Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Voipyora sikerült regisztrálni, de 10€ a minimum feltöltés. Csak kipróbálás céllal, ennyit nem szeretnék tölteni. Voipblazerre nem sikerül regisztrálni, csak pörög a Registering és nem történik semmi. Pedig elég vonzóak az árai.
v-man: Akkor sajnos felejtős számomra a VoIP.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
v-man
őstag
válasz zeon.hu #15895 üzenetére
a no caller id-zést nekem is csinálja két napja megint (korábban is írtam róla itt), de szerencsére azon kívül működik jól. ötletem sajnos nincs a megoldásra, akiket szoktam hívni már tudják hogy a +66-os szám én vagyok és felveszik , ha meg olyat hívok akinél fontos a számkijelzés, beállítom hívás előtt, aztán várom, hogy mint a múltkor megint megjavuljon magától...
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
KTU
addikt
válasz studiod1 #15896 üzenetére
zoiper és lassított net, csak kis adatforgalmú codec-el,
aLaw, uLaw nem jó erre a célra [link]
A többit meg próbálgatni kell.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zeon.hu
nagyúr
mobilevoip állandóan kidobál, szóval fent a kis fogaskerék elkezd forogni.
mifin is, wifin is ezt csinálja, legtöbbször bluetooth hívás indításakor.
ez hagyján, de ez után mindig újra be kell állítanom a caller id-t, mert no caller id-ra vált át.
mi lehet a gond?#?*@&!
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam HungaroFon-ra. Ma reggel jött az email, hogy minden oké, utaljak és aktiválnak. Utaltam egyelőre 1€-t, gondoltam kipróbálni ez is elég lesz. Tegnap este linux alatt Winevel még ment a kliens, ma már nem indul el. Gondoltam írok a supprtnak, hogy tervben van e androidos vagy linuxos kliens, de nem találok support elérhetőséget. Saját adatlapomhoz sem tudok belépni, mert nem fogadja el a jelszavam. Kértem jelszó emlékeztetőt, de mindig azt írja, hogy hibás chapcát írtam be. Ennyire azért nem vagyok vak, hogy zsinorban nem találom el. Ilyenkor mit lehet tenni? Tudtok esetleg ajánlani valami más szolgáltatót ahol megy androidról korlátozott mobilnettel is a hívás és megbízható, olcsó?
Előre is köszönöm!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
KTU
addikt
válasz ClayMore #15889 üzenetére
Hát ez tényleg csak egy headset.
Én pc-n nem használok voip-ot.
Majd jelentkezik fórumtárs aki igen.A SKYPE meg olyan amilyen, mostanában elég rossz.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
ClayMore
aktív tag
A headset:
[link]Laptopra van feldugva és a lapsi kábelről kapja a Zinternetet.
A program VoipBlazer és a Skype illetve a voip-progi érzékeli a mikrofonjelet.Ötlet?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
bishop100
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy egyszerű programot amivel asztali gépen tudom rögzíteni a voip hívásokat?
Köszi!
-
KTU
addikt
-
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Párom vásárolt egy voip-os headsetet és amikor a próbahívásokkal tesztelte azt akkor minden ok volt.
Aztán amikor mobilt hívott rajta akkor kicsörgött, jelezte, hogy felvették, de itt meg is állt a a tudomány. Egyik oldalról sem lehetett hallani a hangot.
Ha vezetékest hív vele akkor a vezetékest lehet hallani a headseten, de a headsetet a vezetékesen nem.
VAn vmi javaslatotok esetleg? Ez gyakori hiba? BEállítás lenne?
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv,
ClaymoreLiverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Sayuar
senior tag
új vagyok a témában.
Visszaolvastam pár hsz-t.
A kérdésem: 1 másodperc tökéletes VOIP híváshoz milyen sávszélesség kell.
Most teszteltem telenorral és vodával is: nálam 80-90 kbps jött ki (5 perc ~3MB), de azt írják páran, hogy a blue mobile lassított 32 kbps netje is elegendő.
Azért kérdezem, mert akkor a 4GB-os bluemobile csomag a nyerő, hiszen ott 128 kbps a lassítás mértéke.
Mi a tapasztalat? -
Stanlee
őstag
Használ(t) valaki CPS - közvetítőválasztást, mint szolgáltatást? Ha igen, akkor a normál számlával kell kifizetni a percdíjat? Ahogy elnézem már csak a telekom vezetékes előfizetéseken működik, az Invitel sikerrel kiesett a kötelezettség alól. Minden tapasztalat érdekelne.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
fulton
addikt
Sziasztok
Telepíteni szeretném a 3CX Phone szoftot a gépemre, de a telepítésnél valami olyat kér hogy ,
local FQDN, meg external FQDN. Namost ide mit kell beírnom? honnan találok ide való érvényes címeket?
-
club1
veterán
válasz scott_free #15877 üzenetére
Elsőre csak tippem van: Igen, hiszen sima sip-es voip szolgáltató, tehát bejövő sip-es hívást kezelő klienssel kell tudni fogadni a hívást.
Másodikra pedig egészen biztosan igen, hiszen a Dellmontos klienseken a hívószámot magadnak állítod, a szám ellenőrzése sms-ben (vagy ebben az esetben hívással) valósul meg. Azaz egy eszközzel ha tudod fogadni az ephone-ra beérkező hívásokat, akkor a Dellmont számellenőrző hívását is tudod fogadni, ergo be tudod állítani azt a számot kimenőnek. -
scott_free
senior tag
-
törölt tag
válasz Murphys2 #15872 üzenetére
A v4.51-en is hibás. Androidon a névjegyhez hozzáadod a számot 003618088122,0036........... formátumban és indítod, mint egy "hagyományos" GSM hívást. Ha kevés lenne a kapcsolás várakozási ideje, akkor tegyél még egy vesszőt a két szám közé! Ez vesszőnként 3mp várakozást jelent.
[ Szerkesztve ]
-
Murphys2
tag
Sziasztok! A legújabb mobilevoip-ban is hibás a local access magyar szám? Ha igen, akkor hogyan tudnám áthidalni másik alkalmazás telepítése nélkül? Netről és call back-ról is egyre többször futok rossz minőségbe, kipróbálnám ezt is, hátha jobb... Köszi
-
gelez
csendes tag
A kutakról eltűnt a 300ft-os telenor sim, lett helyette 1000ft. Most vettem a jófogáson 7 kártyát 2000-ért, ingyen elhozták, tehát 300 sincs darabja. Az eladó szerint 22 hónapig aktiválható, tehát 2 évre 2000-ért van netem, ha nem változik a klikk. Ha vkit érdekel a jófogáson van még bőven.
-
Stanlee
őstag
válasz scott_free #15864 üzenetére
En a pbxes-en probalnam ki a free accountot. Ott az egyetlen trunk az ephone elofizetes lenne, a ketto vagy tobb kulonbozo helyszin meg a max. 5 extension egyike. Max 2000 percnyi beszelgetes van ebben a csomagban havonta. Persze ha tobbet beszeltek, akkor vmi mas megoldas fele kell nezni. FreePBX-ben is hasonlo modon, mint a pbxes-en be lehet allitani egynel tobb trunk-ot (elofizetest) es ezt hasznalhatjatok a kulonbozo helyszineken mas-mas keszulekeken.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
KTU
addikt
válasz scott_free #15864 üzenetére
A PBX-hez nem értek,
de az ephone, Android és iOS rendszeren is működik, és még PC-n is.1 fiókkal lehet regisztrálni több számot, mindenki feltelepíti a saját mobiljára és kész.
Ügyfelek olcsón hívnak vezetékes áron, mi meg egymást ingyen.
Nálunk így működik."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
interstate76
addikt
Ha van valakinek eladó Gigaset A510IP-je vagy hasonló tudású készüléke, akkor dobjon rám egy privit. Kösz!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
scott_free
senior tag
sziasztok,
kicsit elvesztem a voip, pbx, stb. erdőben, a következőhöz kérnék segítséget: kellene nekünk egy vezetékes VOIP szám az irodába (ilyet tudok venni az ephone-tól vagy a fonio-tól).
viszont nem mindig vagyunk bent, ezért jó lenne, ha pl. mobilon (?) vagy egy másik helyszínen is kicsörögne, hogy onnan is fel tudjuk venni - nyilván meg lehetne ezt oldani hívásátirányítással is, de az elég költséges.szóval mi kell nekünk, hogyan lehet ezt költséghatékonyan megcsinálni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Még mindig a BrowserCalls a leginkább ajánlott szolgáltató? Ha van jobb hangminőségű, nem baj ha kicsit drágább. BrowserCallsnál én mindig jól hallom a másik felet, de engem nem annyira jól hallanak. Próbáltam már S Advance, iPhone 4S, S3 Neo-val, de egyikkel sem jó. Telekom, BlueMobil, WiFi-n keresztül, MobileVoip-al. "Elmászik" a hang.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz n@p@lm #15855 üzenetére
Én nem bagatellizálnám el a problémát, merthogy szerintem ez az. A 2600 MHz beélesítésével (nagyvárosi környezetekben) ui. rengeteg olyan hely lesz, ahol egy házon/lakáson belül is váltogatnia kell majd a 4G-s eszközöknek két külön frekvencia között. Nagyon remélem, hogy telefon probléma áll a háttérben, és nem kell majd megszoknunk a szakadozásokat frekiváltáskor.
-
Zénó75
tag
válasz n@p@lm #15844 üzenetére
Így van, ahogy club1 szaktárs is írta telekom.
Sajnos mióta Lte van és különböző frekvenciákat használ még egyazon városon belül is azóta szinte alkalmatlan a voipra, ha közben helyet változtat az ember. Ha egyhelyben vagyok akkor semmi gond vele... Csak hát mobilnet a neve is ugye...
A vodafonyossal meg végigtelefonálom a dunántúlt autóban ülve pedig "csak" 3g.
-
n@p@lm
őstag
köszönöm!
holnap ismét megnézzük. -
n@p@lm
őstag
kérés.
aki t-mobile/blue mobil hang előfizetéshez aktiválható net csomagot használ annak a mobilevoip alkalmazás be tud jelentkezni a serverre?
kollégám készülékén nem jelentkezik be, eddig ok volt.
wi-fi-n, adatkártyán (t-mobile) nincs gond.
köszönöm! -
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Láttam itt pár szaktársat aki MIFI-zik.
Tapasztalatok alapján melyek az ajánlott típusok, illetve függetlenül hol lehet ilyet beszerezni?Konkrétan olyan érdekelne amire lehet külső antennát is tenni, mivel egy Ausztriai hegyre kellene, olyan 200m magasra. :-)
Kösz minden ötletet, javaslatot.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Gergello
addikt
Köszönöm. Eddig alig találtam ilyen programokat, most már látom, hogy a google play oldalon a sip a megfelelő keresőszó erre a témára.
Numero 2, ezt ismeri valaki?
-
Gergello
addikt
Magyar szolgáltatótól származó voip telefonszámom van. Számítógépről tökéletesen tudok telefonálni. Nem tudok mindig a gépnél lenni, van hogy ki kell mennem a városba. Ilyen esetre keresek olyan androidos programot keresek, amivel mobilról is meg tudom ezt tenni. Telekomos mobil internet előfizetésem van, valamelyik nagyobb céges csomag.
A topik elején ajánlott MobileVOIP valószínűleg nem jó, úgy látom azt csak bizonyos szolgáltatókkal lehet használni. Így van?
-
Zénó75
tag
Korábban volt kérdés:
Karácsony óta nincs gsm számom. 2013 karácsony óta teszteltem, csak biztonságból volt nálam gsm, nem kell már.
Előfizettem egy skype 21-es számra. Van ephone is, zoiperrel nyomtam iphonon, de a skype kényelmi szempontból nekem jobb. (Mondjuk drágább is)
Így iphonon és ipadon is kicsöng ha hívnak, azon veszem fel ami közelebb/nálam van.Fvd van most, volt közben BC is, sok a vonalas ezért a fvd nekem jobban megéri. Ephone-n is van egy kis egyenleg tartalékba, de még sosem volt rá szükség.
A minőség nálam a következő: facetime audio a best, simán jobb mint a gsm. Utána skype és a dellmontok kb ugyanaz egy kicsivel gyengébb mint egy jó gsm hívás...
Mobilevoippal használom kb 20-30 hívásból ha egy szakad meg, vagy újra kell hívni. Nagyon ritkán veszik észre, hogy vmi nem oké, kb egy kezemen meg tudom számolni amikor vki megkérdezte hogy mi van a "telefonoddal"Persze megfelelő net azért kell hozzá, itthon osztrák drei.at mobilnetem van lte wifi routerrel az mindig hibátlan.
Út közben pedig Vodafonos mobilnet ami közepes jelerősségű 3g-ig hibátlan, alatta ritkán van.
Van még egy céges t-s Lte mobilnet is, ez sajnos a különböző lte frekvenciák közötti váltogatásoknál xarabb mint 1 éve amikor még csak 3g-vel nyomták, ( sopron, vidék ) emiatt mostanában nem használom. -
Zeki
nagyúr
válasz crazycaptain #15834 üzenetére
egyiken sincs
-
crazycaptain
csendes tag
Sziasztok, melyiken nincs kapcsolási díj? voipblazer,browsercalls?
Hirtelen nem találtam neten infót.Never let the fear of striking out keep, you from playing the game!
-
veterán
válasz Soma01 #15831 üzenetére
Szerintem ezt úgy kell értelmezni, hogy nem kell egymást bejelölni/ismerni ahhoz, hogy fel lehessen hívni. Elegendő csupán a telefonszámát tudni. Tehát regisztráció mindenképp kell.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Soma01
veterán
Én is csak ennyit tudok. De ki kell próbálni. Annyit dumáltok róla, hogy már rég ki lehetett volna próbálni ez idő alatt.
Az tuti, hogy mindkét fél telefonjára kell a FB szoft. De reg. nem biztos, hogy kell. Bár nem tudom akkor, hogy lép be a Messenger-be. Ezt a részét nem értem. Én is csak tippelek és olvasom a leírást.
Próbáljátok ki! -
-
félisten
Mi a fene van a beecalls-szal? 2155Ft-os számla mellett nem enged hívást indítani.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
zsolti.22
senior tag
Sziasztok!
Gigaset A510IP-vel lehet olyat, hogy ez bizonyos telefonszámot ne engedjen hívni?
-
Guszti
aktív tag
Lassú nethez kis infó:
Kipróbáltam, hogy átállítom a telefont, hogy csak 2G-s hálót használjon, voipblazer account, zoiperben ilbc30-as kodekkel, adatforgalom 27/27 kbit/sec. Azt nem mondom, hogy hú de kiváló volt a hangminőség, de simán vállalhatónak gondolom.
szerk: ephonos számot hívtam vele, azt nem tudom, hogy ez mennyit számít[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Fecogame #15815 üzenetére
"szóval megvan a "teljesen" ingyen telefonálás módszere"
Nálam a telefonálás azt jelenti hogy ha pl. fel kell hívnom a gyerek óvodáját, azt megtudjam tenni GSM hívás mellőzésével.
Ennyi erővel mondhatnánk a többi Viber klont is, kakao, Line, WhatsApp és társai. Tudom kevesebben használják, de kamureg szintén korlátozó tényező.
Ha már itt tartunk ami használható az a BBM, nem sokan használják felénk, jó a hangminőség, és lehetőség van bármilyen fájl küldésére, telefonról telefonra, net kapcsolat esetén (nem helyi hálót értem ezalatt), és be lehet állítani automatikus elfogadást fájl érkezésekor.
-
veterán
válasz zeon.hu #15813 üzenetére
Csak azok hívhatóak, akinek szintén fent van a Messenger alkalmazás, illetve be vannak jelölve ismerősnek. De most ezért bejelölni 5-10 embert, hogy aztán gyakorlatilag ingyen hívhasd őket, szerintem megéri
Itt van róla egy cikk ( Illetve Google: "Facebook hívás" )
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
KTU
addikt
Hát nem tudom, nekem úgy nem volt elfogadható.
Tudom más földrajzi hely, más körülmények stb.
Én mióta voip-ot használok, egy kezemen meg tudom számolni hányszor indítottam GSM hívást,
és ez akkor volt, mikor nem kizárólagosan adatkapcsolatra képes kártyát használtam.Azért tartottam fontosnak leírni, hogy aki nézelődik a topikba, és rászánja magát,
ne érje meglepetés."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
veterán
Telefonáltatok már Facebook Messengerrel?
Eddig nekem csupa jó tapasztalatom van vele. Fél óra alatt 8,5-9MB netet eszik meg mindössze, a hangminőség pedig bőven hozza a GSM szintet. Skype, Viber rendszeresen rossz volt ( értsd: akadt, kimaradt, szakadozott ), de ezzel semmi gondom nincs. Androidra és iOS-ra is elérhető, mindkét rendszeren megfelelően működik.
Blue Mobile-os korlátozott nettel is megy, szóval megvan a "teljesen" ingyen telefonálás módszere
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
Így van, a belassított Klikk is alkalmas VoIPolásra.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
club1
veterán
Természetesen minden szolgáltatónál van különbség az opciós (hangátvitel mellett működő) és a sima mobilnet között. Voip szempontjából a legalapvetőbb, hogy az opciós mobilneteken a szolgáltatók igyekeznek a voipot korlátozni.
A klikk-et is csak lassítják a havi adatforgalom elérésekor, az asszony pl. még szokott engem olyankor is voip hívni vele. Tény, hogy a klikk-et max. 32 (ténylegesen egy kicsit több) kbps-ra lassítják, a hipernet csomagokat pedig jellemzően 128 kbps-ra. -
KTU
addikt
válasz antal750 #15805 üzenetére
G.711 (64 kbps) ami más néven Zoiper-be aLaw, uLaw, codec
Jó mobilnet kell hozzá, sebességben és felhasználható adatmennyiség terén is
10 perc kb.: 12MB adatforgalom,
Nekem ez vált be.
De erre is igaz hogy próbálgatni kell, mert más-más készülékeket ill. különböző net elérést használunk.Azt vettem észre hogy Telenor net csomagok közt is különbség van.
Minőségben Klikk szerintem rosszabb mint, a hipernet csomag.
És még ha Klikk-ben elfogy az adatmennyiség akkor ott vége.
De korlátos Hipernet csomagban csak korlátozzák, és Viberrel simán tudok telefonálni.
Más alkalmazást nem próbáltam, mert nem az én keretem fogyott el, hanem a fiamé.Zoiper hívás közbeni statisztika, uLaw codec alatt: adatforgalom, bitráta, stb.
[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
Srácok reengernel a kodek mindegy mivan kijelölve? Hangerőt azt hogy tudom állítani, nem találtam..
-
v-man
őstag
válasz yourname #15801 üzenetére
Nincsen, még csak december óta voipozok, ez az első feltöltésem.
Eddig nem csinált ilyet, remélem most már észhez tér, leteszteltem most, egyelőre tartja a számot
Persze, ott be van állítva.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
KTU
addikt
válasz yourname #15801 üzenetére
másik dellmont fiók ugyan avval a számmal nem befolyásolja.
Láthatod nálam 3db fiókba vagyok bejelentkezve Zoiperen,
sőt a Mobilevoip és klónjain is, hogy lássam az egyenleget mindnél[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest