- Direct One (műholdas és online TV)
- ASUS routerek
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- OpenMediaVault
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Photoshop
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Elég lehet... jah, kb. a következő nagyobb frissítésig."
Pixelre pontosan ezt akartam írni én is. Nekem most a C:\windows könyvtáram mérete 14G, és ebben még nincs benne a program files, meg az alap user dolgok.
Pedig a múltkor nyomtam neki a egy kukázást, hogy a frissítési bizbaszokat, system restore-t törölje ki, de így is ennyi.Megnéztem, mi is ez az ennyi, és a Winsxs a győztes. De utánaolvastam, ez sajnos ennyi, nincs mit csinálni vele, itt ugyanis az eddig szükséges dll-ek és egyéb dolgok mindenféle verziója megtalálható, amire eddig az én windowsomnak szüksége volt. Kompatibilitási okokból tart a windows többféle verziót a dll-ekből, ezért kell a hely. Végülis, amíg a 200G-t nem növi ki, addíg nincs baj
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Direct One (műholdas és online TV)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest