Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Van két háttértár a gépben, az egyikre XP-t raktam majd később a másikra 7-t, így most induláskor megkérdi melyiket akarom használni. Szeretném a kettőt szétválasztani úgy, hogy külön-külön használhatóak legyenek, azaz a kérdés tűnjön el és ha az XP van bekötve akkor azzal működjön, ha a 7 akkor azzal. Hogy tudom ezt megtenni?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
fatal`
titán
Igen sajnos
Írtam e-mailt annak akié az oldal volt. Egyelőre találtam egy programot ami beteszi az xmltv-t, de csak 30 napos trial, utána restricted free mode. Nem tudom az mit tud, szerintem annyit, ami nekem kell annyit fog.
Csak hetente le kell tölteni a port.hu-ról az xmltv-vel a műsort, de majd mepgróbálom automatizálni ezt is.
Köszi a segítséget.
-
csdm
senior tag
Hali
Erettsegihez készülök, és az egyik témákban az op.rendszerekrol van szó.
Meg kell említenem az op.rendszerek üzemmódjait.
Ebbe mi tartozik bele? Pl a hibernálás, vagy csökkentett mód? Tanácstalan vagyok könyvben nem találó ilyeneket.
(nem feltétlen Windows 7re gondok, hanem általánosságban az op.rendszerekre)
Köszi! -
-
-
válasz Kiki18 #44389 üzenetére
Hűtés rendben? Tuning?
huntafal: Akkor ez ilyen. Gondolom az MS nem töri össze magát, hogy az összes magyar adó műsorát betegye, és ha talál egy azonos nevüt, hát berakja az "eredeti" angol verzió műsorát. Esetleg a t-home EPG-jét, meg lehet vhogy trükközni, hogy a mediacenter elérje.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
őstag
A win7-em lefagy és nem tudom miért.Bekapcs a gép,10 percet megy,majd megáll az egér.De a gép pörög tovább,mintha semmi se történt volna. Miért van ez?
-
félisten
Nem ezt írtam. Ha nagy étvágyú progikat használsz, amikre igaz, hogy nincs annyi ram, amit ne tudnának felfalni, akkor célszerű 4G vagy több ramba befektetni és akkor kell az x64.
(Nem mellesleg a mostani DDR3 4G-s modulok ára igen lent van, 7-8k 1db 4G-s modul, szóval lehet, hogy most nem kell, de érdemes lehet most betárazni...)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nem tudjatok hogy hol tarolodik az az engedely vagy beallitas amit akkor kerdez a W7 amikor egy - esetemben ez egy ATI/AMD Beta driverrol szol - meg nincs digitalisan alairva es igy nincs WHQL minosites?
A dxdiag-bol kiolvasva:
A(z) aticfx64.dll,aticfx64.dll,aticfx32,aticfx32,atiumd64.dll,atidxx64.dll,atiumdag,atidxx32,atiumdva,atiumd6a.cap,atitmm64.dll fájl nincs digitálisan aláírva, ami azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) tesztlaboratóriuma nem tesztelte.
Fajlban tarolja, vagy registry-ben?
Amikor feldobta az ablakot a driver telepitesekor hogy megbizom-e az ATI drivereiben en hulye bepipaltam hogy mindig, pedig sosem teszek ilyet de most megtetettem, es szeretnem visszaallitani hogy ujbol kerdezzen.
Az is lehet hogyha kijon a vegleges WHQL alairassal rendelkezo driver akkor helyreall rend de szeretnem tudni hogy ez hol tarolodik. -
beci
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #44385 üzenetére
Köszi.
Magyarul nem éri meg 4gigára bőviteni....Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
félisten
1. x86+4G "rossz" párosítás, mert 3, max 3,5 G-t lehet csak elérni/használni
2. x86+2G és a x64+4G között meg nem fogsz észrevenni semmi különbséget rendszerszintenMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
beci
őstag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy 2giga rammal a 32bites gyorsabb,vagy 4gigával a 64bites,vagy 4gigával a 32bites.
Érezhető a gyorsulás?
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
-
-
leyo76
senior tag
Szakértők segítségét kérném:
Adott egy gép, 8db usb csatlakozóval, ebből 2db előlapi, többi hátul - Win7 oprendszer.
Ehhez hozzá jön egy tp-link wifi usb a másik oldalon tp link router (tp link szerint is összeillenek, bár ez nem nagy lényeg).
Bedugtam, win7 alapból nem ismerte, de letöltötte a hozzávaló drivert, települt, elindult minden ok. Majd 5 perc után előbb megszakad a net, majd eltűnik az eszköz. Kivettem vissza dugtam megint 5 perc és kész.
Na de a csavar, bedugtam az előlapi usb-be, elindul csatlakozik és megy és megy, stabil. Visszarakom hátra, ugyanúgy 5perc után feladja.
Leszedtem a tp-linktől a drivert, ugyan ez a szitu. Nem vágom mi a franc van vele.
Eszközkezelőben hibakód 10, eseménynaplóban eseményazonosító 5003.
Erre tud valaki valami okosat?
(azért kellene mindenképp hátul hogy a gyerek ne játsszon vele)
-
fatal`
titán
Nem tudja valaki hogy lehetne magyar EPG-t varázsolni a media centerbe? Mindenhonnan az lhsite.hu-ra irányítana, csakhogy az az oldal megszűnt
-
félisten
Én is inkább a tili-tolit javasoltam volna, mert
1. Igaz, valamelyest több időt vesz igénybe, de nem sokkal, mint egyben azt a 300G-t átmozgatni elsőre
2. Közel sem biztos, hogy a 71G szabad hely egyben van(sőt, szinte biztos, hogy nem), bár erre van megfelelő defrag, ami a használt szektorokat a lemez elejére mozgatja és kitölti az üres helyeket
Kíváncsian várom a fejleményeket, mert észnél kell lenni a korábbi megoldásnál...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #44373 üzenetére
Na igen, vannak buktató,+ ugye a partícióstáblában a 2. lesz attól függetlenül, hogy fizikaileg mere kóricál.
Esetleg az is járható út, hogy
csökkenti a méretét amennyit lehet
a végére csinál 1 partíciót.
Oda átmozgatja ami kell.
Mikor már nincs hely a 2. partíción, megint elkezdi csökkenteni a rendszerpartíció méretét ameddig lehet, a 2. partíció méretét megnöveli a felaszabaduló területtel. És ezt játsza addig, míg végül eléri a kívánt 50GB-os partícióméretet.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Win7 Home Premium 64bit, SP1 telepítése után az alkalmazások kis időre belassulnak, pl. elindítom a Corel-t, új doksi és másodpercekig homokórázik, de ez igaz Photosopra, Firefoxra vagy éppen 3D Studio Max-re.
Valahogy ezt rendbe lehet tenni vagy újra kellene telepíteni?
Itthoni és a munkahelyi gépen is ez van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
félisten
Nem kell lerajzolni, így oké, csak "Azt szeretném megoldani, hogy csinálok egy kb 50 GB particiót és arra átrakom a rendszert.". Én meg ebből indultam ki.
UI: Ha nem figyel az aktív partícióra, akkor lesz kapsz..., mint ahogy abból is, hogy telepítéskor is érzékelni fogja a másik W7-et. Lesz itt kapsz, érzem az erőben...
Itt már az új partíciót tettem aktívvá...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #44370 üzenetére
Ezt írtam volna?
Amikor átméretezi a 380GB-os partíciót, akkor az üres hely a winyó végén lesz.
Ezután a 330GB-os partíciót átmozgajtja a lemez végére, akkor az üres hely elöl lesz.
... Vagy rajzoljam le?Nem szertné?
"Viszont újra kéne raknom a win 7-et"[ Szerkesztve ]
-
syler
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #44370 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy magát a rendszert át lehet e tenni?mert win 7 nek elég lenne a 70gb rendszernek.
Mod: De igen újra kell telepítenem De mostmár értem akkor úgy jó, hogy létrehozok egy új partíciót arra megy egy win 7 azután a régit törlöm
Köszi cigam. Egy baj van még nem nagyon használtam partició kezelőt. Megnézem ezt a gparted-et.
[ Szerkesztve ]
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
félisten
-
Annyi elég. Gparted-el, vagy egyéb kedvenc partíciókezelővel:
Shrinkeled (lecsökkented a méretét, hogy maradjon 50GB üres hely.)
Az egész partíciódat átmozgatod a lemez végére.
A lemez elejére került üres területen létrehozol egy primary partíciót.
Mikor telepíted a friss W7-et, csak arra kell figyelni, hogy erre az új 50GB-os partícióra tegye fel magát.
A "régi" partíciórol kitörlöd a feleslegesség vált windows-t és készen is vagy.[ Szerkesztve ]
-
syler
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #44365 üzenetére
Szia. Már csak 71 GB
-
félisten
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Van e olyan particionáló win 7-hez, hogy a rendszernek csinál egy új particiót? Azt szeretném megoldani, hogy csinálok egy kb 50 GB particiót és arra átrakom a rendszert. Azért kellene így csinálnom, mert most egy particióm van és kb 300 GB adat van a hdd-n. Viszont újra kéne raknom a win 7-et.Lementeni nincs lehetőségem, ezért kellene így csinálni. Megoldható egyáltalán?. Bocs ha már volt ilyen kérdés.
-
válasz Slipandris #44358 üzenetére
playstation, xbox, wii
-
fatal`
titán
válasz Slipandris #44358 üzenetére
A játékok futtatásához Windows kell, nincs parancssoros változat (értelme sem lenne).
-
Slipandris
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valami megoldása annak, ha én egy pl. egy játékot windows nélkül akarnék futtatni, hogy talán gyorsabb legyen? Valami parancssoros dologra gondolok, nem tudom, kivitelezhető-e.
köszi
!44!444444!!!!!!!négy
-
szőröscica
addikt
Hello!
Egy Intel X3100-al szerelt laptoppal van egy kis gondom.
Pár hetes telepítésű a Win7 rajta, de amikor ott hagyom pár percre, és bekapcsolna a képernyővédő, majd kikapcsolná később a kijelzőt, gyakorlatilag lefagy.Néha kiírja, hogy az ablakkezelő összeomlott és újraindítja, de általában csak lefagy, vagy semmit nem lehet kezdeni vele, csak az egeret mozgatni.
Az eszközkezelő szerint a legfrissebb driver van fent a kártyához.
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #44354 üzenetére
B@ssz* m*g....
Na, így kell benézni valamit.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz <dagadt> #44349 üzenetére
Azért mondom, hogy a régebbit rakd fel, vagy szedd le a patch-et a játékhoz. Gondolom a régebbi driverrel nem fagyott, ugye?
(#44350) Psychonaut: Az a linux, és már ott sem mindegyik fér el egy cd-re. Itt meg arról lenne szó, hogy programokat integrál a telepítőbe, hogy automatikusan felmenjenek. Az meg főleg nem fér el egy cd-re.
"oprendszert, lehetőleg okositottat" Ha nem törésről van szó, akkor én kérek elnézést, én így értelmeztem.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz szimi57 #44347 üzenetére
A CD az DVD, a "buutuló" az bootoló, okosított dolgokkal meg ezen a fórumon nem foglalkozunk.
(#44346) jozsi252: WAIK lenne a kulcsszó, de ghostolással egyszerűbben meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Következő lenne a kérdésem.
Ugye laptopok nagyrészén vannak előretelepített win-ek, nekem is volt 1 laptopom, belassult vagy valami indításnál recovery menü és a rejtett partícióról újrarakta a gépet, amint az asztal betöltődött felrakta a drivereket meg minden és készvolt, nemkellett drivereket töltögetnem, meg rakott rá nero-t is meg pár progit. Namost ezt én megtudnám csinálni win7 el asztali gépen? Hogy hozok létre 1 rejtett partíciót oda rakom pl win7 iso-t meg progik meg amik kellenek és ha van valami akkor recovery menüből újrarakom.
Tudom hogy vannak olyan progik amivel felvan telepítve minden a gépre driverek progik, csinálok partíciómentést és van komplett win-em de most ezt kizárni szeretném.
iPhone 16 Pro Max
-
Воланд
titán
válasz <dagadt> #44343 üzenetére
Nvidia driverből tedd fel az egyel régebbit. BF az a 2 vagy az egy? Mert a kettőhöz az új nvdia driver mellé kell valami patch.
-
fatal`
titán
válasz Fire/SOUL/CD #44340 üzenetére
Én hiába kapcsoltam be, rohadtul nem működött, tehát az hogy be lehet kapcsolni nem jelent semmit.
Próbáld meg Audigy LS-en. Amúgy lehet SP1 is belekavart valamit, illetve lehet, hogy a mostani driverek tudják már, utoljára kb 1 hónappal a win7 megjelenése után próbáltam, akkor tele voltak vele a fórumok, hogy nem működik.
-
félisten
válasz fatal` #44339 üzenetére
1. Pontos típust megadnál esetleg? (Teljes Audigy sorozaton be lehet kapcsolni, utoljára meg egy 50k-son is bekapcsoltam, igaz nem azért, mert arról akartak felvenni, de csak így játsza le a winamp 5.1/7.1-es rendszeren a stereo Mp3-akat, hogy minden hangfalon szóljon...
2. Ott virít a képen az alaplapi integrált realtek hangkártya, épp feljebb írtam, hogy lehet elővarázsolni a Stereo Mix-et/Keverőt
ΩМΞGΔЯΞD
Ebbe a topikba tegyél be képet, az ezzel vagy ezzel a progi által készített hibaelemzésről.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
fatal`
titán
válasz Fire/SOUL/CD #44334 üzenetére
Akkor próbáld meg creative kártyával bekapcsolni.
(#44338) ΩМΞGΔЯΞD: Valamilyen hardverhibára utal. Ha tuningolva van a géped, akkor tegyél vissza mindent alapra. Ha úgy sem jó (vagy nem volt tuningolva), akkor memtestelj, illetve a VGA-t teszteld Furmarkkal vagy GPU Caps Viewerrel.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #44336 üzenetére
Hát az a helyzet én is azon emberek közé tartozom akik használják a win-t annyira nem értek hozzá. Amúgy képernyővédő nincs. kijelző kikapcsolása van 45 perc után. Minden más energiatakarékos dolog kikapcsolva. Szóval nem kapcsolja ki a vinyokat meg ilyenek. Mindig ezeket jegyzi be a naplópa:
Hiba: Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x00000124 (0x0000000000000000, 0xfffffa8004883038, 0x00000000b2000040, 0x0000000000000800). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\Windows\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: 042411-18860-01.
Kritikus: A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
részletek:--------------------------------------------------------------------------------
- System- Provider
[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power
[ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}EventID 41
Version 2
Level 1
Task 63
Opcode 0
Keywords 0x8000000000000002
- TimeCreated
[ SystemTime] 2011-04-24T16:07:02.676012700Z
EventRecordID 66115
Correlation
- Execution
[ ProcessID] 4
[ ThreadID] 8Channel System
Computer RED-PC
- Security
[ UserID] S-1-5-18
- EventData
BugcheckCode 292
BugcheckParameter1 0x0
BugcheckParameter2 0xfffffa8004883038
BugcheckParameter3 0xb2000040
BugcheckParameter4 0x800
SleepInProgress false
PowerButtonTimestamp 0
----------------------------------------------------------------------------------------------Ez nektek hátha mond valamit...
-
Lenry
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #44336 üzenetére
sőt, akár vinyóhiba is lehet. van egy picit defektes vinyóm, ami időnként újraindította a gépet üresjáratban, aztán rájöttem, hogy az automatikus defragot nem szereti
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
Megtudja valaki mondani mért van az, hogy időnként kb havonta 1x kapok egy kékhalált? És úgy, hogy semmit nem csinálok a gépen. Ha játszok vagy terhelem a gépet akkor soha csak néha magától amikor éppen tétlen... Esetleg mire van szükség, hogy ki lehessen deríteni? köszönöm előre is.
-
félisten
válasz fatal` #44332 üzenetére
Bevallom én sem találkoztam még olyan hangkarival (és most azért ne menjünk vissza a DOS-os időkig), ami ne támogatta volna a Stereo Mix-et.
Craetive (régebbi) kártyáknál "What u hear" néven, újabbaknál Stereo DownMix/downmix funkció a driverben, Xonar zsugáknál meg sima Stereo Mix néven található, akárcsak az összes realtek integrált kártyáknál. (Csak alapban nincs megjelenítve a Stereo Mix eszköz, hangbeállítás/felvétel fül/jobb egér valahol/letiltott eszközök megjelenítése és kész is[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
-
fatal`
titán
Szerintem semmilyen agresszívitás nem volt a hszemben.
Mivel creative kártyám van annó én is kerestem neten, hogy hogy lehet ezt beállítani és más fórumok hszei arról szóltak, hogy nem lehet, kivéve pár kártyát, mint a videón látható. Még az integrált kártyák jórészével sem megy, creative kártyákkal szintén.
(#44326) Heffi: Érdekes pedig 3.4es verzió van fent belőle + IE9, mégsem vettem észre, hogy leakelne. De azért mindjárt lefrissítem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
m.jeno
senior tag
Sziasztok!
Egy DOS-os progit szeretnék futtani, illetve fut is ablakban- ami nem baj- csak a dos-os ablakban átvált a billenytűzet angolra, van lehetőség arra, hogy magyar billentyűzetkiosztást használjon az ablak is.
Lehet, hogy már felmerült a kérdés, de a keresővel nem találtam semmit erre, ha sokadszorra kérdezem, akkor, bocsJobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
-
őstag
válasz fatal` #44320 üzenetére
Az asztali gépemnél frissítettem, amikor jelezte, hogy van újabb verzió, és ezért nem okozhatott ugyanaz a gadget hibát . A notebooknál nem foglalkoztam a frissítéssel.
Most jut eszembe a laptopon IE9-t használok, az asztalin meg csak IE8 van fent, és ha a verziótörténetet nézem, ez okozhatta a gondot:
Release history:
Version: 3.5 - Fixed memory leaks IE9 RTM, improvements and added new settings futures.
Version: 3.4 - Fixed memory leaks IE9 RC (remove CPU frequency).
Version: 3.3 - Fixed internet explorer 9 beta bug.
Version: 3.2 - Fixed bug, added support for Twenty Four Core and more setting.
Version: 3.1 - Fixed bug and added color changeable for (each core, graph, ram, clock and font).
Version: 3.0 - Added CPU frequency, Processor icons, Processor name, Background and Cores temperatures*. -
jimmy399
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #44310 üzenetére
Köszi! Aha, erre gondoltam. Ok, legközelebb maj a milyen program ami... ben teszem fel.. Mégegyszer THX
--- N/A ---
-
L7wy
őstag
válasz fatal` #44322 üzenetére
Amúgy meg nem kötözködésképp, de "Win7en nem lehet ezt beállítani" szóval be lehet állítani, csak nem mindegyik hangkártya támogatja, bár én még nem találkoztam olyannal ami nem támogatta, de lehet én vagyok szerencsés. Szóval attól hogy PH! kedvence vagy, még nem azt jelenti, hogy itt kell levezetned az agresszivitásod...
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
pohár
félisten
válasz kraftxld #44318 üzenetére
hát egy vista van rajta, de ezen a winyomon amit használok, W7 van, és hát a vista már rég nem kell, ezért akarom letakarítani
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy windows-t úgy törlök le, hogy csak magát a windows-t törlöm, az általam odamásolt dolgokat pedig nem? nincs helyem átmásolni a cuccokat amik kellenének, de a wint le kéne pucolni a winyoról
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
válasz harley #44314 üzenetére
Hát ha innen közelítjük meg a dolgot, akkor Vista-s driverek közt sincs "hotkey" utility..
Teljesen ugyanazok a driverek vannak Vista/W7-hez)
Vagy a touchpad driver kell, vagy esetleg a chipset, hogy az ilyen gombok működjenek...[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz jimmy399 #44308 üzenetére
Xentient Thumbnails
Feltételezem erre gondoltálUI: Legközelebb inkább itt tegyél fel ilyen jellegű kérdést: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz jimmy399 #44308 üzenetére
(#44299) ErosenZold: Szvsz teljesen érthető, hogy ha több szolgáltatás/program indul el a Windowssal együtt, akkor egy kicsit lassabb lesz a boot.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg ismét egy XP-t használok, és valamikor letöltöttem egy olyan programot, ami azt csinálja, mint a windows 7-ben, hogy az asztalon elhelyezett képfájloknak látszódik a miniatürizált képe, mintha miniatűr nézetben lenne... Gondolom értitek nem? Mi lenne ez a program?
--- N/A ---
-
veterán
válasz Memora #44304 üzenetére
"Amúgy is felhívnám őket, mivel az eredeti windows-om nem képes regisztrálni se magát, és már kicsit unom a képernyő sarkában "Az ön windows-a nem eredeti!" szöveget" > Aha, persze. MSDNAA-nál volt olyan hogy nem aktiválta magát normálisan. Ha tenyleg eredeti a rendszered, akkor te vagy szerintem az első ezzel.
-
nagyúr
-
Memora
senior tag
Ezeket már nagyrészt közben mindet megcsináltam, amiket mondtatok, csak a gép nem volt újraindítva, minta azt is kérte volna közben valahol?!
Az intézőt/Total commandert is rendszergazdaként futtatom, mégis rendszergazdai jogosultságok hiányára hivatkozva zárolja még az attribútumok megváltoztatását is...
Amúgy 2 hete van fent nekem a Win 7, eddig nem nagyon volt időm ismerkedni vele, de igazság szerint nem is akarok, csak egyszerűen használni szeretném, úgy mint az XP-t, mindenféle zavaró baromságtól mentesen.
Csak törölni kellene egy windows mappát egy most kapott külső HDD-ről, formatálni nem, mert van rajta más is.
De már nagyon kezdem unni az egészet, úgyhogy hagyom a fenébe, majd jövő héten hívom a windows helpdesk-et, oldják meg nekem, az a dolguk. Amúgy is felhívnám őket, mivel az eredeti windows-om nem képes regisztrálni se magát, és már kicsit unom a képernyő sarkában "Az ön windows-a nem eredeti!" szöveget, meg az örökös aktivációs riasztásait...Azért köszönöm mindenkinek a segítséget
[ Szerkesztve ]
Fancy quote placeholder
-
harley
őstag
üdv
feltettem a win7-et a vista után.
a vistán 5.9-et kapott a vga kártya de itt csak 5.2-őt.
ez mitől lehet?
van az msi laptopon egy turbo gomb, ami eddig ment, de win7-en most nem megy..
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
Aktív témák
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest