- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
nagyon nem értek veled egyet,látszik hogy nem igazán vagy tisztában a dolgokkal a játékkal kapcsolatosan.
de ne is menjünk bele,mert aki egyből ilyen hozzászólással nyit,azt felesleges is győzködni.
szóval no offenseViszont az nagy kár,hogy ennyire nem pörög a topic, pedig nagyon élvezetes egy játék,ez valóban kikapcsolódás a wot-hoz képest.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz #21346560 #29 üzenetére
hüm
én már nem 1-2 csatát lenyomtam
de még soha nem volt ilyenegyébként aki nem nagyon van tisztában a dolgokkal,annak ajánlom az SG fórumot
tudom hogy mi szokott ott menni,de jelenleg százszor több hasznos info van,mint bárhol máshol[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
ez ugye nem olyan,mint a wot
itt nincs minden ágon szintkövetés.
van hogy többet is ugrani kell,egy gép eléréséhezkapsz minden csata után tapasztalati pontot,ami az adott nemzethez tartozik,így tudod léptetni magad a szintek között
illetve kapsz globálisat is,ami a játékos szintjét mutatja,ennek egyelőre még nem vettem észre semmi jelentőségétés ugye azzal is tisztában vagyunk,hogy a wothoz képest,ez még gyerekcipőben jár.
egy jó tanács:játék kezdésénél állítsátok be azt,hogy ruszki szerverről keressen,ott többen vannak benn.
ja és azt ne várjátok el,hogy itt annyi információ lesz,mint mondjuk a wotos topicban,vagy a másik általam ajánlott fórumon
magam nem tudok összeszedni annyi mindent
de majd megpróbálok valami kis csokrot összehozni"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
a gyakorló küldetéseket mindenképpen érdemes megcsinálni,mert 250 arany jár érte,ha teljesen kisakkoztad.
Ajánlott jó sok csatát 1. szintű,vagy Reserve gépekkel menni,annál a nemzetnél,ahol fejlődni szeretnél,mert ezek hozzák a kreditet.
illetve nagyon szépen fel lehet tapasztalatozni a legénységet is.a csaták után kapott XP növeli a nemzeten belüli fejlettségedet,illetve a Legénységed is kap pontokat,melyeket rájuk tudsz ruházni.
pilóta,lövészek,javítás,gépekre átképzés(bár az utolsóban nem vagyok biztos)nem lehet venni garázst,mint a.......ban,hanem legénységet kell "vásárolni"
a nagyobb osztályú gépekbe be lehet ültetni a legénységet,de némi kredit/ezüst oroszlán/ ba kerül
ugye vannak különféle nehézségi fokozatok,a csaták között
van az árkád harc-történelmi-illetve a teljesen reális csata
ezek egyre nehezebb irányítást követelnek és fokozatosan apad a segítség csata közepette
gondolok itt a képernyőn visszaköszönő információkra,utasításokra,javítás,lőszer újra töltése.Ezekben a módokban,pláne az utolsóban,még vajnyi kevesen játszanak,érthető okokbólEzen kívül,vannak eltérő játékmódok is,missziók.
Lejátszott győztes csatákkal is meg tudsz nyitni ilyeneket.A csata végén megjelenő összegzés teljesen jól megmutatja,hogy mit tettél a "hadművelet alatt"
Tökéletesen kiolvasható minden lényeges adat,csak végig kell szépen nyálazniItt is megvannak a nemzeteknek a sajátosságaik.
De eltér a wottól.Egyébként tényleg jelen van a mecsméker félje,de mivel még aránylag kevés ember játszik vele,ez valahol érthető.DE,nekem eddig piszok nagy szerencsém lehetett,ugyan is nagyon nem volt még ilyenben részem
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz #21346560 #37 üzenetére
őszintén mondom,egy darab csatám volt eddig ilyen
se előtte,se utána
pedig már majdnem 13 óra Tiszta játékidőm van benne
nem pár 10 csatát lementem már.
DE,én többnyire Reserve vagy első szintű mahinákkal játszom
jelenleg pénzt farmolok.
néha szoktam magasabb osztályban játszani,de az ritka"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz #21346560 #39 üzenetére
Utánanéztem,és elvileg magasabb szinten jobban előfordul
de egyébként már most is voltak 20 ezren.
majd alakul az a létszámde ez még tényleg eléggé újkeletű dolog,egy wothoz képest
teljesen érthető."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
miféle mod kellene?
mindent kimaxolva,marha szép a game.egyébként meg sajnos kevesen járnak ide.
gondolkodtam rajta,hogy fel kellene pesdíteni az életet
de sajnos nem látom értelmét,pedig tényleg nagyon élvezetes Game"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
nos nálam jelenleg farmolás megy ezerrel
legnagyobb osztályom a 2-3
de főként reserve gépekkel tolom
1m kreditig nem is veszek nagyobb gépet
természetesen már jóval fejlettebb vagyok,de egyelőre nem akarok belecsapni a lecsóba magasabb szinten
várom azt is,hogy miként fejlesztik magát a játékot
sajnos még mindig kevesen vagyunk[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Jelenleg az egér+bill kombó nagyon jó.
szépen el lehet vele vezetgetni a mahinákat.
Valószínű,hogy nem játszanék vele annyit,ha szar lenne a játékélménySzóval szerintem egy percig se féljen senki se az egeres irányítástól
-
myckey
veterán
válasz SoulReaver #69 üzenetére
Van TS-ed?
Nagyon nincs kedvem sok sok sort írni,de szívesen mondok ezt-azt
Az irányítást pedig nem értem,nálam nagyon is jól lehet egérrel-billel boldogulni.
Gyakorló küldetéseket megcsináltad már?
Arra kapsz majd aranyat meg kreditet,asszem.Egyébként egyáltalán nem kell hozzá Atomfizikusnak lenni,átlátható ez is
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Nálam pofon egyszerű minden.
egérrel ugye alapból irányítom a gépet.bal gomb:lövés
jobb gomb:zoom
görgő:extra sebesség....bill:
bal shift szintén "kiakasztja" a sebességet
Gerekek ki-be dobása
R:rakéta
Spaceomba kioldása
értelmeszerűen a W,A,S,D irányítás csak úgy mint a Q,E páros de a billentyűzeten én finomhangolni szoktam a mozgásom,nem sokszor használom.
Billentyűzettel jobban lehet manőverezni,és húdefasza technikákat alkalmazni.H:Szárny fék.
Azt hiszem ennyi így hirtelen,amiket használok,
Nem állítottam soha semmit,minden alap.
Beállításokban még csak véletlen sem bogarásztam,mert nekem tökéletesen irányítható a Vasmadár.-----------------------
Grafika
Bátran húzzatok fel mindent csutkára,igen jól van optimalizálva,nálam minden ki van akasztva,és meg se rezzen.
A játék pedig nagyon szép,bár ez már párszor el lett mondva."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
War Thunder - The Premium Day.
Vasárnap 7 órától Hétfő reggel 8-ig a játkba lépők,24 órás ingyen prémet kapnak.---200% more XP points and 150% more silver income for every online fight.---
használjátok ki
-
myckey
veterán
válasz #21346560 #100 üzenetére
én meg csak Szovjetezek.
jelenleg 0-1
2-3
4-5 szinten nyomulok.
Többnyire Attacker géppel,de van pár Fighter is meg 1-2 Bomber.
Nekem 5 gépem van.De ezeket alig-alig használom ki
Többnyire mindig szétkapják a földi egységeket.egyébként mehetnénk majd pár kört közösen is Runo
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Jött a levél,hogy a szombati-vasárnapi-hétfői napokra az első 4 győzelemért,aranyat kapsz a játékban.
--25-25-50-100 golden eagles.--bezsebeltek egy pár díjat,ennek örömére jutalmaznak minket
aki teheti használja ki
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
javítom magam.
holnaptól,azaz Vasárnaptól él az akció"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Imilenni #118 üzenetére
400 lesz az,ha Vasárnap és Hétfőn is le lehet tolni.
1st victory a day — Best Sound — you get 25 Golden Eagles
2nd victory a day — Best Technology — you get 25 Golden Eagles
3rd victory a day — Best Game Developer — you get 50 Golden Eagles
5th victory a day — Best Game — you get 100 Golden Eagles"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
nem ez nem a wégé játéka.
attól a röpcsistől véleményem szerint ez igényesebb,jobb.
másolni?hmm....kérdezd meg a fejlesztőketa wotos repcsisnek is van külön topic
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Stauffenberg #285 üzenetére
Igen
ezt jó hogy belerakták,így tényleg el lehet kerülni az idegbaj,többnyireaki ökörködni szeretne,az megy a szimpla játékmódban
többieknek meg lehet alkotni nehezebb fokozaton"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #4117 üzenetére
Süti még nemrég ugrott fejest a vór tánder juniverzumba
-
myckey
veterán
válasz JackFeryll #4405 üzenetére
2 ütközet között nem árt egy kis kikapcsolódás
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #4427 üzenetére
én voltam fenn 10 után
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #4439 üzenetére
nem azé, mer neke mse lett volna nagy kedvem éjfél környékén már tankozni meg röpülni
-
myckey
veterán
én ezzel a bombázással bajban vagyok
felkúszok 3-4-5 ezer méterre, aztán sose találok el semmit, pedig már nem ma kezdtem a gamet
direkt távolsági bomberekkel nyomom
csak akkor eredményes a dobálózás ha belerepülök a pofájába,de hát az meg milyen már
utána persze le is szednek arról nem beszélve[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest