pro-t, a telepítő elfogadja a kódot, a netes aktiválás nem fog menni (99%), telefonos kell majd. (Pár száz ilyen használt gépet telepítettem már, innen a tapasztalat.)
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #62826 üzenetére
Mármint milyen egész? Pont az benne az érdekes, hogy a 8.1/10 ISO-k letöltése teljesen ok mindkettőnél, ellenben a 7-es már nem. A hivatalos oldalon meg utóbbihoz eleve termékkulcsot kell megadni, de mintha előfordult volna, hogy egyeseknél hibát dobott. Előbbi kettőhöz meg csak le kell szedni a toolt és már mehet is a letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz King Unique #62824 üzenetére
Ez érdekes...ahogy látom az egész Windows szekció nem megy most...
Akkor marad a nem hivatalos forrás, MSDN kép még ott is fent van.
-
AliasB
senior tag
válasz Doky586 #62823 üzenetére
64bites verzió kell mert 8GB ram van a gépbe. 4el adták ki de akitől vettem tett még bele 4et és egy 4 magos pentium processzort valamint egy 4GB-os videókártyát de gondolom ezek a windows aktiválása során nem számítanak. Amúgy az eredeti HP alaplap, táp, ház, kábelek, dvd író stb van a gépbe.
Járj nyitott szemmel.
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #62819 üzenetére
Pont nemrég írtam róla, hogy az már nem működik.
-
válasz AliasB #62815 üzenetére
Ha lenne itt valaki akinek van legális Win7 pro verziója akkor legenerálhatná neked a letöltési linket, talán csak a nyelvet kell megadnod (magyar v angol v horvát stb) és hogy x32 v x64 kell-e.. és talán lesz valaki aki legenerálja a saját serialját felhasználva neked az 1 napig érvényes letöltési linket és belinkeli ide.
Csináltam már ilyet, de nekem csak Home verzió van, ami a te pro verziós kulcsodhoz nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz AliasB #62820 üzenetére
Gép típusa?
De ahogy fentebb írták, egy frissítésekkel integrált Win7 SP1 Pro simán feltelepül, aztán valószínűleg tudod is aktiválni.
Lehetőleg ne ilyen józsi féle 4386432 in 1 szuper hyper-ultimate atom edition-t tölts le| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
szabonagyur
félisten
válasz AliasB #62817 üzenetére
Összefoglaló lenyit és lesz egy link Win7 telepítő letöltő tool-hoz. Azzal leszeded a Pro-t és felrakod. Legtöbb esetben OEM kulcsot elfogadja, de sajna nem mindig.
Vagy keresni kell egy integrált, de nem aktivátorozott telepítőt, hogy ne menjen el egy napod a frissítésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz AliasB #62817 üzenetére
Igen, a géphez elvileg járt vagy recovery DVD vagy recovery partíció ahonnan az eredeti állapotot vissza lehet állítani.
Ha ezek közül egyik sincs meg akkor a HP általában elküldi a DVD-t ha még garanciális a gép, ha meg nem akkor marad a neten turkászás, recovery ISO vadászat, vagy kerítessz Win7 OEM telepítőt.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Redneck
nagyúr
válasz AliasB #62815 üzenetére
Passzolok, ez az aktiválósdi mostanában gyenge pontom. A 10 miatt is a Supporttal kellett tárgyaljak, de végül jó lett. Esetleg (bár nem vagyok a híve) torrentről is leszedhetsz sima tiszta Microsoftos iso-t (ugyanazt ami az MS-nél fent van), utána aktiválhatod a saját kódoddal. A lényeg hogy friss MSDN iso legyen!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz AliasB #62813 üzenetére
Szerintem innen és ki tudod írni vagy csinálhatsz USB-s telepítőt is. Én is szedtem nemrég iso-t az MS-től, Win7-et és 10-et is.
-
AliasB
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget és javaslatot szeretnék kérni tőletek.
Vettem használtan egy HP asztali gépet jogtiszta windows 7essel. A gépházra rá is van ragasztva a windows 7 matrica az aktivációs kóddal.Windows lemezt nem kaptam hozzá ezért letöltöttem egyet viszont az crackelt windows volt és aktiválta magát egy egész más kóddal és így is jogtisztának látja.
Én inkább egy tiszta windows 7es lemezt szeretnék ami ráadásul a legfrissebb, hogy ne kezdjen el letölteni több száz frissítést hozzá.Az első kérdésem az lenne, hogy honnan tudom leszedni a legfrissebb tiszta windows 7est?
A Matricán az szerepel, hogy "Windows 7 Pro OA" és alatta, hogy HP (ez is a windows címkén) mivel HP a gép. Ez számít valamit letöltésnél és aktiválásnál?
Valamint ez személyhez vagy céghez kötött vagy én is simán feltelepíthetem erre a gépre a windowst és használhatom jogtisztán habár használtan vettem? Mivel a géphez tartozik ugye a windows.Ha valamit nem jól magyaráztam volna akkor kérdezzetek nyugodtan.
Köszönöm a segítségetekJárj nyitott szemmel.
-
Redneck
nagyúr
Syl, Jarod1, sfdrakex, köszönöm a tippeket! Az SSD egy partícióból áll, csak a legszükségesebbek vannak fent, plusz a GTA V, BF4, CS:GO. Alapvetően szemét mentes a rendszer, és rendet tartok, de az utóbbi időben mintha pár GB apránként eltűnt volna. Persze voltak updatek, de nem ennyi.
-
brd
nagyúr
válasz Ferenc. #62810 üzenetére
nircmd.exe setdefaultsounddevice "Line 1". Az idézőjelen belül a pontos neve kell legyen a kívánt lejátszóeszköznek (amit a most váltásra használsz listában látsz). Erre csinálsz parancsikont, vagy AutoHotkey használatával akár billentyűkombinációra is váltani tudsz.
The only real valuable thing is intuition.
-
Ferenc.
tag
Szép napot!
Én azt szeretném kérdezni, hogy hogy van egyszerűbb mód arra, hogy a hangeszközök között váltogassak? Mert van ugye maga a laptopnak a hangszórója, illetve rá van kötve a Tv hdmi-vel, s ha nincs használva a tv akkor vissza kell menni a laptop hangszórókra, és újra fordítva.
Ami win7 -nél úgy megy ugye a legnagyobb tudásom szerint, hogy a tálcán a hangerő ikonra jobb katt majd Lejátszóeszközök, és itt amelyiket akarjuk arra jobb egér, és katt a beállítás alapértelmezettnek. De ezen így mindig végigmenni ezen a procedúrán, elég sok kattintás.. (Win 10-nél ez roppant egyszerűen 1-2 kattintásból megvan)
S ezt szeretném kérdezni, hogy win 7 -nél van-e lehetőség ugyan ilyen egyszerűen váltogatni a lejátszó eszközök között?
Köszönöm.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Redneck #62806 üzenetére
10 giga. Mennek oda mentések játékokból is pl, de mennek oda videók is játékokból meg egy csomó minden, rendszer partíció ne legyen 100 gigánál kisebb, csak Windows és néhány felhasználói program legyen rajta akkor elég annyi. Tedd láthatóvá a rejtett és rendszer fájlokat akkor meg lesz az 500 mega feletti rész is.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Redneck
nagyúr
Nektek mekkora otthoni gépen a Users\Saját User mappátok? Nekem 2,5GB de csak 500MB adatot látok belőle. Több mint fél éves telepítésnél, vajon nyernék egy kis helyet ha újraraknám a rendszert ugyanezekkel a programokkal? Semmi felesleges nincs fent, és csak pár játék amit tolok, de ebben a fél évben sok minden volt már telepítve.
Elnézést a hülye kérdésekért, csak valóban érdekel, úgy érzem simán van pár kósza GB ami ilyen-olyan rejtett temp vagy cache mappában bújkál.
-
dugo_
veterán
válasz tpeter77 #62804 üzenetére
Az alacsony feszültségű i3-as mobilprocik. A jelenleg kapható 5, 6, 7. generációból.
Ezt a szintet kéne becélozni, 120k környékén már vannak i3-as HP 250 G5, Dell 5567 modellek 3 év garival. -
lev258
veterán
válasz tpeter77 #62801 üzenetére
Szerintem nem ebbe a topikba való.
Egyébként valamelyik ott dolgozótól meg tudod érdeklődni. Az viszont biztos, hogy nem 7-essel árulják. Egy újságban 10 Home-ot láttam, de nem biztos, hogy azonos azzal, amit te néztél.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
tpeter77
addikt
Sziasztok, az Aldiban arulnak laptopokat, egyk dobozát neztem, de nem láttam utalast, hogy Windowszal árulják e vagy nélküle.
Windows termékkulcsos matricát ragasztanak a laptop aljára? Van aki ezt meg tudná erősíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Politika
- Bittorrent topik
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.