Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joethefox
csendes tag
Aureal: úgy értettem, hogy a 2 órás film 1.8GB méretű lett letöltve. Mondjuk a letöltési idő sem közelíti meg a tiédet, ugyanis olyan 20 perc alatt húz le ennyit, és még egyszer ennyi ideig konvertálja.
CoF: próbáltam, amit küldtél, már legalábbis az elsőt, beállítottam a videón látható módon, tesztként erről a fórumról loptam egy .m3u8 linket, látszólag jól elindul, de kb 2 mp után be is dobja a meghajtóablakot, hogy készen van, persze semmi sincs ott (mármint a film), na meg mondjuk nem is lenne túl jó, ha mindent a c-re húzna le, ssd élettartamát ne zabálja feleslegesen.
A másik progit pár hete már próbálgattam, de azzal sem sikerült semmit lehúzni (apache fent van), bár nem emlékszem pont min akadt az el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Új ingyenes hirdetések
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok