Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nem tudom, hogy a Draken milyen gép, de :
A legtöbb repülőre igaz, hogy ad még GE-t is maga mellé, illetve 10-20-30 nap prémiumot is. A prémium jó dolog, főleg ha egy bizonyos ágat, nemzetet akar húzni. Na meg az elfogyó SL-re is elég jó tud lenni.Igen, a 2500GE-ből megtudja venni a BP-t. De a GE-ből egyéb gépeket is tud venni. (a kis olcsó gépek 250GE-től indulnak, így egy jó vétellel még vehet magának akár 8-10 kisebb gépet is).
Egyszer én is vettem BP-t, indokolatlanul horribilis mennyiségű jutalmat kap vele, DE : csak akkor van értelme, ha AB-ben és mindennap játszik (mert van olyan jutalom csak ott lőhető el, pl backupok).A Mostani BP jutalma a HE177A3, ami egy tök érdekes és jó gép, de gyakorlatilag semekkora eltéréssel ott csücsül a német fában 6.3-as BRen a HE177A5. így ennek csak akkor van értelme, (nyilván gondolom minimum a repülőre hajt BP-ben) ha valamiért két nehézbomber kell neki egymás mellé a presetbe (megint csak Arcade Battle-ben van értelme). DE : pont a német ágon ott van még a JU288C (Prémium gép, sokkal inkább költenék arra!), a JU188A2, a négy DO217-es, kicsit lentebb menve BRben pedig a ME264 is. Tehát akár 8 nehézbombert is össze tud rakni egy presetbe így is. (Az már más dolog, hogy ahhoz 8db képzett legénységi hely kell, ami ritka és drága dolog, vagy hogy egy ilyen full nehézbomber preset mennyire öngól lenne a meccsek 90+ %-ában).
Szóval hacsak nem az egyéb jutalmakra (és a tankra) hajt, vagy kifejezetten de biztosan nagyon ez a gép kell neki, akkor én pont nem most vennék BP-t, hanem megvárnám, hogy mi lesz 2025 január 22 után.Persze, ha most van névnap/szülinap akármi, és ez a nagy kérése, amúgy ez a 35€uro neked nem jelentős tétel, akkor vedd meg neki, hátrább biztosan nem lesz vele, csak legfeljebb nem tudja kihasználni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest