Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Memora
senior tag
Ezeket már nagyrészt közben mindet megcsináltam, amiket mondtatok, csak a gép nem volt újraindítva, minta azt is kérte volna közben valahol?!
Az intézőt/Total commandert is rendszergazdaként futtatom, mégis rendszergazdai jogosultságok hiányára hivatkozva zárolja még az attribútumok megváltoztatását is...
Amúgy 2 hete van fent nekem a Win 7, eddig nem nagyon volt időm ismerkedni vele, de igazság szerint nem is akarok, csak egyszerűen használni szeretném, úgy mint az XP-t, mindenféle zavaró baromságtól mentesen.
Csak törölni kellene egy windows mappát egy most kapott külső HDD-ről, formatálni nem, mert van rajta más is.
De már nagyon kezdem unni az egészet, úgyhogy hagyom a fenébe, majd jövő héten hívom a windows helpdesk-et, oldják meg nekem, az a dolguk. Amúgy is felhívnám őket, mivel az eredeti windows-om nem képes regisztrálni se magát, és már kicsit unom a képernyő sarkában "Az ön windows-a nem eredeti!" szöveget, meg az örökös aktivációs riasztásait...Azért köszönöm mindenkinek a segítséget
[ Szerkesztve ]
Fancy quote placeholder
Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- 3 havi XBOX GAME PASS Ultimate PC-re Xboxra
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition és Assassins Creed Shadows+++
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest