Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Na kérem szépen itt vagyok. De biztos nem vagyok normális, nemisnagyonjátszok mostanában, de lehet elkezdek megint.
Beszereltem a kártyát, háááát nem piskóta.
Szemmel látható a különbség a 2060-hoz képest.Természetesen alapon, de nincs finomhangolva, csak feltelepítve:
És a környezete:
És persze hogy lóg, kereshetem elő az alátámasztót.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Jól emlékszem, hogy van Mini-ITX házas topik is, vagy csak rossz a memóriám?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #35470 üzenetére
Svensson?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #35470 üzenetére
Múltkor nosztalgiáztam "picit". Végignéztem az összes hsz-em a lokálblogban. Volt még közös Matterhorn bizniszünk is.
-
Bjørgersson
félisten
Úgy néz ki, lesz hamarosan egy eladó 1070-em.
Üdv újra! Rég jártam utoljára erre, azóta csak még szőrösebb lettem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
2060 Super után mit érdemes venni? Persze nem az éves gázszámla árát akarom elkölteni?
-
Vigneau
félisten
Árban nem rossz, gondolom a garancia hiánya azért segített rajta.
Viszont az én kártyám ára is lassan 85k-ra süllyed. Tudom, tudom, persze piros és bő 20k-val drágább, mint a kinézett Inno3D.
A cserémből szvsz nem lesz semmi. Közel 200 megnézésre és pusztán egy "trollra" futotta. A végén csak vennem kell másik kártyát és eladni az XFX-et.
Speed®:
Azonban ha Fighter (200mm) lesz és nem Hellhound (220mm), akkor nincs is miről beszélni farigcsálás terén. Nézegettem az RX 6600 XT verziót is, de kb. 85k kontra 130k a piacon most. No, annyit nem ér a történet...[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35455 üzenetére
Tudtommal maga a PCB 218mm, azon felül van a bracket. A házat tutira el kellene innen vinnem, én meg nem csinálom helyben...
Közel van hozzá az előlapi USB tokozat. Nem is értem, miért nem a másik oldalra került.
Hívtalak is, olyan élményem volt eLoop vonalon, hogy nem volt érkezésem leírni.
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35451 üzenetére
A mérőszalagon természetesen túl vagyok. Épp a 21 vége, 22 eleje között grasszálok.
A cikkben szereplő 218mm-es ASUS GTX 760 így néz ki:
Kinagyítottam és hümmögtem közben sokat. Te mit mondanál, mennyi hézag lehet még ott? Csak megvan az a hiányzó 1-2mm?
Házcseréről egyelőre szó sincs...
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35439 üzenetére
218mm-es ASUS GTX 760 a Cooler Master Elite 110-ben - átalakítás nélkül.
Akkor elvileg a 220mm-es PowerColor Hellhound RX 6600 (XT) is befér(het)ne még?
-
KROK640
nagyúr
Most én vagyok a szónok, ahol most vagyok meg Szolnok
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
eszakas
senior tag
válasz KROK640 #35438 üzenetére
Igazad van.
Megirta hogy van kulcs. Időpontot is megbeszéltünk erre eladja a cuccot. De nem hiszem hogy a közeljövőben venni fogok tőle valamit is.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Valakinél a fiók alján akad egy felesleges jó US-EU adapter?
Az alsóra hajazó lenne az igazi, a felső elég gagyi sajnos :S
Egy telefontöltőhöz kellene, aminek a gyárija szertehullott.. -
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #35434 üzenetére
Előfordul, hogy elfogyik az adott termék. De a kedves eladó lökhetne egy várólistát, és az alapján esetleg tájékozathatna, hogy kábé hány nap. És ha azt mondja hogy holnap, akkor legkésőbb holnap(után).
-
eszakas
senior tag
Üdv.
A COD hirdető úriember hiteget de mindig elfogy a kulcs, /nem csak nekem mondja ezt/. Meguntam jelentettem.
Hát urak ha egy bejelentésre ez a válasz akkor eléggé romlott a színvonal.A jelentési felületen történő kommunikáció nem publikus (nem véletlenül), ezt ebben a formában kérlek NE. Az észrevételedet ott írd meg, nyilván nem áll meg ennyiben a dolog, ha belátható időn belül nem oldódik meg, jelentsd, felszólítjuk a rendezésre, ha nem, ugyanúgy repül. A fizetett hirdetés nem jelent védettséget nyilván ilyen téren, ha félreérthető volt😏
[ Módosította: Speed® ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
KROK640
nagyúr
Az nekem is jó régóta terv, viszont az emeletes vonat az utóbbi időben többször is megvolt. Az a baj, hogy általában elővárosi és Pest környékén már olyan megállóhelyeken is megáll, amiknek a létezéséről sem tudtam korábban xD
-
KROK640
nagyúr
Akkor a tied későbbi az enyémnél több mint 9 hónappal
Igen, az. Amikor hazajöttem egyrészt ürességet éreztem, másrészt picit jó volt itthon lenni, de leginkább csak addig amíg tartott a pénz.
Azóta egyébként viszonylag sokat járok ki, most pl az elmúlt időszakban kimentem Ikarus fesztiválra, majd dolgozni kicsit, aztán megint dolgoztam (2 hete jöttem meg), és holnap indulok Berlinbe. De ott csak 7-9 napig leszek, a munka jellegéből adódóan. Utána októbert itthon töltöm, és a terveim szerint novembertől ismét Ausztria egy időre bár sajnos barátnőm nélkülInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #35417 üzenetére
így van. Plusz ő Veszprém retros ásza!
Sokáig egy városban laktunk
(mostanság Debrecen mellett vagyok, amikor épp nem németországabn / Ausztriában. Régebbi fix helyem németben Weiller Simmerberg volt, imádtam)
Te honnan vagy?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Az enyém 2021 március 1-ei. Nem nehéz megjegyeznem Akkor még nagyon új volt a rendszer, előbb 10100F-ben gondolkodtam, majd Ryzen 3600X/10400F között, végül az Intel nyert.
Ha tehettem volna már 2020 karácsonyán vettem volna gépet (akkor költöztem haza Németországból, - amit azóta is bánok - mondjuk sokat járok ki, holnapután is megyek), de az árak kommentálhatatlan állapotban voltak, ezért vártam egy kicsit. Mert leginkább csak kínai deszkás Haswell/Broadwell Xeon jött volna ki a keretből, igaz hogy akár 32-64GB ECC RAMmal is 6C12T CPU, de jó régi, 2013-as alapokon, én meg pont hogy modernebb gépet akartam mint az I3 4330.Neked melyik karácsonyon jött? (Alighanem) a 2021-esen?
-
KROK640
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Igen, eléggé. Te mikor vetted?
Én anno gondolkodtam hogy Core I3 10100F, Ryzen 3600X vagy 10400F legyen?
A 10100F-es megoldás mellé a 16GB Helyett alapból 32GB RAM került volna, de aztán rájöttem, hogy könnyebb bepattintani +16GB RAMot, mint CPU-t cserélni.
Végül a Ryzennek sikerült pont akkor felemelnie az az árát, és csak a CPU árából kijött a 10400F+alaplap kombó, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy mi lesz.
Ez a lap olyan új volt mikor megvettem. hogy többen is rámírtak itt a Ph-n, hogy milyen? meg tényleg tud-e dolgokat amiket ígértek. Kétségtelenl jó választás volt, minden földi jó megvan benne, amit a 11th gen alá szánt az Intel, lapcsere nélkül bővíthetek 11700K-ig (az I9-et is viszi elvileg, de nem ajánlott).
Mikor kijött a 11400F gondolkdotam is, hogy átállok rá, de amikor megláttam, hogy 2-3% van a két CPU között és ehhez képest nekem a 10400F-re még majdnem 40 ezret kellett volna ráfizetnem akkor is, ha új árában adom el a 10400F-et, akkor villámgyorsan letettem róla. Majd egyszer egy 11700-ast ha lesz emberi áron ... de igazából bőven elég ez is. És mivel nagyon elterjedt (rengeteg embert ismerek ilyen procival) szerintem jó ideig nép proci lesz ez még. És ez azt jelenti, hogy sokáig elég lesz... Ráadásul nekem a BFB miatt "húzható" is a procim, így még tudok belőle plusz extrát kirpéselni, ha kell.
Autó nekem is tervben van, de majd csak 2024 Q1 lesz belőle reálisan gondolkodva... vagy 2023 második fele, de akkor túl szépen is mentek a dolgok ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Én a gamestar fórumon voltam a top 1 2004 nyarától egészen a 2016-os megszűnéséig. A végén majdnem 130 ezer kommenttel (128 ezer valamennyi volt). Mit ne mondjak, az konrkátan egy komoly korszak lezárulása volt az életemben.
Később ennek lett utódja, GS fórum néven 22769 kommenttel most is top 1 vagyok (utánam 15400 jön). Igazából ez nem szándékos, csak a többiek írnak keveset
Ezenfelül még az L4-en vagyok 65200-al, (ott a második 22961, a harmadik meg 14866 postos). Ott is keveset írnak a többiekKiváncsiságból most összeadtam, itt ez a 11293-ik postom, bár számomra nincs jelentősége, csak a saját avatar eléréséhez volt lényeges.
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #35405 üzenetére
Ez durva ... Újabb CPUval és driverrel, hibahatáron belül ugyan, de még kicsit ki is kap az újabb rendszer.
A régi gépem GTX950-el és az úh 10400F-es GTX950-el, összehasonlítóteszt ITT olvashatóInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
Akkor most "fosod" a hsz-eket?
Nagyon régen benne voltam a top 10-ben, de most már meg sem tudom nézni, hol állhatok a rangsorban...
KROK640:
Sosem lehet tudni, hacsak addigra nem lesz valami szerencsés csereberém.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz KROK640 #35392 üzenetére
Igen, nagyon haosnló a gépünk! Ramból vehettem volna én is 3200-ast én is de mindegy, jó ez is.
VGA-kat nagyüzemben csereberéltem, most viszont nagyon régóta nem. Ha kellett a lóvé akkor visszább léptem. Aztán vettem autót akkor meg már abba ment a lóvé vga helyett.
Na de majd most ha kijön a BG3 végleges verzió akkor dörrentek vmi újabb vga-t.#nincsbennetarcsi
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Szerintetek ilyen nyomorult csomagautómatákhoz lehet kapni szabványos dobozt?A mai csomagom kisebb volt, mint a maximálisan megadott méret és mégsem fért bele az automatába.
-
KROK640
nagyúr
válasz eszakas #35400 üzenetére
Nekem megbízhatónak látszik, meg a forrás is logikus/hiteles (gondolom Intel CPU-k mellől szedi ki a kódokat, aki először felhasználja az nyeri a játékot). Amire figyelni érdemes, hogy olyan kódot kapj amit nem használtak fel, de ezt nyilván előre nem tudhatod. Az viszont jó, hogy több van neki ebből, tehát elvileg tud adni másik kódot ha felhasználtat ad.
VISZONT : hirdet egy 10400F CPU-t, "Nem volt tuningolva, ezt a típust nem is lehet szerencsére." írja a hirdetésben. Gondolkodtam, hogy mesélek neki a BFB-ről, de fölösleges. Meg aki képes ilyen galádságot leírni, hogy szerencse, hogy egy procit nem lehet tuningolni, az bármire képes
-
KROK640
nagyúr
válasz Vigneau #35398 üzenetére
Nem lehet akkor túl erős a a VGA. Nekem pl jelentősen jobb lett a GTX 950, amikor az I3 4330 -at 10400F-re cseréltem.
Érdekes mód én anno CPU limitbe ütköztem durván, a HD3870X2 a HD4850 és a HD4890 egyforma teljesítményűnek tűnt a Phenom a 9500 mellett. Sőt, az integrált HD4200 sem volt olyan durván lassabb érzetre, de azért ott még volt különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest