Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zénó75

tag

Korábban volt kérdés:

Karácsony óta nincs gsm számom. 2013 karácsony óta teszteltem, csak biztonságból volt nálam gsm, nem kell már.

Előfizettem egy skype 21-es számra. Van ephone is, zoiperrel nyomtam iphonon, de a skype kényelmi szempontból nekem jobb. (Mondjuk drágább is)
    Így iphonon és ipadon is kicsöng ha hívnak, azon veszem fel ami közelebb/nálam van.

Fvd van most, volt közben BC is, sok a vonalas ezért a fvd nekem jobban megéri. Ephone-n is van egy kis egyenleg tartalékba, de még sosem volt rá szükség.

A minőség nálam a következő: facetime audio a best, simán jobb mint a gsm. Utána skype és a dellmontok kb ugyanaz egy kicsivel gyengébb mint egy jó gsm hívás...
    Mobilevoippal használom kb 20-30 hívásból ha egy szakad meg, vagy újra kell hívni. Nagyon ritkán veszik észre, hogy vmi nem oké, kb egy kezemen meg tudom számolni amikor vki megkérdezte hogy mi van a "telefonoddal" :)

Persze megfelelő net azért kell hozzá, itthon osztrák drei.at mobilnetem van lte wifi routerrel az mindig hibátlan.
    Út közben pedig Vodafonos mobilnet ami közepes jelerősségű 3g-ig hibátlan, alatta ritkán van.
    Van még egy céges t-s Lte mobilnet is, ez sajnos a különböző lte frekvenciák közötti váltogatásoknál xarabb mint 1 éve amikor még csak 3g-vel nyomták, ( sopron, vidék ) emiatt mostanában nem használom.

Új hozzászólás Aktív témák