Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zseko
veterán
válasz Sayuar #17891 üzenetére
Én Reenger-t használok Zoiperrel. Ez ugyan 8 forint percenként, de 4G-n eddig tökéletes. H-n sem volt rossz, de 4G-n már nem vettem észre különbséget a GSM-hez képest. Nem volt olyan mint a BC-nél, hogy szakadozott, hallózni kellett, bugyborékolt, stb. Az 500 forintból 62.5 percet telefonálhatok
HR24.hu
-
Magnat
veterán
válasz Sayuar #17891 üzenetére
Szia,
Már írtam róla korábban, nekem van Digi nomadikus, pár alkalommal próbáltam Zoiperrel (Lg G2), de nem voltam vele elégedett, pedig hétvégén is próbáltam - bár nem hinném, h annyira terheltek lennének hétközben a szervereik. Vonalast és mobilt is hívtam vele, panaszkodtak zúgásra meg néha visszhangra, plusz ha jól emléxem, lagolt is. Ami viszont legjobban zavar, h a sip regisztráció több mint egy percig tart, ami ha nem akarsz folyamatosan online lenni, elég zavaró - főleg, h a dellmontos szerverekre ez kb annyi idő, h mire megjelenik az alkalmazás activityje, addigra már meg is történt. Aztán lehet, h dedikált sip klienssel baromi jó lenne, de azzal a dellmontos hívásokat is nehéz soxor megkülönböztetni a hagyományostól.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Sayuar
senior tag
én is észrevettem, hogy pl. a freevoipdeal változó minőségben. Most voipblazert használok zoiperrel (aLaw) ez eddig jónak tűnik.
Ha az egyenlegen elfogy, akkor szerintem a digi nomadikusra megyek rá. 500 Ft havi díj, 6 Ft/perc...csak a 0621 zavar kicsit, de majd megszokom ha cserébe jó a minőség -
Zeki
nagyúr
válasz betyarr #17889 üzenetére
Ne várj hó végéig! Ha van 3-4 utolsó napi kuponod, váltsd be! Vagy legalábbis nézd meg, hogy élnek-e.
Lehet olyat is csinálni, hogy megnézed az előző vásárlásaid, és azt újra rendeled. Így olyan kicsi feltöltést is megtudsz tenni, ami az első ajándék feltöltés volt. Igaz akkor már nem ajándék. Sajnos a kuponokat nem lehet megismételni.---
Nem telefonáltam el, csak nyomtam rá. A mobilevoip-voipblazer páros hiába olcsóbb, kezd idegesíteni a változó minőség miatt. a sipgo- olcsomobilhivas okés.
-
betyarr
veterán
válasz Stanlee #17888 üzenetére
én még eddig nem töltöttem fel hivatalosan,csak a 120ft 1ft-ért lehetőséget használtam ki.majd hó végén meglátom,hogy hogy fogja elfogadni a kuponokat,csak akkor töltöm fel.ha tényleg 90% körüli a kuponkedvezmény,akkor feltöltöm.de ez a feltöltés nekem sokáig elég lesz.nem beszélek olyan sokat.
-
Stanlee
őstag
@Cinedog & Betyarr: amit feltoltotok meg elkuponozgattok, azt mind le is beszelitek havonta?
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
betyarr
veterán
én a múlt hónapban kezdtem el gyűjteni a kuponokat,mert azt hittem,hogy 30 napra szólnak.de sajnos nem,csak az adott hónapban használhatók fel.na,mondom,akkor teszek egy próbát,hogy tényleg lehet-e halmozni.30-án volt vagy 8 kuponom és beléptem és elkezdtem felhasználni.hát,mit ne mondjak,a 8-ból kb a csak a fele működött,a többire "érvénytelen kupon"-t írt
most elkezdtem megint gyűjteni és hó végén újra ki fogom próbálni.remélem nagyobb szerencsével járok. -
Zeki
nagyúr
Működött!
Behalmoztam a kuponokat az olcsomobilhivason! -
KamuMazsola
őstag
A wifinél megnő a ping idő, ez függ a router pillanatnyi kihasználtságától is.
4G-t nem próbáltam, 3G-s a telóm. Thl T6 Pro. Nekem nem a lassított nettel volt gondom, hanem a telekom/blue nettel. Valamiért nálam nem ment a voip, sem a viber, sem a face hanghivás, míg másik szolgálató hálózatán még tökéletesen megy lassú néztek is. Nem az egyik szolgáltatót akarom lehúzni a másik előtt, csak mint érdekes tapasztalatot írtam meg.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Zeki
nagyúr
válasz KamuMazsola #17881 üzenetére
Nekem ment lassítottal is dominón. Mondjuk tré volt a minőség.
De tény hogy 4G-n a legtutibb.
Mobilevoip prgramra hagyatkozva:
2G-n megy, csak nagyobb a késés, nem tökéletes a hang.
3G-n okés.
4G-n szinte tökéletes (droid)
4G-n tökéletes (iphone).
Sajnos 4G-s windows teló nincs a családban, így nem tudom összehasonlítani.A sipgo alkalmazással az olcsomobilhivas viszont jobb minőség 3G/4G-n, mint a mobilevoip.
A wifis-n érdekes, ott változó a mobilevoip (droid). Van hogy elsőre rossz, másodikra jó. Ezt már a kicsöngésből hallani. Van hogy én tök jól hallom az illetőt, az meg ott hallózik nekem. Pedig az otthon netem sem lassú.
-
KamuMazsola
őstag
válasz bicajoskema #17880 üzenetére
Még egy dolog a lassított nettel kapcsolatban. Nekem a telekom nettel lassitva egyáltalán nem ment a voip, telenor lassított nettel meg tökéletes. Vodát nem próbáltam. Másnak tudom megy rendesen a telekom net, de úgy látszik nálad is ez a probléma. Én mobilevoipot használok voipblazer-rel.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Zeki
nagyúr
válasz bicajoskema #17876 üzenetére
Az olcsomobilhivas úgy működik mobilevoip alkalmazással, hogy belépésnél a felhasználóneved: felhasználónév*olcsomobilhivas.hu és a jelszó meg a jelszavad.
Amúgy van még egy -100Ft-os feltöltős kuponjuk: süti
Tesztelni a voipot teljesen okés. Ja, és másodperc alapon számláz.--
lassú voltam.[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
válasz bicajoskema #17876 üzenetére
Ha beregisztráltál, akkor itt tudod beállítani a telefonszámod a SIP híváshoz.
Belépés: felhasználóneved*olcsomobilhivas.hu + jelszavadSIP híváshoz alkalmazások:
CSipSimple, Zoiper, SipGpNem SIP híváshoz pedig: MobileVoip, vagy FreeVoipDeal
Érdemes mindkét módszert kipróbálni lassított nettel. Nekem a mobilevoip-pal is megy lassítottal.
A beállításokhoz a keresőben találsz segítséget.
Mmm'kay?
-
törölt tag
válasz bicajoskema #17874 üzenetére
Ne a neten keresd a kodeket, hanem a SIP kliensedben (pl. CSipSimple, Zoiper, stb.).
[ Szerkesztve ]
-
bicajoskema
tag
válasz KurtCobain #17875 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm .
-
KurtCobain
őstag
válasz bicajoskema #17874 üzenetére
Olcsómobilhívás
Kapsz ingyen 120Ft-os kupont, ami 40 perc vezetékes, vagy 10 perc mobilhívásra elég.Mmm'kay?
-
bicajoskema
tag
válasz Stanlee #17873 üzenetére
Köszi a választ! Hazudnék ha azt mondanám minden szavadat pontosan értettem Akkor most valami kis sávszelességet igénylő kodeket keresek a neten. Valami ingyenes próbát nem tudsz valamelyik voipos szolgaltatónál, vagy a 10 eurót be kell fizetnem ha ki akarom próbálni?
Köszönöm -
Stanlee
őstag
válasz bicajoskema #17872 üzenetére
Nem tudom hogy a Viber milyen kodeket hasznal, erdemes lenne eloszor valami kis savszeligenyu kodekkel kezdeni, mondjuk GSM-et tamogatja a legtobb dellmont klon. G711-el alapbol nem erdemes probalkozni lassu neten, mert az 64 kbit-et fogyaszt iranyonkent (tehat ha 32 kbit-re le vanlassitva a net, a minoseg rossz lesz). A masik, hogy a net minosge (ping, jitter, packet loss) meg jobban meghatarozza a beszed minoseget, mint a sebesseg.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
bicajoskema
tag
válasz Maxximus #17871 üzenetére
Sziasztok!
Láttam a téma összefoglalóban, hogy lassított 32 es nettel is tök jó a voipos hívás. Nekem egy Note 2m van, NEM az LTEs. A hálózatkijelzésnél mindig H+ vagy 3G van. Szeretnék teljesen átállni Voip -ra. De ezzel a lassított nettel ha felhívok egy másik telót viberen aki egy nagyon jó wifin van, akkor az használhatatlan, nem lehet hallani a másikat és sokszor azt írja nincs kapcsolat. Sajnos csak lassított netet tudnék voipra használni.
Van valami mód hogy kipróbáljam a voip oa telefonálást lassított nettel ingyen? Vagy a viberes tapasztalatból kiindulva nekem nem lesz jó?
Előre is köszi.
üdv -
őstag
Köszi.
A VoipYo ha jól tudom nem támogatja a SIP-et. Egyébként ennek ellenére meg vagyok elégedve a hangminőséggel a mobilevoip-nál.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz zeon.hu #17866 üzenetére
Lenne egy hülye kérdésem. ( 2 hete, hogy VoipYo+MobileVoip -ot használok csak mobilon/iPodon) Mi az a SIP és mire jó?
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
törölt tag
Egy magyar VOIP szolgáltatóval kevesebb:
-
zeon.hu
nagyúr
válasz mclaren777 #17865 üzenetére
Vezetékes híváshoz még mindig a Browsercalls a legolcsóbb tudtommal.
Mobilhoz most a VoipYo, de ott nincs sip.#?*@&!
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Lassan elfogyik a több mint egy éve feltöltött 10 USD a Browsercalls számlámról.
Elégedett voltam/vagyok vele leszámítva hogy kb 0,2 Ft helyett már 0,6 Ft (vezetékes) / 7 Ft-ért (mobil) beszélek.
Szerintetek töltsem újra, vagy van már minden téren jobb szolgáltató, ahová érdemes átmenni?
-
Stanlee
őstag
Nekem van egy olyan Grandstream ATA-m (1x éves), amit azért nem tudok használni, mert egyszer buta módon beállítottam rajta, hogy a config file-t a grandstream szerveréről frissítse minden induláskor. Na ez oda vezetett, hogy meghalt az eszköz teljesen. Ami van neked ATA-d (ha jól emlékszem valami PAP2T), annak is elég összetett a lelkivilága, itt Németországban pár ember egész laboratóriumot rakott már össze, hogy a Cisco/Linksys/Sipura ATA-kat megpróbálja életre kelteni, és vannak olyan eszközök, amik rajtuk is kifognak. Ha van lehetőséged, küldd vissza, hátha valami működőt kapsz helyette, mert nem annyira rosszak, hogy ne tudnának menni.
-
őstag
válasz Stanlee #17800 üzenetére
Syslog szerverre logolva se látszik semmi érdemleges arról, hogy miért nem működik az eszköz.
3 bejegyzés került logolásra, ebből kettő az hogy config módosítás miatt újraindult.
Ezzel szemben másik eszköz gyakorlatilag "teleszemeteli" a szervert, helyesen. Mind a két esetben INFO level volt kiválasztva természetesen.Egy firmware frissítést tolok majd neki, remélem az helyrerázza. Ha nem, megy vissza garanciában
-
ÁrPi2
senior tag
-
nyuszi123456
aktív tag
-
zseko
veterán
Beregisztráltam a voipblazerhez de euróban kéri a pénzt, míg a browsercalls továbbra is usd-ben. Ugyanazok az adatok
HR24.hu
-
KTU
addikt
válasz Grande Ale #17850 üzenetére
Ha nevét is rosszul írod, nehezen találsz segítséget a keresőbe.
VoipYo regisztrálás / regisztráció [link]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zeki
nagyúr
válasz Grande Ale #17850 üzenetére
Mivel a voipyo direkt mobilokra van, így csak a mobilevoip programmal tudsz rá beregisztrálni. De utána már betudsz lépni a weboldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Próbáltam a neten a YoipYo-ra regisztrálni a neten. Nem jött össze, inkább feltöltöttem a Browsercallst. Ahogy láttam ennél csak az Mobilevoip-on keresztül lehet regelni? A telefonon? Vagy én voltam a balfasz?
-
shift+ő
senior tag
Már elnézést, de az utóbbi időben inkább az olcsó mobilnetről folyik a lamentálás. Ez nem VOIP!!!!
-
Zeki
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #17846 üzenetére
Bárki, így telekom ügyfél leszel.
-
Sayuar
senior tag
válasz sing1ep1ayer #17846 üzenetére
ha feltöltöd az egyenleged, akkor azt arra fordítod amire akarod: ha úgy látod jónak, akkor 3300-al töltöd fel, és veszel belőle autópálya matricát (2975 Ft + 160 Ft tranzakciós díj + 2 db SMS ára 2*49 Ft), vagy veszel vonat jegyet, vagy lottó, vagy akármi! Tehát a 3GB tényleg ingyen van!
Net&Roll: akárki vehet. Ha soha nem volt telekom szerződésed akkor is vehetsz.
-
őstag
Telekom Net&Roll 490 forintért 2 gb-ot ad 60 napra, ma a Vodafone is bejelentett egy hasonlót: link 3GB extra adatot ad új ügyfeleinek a Vodafone:
- 4g-n is használható
- 2015.09.30-ig felhasználható a 3gb
- feltöltőkártyások az első feltöltést követően is igényelhetik ha legalább 2.000 forinttal feltöltenekHa jól emlékszem akkor a Tesco-ban 500 forint egy új vodafone-os sim kártya, így 2.500 forintért 3 hónapra összesen 3 gb adat szerintem jó ajánlat, az általános 1.000 forint 100 mbyte-hoz képest.
Ingyen is van vodás sim kártya: rendelj SIM kártyát díjmentesen
-
törölt tag
Lehalt az Ephone rendszere, nem lehet telefonálni. Igaz ma van az átállás papíron a svájci Ephonehoz, de az nem tudom miért érintené ez a műszaki részét, hogy más országból jön a számla majd...
-
v-man
őstag
Június havi olcsomobilhivas napi kuponokat gyűjtött össze valaki szorgalmasan? Ha igen, megosztaná? 😃
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
betyarr
veterán
NeoPhone,
Ne töltsd fel, és elérhető évekig, csak nomadikus szám.elég regisztrálni,nem kell feltölteni.annyi,hogy azért érdemes legalább félévente fogadni rajta egy hívást,vagy hálón belül indítani egyet,nehogy megszűntessék.nekem lassan másfél éve van náluk 2 számom is,de még soha nem töltöttem fel.
-
shift+ő
senior tag
válasz phanfantom #17832 üzenetére
Min használod?
Nálam fonio és zoiper kombóval ez a helyzet iOS-en. Ha egy darabig nem használom kijelentkezik a SIP szerverről, pedig az app a memóriában van, ha elindítom, akkor újra beregisztrál és ismét elérhetővé válik. A background mód be van állítva.
Írtam a zoipper supportjának, várom a választ.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz phanfantom #17832 üzenetére
"Szerintetek mitől lehet,.........."
Sz@r a reenger hívásfogadásra.
Használj Fonio-t, vagy NeoPhone-t,
Fonio,
egyszeri 100Ft a reg. földrajzi és nomadikus szám, kifele nem telefonálok rajta csak hálón belül.NeoPhone,
Ne töltsd fel, és elérhető évekig, csak nomadikus szám.Fonio-t kb. 2 hónapja használom, mindig elérhető az összes szám, Reengerről váltottam.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nagyúr
Történelmi siker: az EU eltörli a roamingot
2017 június
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
phanfantom
senior tag
Szerintetek mitől lehet, hogy egy reenger fiók nem mindig kapcsolható? A zoiper-t használtam eddig, de csak kifelé és nem futtattam állandóan. Most viszont állandóra meghagynám, de hol elérhető, hol nem a reenger-es szám.
Aztán letöltöttem a csipsimle-t, de ezzel is ez a helyzet, valamint a reenger saját applikációjával is.
Wifi-n voltam végig,így a net jó(de mobilneten is ez a helyzet). -
club1
veterán
válasz betyarr #17830 üzenetére
Itt kapható náluk a rendes A510-es cordless telefon.
-
KTU
addikt
Gigaset A510IP VoIP és vezeték nélküli (DECT) telefon, fekete [link]
20.990 Ft
16.990 Ft"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Sayuar
senior tag
válasz schferenc77 #17822 üzenetére
Csak BIZONYOS üzletekben lehet igényelni. Pl. én Budapesten az Europarkban bementem egy T-boltba, és mondták, hogy náluk nincs, de a mellettük lévő T-pontban van (két T-s bolt vol egymás mellett, 10 méteren belül). Úgy is volt.
[ Szerkesztve ]
-
phanfantom
senior tag
Én épp most vettem egy ilyen kártyát személyesen.
Semmi nem kell hozzá a személyin kivül. Persze kicsit győzködni kellett az ügyfélszolgálatos kollégát, de megoldotta a feladatot.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
T-mobile-os Net&Roll teszt kártyát tényleg csak havidíjas előfizetőknek lehet venni?
Próbáltam személyesen T üzletben (nem partnerüzlet), ott azt mondta, csak online lehet megrendelni. Online nincs olyan gomb, hogy megrendelem, csak személyesen és telefonon. telefonon nem tudott segíteni az üsz.ötlet?
-
shift+ő
senior tag
iOS alatt a Zoiper működik is meg nem is. Be van állítva minden, a risztás illetve háttérben működés a megfelelő protokollal, de egy idő után nem elérhető mert kijelentkezik. Ha ránézek, akkor újra megtörténik a bejelentkezés, és működik.
Nincs valakinek ötlete.
-
Zeki
nagyúr
válasz Grande Ale #17816 üzenetére
Az attól függ:
legolcsóbb vezetékes: browsercalls
legolcsóbb sip szerveren és számítógépről is működő mobil hívás: voipblazer
legolcsóbb mobilhívás, de csak okostelefonról megy mobilevoip alkalmazással: voipyo -
Grande Ale
őstag
Még mindig a browsercalls éri meg a legjobban?
-
KTU
addikt
válasz zeon.hu #17814 üzenetére
Minden más VoIP alkalmazásnál normálisan csörög a telefon, kivéve viber.
kipróbálva: Zopo ZP700, ZTE V5, UMI Hammer, Jiayu F2[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Arween #17812 üzenetére
Hát izé, én még olyan Bluetooth headset-et nem találtam aminél működne a felvevő gomb VoIP hívásnál.
Ha csatlakozva van azon szól, ennyi,
de a telefonon kell felvenni.
Ja és Viber bejövő hívásnál csak és kizárólag a Bluetooth headset-et csörög, a telefon néma, max rezeg.
Sz@r viber"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Arween
senior tag
KTU köszi whatsapp-on belül megvan a bluetooth gomb ,be is van kapcsolva de ettől függetlenül ha ezen hívnak a fülesen csak egy pittyegés hallatszik és a felvevőgomb megnyomásakor elutasítja a hívást .
Miui-t használok ,de próbáltam tegnap egy S5/S3 párossal is ott sem tudtam felvenni a hívásokat a fülesen.
Most ha hívnak felveszem a telefonon utána megy a kommunikáció a fülesen,csak így pont a lényegi része használhatatlannyuszi123456 köszi megnézem hátha jó lesz valamire.
CineDOG1,club1 Igen a normál telefonhívások simán felvehetőek a fülesen ,és működik a zene hallgatás is rajta.Csak a net alapú hívásokat nem tudom felvenni fülesen csak a mobilon
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz MaCS_70 #17782 üzenetére
Akkor csak nálam ilyen komótos. Mondjuk kibírom, de azért jó lenne, ha gyorsabban bedobná. G3 amúgy, egyelőre rootolatlan, de már nem sokáig.
Ami még feltűnt, hogy ha csak kimenő hívásokhoz engedélyezem (amikor hívás előtt csatlakozik a SIP szerverre), akkor közli, hogy "selected network route not allowed with current settings you have setup". Próbálok rájönni, mi is a baja, milyen network route-ra gondol, de egyébként működik gond nélkül. Még mielőtt felmerülne: ha "mindig elérhető"-re állítom, akkor ezt az üzenetet nem dobja fel, de ugyanúgy 4-5 mp, mire a választási lehetőséget feldobja.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
KTU
addikt
válasz Arween #17805 üzenetére
Plantronics M70-et használok már majdnem 1 éve.
Ha nem kapcsolódik normálisan / sehogy az alkalmazás függő többnyire, de telefonon és romon is múlhat.Skype-ot nem használok.
Whatsapp-ot ritkán, az előző telefonomon visszhangos volt, de jól kapcsolódott,
most kipróbáltam,
mikor csatlakozva van a Plantronics M70 akkor megjelenik alul a Bluetooth gomb hívás közben hogy lehessen váltogatni, működik is."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Arween #17805 üzenetére
Hát, éppen van egy Soundabout nevű app, de az én telefonom összekavarodott tőle. Ha le kell szedned, előbb kapcsold ki az appon belül.
Nálam a rádió nemű alatt bluetoothra menni, erre találtam. Azért készülj fel egy esetleges újratelepítésre is.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Arween
senior tag
sziasztok
Most vettem egy plantronics m70-es headset-et de azt tapasztaltam hogy internetes hívásokat (skype,whatsapp-ot) nem kezel,ezzel vajon mindegyik headset így van? A hívásaim 90%-a internet alapú így eléggé kellemetlen hogy nem tudom a használni a headset-et
-
zeon.hu
nagyúr
mobilevoip és klónjai nem tudják a telefonszám beillesztést vágólapról?
Szerk.
megoldva,volt egy szóköz.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Zeki
nagyúr
válasz nyuszi123456 #17801 üzenetére
Van.
Ezt az oldalt tanulmányozd, meg keress rá a topikban az E52 szóra. Nekem az volt.
Alapból nem tudja a voipot (csak mobilevoip programmal), vagy letölthető a rávaló Nokia SIP progi. -
szuszinho
őstag
válasz nyuszi123456 #17801 üzenetére
Abban alapból van, nem?
Szerk.:
Bizony, tudja a voip-ot.[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
Létezik voip vagy sip program Nokiára? E52, symbian v3. Ami ma telepíthető.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest