- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- SUSE Linux
- Synology NAS
- VPN topic
- Linux kezdőknek
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Oroszlánom #16799 üzenetére
Beállítások-Hívások és üzeneteknél kapcsoljátok ki a Viber-in funkciót, talán segít.
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!!
Ha olyan telefont hívok amelyen van Viber akkor azon keresztül lép kapcsolatba a voipon indított hívásom.Ha az illetőnél nincs mobil internet kapcsolat, akkor nem tudok vele beszélni. Ki lehet a Viberen ezt kapcsolni, vagy mit kellene beállítani, hogy ne a Viber jelentkezzen be, hanem a mobilhálózat?
Köszönöm! -
Zeki
nagyúr
válasz
Dluinet #16796 üzenetére
Nem. Sajnos.
De aki akar, nyithat egy bizniszt:
https://www.bestvoipreselling.com/calling_rates/#letter-H -
Zeki
nagyúr
Akit érdekel... ugye anno a beecalls.com-mal telefonáltam.
Mindvégig kiváló volt a hangminőség, másoperc alapon 10FTa mobil, 3Ft a vezetékes.
Megszűnt. DE!
A belépés a felületére a voipinfocenter.com-on keresztül ment.
Nos, rákerestem kik lépnek még így be...
pl ők: http://www.voiplip.com/en.html
vagy ők: http://www.telefonuji.cz/
http://fastvoip.info/rates.html
http://www.hatifona.com/tarifs.php?curr=USD&alpha=H
http://www.s-voip.net/
plusz egy halom már nem működő oldal. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Regisztraltam voipyo-ra es most szeretnem feltolteni. Ha us cimet adok meg akkor "olcsobb" ugyanugy mint pl fvd bc eseteben?
Hangminoseg jobb a bc-nal? -
ther
aktív tag
Nektek a VoipBlazer az utóbbi 2 napban normálisan működött? Nekem MobileVoip-ról Excellent call quality mellett is buborékos, szakadozott volt, illetve máshonnan PC/VoipConnectről is, több napszakban több hívás esetén.
Eddig nem tapasztaltam vele ilyet, de mivel úgyis lejárt, meg főként mobilt hívok és MobileVoippal, ezért most VoipYo-ra töltöttem.
-
KTU
addikt
válasz
Indiant #16787 üzenetére
igen.
amúgy meg jelszókezelő, pl. KeyPass-t használom 6 éve, teljesen magyar, Professional Edition portable, ingyenes, jó titkosítás.
amúgy meg kinek mi jön be, van belőle más isha váltás van, (értsd más klón az olcsóbb), csak a felhasználói név mögé rakok számot, 0-val kezdtem és most a 6-osnál tartok.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz
Indiant #16784 üzenetére
A Dellmont-csoporthoz tartozó közel 80 márka ügyfelei egymás közt felhasználónévvel hívhatnak, ezért nem ismétlődhetnek ezek között a felhasználónevek. Olyat válassz, amit máshol nem használsz, de ezzel nem zárod ki azt, hogy a világszerte 100 milliós nagyságrendűre tehető felhasználók valamelyike már foglalja az általad kívánt nevet.
-
KTU
addikt
válasz
_kullancs_ #16780 üzenetére
google fordító:
Minden Frynga hívások a egy $ 0,039 kapcsolási díj.
Zoipert mindenre rá lehet venni, ahol van sip szerver.
Mobilvoip alkalmazáson a delmont klónok mennek, mind,
függetlenül attól, hogy van-e sip szerver.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz
_kullancs_ #16780 üzenetére
Uhh banyek...
A zoiper az egy SIP alkalmazás. A voipyonak nincs SIP szervere, így az nem megy vele, nem tud a zoiper rákapcsolódni.
A mobilevoippal tudsz regisztrálni a voipyora, utána a névvel/jelszóval a voipyo.com oldalon belépsz, és feltudod tölteni az egyenleged. Nincs ingyenduma, meg próbaperc.
A viber az más.
A viberrel más viberest tudsz ingyen hívni. Vagy van benne a viber out, azzal tudnál bárkit felhívni, de az meg drága fizetős hívás lenne. -
_kullancs_
csendes tag
16765-ben írtam..
írtatok nekem és köszi szépen.
Zoiper-t ha telepítem , melyik megy rajta? Csak a freevoipdeal, vagy más is?
Mobilevoip progin csak VoipYo fut?Ha letöltöm a Mobilevoip-ot a telora,,,,és utána regisztrálok a VoipYo-ra, akkor már lehet telefonálni, vagy kell fizetni egyből? Van pár ingyenes próbahívás?
Azért a VoipYo-t akarnám feltenni, mert az a legolcsóbb, ahogy néztem.
Minden lehetőségre nyitott vagyok, inkább mobilt szeretnék hívni.Sok mindent nem értek még, de próbálok a neten utánuk nézni...pl. mi az a SIP.
Viberrel meg lehet csinálni ugyanazt, mint VoipYo-val vagy Freevoipdeal-lel?
Köszönöm a türelmeteketA FRYNGA-RÓL tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz
_kullancs_ #16769 üzenetére
Nekem a tescomobile+freevoipdeal+zoiper vált be.
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Ha valaki szeretne külföldi telefonszámot, akkor az is megoldható.
Nem kell hozzá se internet, se előfizetés.
Teljesen ingyen lehet igényelni angol és dél-afrikai telefonszámokat.Dél-Afrika +27
[link]Ha valaki hív titeket ezeken a számokon, akkor a mostani telefonszámotok fog csörögni.
-
KurtCobain
őstag
válasz
_kullancs_ #16765 üzenetére
Ha az összefoglalóból olvastad a 0.6Ft-ot, akkor van egy rossz hírem. Már 3-4Ft között van a legolcsóbb (mobilra).
Illetve a legkisebb feltölthető mennyiség az 10 euró. Vannak viszonteladók, náluk lehet 5 eurót is tölteni, de nem kis haszonnal dolgoznak, majdhogynem drágább az 5 eurós feltöltés... -
törölt tag
válasz
_kullancs_ #16767 üzenetére
A bótban addig jutnak max, hogy felmondják neked az ászf -et, amiben az van/nincs, hogy a VOIP tiltott. Itt a lényeg az lenne, hogy pontosan hogyan történik a tiltás. Ha beállítod a telódon a SIP klienst, vagy Skype -ot, Viber -t használsz, akkor az adatforgalom a szabványos, 5060 -as porton zajlik. Tudomásom szerint a szolgáltatók, tiltás alatt ennek a portnak a blokkolását értik. A MobileVoip kliens azonban nem ezt használja, hanem egy titkosított kapcsolattal kommunikál a Dellmont szervereivel. Erről viszont gőzük sem lesz a bótban (és ez nem is baj, maradjon csak így).
-
club1
veterán
válasz
Azzal csak annyi a baj, hogy kizárólag csak MobileVoippal működik. (Mint ahogy ezt is leírtuk már egy párszor itt korábban.)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Bluemobile-os kártyával működik a mobilevoip, az is a telekom hálózatát használja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
_kullancs_ #16767 üzenetére
Azt tőlük ugyan meg ne kérdezd, mert hivatalosan bambi. És nem hiszem hogy az alkalmazottak a mobilevoipot tesztelgetik. Már ha hallottak róla.
Az a legjobb, ha MAGAD teszteled le. -
Zeki
nagyúr
válasz
_kullancs_ #16765 üzenetére
mobilevoip program kell.
Hogy épp kinek megy a voip, az szerencse kérdése, nekem megy, másnak nem, megint másnak szintén.
De a mobilevoip jobbára megy mindenkinek. Hogy melyik dellmont klón fusson a mobilevoip alatt, a percdíjak, feljebb voltak leírva. -
_kullancs_
csendes tag
Sziasztok. Nagyon új vagyok még a Voip témában. Pár napja nézelődöm utána.
Úgy szeretném megoldani az egészet, hogy egy kártyás telefontszeretnék használni (T-mobil, de azt rebesgetik, hogy nem engedélyezik a VOIP szolgáltatást) és mozaik XS
díjcsomag valamennyi nettel, és ha kell veszek még hozzá egy pár G
netet.
Aztán telepítem a legolcsóbb VOIP klienst , amit tanácsoltok...regisztráció... feltöltöm (kb 2000 Ft-ra gondoltam kezdésnek, az elég lehet egy hónapig ha 0,6 Ft egy hívás.)Kérdés, hogy melyiket ajánljátok?
Jó a T-mobil mozaik XS díjcsomag erre a célra?
Mennyivel töltsem fel?
Budapest területén...van-e tapasztalat, hogy folyamatos és nem szakadozik, mert a legtutibb kéne. -
KTU
addikt
Grounwire-n hol lehet beállítani, hogy integrálja a híváslistát?
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Voipblazer. Hiába adtam meg amcsi címet, akkor is euro-val lehet fizetni
Ellenben BC-vel anno
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz
tyuli76 #16759 üzenetére
Zoiper android alatt:
Fiókok -> SIP ->
Fióknév: tetszőleges, én a VoIp szolgáltató nevét írtam be
Szervercím: sip.freevoip.com (adott VoIP szolgáltatód sip címe)
Felhasználónév:
Jelszó:
Kódek: aLaw pipa, a többit kiveszed
Sip fiók -> Lehetőségek -> RFC-2833
Hálózati beállítások -> Regisztráció lejárati idő -> megemeled 600-ra -
Sayuar
senior tag
Úgy látszik megoldódott a VOIP problémám.
Többször panaszkodtam, hogy nem jó a minőség, érces, robotszerű a hang, szaggat.
MobileVoip finarea alatt produkálta mindezt.
Hogy mi lehet a gond, továbbra se tudom, lehet, hogy a tömörítés/kodek miatt volt.Feltettem a zoiper-t, és azóta mintha megoldódott volna a minőségi panaszom.
Igaz, a zoiper-nél be lehet állítani egy-két dolgot, szemben a finarea app-hoz képest. -
chungee
addikt
Köszönöm mindenkinek a döntés könnyítést
-
KTU
addikt
válasz
Sayuar #16755 üzenetére
Felhasználói név: amivel regisztráltál
Jelszó: *****
Szerver cím: sip.sipdiscount.com vagy ahol regisztráltál
SIP port : 5060Ezután weben belépsz Delmont (Betamax) szolgáltatódhoz.
settings fül,
SIP server access: Enable,lentebb a
Phone numbers-nál bejelölöd hogy melyik számot küldje el, -
Sayuar
senior tag
freevoipdeal fiókot valahogy rá lehet erőszakolni zoiper-re?
-
KTU
addikt
válasz
chungee #16750 üzenetére
Nézz szét, te tudod milyen irányba telefonálsz többet.
Minőség mindegyiknél ugyanolyan.
Ahogy már írták 1 cég, sok viszonteladó.Aktuális árak
VoipStunt:
Hungary (Landline) Ft 4.412 Ft 5.603
Hungary (Mobile) Ft 3.529 Ft 4.482VoipBlazer:
Hungary (Landline) Ft 1.471 Ft 1.868
Hungary (Mobile) Ft 3.529 Ft 4.482BrowserCalls:
Hungary (Landline) Ft 0.5556 Ft 0.7056
Hungary (Mobile) Ft 6.1111 Ft 7.7611VoipYo, SIP szerver nincs
Hungary (Landline) Ft 2.941 Ft 3.735
Hungary (Mobile) SuperDeal!** Ft 2.941 Ft 3.735FreeVoipDeal:
Hungary (Landline) FREE* FREE* FREE*
Hungary (Mobile) Ft 5.588 Ft 7.097[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Estét!
6 hónap BC használat után lassan töltenem kell. Maradjak BC-nél vagy új versenyzők jelentkeztek azóta
Olvasom fenntebb, hogy VoipYo ajánljátok. Megnéztem viszont nem fut WIN platformon. Esetleg helyette VoipStun-nek kinek milyen tapasztalata van
-
KTU
addikt
Aki mostanában regisztrál a Reenger-re, és nem tud telefonálni pedig a reenger alkalmazással androidon belépve mutatja az egyenlegét is,
Kérjen új jelszót telefonon vagy e-mailbe.
Így 2db jelszava lesz,
az első a webes belépésre (feltöltéshez) használható,
a második az alkalmazásokhoz használható,
így már jól működik.Most épp zsinórba szívok pár account-tal,
az az érdekes hogy az ingyen hívásnál még jó volt, feltöltöttem és jönnek a gondok, anomáliák.
SIP adapter bejelentkezve mutatja, van tárcsahang is, de minden számra foglaltat jelez.
Bejövő hívásnál nem lehet hallani a másik felet, de Ő hall engem.Családot átállítom reengerre és mindegyiknél ezt játssza.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
"azaz itthon a wifin át tudjak voiptelefonálni. "
Vagy vegyél egy Linksys PAP2T meg 1 dect telefont (én ezt vettem
), egy ismerősömnek meg ezt, így 10 - tizenpár ezerből megvan.
De ha jobb dect telefont választasz, akkor már érdemes elgondolkodni ezen Gigaset A510 IP DECT [link]
és nem mellékesen,
Így a hívás minősége mindig jó.[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Tudom, hogy én vagyok a csökkent képességű, de én se a MobilVOIP, se a RebVoice alkalmazásokból nem tudom megoldani a regisztrálást a VoipYo-ra. Adnátok egy kis segítséget ehhez? Melyik menüpontból nyílik erre lehetőségem? A Browsercalls-szal nem volt ilyen gondom, ott a Web oldalon beregisztráltam, aztán ment minden, mint a karikacsapás.
-
Zeki
nagyúr
Két lehetőséged van:
- veszel használtan egy öreg Nokia E52-t, és azon királyul elmegy a voip a gyári SIP kliensével, és térerőben szembeköpi a legjobb márkákat is, márpedig stabil netkapcsolat kell a voiphoz.
- veszel egy 4G képes legalább 1 giga ramos telefont, és ennyi.Ugyanis a voip minősége sok mindentől függ.
- telefon
- netkapcsolat minősége, stabilitása
- a voip szerver terheltsége, hülyesége, elcseszése -
tupuk
aktív tag
Üdv,
tanácsot kérek, a T-nél vagyok és most járt a 2 éves hűségem, vagyis tudok tőlük új mobiltelefont venni. Nyilván az olcsóbbak közül fogok válogatni, de a fő cél, hogy menjen rajta rendesen a Voipmobile, azaz itthon a wifin át tudjak voiptelefonálni. (Nyilván androidos teló kell)Elméletben tudom hogy mind tudja, de igazából nekem az a tapasztalatom, hogy ezek a voip appok (mobilon is, pc-n is) nem túl stabilak, illetve nem mindig hallanak jól, szóval szeretnék már a készülékválasztásnál is arra figyelni, hogy a lehető legjobban menjen rajta a voip.
-
KamuMazsola
őstag
Én hirtelen elgondolásból a voipblazer-re töltöttem 10€-t, ami bruttó 13,valamennyi lett, majdnem 14. Magyar reg, nekem még így is megéri, egy hónap alatt nemegész 1 eurót telefonáltam el.
-
zeon.hu
nagyúr
arra vonatkozott a kérdés, hogy még erre jön-e rá az áfa, mivel az adók sorban nem szerepelt összeg.
melyik klónt? voipyo-ra töltenék, ott szerintem (elvileg) sokkal több jön ki, mint 140 perc mobil irányba.
(a BC maradékot-kb 1.7$- meg sokáig használhatom még vezetékes hívásra)"nemrég töltöttem 10€-t (ami ugye 10.61€ mindennel), 3117Ft volt."
igen, de Te emlékeim szerint usa címet használsz. -
KTU
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
hanstel oldalán vásárolt kreditnél 5€ feltöltés 1950Ft (fizetés paypal-al).
nem sok ez egy kicsit úgy, hogy a "kezelési költség" és "adók" sorban 0 szerepel?
vagy ebben akkor már benne lenne a 27% áfa (+az oldal haszna nyilván)?[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
paolinho #16722 üzenetére
Én a RebVoice-t szedtem le, ugyanaz a felület és használható egyszerre így a két kliens (nem kell kijelentkezni).
Regnél beírja helyetted az országot, de akkor is válaszd ki a listából. Én először nem tettem meg és afganisztánon maradt, mikor beléptem a webes felületre (nem biztos, hogy mindenkinél ilyen, de nálam ez történt).[ Szerkesztve ]
-
-
Stanlee
őstag
Nem értelek, mert nem a mobilszolgáltatókról, hanem a VoIP szolgáltatókról beszélek. Itt van az ephone például (csak azért az ephone, mert használtam őket, a szolgáltatásuk technikai színvonalával elégedett vagyok, és bármikor ismét lennék az előfizetőjük). 2013. november 18-tól érvényesek az áraik mobil irányba, ami 23,54 nettó, a telekom adó nélkül. Na szóval 7,06 HUF volt az IC díj, most 1,71. Nem megyek bele, hogy 2015. március 30-án is ugyanannyiba került bevezetni a hívást bármelyik mobilszolgáltató hálózatába, mint 2015. április 2-án, amikor is több, mint 5 Ft-tal csökkent az IC díj. Ez a pontosan 5,35 Ft (nettó) akkor most valahol megmaradt, lehet, hogy a nagykereskedő nem adta nekik tovább, de az is lehet, hogy ők hagyták meg maguknak, de a végfelhasználói szinten nem változott semmi. Nem sajnálom tőlük, mert valószínűleg nem ebből fog magának a cégtulaj új kacsalábon forgó palotát venni.
Csak annyit akarok ezzel jelezni, hogy nem adtak semmit se tovább a legtöbben a piacon az IC díj csökkenéséből a VoIP szolgáltatók közül. Ha eddig elég volt a margin a költségek fedezésére, akkor az 5,35 Ft egy szép plusz bevétel.
-
paolinho
őstag
Előre is elnézést, ha hülyeséget kérdeznék, de miért van az, hogy ha regisztrálni akarnék a VoipYo-ra, akkor a MobileVOIP letöltő linkjére irányít a rendszer. A Browsercall-al ott már be vagyok lépve. Mit kell ahhoz tennem, hogy tudjak regisztrálni ezután a másik szolgáltatóhoz, mert az oldalukon lévő lehetőség erre nem megoldás nekem. Vagy mit csinálok rosszul?
-
club1
veterán
válasz
Stanlee #16718 üzenetére
Már nem egyszer leírtuk: Vezetékes telefonszolgáltatónál nagyságrenddel nagyobb volt a mobil-irányú összekapcsolási díj hányada az összes költségben. Mobilszolgáltatóknál ez egy-két százalékot jelentett, sőt, volt egy szolgáltató, akinél ez pozitívba ment át (bevétel volt neki). Ennek az egynek tehát emelnie kellett volna kb. percenként 20 fillért, a másik kettőnek meg csökkentenie 40-70 fillért. A két Ft + ÁFA ettől a változástól azért jóval érzékenyebben érintette őket, főleg, hogy hálón belülre is vonatkozott (a sok flottás ingyendumára is). Ma pedig már 3 Ft +ÁFA az adó.
[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
Most néztem, hogy a DIGI nomádikus előfizetésén kívül mindenki megtartotta a magyar mobil irányba a magasabb percdíjait, az IC csökkentés elveszett a nagy kalapban. Hát ez van...
-
törölt tag
válasz
meszi3 #16714 üzenetére
Elméletben jópofa megoldás, de több buktatója is van. Sztem az elérhető megtakarítás nincs arányban a belefeccölt energiával. Telenor feltöltőssel és aktivált "vezetékes hívó" szolgáltatással, MobileVoipon, vagy Reenger -rel kiküldöm a hívást VOIP -ként, vagy, ha nincs net, akkor GSM -en, Local Access -ként. Nyilván valamivel drágább így, de kb. fél éve töltöttem 10 Eurot és még van 4. Aki sokat telefonál, az meg az Asteriskes megoldás negatívumaival is többször találkozik.
-
Stanlee
őstag
válasz
meszi3 #16714 üzenetére
Bejovo hivasra valszeg egy reenger-es 21-es korzetszamos elofizetest hasznalnek. A dellmont kapcsolasi dijait nem ismerem, en csak normal hivasokra hasznalom SIP hardware-en keresztul, MobileVoip-ot sem hasznaltam meg. En csak callthrough-t hasznaltam huzamosabb ideig a sajat hardware-en, probalgattam a callback.et is, de azt mas konfiguracioban, nem volt benne duplan dellmont klon, csak a kimeno agon.
Talan a tobbiek jobban tudnak ebben segiteni.
-
meszi3
tag
válasz
Stanlee #16706 üzenetére
Na én pont erre gondoltam amit a harmadik bekezdésben írsz, Instantwater megoldása
Ezt szeretném megvalósítani.
Tudsz esetleg olcsó sip szolgáltatókat mondani?
Meg esetleg arról van infód, hogy mennyi a kapcsolási díj ezeknél a Dellmont klónoknál? Csakhogy tudjak viszonyítani.
-
felhasználóx
tag
Ugyanez volt nálam is. Ahogy eddig most is mobilevoip- on keresztül használtam a voipyo-t. Nem értettem miért mondják az ismerőseim, hogy pocsék a kapcsolat miért a "vájberen" hívsz? Aztán látom hogy a hîvott félnél vájberként csörög.....
Mi a megoldás? Le kell lőnöm a vájbert hogy tudjam használni a mobilevoip- ot? Köszönöm előre is a segítséget. -
-
Stanlee
őstag
válasz
#36268800 #16638 üzenetére
Mo. Annex A-s, szoval ha nemet Fritz!Box-od van, akkor nem kell vele semmit csinalni. Ausztriaban van Annex B. Az Y-kabellel sem kell mit kezdeni, mert eleg, ha egy sima RJ11-es telefon kabelt bedugsz a splitter DSL reszebe, majd a masik veget a Box-ba, mivel ugy van kialakkitva az ADSL portja, hogy az Y-kabel RJ45-os vagy a telefonkabel RJ11-es csatlakozojat is bele lehessen dugni. Az Y-kabel regebben azert kellett, hogy ha van egy analog vonala az embernek, amin jon egyszer a telefon meg az ADSL, akkor egybe ossze lehessen fuzni a kettot. Mostanaban ilyen mar nagyon ritkan van itt a nemeteknel (a telefonvonal VoIP), szoval egyszeruen megy a TAE kabel egyik vege a fali aljzatba, a masik meg a Box-ba. A VDSL eseten a "splitter" utan RJ45-os csatlakozok vannak. Nemetul egy kis kep, hogy mi merre hogyan az Y-kabel elkeszitesekor:
-
yourname
csendes tag
válasz
#36268800 #16638 üzenetére
Jómagam sajnos csak tippeket tudok adni, megoldást nem :-) Nekem ezek rémlenek, amik problémás dolgok voltak anno:
- annex a, annex b: csekkold, hogy milyen a készüléked, és mi van az Invitelnél. A készüléken tudsz variálni, ha jól tudom.
- Y kábel: találtam otthon egy faxkészülékhez adott elosztót/szűrőt, azt használtam Y kábel helyett :-) Formára ilyesmi volt, de nem nézegettem mi van benne, működött, én meg örültem neki.
- rémlik, hogy a kábelt is hekkelni kellett valami keresztbe kötés miatt...Igazából a voip jól működött, úgyhogy a párhuzamos működést (és a vezetékes vonalat) hamar felváltotta egy 100 Ft-os földrajzi szám + voip szolgáltató.
-
Stanlee
őstag
válasz
meszi3 #16704 üzenetére
A Voipyo-ban nincs sip, szoval hazi asterisk sem fog menni.
Ha otthon van egy asterisk szervered, akkor is 2 hivas lesz, max. nincs rajta kapcsolasi dij, de a masodik hivasert tobbet kell fiztni, mint az elso hivasert, parhuzamos beszelgetesek eseten a Dellmont maskepp szamlaz. Callback eseten meg 2 parhuzamos hivasod van. Az elso a mobilod es az asterisk kozott, a masodik az asterisk es a hivott fel kozott.
Lehet persze hegeszteni olyan rendszert, hogy van rajta egy hivhato szamod, azt felhivod, az astersik dobja a hivast, szam alapjan visszahiv, es bepotyogod a szamot, vagy ez alapjan a leiras alapjan: http://didifordisasterisk.blogspot.hu/ probalkozol, nem kell potyognod, hanem automatikusan adja meg a szamot a disasterisk. Szerintem elso korben egyszerubb, ha a Mobilevoip klienst hasznalod, es csak ha mar jobban elmelyultel a VoIP technologiaban, akkor kezdesz neki a nehezebb projektnek. Remelem nem voltam tul erthetetlen :-).
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
mobilevoipban lehet egyszerre 2 regisztráció ugyanazon felhasználónévvel?
hogyan lehet váltani közöttük? -
meszi3
tag
Sziasztok!
Olvasgatom ezt a fórumot (meg a mélyvíz részét) vagy egy órája és asszem kezd úgy ahogy összeállni a dolog, ahhoz, hogy belevágjak ebbe a voip témába. Igen, tök kezdő vagyok
.
A legelső kérdés: most, hogy a legolcsóbb percdíjak magyar mobilra 3 HUF körül van (VOipYo) megérné-e szórakozni callback-kel? A dupla percdíj még mindig olcsóbb mintha "sima" mobilevoipos, mobilnetes megoldást választok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz