Új hozzászólás Aktív témák
-
joethefox
csendes tag
Aureal: úgy értettem, hogy a 2 órás film 1.8GB méretű lett letöltve. Mondjuk a letöltési idő sem közelíti meg a tiédet, ugyanis olyan 20 perc alatt húz le ennyit, és még egyszer ennyi ideig konvertálja.
CoF: próbáltam, amit küldtél, már legalábbis az elsőt, beállítottam a videón látható módon, tesztként erről a fórumról loptam egy .m3u8 linket, látszólag jól elindul, de kb 2 mp után be is dobja a meghajtóablakot, hogy készen van, persze semmi sincs ott (mármint a film), na meg mondjuk nem is lenne túl jó, ha mindent a c-re húzna le, ssd élettartamát ne zabálja feleslegesen.
A másik progit pár hete már próbálgattam, de azzal sem sikerült semmit lehúzni (apache fent van), bár nem emlékszem pont min akadt az el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest