Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.malacka
tag
Szia.
Nem tudom menyi adat van rajta ami kéne de ha nem sok és ráfér pendrivera vagy mondjuk van külső vinyód akkor a következőképpen letudod menteni az adatokat róla:
Fogsz egy linux lemezt mondjuk pl.: ubuntu és kiválasztod : Ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül lehetőséget.
Ha kész és felállt a linux akkor elvileg fogja látni a partíciót és letudod menteni ami kell.Windows Server 2008 R2 Enterprise
-
ku-cu
tag
válasz s.malacka #2494 üzenetére
hello,
Ezek szerint nem sikerült megértetnem magam, bocs.
Itt egy screenshot. Látja, de nem tudja kezelni.
Nem szeretném leformázni, mert kellenének róla az adatok.
Mit lehet ezzel kezdeni?
köszi -
Drughi
addikt
Olyan problémám akadt, hogy:
friss win install után, épp megy a frissítés és kapok egy ilyen üzenetet:Ez egy kicsit váratlanul ért. Eddig semmi baja nem volt az akkuval.
3hónapos laptop, hibátlan.
Ugyanezt kiirja, ha akkuról, vagy hálózatról megy. Ha kiveszem az akkut és úgy megy hálózatról, akkor nincs baja.
Ha az üzenetet nem okézom le és akkuról megy, akkor sincs különösebb baja, emgy a gép tovább. Ebből kiindulva ez a windowsnak egy f@szsága.
Csökkentett módban nem jön elő és gond nélkül megy a gép telepről.Mi lehet a gond?
Eredeti, laptophoz adott win7 home premium x64, friss telepítéssel, driverekkel.
Az akkut kivettem, megtisztogattam.Xiaomi 14T
-
katt777
félisten
Kérdés: Dirt 1 jó ideje crash-t dob (már 3 konfig óta). Egyszer csak elkezdte a The Cartel is, pedig először az is jó volt a mostanin. Hard reset megint csak crash. Rendszerben nem változott semmi. Régi partíciót visszatettem, újratelepítettem, hibák dettó. Ua. programok vannak fent, most miért nem mennek? (VC++, PhysX, minden szarság fent, win hotfixekkel és azok nélkül is ua. probléma.) Neten néztem, xp-mód, tűzfal letiltás, egyik sem segített. Tipp? Cartel-re olvastam, hogy bios-érzékeny. Lehetséges-ez? Win-hiba?
Haver gépén mindegyik megy (hasonló konfig), viszont nála meg nem megy a Shift 2!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
jeni
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #2486 üzenetére
"Csináld magad mozgalom" bejött
Köszi
most végig ment a 4GB pendrive egységre az írás ( amúgy az a Corsair volt amit korábban írtam,hogy a gép telinek látta,vagyis valamiért lefogta- a wint újra telepítettem és azóta semmi gond nincs a Corsair Flash Voyagerrel- érdekes,hogy a Hollandiai cégtől kaptam ingyen záró sapkát mikor írtam nekik,hogy valami gubanc van a Corsair 4 GB egységgel ) és gépet újra indítva USB-ről bootolva elindította win 7-t,igaz csak addig néztem míg ahol a magyar felületet kell beállítani. ott elbontva kiléptem a gépből. -
s.malacka
tag
Szia.
Számítógép kezelés / lemezkezelés és elvileg itt látszik a partició amit a Win nem lát mivel linux partició itt elvileg tudod formázni.
Ha mégsem akkor próbáld meg ezzel: MiniTool Partition WizardWindows Server 2008 R2 Enterprise
-
ku-cu
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2461 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon kellenének az adatok.
Elolvasva a hsz-em, rosszul fogalmaztam. Látja a partíciót, de kezelni nem tudja. Formázást ajánl. A "hajdanán"t arra értettem hogy most Invalid a valaha ntfs fájlrendszer, és nem tudom miért.
Nincs valakinek ötlete? hsz
köszi -
BullZeye
veterán
válasz Laccoss #2481 üzenetére
Annó elég sokat keresgéltem, mind bugzott valahol, azóta nem hiszem, hogy okosabbak lettek volna a téma készítők, de majd lehet ránézek.
Fő probléma az volt, hogy W7 nem szeretné, hogy ne legyen border. Ennek köszönhetően, ha el is tüntették, akkor kinagyítva ugyanúgy ott maradt a border helye, és nem lehetett full screenben használni rendesen az ablakos módot, mert a vetett árnyék miatt azaz 5 pixel üresen maradt minden szélen.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
gego
csendes tag
Sziasztok
Ha nem jó hejen tenném fel a kérdést akkor bocsánat.
Lenne egy olyam kérdésem hogy be akarom kapcsolni a bitlockert,Pendrive-rol sikerül indittanom. De azt nem tudom hogy hogyan tudom simán kóddal indittani.
Esetleg ott is a házirendben kell valamit bekapcsólni?
És ha igen akkor mit?
Köszi előre is a válaszokat -
hackeeeee
Jómunkásember
-
félisten
"Csináld magad mozgalom", hátha így összejön.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Goatman
aktív tag
válasz hackeeeee #2477 üzenetére
Igen, szokott kapni, bár rendszerint sokáig bírja a szimpla altatósdit is. Most hogy jelentkezett ez az anomália, többször is próbálkoztam restartokkal. Frissen bebootolt, max. pár percig használt rendszer esetében sincs változás.
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Goatman
aktív tag
Üdv.
A notimon 64 bites Windows 7 HP fut. Az lenne a gondom, hogy az utóbbi napokban több mint 1 percig tart, míg alvó állapotba kerül a készülék, pedig semmilyen komolyabb változtatást nem eszközöltem a szoftverkörnyezetben. Internetkapcsolat meglététől sem függ a dolog: ha kihúzom a kábelt, ugyanolyan hosszú marad az altatási idő.
A kérdésem az volna, hogy nincs-e valami belső windowsos (vagy nem túl invazív külső..) segédprogram, amivel determinálhatnám, majd az információ segítségével eliminálhatnám az okát ennek a problémának?92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Megnéztem a mac-et. Wifi reg-hez, mindegy hogy kettős ponttal vagy kötőjellel választom el a számokat?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
jeni
félisten
Szia
A saját eredeti win 7premium pro 64 bites lemezemről egy 4 gigás pendrive-ra kiírva,hogy írjam meg?
Nem fog nagyon belassulni arról való telepítésnél?
Biztonsági mentés céljából gondolkodom így, meg aztán a gyári lemezt kímélem ezzel.Valahol olvastam,hogy előbb utóbb ezen a hordozható 2-4-8GB pendrive egységeken lesznek majd kiadva a win op.rendszerek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ha az adatok nem érdekesek, azaz elveszhet minden arról a partícióról, akkor tedd ezt
töröld azt a 7,8megás partíciót
töröld a logikai meghajtót
töröld az extended kötetet
majd hozz létre egy elsődleges, NTFS partíciót és formázd.(a 48G-s partíciót egyik művelet sem érinti)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sziasztok!
Win7 alatt hol tudom megnézni a gépem mac címét?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
BullZeye
veterán
Windows 7 nézőkéje (F3) total commanderben pár média fájlnál, avi, mp3, m3u, megnyílik, de mintha a monitor és a tálca alá nyílna meg. Ha fölé viszem az egeret a tálcán, akkor látom pici thumbban, hogy meg van nyílva, és van UIja, viszont ha rákattolok párszor, akkor tálca alá tűnik el a főablaka.
Van valami tippetek ez mitől van? XP-ben régen tökéletes volt, csak W7-ben hibázik.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
ku-cu
tag
Hello,
(Linuxról visszavérve) Telepítettem win7-et. Sajnálattal kellett konsatálnom hogy nem látja az egyik partíciómat (hajdanán ntfs). Nem támogatott fájlrendszer, formázást kínál... Most itt tart a dolog:[link]
Tud valaki segíteni mit kéne tennem hogy használható legyen a partició?
Köszönöm -
Froclee
őstag
sziasztok.
mi lelte a windows-omat? egyik napról a másikra, egyszerűen nem keres. pedig az indexelt helyeken indítom a kereséseket egy tök egyszerű szóra, de azt írja hogy nincs a keresésnek megfelelő elem. köszi -
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ha nem kell a wifi, kikapcsolhatod, de a lényege az, ha már notebook-od van, hogy ne legyél helyhez kötve...
WPA2-PSK/AES titkosítást állíts be.
Ha mindened megvan osztva, és ha már a wifire csatlakozik valaki más, otthoni hálózatra, akkor látja a megosztásokat.
Véleményem szubjektív...
-
Nordik
őstag
válasz hackeeeee #2441 üzenetére
Megvolt! WPA2-PSK a titkosítás amit választottam és jelszót is állítottam be. Tehát jól értem ha ezt valaki feltöri és csatlakozik hozzá csak akkor tudna a gépemen böngészni?
Közbe gondolkodtam és ha azt csinálom, hogy simán kábellel kötöm össze a gépet és a routert? A wifit pedig nem használnám, kikapcsolnám a laposon.
-
s.malacka
tag
Ha a router le van jelszavazva akkor csak aki tudja a jelszót az tud belépni /wifinél/.
Ha lan-ba kötsz másik gépet kábellel akkor ott is csak a Win-nél megadott jelszóval tud belépni valaki a te gépedbe/ha a jelszóval védett megosztás be van kapcsolva/.Windows Server 2008 R2 Enterprise
-
s.malacka
tag
Így van ahogy a koléga mondja.
A speciális megosztási beállításokban tudod még engedélyezni a megosztást.
És ha nem nyilvános dokumentumot osztasz meg akkor a mappa tulajdonságaiban tudod megosztani.Lépj be a routerbe és nézd meg.
Wireless Settings: Security Type : WPA / WPA2 van jelszó , WPA-PSK / WPA2-PSK van jelszó és vin 7 alatt is van jelszó[ Szerkesztve ]
Windows Server 2008 R2 Enterprise
-
Nordik
őstag
válasz Sub-ZeRo #2434 üzenetére
Igen, otthoni csoporthoz jelszót állít be, de én az otthoni csoportból alapból kilépek.
Wifi le van jelszavazva.A speciális beállításoknál találtam olyanokat, hogy hálózatfelderítés, fájl és nyomtatómegosztás illetve nyilvános mappa megosztásának be-kikapcsolása. Ezeket érdemes bántani? Ahogy nézem jelenleg minden engedélyezve van.
-
nagyúr
Ha van mgosztva valamid, vagy homegroupba vagy, akkor tudnak, de csak akkor, ha te megatad az illetőnek a jelszót, amivel tud csatlakozni. Meg ott wifi, ha a routerbe nem állítottá be jelszót, akkor mondjuk a neted tudják csak lopni. A wifinél van valami jelszavas védelem külön, csak a nevét nem tudom.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Nordik
őstag
Nem igazán értem a win 7 hálózat kezelését.
Szóval routerre vagyok csatlakozva laptopról wifivel. Az otthoni hálózatot választottam ki csatlakozáskor, otthoni csoportot nem hoztam létre és semmiféle fájlmegosztásra, otthoni hálózatra nincs szükségem.Wifin keresztül így nem férhetnek hozzá a géphez és esetleg láthatnak fájlokat stb.? Vagy ehhez kell hálózati meghajtót létrehozni, megosztani? Hogyan érdemes beállítani a dolgokat az én esetemben?
-
hito
nagyúr
válasz sfdrakex #2429 üzenetére
Ebben (Aigo P8860) még a stylus is az alaplapra van integrálva Esély sincs rá. RAM, CPU, SSD mind fix. Egyébként elég olcsó volt, úgyhogy gondolkozok rajta, hogy szétbarmolom, esetleg egy nagyobb atom és SSD bele (ha találok kompatibilis cuccokat), ramhoz nem mernék nyúlni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz hackeeeee #2427 üzenetére
Elképzelhető, de nem csak ez a gond. Böngészőben a flash alatt is elsírja magát a cucc. Youtube 480p-n már szaggat. Win7-el szerintem egy árnyalattal jobb lenne a helyzet, GMA500 miatt. 10.1-es flash is tudja már a hv-es gyorsítást win7 esetében. Tehát még ha sikerülne is a lejátszókkal megoldani a dolgot, a másik probléma még ott lenne
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tudtommal a DXVA-t működésre lehet bírni XP alatt is, vagy nem? Lejátszó beállítás függvénye, hogy működik-e vagy sem. DXVA Faq
On Windows XP you must use one of the following video renderers: Overlay Mixer, VMR-7 or VMR-9. It is recommended to use VMR-9 (renderless), since that is compatible with the internal subtitle filter of MPC.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Воланд
titán
"A Windows Thin PC nem kapható OEM csatornán – vagyis nem vásárolható meg egy vékonykliens hardverrel együtt (nem is kell, arra ott a Windows 7 Embedded). De nem kapható “boltban”, dobozos formában sem. Akkor juthat hozzá valaki, ha az alábbi licencek egyikével rendelkezik:
Nagyvállalati szerződésben érvényes Windows SA (frissítésvédelem)
Virtual Desktop Access (VDA)
Windows Intune" [link]"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
hito
nagyúr
válasz s.malacka #2420 üzenetére
Nagyon köszönöm! Érdekesen hagzik. Ha az UMPC-met netre és médiára (max.720p és képnézegetés) szeretném használni akkor ez való nekem? Tehát nem fogok kellemetlen üzenetekbe botlani, hogy a win ezen verziójával nem tehetem ezt és ezt? Office sem érdekel
-
Воланд
titán
válasz Fire/SOUL/CD #2416 üzenetére
A fentebb emlitett esetben a cserealaplapnál nem akarták elismerni a hibát, holott egy nap használat után tele volt az eseménynapló az IdePort0-ás hibával. Na akkor kezdte el verni az asztalt, hogy akkor most vagy csere lesz másik gépre, vagy fogyvéd. És kicserélték.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Remélem nem sértem meg ezzel a szabályzatot. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e valami nagyon lebutított, kicsontozott, kiherét win7 ami a legkevesebb helyet foglalja? Azon se sértődnék meg, hogyha max. 1gigát foglalna Az a gáz, hogy egy 4GB-os háttértárra kéne felheggesztenem a win7-et (muszáj, mert kell a hardveres videógyorsítás) és eddig a legkisebb win7 amiről hallottam az 5GB-os. Egyébként van win7 terméklicenszem amit nem használok, úgyhogy nem érezném magam rosszul a helyzettől. Jajj, remélem tényleg nem necces a kérdés...
Vukmuty: nagy általánosságban szerintem nem, de tagfüggő. Házigazdától vagy moditól nyugodt szívvel vennék, vagy olyan tagtól akinek van vagy 50pozitív értékelése. Újonctól aki csak bemondja, hogy nincs aktiválva attól biztos nem.
[ Szerkesztve ]
-
Vukmuty
tag
Sziasztok,
Egy kicsit off a hsz:
Most akarok Win 7-et venni tesóm gépére viszonylag olcsón akarjuk megúszni.Hardveraprón is hirdetnek pár darabot.Nektek mi a véleményetek?Biztonságos így másod kézből vásárolni? -
C.Brigante
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #2411 üzenetére
igen így van, de akkor még ugye nem tettem vissza a 32-est, de már azzal is szar.
Rendes volt a srác akitől vettem, azt mondta küldjem vissza és meg lesz csinálva, nem lesz kifogás!uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
félisten
Szerencsére ilyen még nem fordult elő a "praxisomban". Mondjuk Én folyamatos tájékoztatást kérek az Asus szerviztől, amelyet mail-ben meg is tettek eddig mindig, azaz folyamatosan tájékoztatnak a fejleményekről. 2x fordult elő, hogy 2x cseréltek deszkát a laposban, de ezt úgy értsd, hogy nem úgy zajlott le a dolog, hogy kicserélték a deszkát, visszahozta a futár a lapost, aztán nem volt jó, megint vitte a futár stb, hanem úgy, hogy írták külön mailekben, hogy
-alaplapcsere lesz
-megrendelték az alaplapot
-megjött az alaplap és beszerelték
-az új alaplap is hibás, újat rendelnek
-megjött az új és beszerelték, ezzel nincs gond, xy napon hozza vissza a futár.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ChRiS_RS #2412 üzenetére
Mennyi memória van a gépben? Egy memória tesztet futtass, a flash cuccok nagyon eszik a memóriát és ha hibás, vagy kicsit elmozdult már okozhat is ilyet. Esetleg vedd ki egyik modult ha van több, és úgy próbáld, ha azzal fagy próbáld ki a másik memória modullal.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Воланд
titán
válasz Fire/SOUL/CD #2411 üzenetére
Es ha mazlija van, akkor ketszer, harmadszorra meg valaszthat egy masik lapost. osztalytarsamnal ez a szitu volt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget flash viedo ügyében, hogy vajon mit csinálok rosszul.
Adva van egy AMD-s gép integrált HD Radeon vga-val (sajnos több esetről van szó) és kockásodnak a flash videok, rosszabb megálla kép és kék halál lesz a vége. Leginkább firefox alatt produkálja, de IE, Opera és Chrome alatt is előfordul, igaz ritkábban.
Érdekes mód, ubuntu és suse alatt ez a jelenség nem tapasztalható.Szóval nem értem és nagyon bosszant a dolog.
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
félisten
válasz C.Brigante #2407 üzenetére
Felvetettem korábban ezt a lehetőséget számodra, csak akkor még ugye az volt a szitu, hogy csak és kizárólag W7 x64-nél jön elő a jelenség...
Gariztasd, mert alaplapcsere lesz...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
miért van, hogy a win mappám folyton növekszik? már 17.2 GB.
pontosabban sejtem, hogy a folyamatos updatek miatt, de nem lehet ezt valahogy szabályozni, mert már megint helyhiánnyal küzdök"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
bobalazs
nagyúr
válasz C.Brigante #2407 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
C.Brigante
veterán
válasz polonic #2406 üzenetére
azt hiszem, nem is keresem a hibát tovább: szarházi asus banda!!
ha ezt előbb olvasom, gariztatom azonnal!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
polonic
félisten
válasz C.Brigante #2404 üzenetére
Ez hardverhibának tűnik.
A memóriákat letesztelheted memtesttel.
-
pete_21
addikt
válasz C.Brigante #2404 üzenetére
Memtest? Lehet, hogy a ram a hibás.
-
C.Brigante
veterán
Srácok, elég nagy problémám van.
pár napja kezdődött amit már itt is írtam a fórumban.
Win7 64 bit "not responding" és random fagyások. 3x telepítettem újra semmi nem változtatott ezen a hibán.
Ma úgy döntettem elég volt, (gyakran ugrott ki kék halálba) felteszem a 32bitest, azzal nem volt gond. Most ezzel is ugyanaz a baj!!!! not responding hibák tömkelege, ctrl alt del funkcióra valami hibát írt és csak a hibaüzenet marad a képernyőn, abszolut instabil a rendszer! HD sentinel a vinyóra 100% ír, nincs hiba! Alaplap hibára gyanakszom, mi a véleményetek?Ultimate verzió, de nem hiszem, h ez számít.
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Egy win7-es gépet lehet használni NAS-ként egy routeren keresztül, médialejátszó számára? Jól gondolom, hogy wake on lan kell hozzá és mappák, vagy meghajtó megosztása?
Esetleg wifin is fel lehet ébreszteni a gépet? Persze csak ha támogatja a bios (wol benne van, de utóbbit még nem is kerestem.)
Lehet, hogy idén már nem fussa valódi NAS-ra, de a laptopom megfelelne addíg is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz C.Brigante #2401 üzenetére
Elfér az ott, túl sok helyet nem foglal.. De ahogy gondolod.
Nincsmit.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest