Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
-
spiritex
veterán
Tud valaki valami megoldást az audiodg.exe 50-100%-os procihasználatot okozó hibájának megoldására win7 alatt, ami nem az, hogy kapcsoljuk ki az összes Audio Enhancement-et, mert azt nem szeretném kikapcsolni, ugyanis sokkal jobban szól minden film, és shoutcast mp3 stream (egyszóval minden aminek hangja van), ha be van kapcsolva..
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
TRob1
veterán
válasz Sub-ZeRo #10896 üzenetére
Vazze, most olvasom, hogy tényleg van egy ilyen "hiba" a 32bites tc-vel a 64bites Win-ben. Akkor ezekszerint eddig nem tűnt fel hogy vmi hiányzik, mikor még nem a 64 bitest használtam. Bocs
szerk: Most feltettem mellé a 7.57rc2-t tiszta ini-vel, és tényleg nem látszik majdhogynem semmi. Ha átmásolom neki a saját ini-m, akkor se. Úgyhogy mindenkitől elnézést még1szer... de 64bites TC-vel tényleg minden oké. (Meg 32bites winen a 32bites TC-vel is )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
nagyúr
Jól van na, elsőre úgy tűnt.
Amúgy meg ha bekapcsolom és elmegyek oda ahová te is, ennyit látok.
[link][ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
TRob1
veterán
válasz Sub-ZeRo #10894 üzenetére
Most szórakozol, vagy komolyan beszélsz? (Nemtom eldönteni)
T*k*m se használ ultimate prime meg efféle katyvaszokat (se tc-ből, se semmi másból, el tudom dönteni magamnak hogy milyen appokat/kiegészítőket akarok használni, már nagy fiú vagyok ) A színeket meg még évekkel ezelőtt én lőttem be, azóta mentegetem a beállítás ini-tui: Jah, és ha komoly, akkor kapcsold már be te is a Beállításokban.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
nagyúr
Nekem nem látszanak a rejtett fájlok.
Szerintem te valami hekkelt TC-t használsz azért látod őket. Lásd a képeket amiket linkeltél azok szerintem az ultimate prime változatok. Ha igen, inkább egy gyárit próbálj meg, ott nem látszódik.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
TRob1
veterán
válasz Vukmir #10889 üzenetére
Olvasd tovább a kép alatt. (világ életemben láttam az összes rejtett fájlt tc-vel mind 64bites winen, mind 32bites winen a 32bites tc-kkle, de persze mint írtam, már hónapok óta 64bitest használok (hülye lennék nem azt használni mikor 64bites a winem az asztalin, és tökéletesen is működik)
(#10891) spiritex :
Oké. Ne olvassátok el véletlen se amit írtam a kép alatt. Vagy ne higyjétek el... Nekem mind1. Biztos hazudok.A LAPOSON 32bites win7 van és 32bites TC, és minden látszódik!!!
AZ ASZTALIN 64bites win7 és 64bites TC, és minden látszódik!!! (De mikor 32bites TC volt a 64bites Win7-en, akkor is minden látszódott!!! És mindig is látszódtak Vista alatt is, és xp alatt is)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz spiritex #10885 üzenetére
+Vukmir
Nemtom ti hogy csináljátok, de nekem mindig látszódtak. Ennyi elég oda?
Ez a 64bites 8beta19 (jujj, mumus!!! ) az asztalimon, de ugyanez a helyzet a 7.56a-val is a laposomon (annyi, hogy ott 300 fájl van a 304 helyett éppen)
Persze a beállítások/Képernyő menüben nem árt bekapcsolva tartani a Látszik a rejtett/system fájl menüpontot.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Hol tudom azt beállítani a win7-ben, hogy ha egy új eszközt csatlakoztatok, ne társítson hozzá kapásból win7-ben található, vagy neten keresett drivert, hanem az általam megadott drivert pakolja fel az eszközhöz?
Előre is köszönöm!
Jumbo
-
Vukmir
aktív tag
Milyen jó Total Commander alternatívát tudtok 64 bites környezetre?
Zavar, hogy nem látszanak a System file ok egy része (tudom hogy van a cm_SwitchX64Redirection parancs, de akkor is.) illetve 1-2 dolog a 32 bit miatt.
Valamilyen szinten hasonlítson a TC-re és nem baj ha nem ingyenes.
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
nagyúr
válasz CoolMan #10877 üzenetére
Vista, xp alatt nekem is ment, de 7 alatt összefost@ magát.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CoolMan #10875 üzenetére
Érdekes nálam az unlocker nem ment sem 32, sem 64 bit alatt.
-
polonic
félisten
Hogy is lehet törölni egy mappát, ha azt nem engedi a windows?
Nem emlékszem már rá.
-
-
eketomy
senior tag
válasz Core2duo6600 #10852 üzenetére
Hát sztem ha van is partició mentő helyreállító progi az nagyobb mint 125mb, vagy a fene se tudja! De ha felteszel egy particiós progit azzal le lehetne törölni azt a felesleges részt, de sztem fölösleges.
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
wrox
őstag
válasz Core2duo6600 #10860 üzenetére
Van egy úgynevezett DEP, ha ez engedve van, illetve támogatott, akkor automatikusan engedélyezve van a PAE. Ha nincs DEP, akkor neked engedélyezni a következőképpen:
bcdedit /set [{ID}] pae ForceEnableHa van DEP, akkor csak úgy tudod letiltani, hogy előtte a DEP-et is tiltani kell:
bcdedit /set [{ID}] nx AlwaysOff
bcdedit /set [{ID}] pae ForceDisableXP-nél :
/PAE kapcsolót kell a bootiniben konfigolni. -
Воланд
titán
válasz Core2duo6600 #10860 üzenetére
de esszel, mert siman meg tud borulni tole a rendszer.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
wrox
őstag
válasz spiritex #10855 üzenetére
A 32 bitnek ennyi a lehetősége: 2 a 32 .iken. Számold ki. 4 GB. 2 a 64-iken már egy kicsit durva, persze ott nem az a felső határ.
A 32 bites operácios rendszer csak szerver oprendszer esetében tud megcímezni akár 64 GB memóriát. Leegyszerűsítve ezt úgy tudja megtenni, hogy a 32 bites címsávot felemeli 36 bitre. A címzések továbbra is 32 biten mennek. Kliens gépeket nem érdemes a PAE-vel engedni, mert állítólag az a tapasztalat, hogy nem igazán boldogulnak el a 4 GB-nál nagyobb memória kezelésével, éppen ezért nem is használják a gépben lévő lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Core2duo6600 #10850 üzenetére
Hát igen... És ez csak egy dolog, a nagyon sokból.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz spiritex #10855 üzenetére
Szerinted megtudja? Mindegy hogy xp 32, vista 32, windows 7 32. Ha 32 bit akkor max 4 giga ram. Ha szeretnéd használni a 4 gigát + vramot akkor mindenféle képpen 64 kell neked.
-
Core2duo6600
veterán
Ha nem váltkoztatsz hardveresen a gépen akárhányszor ujra lehet telepíteni, hiszen megvetted !
(#10840) TomyGun
Nincs fent valami partició mentő helyreállító progi boot szinten ?
Mert az suokott ily módon települni(#10842) Immy
A win ben beállítod maximális ra, teljesítmény centrikus a dolog, de azt, hogy aksiról csökkenti hardveres dolog, nem lehet befolyásolni.
Ezt jelenti a laptop cpu, a Gericom tett asztali cuccokat a gépeibe, hát semeddig sem tartott aksiról de gyors volt.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Воланд
titán
válasz spiritex #10849 üzenetére
gyanitom, hogy ezt azert tunteti fel a gyarto a termeknel, mert az igaz, hogy egy 32 bites asztali oprendszer 4gb memoriat tud megcimezni, de osszesen. vagyis ebbe a 4 gigaba beletartozik a vram, es a kulonbozo egyeb eszkozok (pl cpu, merevlemez) cache-e is, igy hiaba teszel 4 gigabajt fizikai ramot bele, abbol nem tudja megcimezni az osszeset.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
spiritex
veterán
válasz Воланд #10847 üzenetére
Köszi szépen, tehát az x86-os win7-nél mehet a 4GB, de az xp link szerint az x86 xp-nél is 4GB a felső határ, viszont egy ASUS alaplap specifikációjánál akkor miért írja ezt:
"When installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended."?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Azt tudjuk, hogy a 32 bites xp nem képes megcímezni 4GB-nyi vagy annál több memóriát. A kérdésem az lenne, hogy a szintén 32 bites win7 képes-e rá, és miért? (A 64 bites xp és win7 az egyértelmű.)
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
Hi!
Laptopomban core2duo T7200 processzor van. Milyen energiagazdálkodási beállítást kell módosítanom, hogy telepről üzemeltetve mindig a maximális órajelen (2000mhz-en) fusson?
Manuális kapcsolgatós megoldás is érdekel.
Üdv:
ImmyApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Wolfskin
őstag
Valami nincs rendben a fálj-társítással.
A programok miért nem tudják magukhoz társítani a programokat? feltettem az office 2003-t, ami xp-n automatikusan betársította a doksikat, itt még csak fel sem ajánlja a jobbklikk/fájl társítása menüben minden doksihoz ki kell bogarászni az exe-t.
de a jetaudióban is hiába állítom be a társított fájlokat... (pedig azért is preferáltam így, mert így normálisabb ikonok jelennek meg az mp3-ak előtt, mintha tcm-ben társítok)
a foxit reader is ha 1x futtattam, rákérdezett, hogy társítsa-e a pdf-eket.ez megint egy szerencsés win fejlesztés, vagy valami biztonsági beállítás kérdése?
(win7pro/x64)
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
FET-MEN
veterán
hello, valaki esetleg tudna segíteni nem ideillő dologgal provátban?
,,activ"ation
Iphone 7
-
iff
senior tag
Sziasztok!A win 7-et újratelepítettem és formázáskor a 100mb partíció mellett, most megjelent plusz 125mb-os is.Töröltem, csak a 100-ast láttam, majd telepítettem. Két nap próba után regisztráltam, majd csináltam egy backup-ot és észre vettem, hogy csak ott van a 125mb partíció is. Nem mint ha zavarna, de előzőleg ilyet nem tapasztaltam.Ez most miért jött elő? Valószínű újratelepíteni nem fogom (a regisztráció miatt), de érdekelne miért jött ez elő.Próbáltam már a googlit, de ezzel kapcsolatban nem találtam semmit, csak a 100mb-ról írnak.
..........""..........
-
nagyúr
válasz zoltanz #10834 üzenetére
A pendrive-os dologt nem tudom, de a cd/dvd-nél felesleges, mert neten megtalálod a telepítőt és a kulcs a lényeg amivel igazolod hogy eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zoltanz #10832 üzenetére
Mert nem az adathordozó a lényeg, hanem a kulcs amit megveszel.
-
eketomy
senior tag
válasz klambi #10827 üzenetére
Ezt a csipogós témát pár héttel ezelőtt asszem már beszéltük 1x de én se tudtam rájönni a hibára, elég érdekes jelenség, ilyet én még nem tapasztaltam, ha itt lenne előttem a gép sztem több napom rámenne mire jutnék vele valamire ha jutnék!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
zoltanz
nagyúr
Garanciajegyet kellene adni a Winhez?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz klambi #10818 üzenetére
Ez a vinyó dolog csak egy ötlet volt..
Esetleg valami beragadó bill? Proci csere előtt-után biosupdate volt?
(#10820) Core2duo6600: Érdekes. Mondjuk volt egy progi korábban, amivel lehetett buherálni a boot sorrendet, de már nem emlékszem, hogy mi volt az.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Core2duo6600
veterán
válasz hackeeeee #10810 üzenetére
Közben megtaláltam a beállítást benne, de nem akart úgy sem menni, mert hiávba állítottam be a második hdd nek a 100 mb os particióját (2 db win 7 ről volt szó) mind csak a hdd 1 esen lávő OS indult el.
Utána ráakadtam erre az OSL 2000 re, ami egy kattintás majd reboot és minden partició ott figyelt, kiírja ugyan, hogy unregistered de dolgozik, remélem nem csak 30 napig.
mert 7000 HUF os nem adnék érte szívesenGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
creed33
aktív tag
válasz geprombolo #10756 üzenetére
Köszi erre voltam kíváncsi.
Tehát ez egy fix dolog és ha directx 9-et szeretnék akkor jobb kártyára van szükségem. -
nagyúr
Az komoly.
(#10813) klambi: Az hogy nem kellene lennie nem jelent semmit.
Hardveres hibád lesz. Szóval szerintem szervíz."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz klambi #10813 üzenetére
Kattanás? Ejj..
Őszintén szólva.. Halott Samsung notivinyót hallottam csipogni, nem is olyan rég.. Tehát, áramot kapott, csipogott, utána katt, és leállt.
Nem Samsung vinyó van benne? Bár ha még megy, akkor nem tudom, hogy képes-e ilyesmire. Mert amit Én láttam/hallottam, az megállt teljesen..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
klambi
addikt
válasz hackeeeee #10812 üzenetére
igen, nem a hang szóró az fix, de az a fura hogy windows alatt randomban adja, nem tudom miez, másfél hónapja cseréltem benne procit, i5 ről i7 re de elvileg nem lehet gond mert ezt a tipus forgalmazták i7-el szóval semmi gondnak nem kellene lennie!
+észrevétel hogy van olyan is amikor sokat sípol 1más után akkor valami kattanást is lehet hallani, nem toom mi ez sosem volt vagy hallottam volna ilyenről...:S
[ Szerkesztve ]
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
windows 7 alatt ki tapasztalt már random sípolást??
mert nekem a laptop nyomja, már újra is lett rakva de még mindig, nem tudom mi okozza!!!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Core2duo6600 #10809 üzenetére
Hmm..
Hát akkor nem tom.. Az a lényeg, h sikerült megoldani.
A telepítő elvileg a HDD sorrend szerint pakolja a meghajtókat, ami ugye állítható, ez miatt elvileg nem számít, h melyik vinyó hová van kötve.
Véleményem szubjektív...
-
Core2duo6600
veterán
válasz hackeeeee #10804 üzenetére
Azt nagy ivben lesz**ta
A Boot-us nem vált be, lehet a regisztrált változat ment volna, de az OSL automatán megoldotta csak utólag azt kellett kitörölni, ami nem kellett benne, mindezt a boot alatt
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
wrox
őstag
válasz Sub-ZeRo #10802 üzenetére
Múltkor felhívtak. (jelzem XP az oprendszer), valami hülyeséggel. Elkezdem mondani, hogy a start menüben van. Erre elkezd hisztizni, hogy ő nem tudja mi az a start menü, és tralala. Mondom mivanbasszki? És ez itt dolgozik a cégnél már vagy 8 éve, folyamatosan, számítógéppel.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Core2duo6600 #10799 üzenetére
Megcseréled a 2 sata portot, és kész.. De látom sikerült megoldani.
Véleményem szubjektív...
-
Core2duo6600
veterán
válasz Core2duo6600 #10799 üzenetére
OSL 2000 megoldotta a feladatod, nem elegáns, de legalább megy
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
nagyúr
válasz gyáliSanyi #10801 üzenetére
Asztal, jobb gomb, képernyő felbontás. Nem hiszem el, hogy ilyet nem lehet megtalálni.
-
gyáliSanyi
őstag
Win. 7-en be lehetne állítani, hogy a képernyő natív módban legyen?
Ha igen miként/hol lehetne megtenni?Live poor, die rich.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest