Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
A következő hiába futottam bele:
Gondoltam felrakom a Battlefiled 3-at. Leszedtem, telepítettem, majd kiírta, hogy biza az én 10.5 catalystom régi, rakjak fel 11.7nél újabbat. Ok. Leszedtem a 11.9-et de telepítés közben ezt dobja nekem:
Gondoltam szar a csomag, leszedtem a 11.8-at. Azzal is ezt csinálja. Gondoltam, hogy esetleg bezavar a HDMI-re kötött TV. Kihúztam a kábelt de ugyan az az eredmény.
Ha pedig hagyom, hogy tovább települjön a hiba ellenére elkékhalálozik:
Már vagy 6x állítottam vissza a rendszert.
Megpróbáltam a windows update által javasolt frissítést feltenni, hogy majd arról frissítek a legújabbra. Gondoltam azzal csak jó lesz, de nem. Azzal is kékhalál.
Konfig adatoknál. Egyedül a procim van húzva. De az áprilsi rendszertelepítés óta full stabil. Soha nem fagyott. Soha semmi baja nem volt. Szvsz nem ez a baj.
Van valakinek megoldása?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest