Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz McKane #40466 üzenetére
Már megvan! A realtec HD beállításainál a csatlakozóra kattintva lehet előhozni egy kis panelt. Na most nekem valamiért nem akar ez előbukkanni, de nem adom fel!
köszönöm, hogy megpróbáltad!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Kerestem, de nem leltem választ a problémámra. Remélem valakinek a "farzsebében" van a bölcsek köve!
Az alaplapi hangkártyába teszem a fülhallgató kis zöld jack dugóját. Meg is szólal. Nincs is probléma.... viszont elfelejtettem, hogy miként tudom valóban fülhallgatóként beállítani, hogy ne hangszóróként jelenjen meg a beállításokban.
Ennek csak azért van jelentősége, mert jóval hangosabban szól, ha sikerül lecserélnem. Néhány alkalommal már sikerült megváltoztatnom, de most sehogy se akar sikerülni!
Köszönöm a segítséget!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest