Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cocka
veterán
válasz joethefox #1267 üzenetére
Ami nincs a szerveren, azt sajnos nem lehet letölteni.
Nekem ezt írja a firefox console:
VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED) FLASH: srcnotfound Object { code: 4, message: "FLASH: srcnotfound" }1 video.js:23:203
F() video.js:23
t.log.error() video.js:23
s.error() video.js:79
t.g.onError() video.js:141
<anonymous> 21729_a_csillag_szuletik_sztarjai_oroszlan_szonja_es_fay_miklos_a_srcnotfound -> szerintem ez nagyon nem szorul magyarázatra
-
Aureal
őstag
válasz joethefox #1242 üzenetére
Ez látogatottságtól ill. kérésektől függ meddig marad a nava elősorolásában. Napokig biztos nem fogja készenlétbe tartani, amúgy meg 5 percen belül mindig betölti. Namost 5 perc napokkal szemben...?
Ha 2-t kilősz a Jakstan, sztem letölti az 1 példányban is a full műsort, próbáld ki vmi rövid műsorral, mint pl. időjárásjelentés.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz joethefox #1206 üzenetére
Itt a magyarázat:
Jaksta:
Video: MPEG2 Video 352x288 25fps [V: mpeg2 main, yuv420p, 352x288]
Audio: MPEG Audio 44100Hz stereo 128kbps [A: mp2, 44100 Hz, stereo, 128 kb/s]GetFLV:
Video: MPEG4 Video (H264) 352x288 25fps [V: h264 baseline L3.1, yuv420p, 352x288]
Audio: AAC 44100Hz stereo 98kbps [A: aac lc, 44100 Hz, stereo, 98 kb/s]Azaz a GetFLV ha jól tudom előbb összeszedi a chunkokat és utólag egyesíti mpeg4-be.
A Jaksta meg a letöltéssel egy időben folyamatosan illeszti össze a darabokat és ezt úgy tudja megtenni, ha szinte a leggagyibb tömörítést használja. Pl. az MPEG2-t.
Az MPEG1 és MPEG2 kódolási formátumoknak manapság kb. annyi előnye van, hogy sokkal gyorsabban lehet ilyenekbe tömöríteni nyersvideo anyagokat, mint bármi másba. De ezzel ki is fújt az előny, mert már a kompatibilitás is necces néha, miután nem arról van szó, hogy MÉG nem támogatják egyes médialejátszásra képes eszközök, hanem inkább arról, hogy MÁR nem. Az óriási méretekről nem is beszélve.
Fenti két esetben a linkelt videofájl méretei:
GetFLV: 159 mega
Jaksta: 560 megaMinőség ugyanaz.
-
cocka
veterán
válasz joethefox #1202 üzenetére
te írtad (#324)
Gondolom az feltűnt, hogy az a médiaklikkre vonatkozott.
ha a getflv 180 megájában le tudnám tölteni jaksta-val
Csak nekem tűnik úgy, mintha szavakat egymás mellé írtál volna?
A beállításoknál lehet felbontást állítani, hogy milyenre mentse le úgy láttam GetFlv-nél.
Navánál nem lehet, mert az esetek túlnyomó részében csak egyféle minőség van.
-
cocka
veterán
válasz joethefox #1192 üzenetére
Olvastam, hogy a nava oldalán több minőségben is fenn van.
Rosszul olvastad. Ha jól láttam, csak egy-két video van fent különböző minőségekben, azok is nemrég kerülhettek át a médiaklikkről. Különböző minőségeket minden videohoz csak a médiaklikknél lehet elérni.
Meg eleve van egy csomó olyan archív felvétel is, amikor a DVD még nem is létezett, szóval HD minőséget várni ezen videoktól egyszerűen dőreség.
30 perc 587 mega lett, míg a viasat playről 45 perc 770 mega, és utóbbi gyönyörű képpel,
Erre annyit tudok mondani, hogy NEMZETI. És akkor mindenki döntse el maga, hogy ez milyen minőséget képvisel.
could not load player configuration
Átállítod a motort chrome-ra vagy androidra és tölteni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok