Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vigneau
félisten
-
smiti
veterán
Azt kérdezném valamelyik modi vagy hardverapród meg tudja esetleg nézni, hogy a vevőm JoinR kezdeményezte e már a jelentésemet értékeléshez?
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #29079 üzenetére
Szóval akkor az OEM vs. BOX kivitel miatt akadt meg a gariztatás? Még blackvynil sem tudott vele mit kezdeni?
Hej, ha még tudnám, mi az a linpack verzió... Ez amúgy milyen verziószámú LinX?
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
Mi lehet annak az oka, ha kikapcsolom a gépet, akkor kereken 24 óra múlva bekapcsol. Néha arra jövök haza, hogy megy a gépem, ez persze csak azóta van, mióta a h97 performane deszkám van. BIOS-ban elviekben le van tiltva az összes wake up funkció, amit találtam.
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #29078 üzenetére
Sok mesélnivaló ezen felül nincs..max annyi, hogy érdemes leinformálni mindent és még akkoris lehet meglepi..az értékesítési sajátosságok hazánk pici webshopjaiban igen széles spektrumban vannak jelen :S Például egy OEMként értékesített BOX proci igen kellemetlen tud lenni, ha 1 éven túl gyártóhoz fordul az ember..
Itt az általam használt. Linpack változhat, de ez még AVX2 mentes.
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #29077 üzenetére
Ezt majd egyszer meséld el. Ez volt az a proci, ami miatt ment a Gene?
Akkor melyik v0.6.4-et használjam? Több verzió is akadhat, ahogy a v0.6.5-ből is van. A gépemen legalább 5 verziót találtam (némelyik külön Intel, meg AMD verzió). Apropó, nincs frissítés, mondjuk v0.6.6 néven?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #29076 üzenetére
Nem ajánlom amúgy, viccet félretéve. Elég 1 pici baki és drága kulcstartó lesz belőle..meséltem már, hogy az enyém az lett? Igaz, nem a delidbe halt bele..és nem amiatt nem lehetett gariztatni..de ez már egy más történet.
Miért jobb az AVX(1) Linpack? Mert nem forralja indokolatlan szintre az AVX2vel felvértezett procikat..irreális terhelést kapnak vele. Mellékesen magasabb GFlops értékeket dob, mint az AVX2 linpack, ill. jobban reagál ezáltal az OCra is. Nekem ez vált be..de kinek mi
[ Szerkesztve ]
-
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #29070 üzenetére
AVX-es LINX-szel borzasztóan melegednek a haswell-ek. BF1 alatt 70 fok körül alakulnak a magok, az meg tudtommal nem sok. Bár gondolkozom én is hűtőcserén - Matterhorn--->D14 - és kipróbálnék egy Grizzly Hydronaut pasztát is. Egyenlőre csak nézegetem a léghűtéseket, meg persze beugrottam a vizes topikba is, de 40-50k hűtésre, s az is csak a procira, azért durva lenne.
(#29071) Speed(R) : Végsősoron azzal lehet legtöbb hőfokot nyerni, de azért nem ugrasztanám a garimat én sem.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #29068 üzenetére
LinX-nél 4GHz-en 1.15V mellett belenyalok a 82°C-ba is. WoT alatt persze ez már csak 63°C környéke. De azért lehetne kevesebb is...
Speed(R):
Utolsó sorban a lényeg Szpidi. A többit meg már tudod.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #29067 üzenetére
Egyébként a számla száma, ill. az SN alapján simán kérhető infó Hardverkeréktől garancia ügyben..nemrég én is megfutottam az SSUs kört ugye. Legalul. Más kérdés, hogy nem oda szólt, de utánanéztek és közölték, hogy kezeljem giannit, mert ismerik a hírét..
So-so, ha zavart a stílus, jól döntöttél. Nem minden a pénz -
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #29061 üzenetére
Be voltam, akkor nem volt, most már van.
Valamelyik BP-i Kolléga utána tudna ennek nézni és ha okés, akkor megvenné és elküldené nekem?
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #29057 üzenetére
Nálam inaktív.
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Ha esetleg még nem hallottátok / láttátok volna.
Star Wars: The Digital Six Film Collection - 59,99 Ft
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
Megnéznétek nekem, hogy ebben a hirdetésemben látszódik-e az értékeld gomb?
[link]
Ezt csesztem el a visszajelzésnél, megpróbáltam hogy archiváltam és utána ismét aktívvá tettem.[ Szerkesztve ]
-
-
smiti
veterán
Na minden rendben van, mire írtál FeZo-kám addigra már azt buheráltam. Egy elcseszett porcica belement a tápcsatlakozóba és azért nem kapott áramot ez a köcsög.
De most már minden rendben van.
Vigneau : Már előzetesen felfrissítettem a biost, hogy biztosra kezelje a lap a procit.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Proci csere után ha nem indul a gép, megvolt cmos clear reset, proci újra ki és be és ezután sem indul akkor mi a f@sz lehet még a baj?
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #29046 üzenetére
Az én gépemben az utóbbi pár napban olyan halk volt a front panellel a fejesem jobb oldala, mintha nem is szólt volna, de most cimbora gépében hibátlanul működik. Holnap csere vissza, aztán kiderül.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #29046 üzenetére
Core és Uncore fesz 1.15V, freki 4GHz (mindkettő). Egyelőre eddig jutottam, talán még nagyon picit lehetne faragni lefelé a feszültségeken ezen az órajelen.
Olcsón kellene találnom sok garis Arctic Liquid Freezer 240-et. A Seidon 120V jobban bírta a G3258-at, azt valószínűleg majd beteszem a CM Elite 110-be.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #29045 üzenetére
A Fezo sajnos már foglalt volt, az enyém volt, csak Radival megszüntettem, így az nem lehettem, így maradt ez a változat.
Egyébként hogy szalad a 4670k vagy nem nézted még?(#29041) radi8tor : Két hét alatt szólhattak volna nekem is, hogy oda nem tudják küldeni. Ha most nem írok, ki tudja mikor derül ki ez a blama? Mondjuk módosíthatnának akkor a rendelés résznél is, hogy adott méret felett nem játszik, csak futár.
(#29042) svensson : Hangkártyád döglődik?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
smiti
veterán
Modik vagy hardverapródok segítségét szeretném kérni. Véletlenül elutasítottam a vevőm értékelési kezdeményezését és szeretném ezt vissza állítani.
Hol és hogyan kell ezt intézni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #24852 üzenetére
Úgy néz ki, kezdi megadni magát.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F e Z o #29040 üzenetére
Ez majdnem olyan volt, mint amikor PPP-re rendeltem valamit, jött az SMS hogy megérkezett. Odamegyek és nem találják. Felhívtam PPP ügyfélszolgálatot, ahol elmondták, hogy másik PPP-re ment a csomag mert ahova én kértem nem fogadott csomagokat (Inmedio).
De erről persze engem nem értesítettek.⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
EMAG Black Friday rendelésem margójára. Úgy volt, hogy december 5-ig elküldik Pick Pack Pontra nekem, ami ugye nem történt meg, mert sok a rendelés, sok a csomag. Új időpont december 7, persze közben december 5-én születésnapi akciót is hirdettek a cégnél. 7 semmi, 8 semmi, 9 semmi, néztem a rendelések menüpontnál, még oda se adták a futárnak a hangprojektort. Írtam egy kellemes hangvételű email-t hogy ne haragudjanak már, de azért jó lenne, ha szólnának, hogy mikor jön vagy elnézést kérjenek, hogy késik, illetve nézzenek már utána. Rá 20 percre - ma szombaton egyébként - jött a válasz email, hogy PPP-re nem tudják a méret miatt küldeni, mert nagy a doboz mérete, adjak már meg egy címet, ahova majd külön futár hozza. El is küldtem, a hölgy rá 5 percre válaszolt is, hogy módosította a rendelést, új időpont december 13-14, na erre kíváncsi leszek.
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #29021 üzenetére
Land Computer. Amúgy akkortájt, mikor vette, még 83ért is volt..jönnek az ünnepek :S
Használtan 75 felett nem adnék érte..de ez én vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #29020 üzenetére
92-nél olcsóbban nem igazán látom, de lehet rosszul keresek , de alkudni persze mindig meg kell próbálni
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Szerintetek ez megér 80k-t 34 hó garival? GTX 1060 WINDFORCE OC 6G
-
F e Z o
veterán
Most látom milyen csomagokat kínál már a T-home is. FB-n láttam, hogy martfői ismerőm, 570/200-at mér. Gondolom a kisebb falvakban meg marad a max 20-30MBit/s-es letöltés.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Az Asrock Z68 Ext3Gen3 lapomat majd 5éve 33k-ért vettem, 25-ért adtam el novemberben. A 2500k-mat 42k-ért vettem, azt cseréltem 1-1-be 2600-ra amit gariztattam, cseréltettem 3770-re 15k-ért, tehát 57k-ban volt, 50k-ért ment el most. Igaz akkor a dollár sem harapdálta alulról a 300Ft-ot.
H2O über alles!
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #29012 üzenetére
Mai napig csodálkozok azon, hogy újonnan tartja az árát ahhoz képest, hogy anno én is talán 54k-ért vettem a 3570K-mat, kb. 3 éve...
www.vakbelmutet.hu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #29014 üzenetére
Én nem..ideje volt.
Váltani..én sem terveztem, de megdöglött a szemét -
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #29013 üzenetére
Én azért már a 35-ön is meglepődtem. Na persze nem mintha váltani terveznék, vígan elvagyok vele, ráadásul sikerült egy jó darabot kifognom. Majd talán egy 8600K-ra.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #29012 üzenetére
Az még nem annyira olcsó..láttam 30ért is. 25ért 2500K, 30ért 2600..ha van egy értelmes lap talonban, lehet jó vételeket csinálni. Ami tartja az árát, az a 3770/3770K, de az annyira sajnos, hogy platformot váltani jobban megéri :S
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #29010 üzenetére
Igen, a másik amin csodálkoztam, hogy 3570K-k meg már 35-ért mennek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #29009 üzenetére
Fogyasztói társadalom, mindig újat venni. A régiek ára meg megy fel, mert nem tartósra építik ezeket. Különben nem vennének újat az emberek.
⭐ Stella
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #29009 üzenetére
Már jó ideje ez a tendencia..a lapok döglenek, a procik nem..előbbiből hiány alakult ki. i5 procik 20 körül-alatt járnak, normális lap meg hiánycikk lett, egyre drágábbak lesznek. Ld. még 1366/1156/stb.
-
Bjørgersson
félisten
Vajon az LGA1155 lesz az új LGA775? Csak nézem, milyen alaplapárak vannak.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #29007 üzenetére
Volt már 58k is ugyanezzel a kondícióval. Nem foglalkozom vele. No meg egyelőre nem kell a VGA-m senkinek. Ráérek még a vétellel februárig. Előbb érkezzen meg a CPU-m. Ma nem jött meg...
-
Bjørgersson
félisten
-
Mercutio_
félisten
Fizu körül gyorsan elmennek a cuccok, most ráadásul jön a karácsony is. Utána viszont 1-2 hónapig
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Persze, de ha meg venni szeretnétek akkor meg sok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest