Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésben szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen Windows 7-et tegyek egy kis notira?
Egy Dell Latitude E4300-ról van szó, Intel Core2Duo P9300 2.6Ghz-es procival, 2 giga RAM-mal, és egy 80 gigás winyóval.Mikor megvettük egy Win7 Professional x64 volt rajta, de mivel minden másik gépünkön Win8 van, ezért erre is tettem egy Win8.1 Pro x64-et. Eleinte remekül ment, villámgyors volt a 7-hez képest, de aztán belassult, újrahúztam megint, viszont pár hét után megint belassult. Csak arra tudok gondolni, hogy talán túl sok neki a 8.
Mivel MSDN-előfizető vagyok, így kb bármilyen eredeti rendszert tudok tenni rá, viszont tanácstalan vagyok, hogy melyik lenne erre a gépre az ideális? Egyáltalán kell neki a 64 bites oprendszer? Csak netezésre és MS Office-ra lenne használva, ahogy eddig is.
Tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest