Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
nagyúr
Nem tudok mit kezdeni az pendrive-os dolgommal. Rakás fos...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Van nálam egy Tplink TL-WN781ND wifikari. 3 gépben (2 saját 1 az eredeti tulajé) volt eddig lepróbálva és random fagy tőle a gép vagy ha nem, akkor a sávszél ugrál. Most elvitte egyik ismerősöm és nála eddig nem jött elő ez a probléma, a gépek közt elég sok a különbség, de kétlem, hogy ez HW hiba lenne. Akinél most van kiderült nincs SP1 telepítve. Létezik, hogy az SP1 okoz ilyen galibát?
Gorneck#1239
-
hoffman_
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #43895 üzenetére
Itt a baj, én is ezt szedtem, és GNU GCC compiler-em van nekem is. Ha behívok egy kódot, azt írja, hogy "fájlnév - Debug" uses an invalid compiler. Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?! Skipping..." Nembaj, rákeresek megint, és nyomok egy reinstall, hátha. Ha mégse jönne be, akkor írok. És attól félek, hogy még írok...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
őstag
válasz Sub-ZeRo #43892 üzenetére
Sub-ZeRo, hunfatal: Köszi a gyors reagálást, a Teamviewer-t választottam, egyszerűnek tűnik, a win7 saját távsegítségével gondok voltak, nem generált jelszót a kliens gépe, hanem hibát jelzett... Köszi mégegyszer!!!
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #43893 üzenetére
Hát én is ezekről beszéltem korábban, mint lehetséges megoldások (ami miatt NINCS szükség rendszer-visszaállításra, sőt), nem nekem kell említened ezeket a lehetőségeket. Ezek szerint nem olvastad el a beszélgetést.
Pont a rendszer-visszaállítás létjogosultságáról, szükségességéről beszéltünk...legalábbis én megkérdőjeleztem azt.
Bővebben: épp azt mondom, hogy számtalan egyéb lehetőség adódik, amivel sokkal értelmesebben és biztosabban meg lehet oldani a problémákat, mint az agyonsztárolt rendszer-visszaállítási szolgáltatás segítségével. És épp ezért írtam az előző hsz.-emben az utolsó bekezdést... olvasd el.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
félisten
válasz hoffman_ #43894 üzenetére
codeblocks-10.05mingw-setup.exe ezt töltsd le, ebben bent a compiler is többek közt, amit az első indításkor felismer és konfigol, ha minden igaz GNU GCC Compiler néven.
(Azért a feltételes mód, mert utoljára még a 8.x-et használtam, ott így zajlott le a dolog, feltételezem a 10.5-ben is ilyen vagy hasonló a szitu).[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Már elég sokat böngésztem utána, nem tudtam megoldani. Itt PH!-n semmit nem találtam. Win 7 64bit alatt szeretnék CodeBlock 10.05-ös fordítót használni, de bugzik, nincs neki compiler. Tud valaki segíteni, vagy legalább elindítani, hogy merre keressek választ?
Előre is köszi.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #43889 üzenetére
"De ha az általad említett összeomlás áll elő, amire Te személy szerint sokszor alkalmazod a rendszer-visszaállítást, akkor már nincs alkalmad átnézni a rendszerpartíciót, ha lenne, nem kéne a rendszer-visszaállítást alkalmazni, nem?"
Miért is? HDD másik gépben? Linux Live CD?
(#43890) TFSi: TeamViewerrel vagy VNCvel a legegyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Engedélyezd elsőnek a távsegítséget meg hozzatok létre mindketten jelszót a fiókotokhoz.
Elsőre ennyit tudok mondani."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
őstag
Távsegítséget szeretnék nyújtani, de még nem csináltam ilyet. Mindkét op.rendszer win7 Professional van, hol kezdjem? Egy programot szeretnék neki feltelepíteni távsegítséggel.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Воланд #43752 üzenetére
"Igen a fájlok visszaállítására figyelni kell, ezért nincs semmi fontos nekem a c meghajtón, csak a rendszer, meg a programok. A többi meghajtón meg ki van kapcsolva, szóval ott nem tud bezavarni."
Ezzel egy gond van: éppen ez jelenti az ellentmondást azzal, hogy a kezdők márpedig igenis használják gond esetén a rendszer-visszaállítást. Hogy Te hogyan használod ezt a funkciót, az egy dolog, mert Te nem vagy kezdő. DE mondanom sem kell, a kezdők nagyon nagy része a dolgai nagy többségét nem külön partíción/külön fizikai tárolóegységen (másik HDD, pendrive, stb.) tartja, hanem magán a rendszerpartíción (pl. Asztalra kipakolva [eleve rendkívül rossz szokás! Ezt még a chkdsk is elviheti...], vagy a Dokumentumok mappába beletéve (ez az esetek 99%-ában a rendszerpartíción van kezdőknél), stb.), de egy esetleges rendszer-visszaállítást követően könnyen előállhat az a helyzet, ami sok éve nálam is előállt, hogy bambán azt keresgéled, hogy most mi a szar van, hova tűntek egyes fájljaid - na, éljen, rendszer-visszaállítás... Ilyenkor lehet előkaparni az adatmentő programokat, vagy verni a fejét a falba a tapasztalatlan júzernek. Ezenfelül egy kezdő nyilván nem állítgatja be azt sem, hogy a többi meghajtón be legyen-e kapcsolva a szolgáltatás, vagy sem. Szóval elég szar, amikor a felhasználó a saját kárán tanulja meg az ilyen hibákat elkerülni. Tehát az a "pár kattintás" olykor igencsak veszélyes tud lenni.
Következésképp itt az utsó mondatodat a mondatodat kiegészíteném:
"a rendszer-visszaállítás kikapcsolása nem javasolt"
... kezdőknek - de a kezdők is minden esetben rendszeresen mentsék a fontos adataikat, és lehetőleg semmi esetre se tegyék a fontos adataikat a rendszerpartícióra, vagyis az esetek 99%-ában a C meghajtóra. (Már ha tudják egyáltalán, mi az...) Ráadásul a rendszerpartíción kívüli meghajtókon kívül kapcsolják ki a visszaállító szolgáltatást...
Na, és máris ott tartunk, hogy a kezdő ebből semmit nem ért."Na ezért nézek én át minden rendszermerevlemezt mielőtt bármit csinálnék rajta."
De ha az általad említett összeomlás áll elő, amire Te személy szerint sokszor alkalmazod a rendszer-visszaállítást, akkor már nincs alkalmad átnézni a rendszerpartíciót, ha lenne, nem kéne a rendszer-visszaállítást alkalmazni, nem?Komolyan mondom, most nem tudnék mondani most olyan esetet, amit ne lehetne megoldani rendszer-visszaállítás nélkül, úgy, hogy a megoldás nem egy újratelepítés - de szívesen fogadom az ilyenre a példákat!!
Hátha végre valaki meggyőz róla, hogy hasznos lehet a rendszer-visszaállítás. Eddig személy szerint nem sok hasznát vettem.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
-
-
AthlonXP
őstag
válasz Воланд #43881 üzenetére
Felvettem a sebességet maxra ( középen volt ) , így valmivel jobb lett, de most is véletlenszerű időközönként a TC-ben 2 kattintásnak veszi az egyszerit. Amúgy a Windowsban 1 kattintós módszerre van állítva minden, mint a böngészőben, mindig így használom/tam a rendszert. Szóval emiatt szinte nem is kell sose 2x kattintanom az elemkre, ezért is zavaró ez a dolog. Leginkább csak a TC-t használom, ott meg nagyon nem mindegy, hogy 1x vagy 2x kattint az ember ( pl a lapfüleken, mappákon, fájlokon ).
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy mitől lehet az, hogy a Windows sokszor úgy érzékeli, hogy 2x kattintok az egérrel, holott én csak egyszer nyomom meg rajta a gombot és kattanni is csak 1x kattan.
Ez szinde minden alkalmazásnál előjön. Total Commander-ben, Torrentnél, intézőben... nagyon idegesítő, ezért szeretném tudni, hogy mi okozhatja.
Ez kb egy jó 1,5 hónapja van, addig nem volt ilyen probléma. Semmi féle programot nem tettem a gépre, aminek ehhez köze volna. vírusírtóm ( Avast 6 folyamatosan frissítve, regisztrált ) nem jelez vírust a rendszerben. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy windows 7 alatt milyen programmal lehetne megnézni, hogy mikor nyitottak meg egy akármilyen fájlt utoljára? (dokumentum, kép meg html oldal lenne amire kíváncsi lennék)
[ Szerkesztve ]
-
Pontosabban hw hiányában ,ma még nem érezhető a limit:
"Többmagos processzorral rendelkező számítógépek:
A Windows 7 rendszert a mai többmagos processzorokhoz tervezték. A Windows 7 összes 32 bites verziója akár 32 processzormagot, míg a 64 bites verzió akár 256 processzormagot is támogat."[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Воланд
titán
Ezen egyrészt nem sok mindent lehet látni, másrészt, mint írtam, az owerview (áttekintés) alatt vagy egy olyan, hogy disk fül, vagy ahol a képet csináltad, ott van egy olyan, hogy disk activity. Ott kell megkeresni az adott meghajtóra vonatkozó sort, vagy sorokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
G.---
csendes tag
Furcsa kérdés merült fel bennem, olvasni olyat, hogy a 32bit-es Win7 nem kezeli maradéktalanul a processzor összes magját. Hiteles információ ez? Legálisan csak egy 32bit-es enterprise-t sikerült szereznem, de gyalulom is le, ha az elfogadott 1-3%-os általános sebességkülönbségen túlmenően, bármiben gyengébben kezeli a quad-ot, mint a 64bites fajta. Köszönném a segítséget!
-
VGYke
addikt
válasz Воланд #43868 üzenetére
Köszönöm!
Amit írtál, lefényképeztem. G-ről van szó.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Воланд
titán
Start menübe begépeled, hogy eseménynapló, vagy eventlog, ha angol a win.
USB-s eszköz: resource monitor-ban (erőforrás monitor) az owerview, disk menüpont alatt meg kell nézni, hogy mi ír a pen-re, vagy mi olvas róla. Több, mint valószínű, hogy maga a rendszer írja a log-ot.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fatal`
titán
Az, hogy biosban a HDDknél hozd előre a pendriveot, aztán, amikor telepítés már újraindult a gép egyszer, akkor vissza kell állítani különben mindig a telepítőt tölti be. Ha jól sejtem Gigabyte alaplapod van, vagy valamilyen award biossal rendelkező. F12-nél hiába nyomkodod az USB-HDD-t, úgy nekem sem működik.
(#43866) VGYke: Néha bugos, ha nem villog, tehát nem ír rá, akkor húzd ki. Előfordulhat, hogy valamelyik programnak a megjegyzett mentés mappájánál még aktív a pendrive, pl. oda töltöttél le utoljára a böngészővel. Ilyenkor nem engedi eltávolítani, akkor sem, ha nem fut a böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Eventlog? Hol találom? Ennyire nem megy a Win sajnos
Másik kérdésem az lenne, hogyan tudom "lebuktatni" azt a programot, amelyik 1-1 USB-be dugott USB eszközt úgy használja, hogy azt nem lehet eltávolítani? (Hardver bizt. eltávolítása, stb. válasz: nem lehet, mert egy program még mindég használja)
Előzmények pl.: pen bedug, TC-el róla valami másolva HDD-re, TC ablakváltás hogy "ne lássa" a pen-t, TC bezár, pen eltávolít. És nem lehet, mert egy prg. használja.
Gondoltam még az ESET-re, de az sem használja. Akkor meg ki?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
nagyúr
válasz Steelmanus #43857 üzenetére
Köszi hogy megnézted. Amit képet mutatsz az nem jó erre, mert hibát nem ír ki.
A megoldás meg megvan úgy néz ki. 1 nyomorék frissítés nem volt felrakva, most feldobtam reggel és most jó, nem csinálja. Eddig...(#43860) Steelmanus:
Elindítok egy videót 360-ban, majd fullscreen. Látható a kép is. Majd nem lépsz ki a videó végén a teljes képernyőből és ott mész tovább egy videóra. Na az már 480-ba játsza le, hang van kép nincs. Majd ki teljesből, vissza vált 360-ra ás látható. Na ez Ie9 64 alatt béta driverrel nem csinálja. Amúgy a youtube profilnál kell belőni, de ez ki van lőve, hogy nagyobb felbontásba játszon és mégis csinálja.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tosee
őstag
-
Sonja
nagyúr
Ezt most hogy érted? Úgy, hogy válasszam az USB-HDD opciót? Mert írtam, hogy mind a 4 opcióval próbáltam, de egyiknél sem a pendrive-ról bootolt, hanem a winyóról. Most azon gondolkodom, hogy frissítem a BIOS-t, talán segítene?! F3-as van rajta (az alap), de van már F9d is!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #43837 üzenetére
Nalam is ez van IE9 32 bit + Adobe Flash Player 10.2.159.1 ez is 32 bites.
(#43839) Sub-ZeRo
IE9 + a 10.2 flash nálam és csinálja.
Na megvan. Mindíg 480-ba akarja tolni, de nincs engedélyezve neki. A lassú kapcsolatra van belőve.Ez alatt mit ertesz, valamit be kell allitani az IE-ben vagy valahol mashol?
Azert kerdem mert en nem hasznalom az IE9-et csak ugy van, FF 6.0a1-et hasznalok alapertelmezesben ott tobb videot is nezhetek egyszerre is. Ez nem flame akart lenni vagy reklam, csak ott is ugyanazt a Adobe Flash Player 10.2.159.1 32 bitest hasznalom csak termeszetesen az alternative bongeszokhoz keszitett valtozatot. -
Sonja
nagyúr
Szeretném a Win 7-et újratenni (immár az SP1-et), de USB-s pendrive-ról! Létre is hoztam a bootolható Kingston 8GB-os pendrive-ot (először az MS féle Windows 7 USB DVD Download Tool progival, majd pedig a A bootable USB 2010 Unlimited Edition programmal), de hiába választom ki az F12-vel előhívható bootoló menűben a 4 USB-s bootlási opciót (USB-HDD, USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM), egyik sem az USB-ről bootol, hanem a winyón lévő Win 7. Valamit elrontok vagy mi a megoldás kulcsa?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépén W7 Home Premium van. Április 15-i frissítés után teljesen belassult a rendszere, ezért visszaállította a frissítés előtti időpontra a gépet. Na, azóta nem indul el az operációs rendszer.
Minden egyes indításnál a hibajavító indul - "A Windoes betölti a fileokat...." -, stb, stb, de aztán nem tudja kijavítani a hibát. Megpróbáltam a kézi hibajavítást, a rendszer-visszaállítást, de egyiket sem képes megcsinálni. Próbáltam elindítani új telepítést, hogy majd telepítéskor kiválasztom a meglévő op.rendszert, amit megtalál és azon indítok egy javítást, de nem találta meg az op.rendszert sem.
Csökkentett módban sem tudok indítani, mert akkor is a hibajavító menü (program) indul, ha nyomkodom az F8-at .Van valami megoldás, hogy életet leheljek a gépbe, vagy újra kell telepíteni az egészet?
Természetesen a W7 eredeti, tehát ez nem lehet probléma.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #43856 üzenetére
Szia!
Mivel egyforma videokarink van kiprobaltam azt hogy elinditottam egy zenet a WMP12-ben es bedugtam a pendrive-ot (exFAT- jol irom?) a lejatszoban a kepimegjelenitesnel egy pillanatra megallt a hullam, tudod az ami ugral a zene utemere de a hang az ment akadas nelkul. Azutan levalasztottam a pent, majd ujra bedugtam, akkor mar a hullamzas sem akadt meg. Valamelyik WU-rol jott frissites utan ha bedugtam a pent akkor kiirta hogy a pen gyorsabb mukodesre kepes, a frissites elott sosem irta ki pedig mindig ugyanabba a csatlakozoba szoktam dugni a pendrive-ot. Fogtam magam bementem az Ezkozkezelobe es a PCI USB vezerlonel kiszedtem a pipat Figyelmeztessen .....
Winamp-ot nem hasznalok arra nem tudok semmit mondani.
Ja meg annyi hogy W7 64 OS, es mar a 10.3 AMD drivert hasznalom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #43844 üzenetére
Tök jó.
Amúgy a pendrive-os dolgomra. Ha winampot használom és leválasztom a pendrive-ot akkor hallk lesz a hang. Ez mi? Ha kikapcsolom a winampot é vissza, akkor újra hangos. Most akkor mi van ezzel? Az mp12 megáll, ez meg hallk lesz, vírusom van? Avira nem talált semmit.
-
Steelmanus
addikt
válasz bmwk1200s #43847 üzenetére
Akkor inkabb kezdjuk elolrol. Hany darab vincsid van, es azok mind SATA-sok vagy van IDE is koztuk. A mobilrack az SATA-s vagy IDE-s? Az XP-s vincsi melyik csatlakozora van dugva?
Es szinten a W7 melyik csatlakozora van dugva? A BIOS ban lattam hogy a OnChip SATA BOOTROM Enablen van szerintem tiltd le.
En ugy erzem hogy telepiteskor mar eleve RAID modban telepitetted az OS-ek mert meg akkor RAID modban volt a vezerlo IDE helyett, gondolom XP-nel beadtad neki flopirol a RAID vezerlot, mert anelkul ilyen BIOS beallitasok mellet nem telepult volna.
A W7 szinten RAID modban telepult mert a BIOS meg akkor ugy allt. -
AlyArkhon
őstag
válasz Воланд #43853 üzenetére
Köszönöm az infot. Megpróbáltam a regisztriből való eltávolítást is de nem találtam ott olyan filet ami arra utalna hogy fent lenne a gépen. Szerintem letörölte az összes előző verzióval együtt , csak valami másik program miatt nem engedi felrakni. MA vagy holnap azt hiszem hogy kapni fog egy win reinstalt a gép , mert vannak más problémák is pl időnként kb naponta 2 szer 3 szor elsötétül a képernyő egy pillanatra . Ezt sem vágom hogy miért lehet .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Воланд
titán
válasz AlyArkhon #43852 üzenetére
Ez sajnos csak az a hiba, ami a telepítésnél előjön, a 1935-ös.
Meg kell próbálni azt az eltávolítást, amit linkeltem, vagy még előtte kilőni a vírusirtót, ha van és úgy megnézni, mert lehet, hogy az kavar be."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz AlyArkhon #43850 üzenetére
Eseménynaplóban szerepel valamilyen hibabejegyzés az installálás időpontja környékén? Mind a rendszer, mind az alkalmazás fül alatt meg kellene nézni.
Meg itt van egy kicsit bővebb leírás, hogy hogyan is kellene letörölni a 2005-ös vs-t.
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok .
Lenne egy ilyen problémám , tudja valaki hogyan tudnám megoldani ? [link] ]A Battle Forge nevezetű programot szeretném telepíteni ,de miután kiválasztom a telepítés nyelvét az angolt utánna bejön ez a Microsoft Visual C ++ 2005 telepítő képernyő és bedobja ezt a hibát.. Volt fent a gépemen már 2008 as es 2010 es vicual ++ is , ezeket most leszedtem ujra indítottam a rendszert de mégsem tudja feltelpíteni .. És anélkül meg hiba miatt leáll a BF telepítése..
ó]Please help ...[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
-
leviske
veterán
válasz leviske #43823 üzenetére
Nah, annak a lehetősége, hogy a Grub zavar be, kilőve. Találkozott már valaki olyan problémával, frissen telepített 7-esre nem tudja az SP1-et felpakolni, mert az nem tud az adatbázishoz (vagy nem tudom mihez, már nem emlékszem, hogy mit írt) hozzáférni?
Eddig kétszer futottam neki a dolognak, de mindkétszer ugyanaz volt az eredmény. Lehet, hogy az játszott közre, hogy mind a két alkalommal filmet néztem a gépen telepítés közben? Vagy a VLC sem zavarhat be?
-
félisten
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #43841 üzenetére
Ati van nálam is. Ja és ie9 64 alatt meg simám megy.
Azt hiszem kezd tele lenni a t&*/Á az egész windowsal, meg flashel meg mindennel úgy ahogy van és inkább elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #43841 üzenetére
Nekem Intel gyorsito van benne, bar nem hinnem, hogy ez relevans lenne.
-
félisten
válasz Sub-ZeRo #43839 üzenetére
Bexarás, 3 gépemből 2-ön kifogástalanul működik (IE9 és Flash legújabb) az egyiken nem.
Amin nem megy abban ATI zsuga van, a másik 2-ben NVidia...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #43838 üzenetére
IE9 + a 10.2 flash nálam és csinálja.
Na megvan. Mindíg 480-ba akarja tolni, de nincs engedélyezve neki. A lassú kapcsolatra van belőve. Azt hiszem kezd elegem lenni a google-ből, adobe, nv, és még sorolhatnám még kikből elegem... A régi flash nem csinált ilyet....[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
Srácok youtube flash videó alatt, ha fullscreenben nézel valamit és a végén nem lépsz ki, majd úgy nyomsz egy új videót, akkor nektek látható? Mert nekem csupa fekete, hang van kép nincs.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #43835 üzenetére
Jó, hogy leírtad ezeket, inkább nem próbálom meg.
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #43833 üzenetére
Megcsináltad azt, hogy teljes hozzáférést adsz a registry kulcsoknak?
-
polonic
félisten
válasz Sub-ZeRo #43828 üzenetére
Ez nem működik, jól írta Psychonaut. Ha fájlkezelőből kattintok egy médiafájlra, akkor a 32 bites indul el.
(#43829) Psychonaut
A leírásban, amit találtam, azt írják, azért, hogy maximális kompatibilitást biztosítsanak.
Tényleg sokat kéne szenvedni vele, registry kulcsoknak is teljes hozzáférést adni. Francba má'[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #43826 üzenetére
Na és mit kell hekkelni?
A miért van válasz? Úgy értve, hogy miért a 32-es indul 64 bites rendszeren.Közben már megbingeltem. Mennyit kell hozzá szarakodni. . .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz polonic #43822 üzenetére
A startmenübem megkeresed majd jobb gomb tulajdonságok és az elérési célnál a 64 bites wmp.exe-t adod meg neki.
-
leviske
veterán
Az, hogy az idő nem frissül rendesen és az SP1 sem hajlandó feltelepülni, lehet amiatt, hogy a Grub kezeli a Windows-t is az Ubuntu mellett? És ha igen, akkor mit tudok ez ellen tenni?
-
polonic
félisten
Hogy is lehet alapértelmezetté tenni a 64 bites wmp-t?
Egyébként miért nem az indul el alapból, ha rákattintok valami médiafájlra? -
bmwk1200s
őstag
válasz Steelmanus #43807 üzenetére
Nos ez érdekes...
Jelenleg az alsó kettőből a jobb oldaliba van dugva, de ha bármelyik másikba dugom be és újraindítom a gépet (csak áramtalanítás után dugdosom át , jobb félni mint megijedni alapon) már az xp sem látja...
Most mi van?Semmit sem írok alá!
-
Ist
tag
SSD-n levo particiok (100 M + Windows7 paricio) heti mentesere es esetleges teljes visszaallitasara keresek valami programot.
Ti mit hasznaltok ilyen celra ?[ Szerkesztve ]
Hitted Te is! :)
-
sCr89
tag
Hello,
Megoldható az Win7-ben hogy bekapcsolom a Rendszergazdai fiókot a már egy aktív rendszergazdai fiók mellet(jelszavazott), és azt szeretném hogy a bejelentkező képernyőn ne látszódjon a rendszergazda, csak a másik fiók? végtére úgy mint Xp alatt. -
Воланд
titán
Jól van, örülök neki, hogy akkor nem csak nekem tart egy kicsit tovább beállítani a rendszert, meg a programokat reinstall esetén.
-
Воланд
titán
válasz BogyóBP #43800 üzenetére
Nem nyomta meg a reset-et és nem is chipset drivert frissített. Sima Windows frissítéseket telepített, de normál újraindítás helyett csökkentett módban indította el a gépet (valami warez b@szást csak úgy tudott gondolom beállítani) és úgy nem tudott rendesen lefutni a konfiguráció.
Az meg érdekes, hogy egy alaplap cserét nem bírt ki a win7, ezzel általában nem szokott gond lenni. Drivereket le kell szedni csere előtt és kész. Persze, ha nem valami ezer éves cuccról van szó.
-
Воланд
titán
válasz scope2007 #43806 üzenetére
Jó hát én használom is a rendszert (plusz a különböző programok beállítása, ugyebár), te meg csak felteszed. Ennyi a különbség. De ebbe ne menjünk bele, mert úgy érzem felesleges.
Az utólagos szerkesztésnél meg az idézőjelekre gondoltam.
-
Pubszon
veterán
Hali.
A Win7 hangkeverőbe nem lehet betenni valahogyan a Balance csuszkát mint az XP-nél volt?
Én hiányolom nagyon...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
scope2007
addikt
válasz Воланд #43750 üzenetére
ebben biztos tévedsz.. tuti nem utólag szerkesztettem át azt a részt... csak ezt tettem bele utólag:
abba biztos lehetsz pedig hogy "nem is lesz". Ezt tudom és kész
És igen erre is van időm.. max 1óra (nem hét) és be van állítva minden úgy ahogy ezelőtt volt..Sk8erPeter vágja amire gondolok.. de ezt nem volt már időm leírni
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bmwk1200s
őstag
válasz Steelmanus #43804 üzenetére
Igen,. mint irtam a rövidítés hasonló volt egy másikhoz, amivel összekevertem...
Amúgy biosban úgy van beállítva, hogy IDE mod, de a kérdéses win7 driver szerintem telepítve van: Promise20378_v1.00.1.41, szóval nem értem miért nem megy...Semmit sem írok alá!
-
harley
őstag
-
bmwk1200s
őstag
-
félisten
válasz harley #43795 üzenetére
Ha Vista alatt futottak, akkor W7 alatt is, ha meg még régebbi cuccokkal is játszanál, az meg megint megoldható virtuális gépekkel.
Steelmanus
Én is azt néztem, ezért is írtam, hogy 2 IDE+2SATA, de a manualban nem találtam a BIOS beállításokban AHCI-t(XP csak úgy simán, AHCI driver integrálása nélkül nem is telepíthető)bmwk1200s
Ha nem látná a BIOS a 2 merevlemezt, akkor az XP sem látná a 2 HDD-t.
Remélem nem arról van szó, hogy az egyik RAID-en van, aztán XP alatt fent a raid driver W7 alatt meg nincs...Na de mára ennyit, lakásfelújításban vagyok, holnap megint húzós nap lesz, megyek tollasbálba(párnák közé aludni)
Jó éjszakát mindenkinek!
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest