Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz Francia91 #2083 üzenetére
Tegnap megvettem a Yak 7B-t. Eddig ez sem valami jól manőverezhető, bár nem tudom mennyit jelent, hogy még stock. Esetleg a MIG-ág milyen? Ha végképp nem találok valamil jóféle gépet, akkor teszek egy próbát a japánokkal, bár mindenképpen szerettem volna az oroszoknál maradni. Az ilyen háborús játékokban mindig a Szovjetunió gépeit keresem.
(#2088) PAtr0n: Erről az energiaharcról olvastam tegnap, próbálkoztam is vele, de eddig nem nagyon sikerült véghez vinni. Mire leereszkedek, a kiszemelt gép kétszer elmegy onnan, aztán mehetek vissza fel.
- - - - - - - - - - - - - -
Amúgy mit érdemes leginkább általánosságban támadni? Az ellenséges Fightereket, a Bombázókat vagy a Földi célpontokat? Eddig a földön lévő dolgok tűnnek a legjobb célpontnak, azt vettem észre, általában azon múlik a győzelem, kinek fogynak el hamarabb a földi csapatai. Bár nagyon nehéz ezekhez eljutni, egyedül a Stalingrad pályán lehet nagyon szépen szedegetni a páncélos autókat, egyik körben 20-at kilőttem és nyertünk. A sík pályák nagyon jók, viszont az ilyen hegyieket utálom, nehéz rajtuk játszani.Egyébként ha valaki kiszemel engem (és én pl egy I-15-össel vagyok), és az istenért sem akar rólam leszállni, mit csináljak vele? Próbálok kitérni előle, körbefordulok, de semmi. Viszont ha én követek valamit és arrébb megy olyan hamar elvesztem..
Btw ma valakinek nem lenne kedve szakaszozni (asszem itt squad-nak hívják)? Szívesen ellesnék pár dolgot, eddig nagyjából az tiszta, hogy a legénységen mit kell fejleszteni, a lövedékek összeérési távolságát is beállítottam, de nem mindig tudom, hogy mit csináljak a csatában. Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
BogyóBP
addikt
Melyik lőszer a legideálisabb? A sima tracer csak pajzsátütő lövegeket és 1 gyújtólöveget lő ki (ezekből is M1 eseket tehát kis kalibert), mig az univerzális vagy a default az vegyítve lövi ki őket de lassabban..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Francia91
veterán
Nekem mar aprilis vegen megvolt az osszes Junkers repulo, a nemetek fejleszteset nyar ota hanyagolom, akkoriban 11-es szinten fejeztem be veluk. De ugyebar azt a rangrendszert eltoroltek azota...
Ju-87G nem is sorozatlovesre valo, viszont szepen potyogtetve szepen lehet vele kaszalni[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #2091 üzenetére
Első repülésem a Ju-87G-vel, 2 egymás után pofánlőtt enemy, de a második leszaggatta a szárnyam. Nem semmi mit pusztít a 2 ágyú rajta. Mondjuk célozni szinte lehetetlen vele amikor sorozatot lősz, annyira rángatja a gépet Bár az utána következő Hs.129B még durvább cucc a 75mm-es atomágyúval.
Nem vagy szerencsés ami a gépedet illeti. Nem irigyellek. Mi baja lett amúgy?Francia91:
Az amcsik nekem az uccsó helyen maradtak velük még sehol sem tartok, de ha elérem amit szeretnék, ők következnek. Főleg, hogy most már látom, mennyire is jók ők is."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Francia91
veterán
En egyenlore nem huzom a nemet agat, meglett 2 db FW-190, egyenlore elvagyok 6 nemet geppel (kivaltottam egy hatodik helyet a nemeteknel es oroszoknal 200-200 aranysasert, mikor volt aranysas szerzesi lehetoseg)
Most USA-t huzom, B-17-re gyurok, P-47D es F6F parost jelenleg nagyon kedvelem, agyu nelkul is jo gepek, olyan osszverek
Bar a P-47-est mindennel felpakolva nem olyan konnyu iranyitani...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
válasz Patrick76496 #2082 üzenetére
A LaGG széria nem arra való hogy forgolódj vele, hanem energiaharcra való, azaz nagyobb magasságból lecsapva, gyorsan felemelkedsz vissza nagyjából ahonnan jöttél még akkor is, ha nem találtad el az ellent. Segíti ebben a bivaly motorja, és jó kapaszkodási képessége. Ha támadás után leállsz forgolódni, a jobban forduló gépek hamar szétkapnak, pl a japánok szinte összes gépe, Spitfire-ek, Hurricane-ok. A BF109-esek majdnem ugyan ilyenek, talán még a LaGG-októl is rosszabbul fordulnak, de energiaharcra az egyik legjobbak.
Szerk:
Meg lett valakinek a Szovjet P-63А-10 Kingcobra? Sajnos ésőn jöttem rá, hogy RB-ben sokkal hamarabb összeszedhetném a rávaló kill-t. Viszont mától holnapig Junkers nap van, sokkal gyorsabban fejlődünk velük. (+30% RP gain for Ju-87 (all versions) and Ju-88).[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Francia91
veterán
válasz JackFeryll #2086 üzenetére
Brutalis tuzero
Yak-9K-val egy loves egy gep (bombazot is le lehet kapni egy lovesbol)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
JackFeryll
őstag
Tud valaki mondani érvet a Yak-ok mellett (T,K) a Bf-ekkel szemben ?
-
Micsurin
nagyúr
Talán majd az i185 (m82) ha jól rémlik a neve (a mig (bk) után következik tier 3-as) az lesz talán jól manőverezhető (persze orosz gépekhez képest) és jó tűzerejű.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
lowzor
veterán
Az oroszoknál vannak jól manőverezhető gépek. Főleg az elején az I15-ös. A Lagg tényleg szarul irányítható, de brutálisan erőset lő.
-
Francia91
veterán
Az oroszok nem a legjobb irányíthatóságú gépek között vannak, inkább tűzerőben van előnyük. Talán a Yak szériát próbáld majd meg, azok tűrhetőek manőverezhetőség terén, de a japán A6M-ekkel és német BF-109-esekkel nem tudja felvenni a versenyt
-
Patrick76496
őstag
(#2080) asdxv; (#2081) ferero: Kösz a válaszokat!
Egyelőre ami tetszik ebben a játékban a WG-sekhez képest, hogy eszméletlen jó az optimalizáció, itt nincsenek FPS gondok. Másik dolog, amit igazán átvehetnének a Fehérorosz óriás játékai, a játék közbeni XP és Kredit bónusz kiírása, ha pl kilövök valakit. A WoWp-hez képest tényleg játszható, sokkal könnyebb az irányítás, de a tegnap előtti jó kör után tegnap már nem volt olyan jó.
Ami nem jött be, az az interfész, bonyolultnak tartom a WoT-hoz képest, bár lehet, hogy csak szokatlan. Leginkább a tankos rész jöhetne már ki igazán (legalább az open beta), kicsit könnyebb 2D-ben gondolkodni, meg inkább a tankokhoz vagyok már szokva. Mondjuk a WT - Ground Forces-t nem hasonlítanám össze a WoT-tal, mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.
- - - - - - - - - - -
Amúgy könnyen manőverezhető, pontos orosz gépeket keresek, melyik ágon kéne elindulnom? Tegnap megvettem a LaGG-3-8-at, de nem tetszik, mert nagyon lassan fordul. Bár ettől függetlenül a lövege elég erős az I-15-ösökéhez képest."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
ferero
tag
válasz Patrick76496 #2079 üzenetére
tuti stat sajna nekem a ma reggeli kezdésem elég borzasztó
"Taurus"
-
lowzor
veterán
válasz Patrick76496 #2079 üzenetére
Kezdőként elég jó
Először tényleg nehéz, de ha belejön az ember, akkor eléggé meg lehet szeretni.[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Üdv! Ez mennyire számít jó körnek?
- Screenshot 1
- Screenshot 2Több hónapja próbáltam ki először a játékot. Mentem néhány kört, de letettem, mert játszhatatlannak találtam, nem ment. Most újra elővettem (0 tudással), második körre sikerült ezt összehozni.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Micsurin
nagyúr
Nos számomra az event véget is ért.... ismét lemaradtam a prém cobráról....Én hülye pár hete eladtam az asztali gépet és vettem egy sony vaio fit 15e-t erre ma megadta magát a laptop (2 hetes gép volt) elfüstölt az alaplap.... 10 perce jött kb a sony futár mondta , hogy alaplap hiba nem volt rendesen rá rakva az alaplapra a 740gt kártya ezért a foglalta az vga-nak konkrétan meg égett , 4-5 nap a javítás.... a netbookon meg nem fut a wt...
Esetleg valaki nem tudna segíteni ? Nagyon megköszöném annak aki tudna segiteni !Mert most 2 nap alatt képtelen vagyok keríteni egy gépet pedig már meg volt az eventnek a negyede-harmada , így vegyen az ember sony-t....
Igen sg-n is panaszkodtamszrk:LoL Láttom van itten nfs-es kolléga
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
PAtr0n
addikt
Ahogy írták előttem, a pilóta vitality-ét kell növelni, ami az életereje, tehát több lövéstől fog kipurcanni.
A HP alapú sebzés egy fasság, örülök hogy ebben a játékban ilyen nincs. Rohadt dühítő a WoT-ban, amikor pár HP marad az enemy-nek, és ellopja valaki a killt, vagy épp ő lő ki engem mondjuk 6x annyi HP-ról a lövés előny miatt.
Arcade battles: könnyített fizika, és sérülésmodell, újratöltődő fegyverek, unlimited fuel, többnyire kitalált map-okon. Talán nem kell magyarázni.
Realistic battles: Átlagos fizika, de még mindig sokat korrigál a motor, de itt már tudni kell játszani, nem csak az egeret rángatni, érdemes a manuális vezérsíkokat is használni, a jobb manőverezés érdekében. Kifogyó skuló/bomba/üzemanyag (bázisra kell visszamenni tölteni). Nagy zuhanósebességnél leszakadhat a szárny, illetve éles manővernél is, a pilóta hajlamosabb ájulás közeli állapotba kerülni nagy G erő hatáskor. És történelem hű mapokon repkedsz nem utolsó sorban.
Simulator battles: Minden úgy viselkedik ahogy a valóságban, nincs külső nézet, csak cockpit, mindent neked kell irányítani/vezérelni, a pilóta beájulhat, a gépre minden fizikai erő úgy hat ahogy a valóságban. Csak fanatikusoknak ajánlott, illetve azoknak, akik már botkormányt cibálnak hosszú idő óta, mert ezt egérrel lehetetlen játszani. Természetesen történelem hű mapokon repkesz szintén.[ Szerkesztve ]
-
pws
aktív tag
Tényleg nagy szerencse, hogy nincs HP alapú sebzés.
Épp mos mentem egy random kört, csata a fighter spawn point közelében, cc 30 sec alatt ott voltam. A 4 gépemből 3 1 másodpercig bírta. 2 pilóta, 1 motor. Persze nem szimulátor, arcade szintre egyszerűsítve minden.
A többi játékmóddal még csak ismerkedem. A realistic, hystorical miben más? -
PAtr0n
addikt
Szia!
Az oroszok tűzerőfölénye T2-T3-ban kiegyenlítődik, csak a Chaika-k ilyen OP-k, na meg az I15-ösök is.
Viszont a "random faktor" itt teljesen máshogy működik mint a WoT-ban, még ha hasonlónak is látszik. Egy kilőtt pilóta, leszakadó szárny, kigyulladó motor, nem egy véletlen generátor szüleménye, hanem a repülő részletes hitboxának és a betárazott skulók különböző roncsoló képességének az eredménye. Persze szerver oldali lagg, meg miegyebek it is vannak, de ha jobban ráérzel rájössz, hogy sokkal kiszámíthatóbb sérülési rendszere van mint a wot-nak. Az utóbbi pár hónapban sokat javítottak a sérülési modellen, a pilótát oldalról/felülről/alulról sokkal nehezebb kilőni, és ez érződik is a játékon. Persze még most is betalálhat az első kósza 20mm-es golyó a pilótafülke üvegén, de hát az életben nem így volt? A leszakadó szárny dolog is több dolog miatt lehet: ha olyan struktúrális pontot szaggatsz szét, nincs anyag ami azt a terhelést kibírná akkor abban a pillanatban. Szépen meg lehet figyelni, melyik gépek érzékenyebbek a szárny dologra. Kigyújtás: A gyújtó lövedékek hatása, amit ha betárazol megnöveled annak az esélyét, hogy kigyullad a delikvens motorja. 500 golyó de nem esik le az enemy: Nem mind1 milyen golyó, milyen szögből. Ha csak hátulról sorozod, ne is várj mást.
És nem utolsó sorban a lyukas szárnyak, szétlőtt vezérsíkok, brutálisan kihatnak a gép irányíthatóságára, persze AB módban kicsit lájtosabban, de RB-ben és SB-ben már keményen megérezni a dolgot.
Szerintem túl sokat vársz egy olyan címtől ami ingyen játszható, ráadásul a különböző módokkal kedvez a szimulátor rajongóknak is, de aki csak könnyed lövöldére vágyik az is megtalálja a számításait.torz on borz:
Köszi, hogy leírtad egyszerűbben, én kicsit túlmagyaráztamg3riger:
Megcsinálod az összes oktató küldetést, azokért pár maréknyi jár, vagy meghívsz barátot, és x idő után szintén kapsz egy maroknyit. De ezek jobbára semmit sem érnek, ugyanis gyorsan el lehet őket költeni. Mi marad hát? Venni kell. Sajnos ez a free to play lényege. Ha extra fejlődés, tartalom kell, fizess.[ Szerkesztve ]
-
g3riger
újonc
Egy kérdésem lenne(új vagyok az oldalon, de War Thunderben már elég régóta játszom): valaki tudna nekem segíteni, hogy hogy lehetne aranysast szerezni? Nekem sehogy sem sikerül.
-
Szőrös
veterán
nem tudom milyen random faktorrol beszélsz. itt semmi ilyesmi nincs.
az hogy meghal a pilóta egy találattól nem random faktor. az se ha kigyullad a motor.
itt nem hp alapú sebzés rendszer van.
ráadásul nem mindegy melyik játékmódról beszélsz.
gondolom ab, ami egy vicc . az egyszerűsített fm és dm miatt fényévekre van a valóságtól ( bár még mindig jóval közelebb mint a wowp ).https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
pws
aktív tag
Gondoltam teszek egy próbát az új orosz csodával. A WOT-nál csak jobb lehet.
A hangulata tényleg jobb a játéknak, anyázás is kevesebb.
Viszont valami generálisan el van cseszve az elvtársak agyában, s ua a hibák köszönnek vissza mint a WOT-ban.
- Elkezdve a német, orosz, angol, amcsi vonalat - az orosz gépek kicsit OP-k. /I-153, I-16/.
- Random faktort ebbe is beletették, de minek? Cc 3 csatánként előfordul, hogy 1 lövéstől maghal a pilóta, kigyullad a motor, szárnyak darabokra hullanak. Ez igazán akkor vicces, mikor ugyanazzal a típussal kerül szembe az ember, és az ellenfél 500 találattól is repül tovább. Furcsa, hogy a grafikus motor mutatja a találatokat, az ellenséges gép már egy szitára hasonlít, hullnak belőle az alkatrészek.Jó lenne, ha valami érettebb fejlesztőcsapat is megtalálná már ezt a témát /akár repcsis, tankos változatban/. Ebben a formában WT is csak egy ingyenes játék, olyan is.
-
Dictator^
veterán
Nem sülyedtem le, nem azért TK-ztam le, mert elvitte a killt, hanem mert hülyeséget állított.
Minek kellett belepofáznia, amikor ráadásul velem is van. Csapattárs csak nem beszél ellenem
(A rendszer meg véd engem is, ezáltalán.. 1 TK nem TK)Mind1, utána értette a lényeget, mégsem a "játék" normális része
Az "Ő" szintjük is addig lesz ilyen, amig a rendszer nem változik.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
rollaz
tag
Szvsz. kár lesüllyedni az ő szintjükre és a csapattársakat kicsinálni. Ezzel Ti sem vagyok különbek náluk. Tudom jól én is, hogy milyen az, amikor tk van, RB-ben különösen irritáló, de túl lehet rajta lendülni.
-
Dictator^
veterán
A sok TK után paraszt lettem Én is. Enemy srác, szokásos belémrammolt, de hátulról.. 2x tárazott, kifogyott másodjára is.. majd belémjött inkább.
Csak beírtam neki all chatbe, hogy ha már célozni nem tud, rammolhatna előbb is.. de nem is csoda, mert az utolsó előtti volt a csapatjába.Majd a csapatunk mártírja, beírta, hogy ez is része a játéknak.
Aztán le TK-ztam, majd beírtam, hogy ez is része a játéka. Persze jött a rageMost akkor 1:1?
-
erikke17
őstag
válasz JackFeryll #2064 üzenetére
+1
Minden második játékos azzal nyomul... Kicsit irritáló is ma 20ból minimum 15x BF szedett le..
De akkor is csak egy jólirányzott YAK 9 T/K lövés kell||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
JackFeryll
őstag
Jajj anyám, csak BF-ek és cobrák vannak a levegőben. -.-
Nem értem minek osztogatják az értékkel rendelkező gépeket. Legközelebb T4-es prémium gépet osztanak ? -
PAtr0n
addikt
Álljunk meg egy szóra. Szerintem elég 1 fajta géppel végiglőni az egészet. Tehát ha nekem csak BF109-em van (ami az igazság is egyben), akkor nekem elég 200 gépet lelőni AB-ben a totális boldogsághoz, és nem kell hozzá a P39 és a P63-at is kifejleszteni, illetőleg RB-ben meg SB-ben is kill-t szerezni.
Szép is lenne ha ezzel bárkit is mondjuk SB-re kényszerítenének.Reno7:
Persze vágom, rögtön meg is néztem[ Szerkesztve ]
-
Reno7
senior tag
-
Fel
addikt
Kombináltan az összes típussal kell meglenni a szükséges killeknek. A frageket szintén kombinálhatod, nem kell mindet egy játékmódban összelőni. A profilodon belül lehet ellenőrizni hol tartasz velük:
JackFeryll: Az A5-ön a P39-ek 37 mm-es lövege van, 30 db-os javadalmazással, míg az A10-en egy újabb (M10), nagyobb tűzgyorsasággal, és 58 db lőszerrel. Az A10-en cserébe kevesebb lőszer van a 12,7-esekhez. Bombateherben is van különbség: A5 csak 1x500 fontos, míg az A10-re 3 is felakasztható.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz JackFeryll #2056 üzenetére
Először én sem találtam, de kiszúrja az ember szemét a leírás :
"While flying any P-39, P-63 or Bf 109 aircraft destroy 200/27/14 enemy aircraft és itt folytatódik a szöveg: in AB/RB/SB modes respectively and obtain an exclusive"Tehát AB-ben 200, RB-ben 27, SB-ben 14 repcsit kell leszedni a felsorolt gépek valamelyikével, tehát nem kell mindegyik megléte hozzá. Neki is fogtam most, abszolút nem elérhetetlen cél 3 nap alatt, főleg hogy egy prém repcsi a jutalom.
[ Szerkesztve ]
-
Reno7
senior tag
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
BogyóBP
addikt
Valakinek van kedve kicsit szakaszozni? [link]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz Dictator^ #2046 üzenetére
Ha egyszerre több gép repül rá a pontra akkor nem szükséges leszállni, elég ha csak átrepülnek rajta úgy tudom. Legalább 3 gép kell ehhez hogy átmenjenek vagy körözzenek a pont felett. Én mondjuk leszállni szoktam, gond az hogy mindig kilőnek vagy valaki belémfarol..Mondjuk elég mókás figurákkal találkoztam az éjjel, direkt úgy jött a noobja hogy már égett mint egy bolida, és rittig belém kormányzott. Full felbaszta az agyamat..főleg amikor a saját csapattársam karamboloz le.
Egy kis kedvcsináló a mai havazáshoz..
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Hogy kell pontokat foglalni lassítás nélkül?
Streamernél pont láttam, 450km/h val foglalt leszállás nélkül..
Megprobáltam, de azonnal leszakadt a gép, ahogy rángatott már méterrel a leszállópálya felett.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Repülőgép választó képnél (halál után) alatt amikor egy PIKK jel van a gép neve alatt (francia kártyából) az mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
K3NZO
senior tag
válasz JackFeryll #2043 üzenetére
Hát akkor maradok B-17-el RB-ben, nincs most keretem premium gépre
"Per aspera ad astra"
-
K3NZO
senior tag
Szerintetek mivel lehet lion-t farmolni? Szükségem lenne egy pár millára
"Per aspera ad astra"
-
Francia91
veterán
Ezt én is utálom. Általában mikor bombázókat vadászok, szarrá lövöm, már éppen csak a csoda tartja a levegőben, amíg újratöltök, addig vki belelő 1-2 alkalommal, és övé a kill...
-
miresz
veterán
Ez az Arcade mindig felidegesít. Lelövök valakit,ő zuhan,és még 20-n rámennek,hogy belelőjenek és ők kapják a pontot. Na én nem sajnálom rá a lion-t,és könyörtelenűl lelövöm az ilyen f@szfejeket!Az iménti menetben 6-ot sikerült. A harmadik ilyen után megfontolja,hogy rámenjen-e. Tehát csak szólok,hogy ha ilyet láttok,az én vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Dictator^ #2035 üzenetére
Jaja, az sem rossz ötlet ha meglátod bent, alázod egy darabig, lehetőleg sunyin amikor nem számít rá, aztán egy pár kill után kilépsz. Bár lehet annyi mínuszt meg nem ér meg. Drasztikusan változtatni kéne a rendszeren, nekem mondjuk az az ötletem, hogy adott csapattárstól bekapott golyók száma alapján büntetne, az adott golyó sebzését is figyelembe véve. Ha meg pl. csak a csapattárs miatt lesz rögtön pilot knocked out, akkor ugye egyértelműen nem a golyók száma számítana, hanem maga a kill.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Pedig vannak ötletek erre, de nem. Ráadásul nem tudom elhinni, hogy Ő még nem lőtt bele olyan repülőbe, amit már a csapattársai elkezdtek lőni, ami ráadásul a bázisuktól kb 2km-re van.
Szóval vicc, meg ráadásul még ugatni kell mellé, nem elég, hogy megszívat még meg is akarja magyarázni, hogy mit kapom fel a vízet rá.Ilyenkor csak abba reménykedek, hogy nem felejtem el a nevét, és pár nap múlva összedob, ha a Gaijin nem, de legalább Én feltolnám legalább az agyát azzal, hogy kilövöm, és kilépek
Tudom, ez sem megoldás, meg ez is paraszt dolog, de már ott tartok, ha valaki ilyen velem, és a rendszer lesz@rja, akkor legalább az idegességemet, levezetem megtorláskéntÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
PAtr0n
addikt
válasz Dictator^ #2032 üzenetére
Persze icc dzsaszt a gém, de tönkreteszi a játékodat az idióta, abba nem gondol bele, hogy minden játék csak úgy élvezetes, ha élvezed is? Marha egyszerű definíció. Ő is biztos élvezné, ha minden nap amikor csak belogol, le TK-znák. Sok barom, jó lenne ha legalább a Gaijin kezdene velük valamit, ha már a WG nem tud és nem is akar a sok retardálttal semmit.
-
Dictator^
veterán
Egyetértek.. és Ő pont nem az, aki "véletlen" lelött a csatában, mert berepültem elé.. szó szerint üldözött és lőtt.. ellenség se volt a közelbe.
Ja és a vicc az egészbe, miután kilőtt, a lentebb említett indok miatt.. beírtam neki, hogy marha értelmes player. Válaszként ez jött: "its just a game".
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Remélem nem közülünk való a kedves "Lajning" gyerek. De leTKoztt, mert 2 killt fél óráig lött, mire odamentem a Yak9K-val majd lelőttem 2 lövésből őket.
7-0ba álltam, 1700 scoreon.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
ferero
tag
válasz BogyóBP #2024 üzenetére
mai nap első kőrje, össze jött minden. ruszki T2-es gépekkel.
életem legjobbja"Taurus"
-
BogyóBP
addikt
Tudom de talán egy repülégépes játéknál ez is cél nem?
-
BogyóBP
addikt
válasz JackFeryll #2021 üzenetére
Abba nem tudok felszállni mindig a földbe lapulok. Amúgy mégis miben hátráltat?
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz Francia91 #2017 üzenetére
Alig haladok marha sok a troll. Én mindig így játszom sztem így sokkal élvezetesebb.
Főleg amikor a motorolaj felcsapódik a pilótafülkére, van rajta már vagy 9 luk, a műszerfalon is, ááá nagyon állat, egyedül a tükröket hiányolom, mert így forgolodnom kell mouse lock al.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz Francia91 #2015 üzenetére
Lőttetek már ki rakétával ellenséges repülőt? nekem egyszer sikerült már Az valami achievement, mint ahogy az is hogy bombával felrobbantani egy alacsonyan repülő gépet, azt hiszem az a "Surprise" achivement. Általában Bomber, fighter, balancer, On hand ezeket kapon 3 ból 2x.
-
lowzor
veterán
Ha telepítek rakétát, meg bombát az IL 2-be, akkor rosszabbul repülhető lesz a több sújtól?
-
Preda
aktív tag
Csináltam egy kis videót a tegnap esti RB ből. Egy egész jól sikerült Immelmannt hoztam össze. Lényeg, hogy 2v2 ben voltunk egy Bf109 + én az FW190-ben . P47D+B25J az ellennél. A P47 6k magasban volt majd megtámadta a BF-et. Majd némi harc után leszedte, mivel nagy volt az energiája nem nagyon tudtam vele mit kezdeni csak a Bf el vívott harc végére vesztett annyit energiát, hogy egy vagy kétszer lőjjek rá, de nem sikerült eltalálni. Miután a BF lezuhant még mindig kicsit több energiája volt mint nekem mögém került olyan 3k magasban 800méterre egy fordulóval. Én elkezdtem zuhanni, hogy lemaradjon elég meredeken így a sebességem 650 km/h volt lemaradt kb 1,8 km-re. Majd felhúztam és az Immelmann végén pont a fordulásnál telibe kaptam a szárnyát. Mivel alulról jöttem elég nagy sebességgel nem nagyon tudott jól célozni ellőtt felettem . Video
Bocs a TRIAL-ért.
-
JackFeryll
őstag
Ennek a másik oldala amikor egy gépet követ 4 friendly és egymást lövik, de valóban lehet csak a TK-t kéne büntetni. Én már nem is tudom mikor TK-ztam utoljára az csak úgy véletlenül nem sűrűn fordul elő.
Egyébként ha beállok egy ellenséges gép mögé és látom hogy a csapattársam nagyobb sebességgel érkezik ugyanarra a gépre akkor általában kitérek és utat engedek neki hiszen jobb pozícióból fog tudni támadni és nem fog meglőni mert nem leszek útban. Ha pedig ő kapja a killt akkor ez van nem múlik rajta semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz JackFeryll #2008 üzenetére
Az a baj hogy elég nehéz a szándékos FF-t szűrni , pontosabban ha valóban az akkor a vége úgyis TK. Szóval inkább azt kéne komolyabban büntetni.
Sokszor van az hogy valakit sorozol és a kedvesbaromállat társad berepül a tűzvonaladba mert miért ne próbálná meg elcsórni a killedet. Eredmény FF...na ezért ne kapjál már büntit amikor vétlen vagy.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
nemeth989
senior tag
Én is mostanában kezdtem újra a játékot, kb. 1 hete tolom szinte minden este, de ma volt egy csatám ahol 3 gépet is úgy veszítettem el, hogy a saját csapattársam gyujtott ki, vagy repült belém, pedig eddig ilyen nem volt nekem. Nem tudok egyszerre az előttem és a mögöttem lévő gépre is figyelni.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Dictator^
veterán
Srác megöl AB-ben, csapattárs. Majd azért megkérdem, hogy ez mivolt?
Elkezdek felé repülni, de vágja, hogy azért megyek, hogy rápuffantsak, erre elkezd cikk-cakkban repülni. Megkérdeztem mielőtt rálöttem volna, hogyha TUDJA, hogy megölt, a f@szért nem mond egy sorryt, vagy akármit, csak pofátlanul megy tovább.
Majd mire a kérdést feltettem, az egyik haverját rámküldte és megöltek.GG.
Fasza a rendszer, és persze egyik se lesz bannolva, 1 napra sem, mert nem egy srác csinálta a TK-t.
Köszi.
Ezekután folytatom ezt a kíváló mentalitást én is.
Élvezetes volt igy letolni a 4x kört, hogy 3 gépemet 2 csapattárs lőtte ki.235RPx4.
Hurrá.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
BogyóBP
addikt
válasz Malibutomi #2003 üzenetére
A spitfire is meggymagköpő. Alig várom hogy kibirjam fejleszteni a 20as ágyuval szerelt spitfire-t de az még baromi messze van. Még van előtte 1 gép amit kikell húznom. Iszonyat lassan halad nem beszélve a legénység átképzéseiről.
[ Szerkesztve ]
-
K3NZO
senior tag
Nektek a Basic vagy haladó irányítás jött be inkább?
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
erikke17
őstag
válasz Malibutomi #1993 üzenetére
Chaikának és T1-es társainak ezelőtt nagyobb tűzerejük volt nem? Mert emlékeim szerint olyanok voltak mint egy mozgó minigun-ek, úgy fosták magukból az ólmot..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
ETOM
addikt
válasz Malibutomi #1997 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- További aktív témák...
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest