Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zénó75
tag
Korábban volt kérdés:
Karácsony óta nincs gsm számom. 2013 karácsony óta teszteltem, csak biztonságból volt nálam gsm, nem kell már.
Előfizettem egy skype 21-es számra. Van ephone is, zoiperrel nyomtam iphonon, de a skype kényelmi szempontból nekem jobb. (Mondjuk drágább is)
Így iphonon és ipadon is kicsöng ha hívnak, azon veszem fel ami közelebb/nálam van.Fvd van most, volt közben BC is, sok a vonalas ezért a fvd nekem jobban megéri. Ephone-n is van egy kis egyenleg tartalékba, de még sosem volt rá szükség.
A minőség nálam a következő: facetime audio a best, simán jobb mint a gsm. Utána skype és a dellmontok kb ugyanaz egy kicsivel gyengébb mint egy jó gsm hívás...
Mobilevoippal használom kb 20-30 hívásból ha egy szakad meg, vagy újra kell hívni. Nagyon ritkán veszik észre, hogy vmi nem oké, kb egy kezemen meg tudom számolni amikor vki megkérdezte hogy mi van a "telefonoddal"Persze megfelelő net azért kell hozzá, itthon osztrák drei.at mobilnetem van lte wifi routerrel az mindig hibátlan.
Út közben pedig Vodafonos mobilnet ami közepes jelerősségű 3g-ig hibátlan, alatta ritkán van.
Van még egy céges t-s Lte mobilnet is, ez sajnos a különböző lte frekvenciák közötti váltogatásoknál xarabb mint 1 éve amikor még csak 3g-vel nyomták, ( sopron, vidék ) emiatt mostanában nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest