Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Erről az oldalról az m3u8-at (720p) valaki betudja linkelni ami a letöltéshez kell?
A videó elején van egy 1Mb-os 3mp-es rész, és utána tölt be a rendes 4 órás anyag.
A gond az hogy az m3u8 csak ezt az első 3mp-es részt tartalmazza, JD2 csak ezt szedi le.https://c202-node61-cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2018/06/06/FWC2018_bumper_720p/index.smil/chunklist_w519350422_b3000000.m3u8
Köszi!
free your mind
-
gojko.m
senior tag
válasz feketenorbi #3992 üzenetére
[link]
(Ha a letöltés mikéntje is érdekel, dobj egy privit.)[ Szerkesztve ]
-
idcukor
újonc
Sziasztok
Előre is elnézést ha valaki ezt már ezerszer kérdezte... van módja annak hogy a Viasat3-ról valahogy le lehessen tölteni a videókat?
Próbáltam VideoDownloadHelpert, Adobe HDS / HLS Video Savert, GetFLVt, stb... eddig 0 sikerrel.
Valószínűleg valamit rosszul csinálok...A választ előre is nagyon köszönöm!
Joe
-
feketenorbi
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudnám ezt a videót innen leszedni?
https://www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/rtl-hirado-esti-kiadas-2018-06-18-c_12047695Előre is köszönöm a válaszokat!
-
cocka
veterán
válasz Okosandroid #3989 üzenetére
Tessék:
https://livecdn01-earthtv-com.freetls.fastly.net/stream25/cdnedge/smil:TWL-en.smil/playlist.m3u8?token=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJhdWQiOiJodHRwczovL2xpdmVjbG91ZC5lYXJ0aHR2LmNvbSIsImh0dHBzOi8vbGl2ZWNsb3VkLmVhcnRodHYuY29tIjp7ImFpZCI6IjcwMWI2OTI5LTUxOWEtNDI3NS05YTVjLTllNTU5ZDNhZDg4NCIsInNpZCI6IjBjMzU0NGFiLTRiYjEtNDE3ZS04ZWFjLTIyYTllZDdhNTUxZiIsInRpZCI6ImYyZjE5YWJmLTY5MzctNGFmNS05NjkwLWMzMTE5NGVjOGE1NiIsInR5cCI6InVyaSJ9LCJpYXQiOjE1MjU3MDQ3Mzh9.bYnH8X6V0WES0YmESkDjQc07uwyzcpphD0uRkC1UMgY
Nyilván ez a token cucc a végén változhat, szóval az egy dolog, hogy most működik, de korántsem jelenti azt, hogy később is fog.
-
Okosandroid
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Régebben az Earth TV honlapjáról simán ki tudtam nyerni az élő streamet, mostanában viszont ez nem sikerül, kicsit bekeményítettek a kinyerést illetően. Tudnátok segíteni nekem? Előre is köszönöm szépen.
Az oldal: https://www.earthtv.com/en -
gojko.m
senior tag
válasz PerczelZita #3984 üzenetére
Szerintem is vakriasztás lesz. Avast és NOD32 "egészségesnek" találta ezeket a fájlokat.
(#3985) cocka: Éjszakás műszak holtidőszakába, vagy egy készenléti szolgálatba bőven beleférhet egy film megnézése (is). A letöltést meg a gyenge sávszélesség indokolja.
(#3986) doriath: Nemá'
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz PerczelZita #3984 üzenetére
Egyik sem vírusos, de mindegy. Te hidd ezt, ha ez megnyugtat.
Egyébként meg miért akarsz egy bármilyen vállalatnál (azaz munkahelyen) videokat letöltögetni? Ilyesmihez abszolút nem lenne bátorságom, de hát mindenki maga tudja mit csinál munka címén. Vagy netán az a munka, hogy streameket kell letöltögetni? Szólj, mert jelentkeznék.
-
PerczelZita
tag
válasz gojko.m #3983 üzenetére
Leszedtem a windowsos streamlink-0.14.2.exe-t és ellenőriztem a Virustotallal, nem mertem telepíteni, mert ezt írta ki, hogy ez van benne:
Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401.9500.A youtube-dl.exe-t is leszedtem, abban meg ez volt:
Trojan.Generic.bzzdfEzt sem indítottam el...
-
gojko.m
senior tag
válasz Szirtimorc #3982 üzenetére
Elhiszem neked. Viszont nálam (és ahogy olvasom másoknál is) a VDH már több esetben felsült. Általában HLS streameknél. Így már nem használom letöltésre, csak a letöltőlink kinyerésére. Nem is értem miért nem jutott még eszébe a fejlesztőjének, hogy a sajátján kívül, más külső letöltőprogramot is lehessen beállítani, ami normálisan kezelné a HLS streameket.
(#3980) PerczelZita: Azt már tapasztaltam, hogy a munkahelyi gépen ffmpeg nem tudott letölteni, viszont youtube-dl és streamlink simán működött. Kíváncsi lennék mi az oka. Szerintem nem a tűzfal.
(#3978) Aureal: Csak jelezném, hogy a youtube-dl-gui egy parancssoros "szarra" épül. A grafikus felület legfeljebb csak mankó hozzá.
-
gojko.m
senior tag
válasz doriath #3979 üzenetére
Abba a mappába, ahol az ffmpeg.exe fájlod van létrehozol pl. egy letoltes.bat nevü fájlt. Ezeket a sorokat beírod a .bat fájlba:
ffmpeg.exe -i https://c401-node61-cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2018/06/30/2018-000185-M1084-01/index.smil/chunklist_w1124586379_b3000000.m3u8 -c copy Ma_delutan_2018.06.30-i_adas.mp4
ffmpeg.exe -i https://c201-node61-cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2018/06/30/2018-000166-M0181-01/index.smil/chunklist_w958513403_b3000000.m3u8 -c copy Hirado_-_M1_HIRADO_2018.06.30-i_adas.mp4
PAUSEElindítod a .bat fájlt és letöltődik mindkét videó.
-
PerczelZita
tag
Mert a parancssoros programok sokszor nem kezelik a tűzfalakat. Nem tudok beállítani tűzfalat, és az ahhoz tartozó felhasználót, jelszót és megengedett protokollokat. Jobb windowsos programokban mindezek beállíthatók és az is, hogy ha tiltva van a tűzfalon, akkor fordítson át mindent 80-as portra. Vállalati tűzfal mögül különben nem működik. Az más kérdés, hogy a parancssorhoz tartozó GUI-ban sem lesz ilyen, ha a parancssoros program sem kezel ilyen opciókat.
Fentiek kiküszöbölésére eddig jók voltak a különböző böngésző kiegészítők. Jelenleg egyik kiegészítővel sem tudom leszedni a navás szabad hozzáférésű hanganyagokat.
[ Szerkesztve ]
-
doriath
tag
Üdv,
az alábbi két linkkel nem bírok, előre is köszi, ha valakinek van ideje letölteni.
https://www.mediaklikk.hu/video/ma-delutan-2018-06-30-i-adas-4/
https://www.mediaklikk.hu/video/hirado-2018-06-30-i-adas-14/d.
-
Aureal
senior tag
Mert mindenki utál gépelni konzolba és főleg elgépelni és szívni.
(Amúgy nem véletlenül terjedtek el a GUI programozási felületek is. A mazohisták persze ma is jegyzettömben karmolnak.)Akinek tehát tele van a töke a parancssoros szarokkal: használja ezt. (Youtube-DL GUI verzió) Nekem szedi a mediaklikk m3u8 forrásait is... (már ha be van neki adva az URL)
[ Szerkesztve ]
-
ttpityu
csendes tag
Kipróbáltam mindkét megoldást, a youtube-dl parancssorost és a Youtubebyclick progit is. Leszedtem mindkettővel a videókat. Parancssorban 720p mp4, a másik progival 1080p mkv lett a végeredmény. Nem volt nehéz egyik sem, bár a parancssoros jóval gyorsabb volt. A valós minőséget még nem próbáltam, majd holnap nekiállok megnézegetni.
Köszönöm szépen az ötleteket. -
Szirtimorc
aktív tag
Kipróbáltam egy módszert FB videó letöltésére, tökéletesen működik:
Jobb gomb a videón, az URL cím másolása, portable JDownloader linkgyűjtje észleli is, és simán tölti a videót
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
-
stefi68
addikt
válasz ttpityu #3973 üzenetére
A YouTube ByClick tud csoportos letöltést, lejátszási listák komplett letöltését is.
Ha ezek a fájlok nem lejátszási listában vannak, legfeljebb csinálsz belőlük egy listát.
Minőséget 1x kell beállítani, ez fog vonatkozni az összes videóra.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
ttpityu
csendes tag
Sziasztok
Arra van valami egyszerű, gyors lehetőség, hogy egy youtube mappa minden videóját hd minőségben letölteni, ne kelljen egyesével, megnyitni, beállítani a minőséget és aztán letölteni. LG TV-k webos tanítóvideókról van szó, innen, ha érdekel még valakit:
https://www.youtube.com/channel/UCt21mtCUP_-gZiTUYpb7UiA/videos -
gojko.m
senior tag
válasz macera2 #3970 üzenetére
Némi segítség lehet, ha előtte megnézed a program által támogatott oldalak listáját (youtube-dl supported sites, streamlink plugins).
Persze kérdés, hogy milyen gyakran frissítik ezeket a listákat. Ugyanis, jelen esetben érdekes, hogy a y-dl listáján nem szerepel az ok.ru oldal, a streamlink listán meg igen (igaz, ott csak live streamekhez jelzi a támogatást).
-
cocka
veterán
válasz macera2 #3968 üzenetére
A streamlink nem fogad lejátszó weblap címeket. Annak közvetlenül kell megadni a video urlt. A video lejátszást biztosító honlap címe nem egyenlő a video közvetlen urljével.
A youtube-dllel tölthető le, de nyilván az se támogat minden honlapot, szóval... Egyik esetben ez a jó, a másik esetben meg amaz.
-
macera2
aktív tag
Üdv minden fórumozónak!
A keresett filmhez megkaptam a linket, https://ok.ru/video/345510775425.
Fim indul, a képernyőn kapocs, -link a videóhoz- Látszólag minden OK. Parancssor szerkesztve,I:\Strlink\Strimlink\streamlink.exe -o A-Calabriai-Fiu.mp4 "https://ok.ru/video/345510775425" best
mentés txt-be, átírás bat-ba, indítás, …. elakadás. Ugyan azt a topológiát használtam, mint más esetekben, ahol működött a letöltés. Itt mi lehet a gond?
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
gojko.m
senior tag
válasz Inhouse #3962 üzenetére
Tudnék mesélni a kollégáim számítógép desktop-jain lévő káoszról. Így az Asztallal kapcsolatban még drasztikusabb a véleményem. Nemhogy fájlok, mappák tárolására nem való, de indítóikonok elhelyezésére sem. Arra ott van a Start menü, a Tálca, a Kezdőképernyő, ...stb. (Mivel a Total Commander-t gyakrabban használom, mint a beépített fájlkezelőt, ezért nálam a TC eszköztára is ilyen hely.)
A Desktop a megnyitott ablakok helye. Esetleg a kipróbálásra, megnézésre, meghallgatásra szánt fájlok átmeneti helye. Amiket aztán kipróbálás, belenézés, belehallgatás után érdemes helyükre rakni.Szóval, a lényeg: a leírásban csak átmeneti helyként gondoltam az Asztalra.
-
Inhouse
őstag
válasz gojko.m #3961 üzenetére
Én nem annyira ajánlanám a mindenféle programok asztalra történő pakolgatását, ha jól telerakja akkor lassulás jelentkezhet. Viszont bármilyen programhoz, vagy bármi máshoz készíthető parancsikon az asztalra...a kettő nem ugyanaz.
Illetve a letöltő linkhez, vagy a közvetlen letöltéshez még javasolnám a Grab Any Media és a Flash Video Download (FVD) kiegészítőket is, mert előfordul, hogy egy-egy videóhoz nem jó egyik, vagy a másik.
Jó összefoglalás!Üdv Inhouse
-
gojko.m
senior tag
válasz superuser365 #3959 üzenetére
Örülök, hogy használható. Igazából, nem sok újdonság van benne. Inkább csak megpróbáltam összefoglalni a fórumtársak által leírtakat, és azt egy két helyen kiegészíteni.
-
gojko.m
senior tag
válasz gojko.m #3958 üzenetére
...ja, és a youtube-dl egyik grafikus felületét is kipróbálhatod, ha nem akarsz parancssorozni. Mivel inkább youtube videókhoz van kitalálva, akadhatnak vele problémák (pl. fájlnév, kötegelt letöltés) más videó oldalak esetén, de ennek ellenére ez a program is jól használható:
Youtube-DLG [link]
-
gojko.m
senior tag
válasz Juci7109 #3957 üzenetére
Na, akkor itt a beígért leírás...
0. lépés
A szükséges programok és kiegészítők letöltése, kicsomagolása, telepítése:
- Ugye Video DownloadHelper kiegészítőd már van (ha valakinek nincs, akkor itt megtalálható: [link]).
- FFMpeg Windows verziók innét tölthetők le: [link] Ajánlott a legfrissebb verziót használni (ennek ellenére én a 4.0 stabil verziót használtam a leírás során, mert az is tökéletesen működött).
- A letöltött .zip-et csomagold ki (pl. az Asztalra).1.
- A letölteni kívánt videót indítsd el egy rövid ideig, majd kattints a Video DownloadHelper ikonra.
- Válaszd ki a kívánt felbontást és kattints a Copy URL-re. Ezzel a vágólapra másoltad a videó letöltőlinkjét.2.
Nyisd meg a kicsomagolt ffmpeg mappát, azon belül is a bin mappát. Itt találod az ffmpeg.exe fájlt.3.
Két megoldást is használhatsz a parancssoros programmal történő letöltéshez:A)
- Kattints bele a fájlkezelő Címsorába és írd be cmd parancsot, majd üss ENTER-t. Ezzel elindítottad a cmd.exe programot, azaz nyitottál egy Parancssor ablakot.- Ide írd be a megfelelően paraméterezett ffmpeg letöltőparancsot, ami valahogy így fog kinézni:
ffmpeg.exe -c copy video.mp4 -i letoltolink
video.mp4 -> ezzel a névvel és kiterjesztéssel töltődik le a videófájl (elnevezésnél kerüld a szóközöket!)
letoltolink -> ennek a helyére illeszd be a letöltőlinket, azaz a vágólapra kimásolt URL-t (jobb klikkel tudod beilleszteni a Parancssor ablakba)- Ha mindent megfelelően írtál be és ütsz egy ENTER-t, akkor elindul a letöltés.
B)
Ezt a megoldást akkor érdemes használni, ha több videót is akarsz egyszerre letölteni. (Vagy használhatod egy videó letöltéséhez is, ha nem akarod minden alkalommal bepötyögni a letöltőparancs paramétereit. Ebben az esetben elegendő a letöltőlinket cserélgetni a .bat fájlban.)- Hozz létre egy letoltes.bat nevű fájlt (jobb klikk > Új > Szöveges dokumentum).
- Majd írd bele (jobb klikk > Szerkesztés) a letöltőparancsokat. Valami ilyen formában:
ffmpeg.exe -c copy video_1.mp4 -i letoltolink_1
ffmpeg.exe -c copy video_2.mp4 -i letoltolink_2
ffmpeg.exe -c copy video_3.mp4 -i letoltolink_3
PAUSE- Ha mindent megfelelően írtál be és elindítod a letoltes.bat fájlt, akkor sorban egymásután letölti a videókat.
FFmpeg helyett használhatod a youtube-dl vagy a streamlink programokat is. Ezek elérhetősége és használata röviden:
youtube-dl: [link]
Letöltőparancs így néz ki:
youtube-dl.exe -o video.mp4 letoltolink --hls-prefer-nativestreamlink: [link]
Letöltőparancs így néz ki:
streamlink.exe -o video.mp4 letoltolink best -
gojko.m
senior tag
-
Juci7109
csendes újonc
válasz gojko.m #3954 üzenetére
Köszi a választ!Nagyon örülök, hogy van megoldás! Viszont én nem vagyok valami "penge" a témában, úgyhogy kérdezném: a "copy URL"-el lehet a VDH.-el kimásolni a film linkjét? RÉSZLETES segítségre lenne szükségem!Két sori részeit szeretném letölteni, nemcsak azt az egyet, aminek a linkjét ide bemásoltam.(Egyébként észrevettem, hogy nagyon leterheli a rendszert a letöltés VDH-el, mert sokszor lefagyott és elég lassan jött le egy-egy film.Ráadásul az utóbbi időkben már nem tudtam HD minőségben leszedni, csak 1024x576-ban.)
-
gojko.m
senior tag
válasz Juci7109 #3953 üzenetére
Valóban nem képes a VDH letölteni innét. Ráadásul próbálkozása közben jól le is terheli a rendszert a firefox a magas memóriahasználattal.
Viszont van megoldás. A VDH-t csak a letöltőlink kimásolására használd, a többit meg bízd valamelyik - már többször ajánlott - parancssoros programra: ffmpeg, youtube-dl, streamlink.
A konkrét videó így tölthető le pl.:
ffmpeg.exe -i https://pstream10.tv2.hu/vod10/OFQvju795VKqtNW78_tzZg/1529618101/amlst:5/20180612/313182/std/chunklist_b4160000.m3u8 -c copy video.mp4
-
Juci7109
csendes újonc
válasz gojko.m #3952 üzenetére
VdhCoAppSetup-1.2.2-t használom.Firefoxos. https://tv2csoport.hu/prime/musoraink/varatlan_utazas/3168_varatlan-utazas---vii.-evad-6.-resz.html Többek között ezzel van gondom.De mások írták, hogy védetté tették a tv2 csatornáinak honlapjain a videókat.Akkor nincs semmi lehetőség, hogy letöltsem azokat?
-
Juci7109
csendes újonc
válasz Grenade #3934 üzenetére
Sziasztok! Eddig a Firefox bővítmény, a videó downloadhelper segítségével könnyedén leszedtem kedvenc sorozataim részeit tv csatornák oldalairól, kifogástalan minőségben, mp4 formátumban. Kb. 1 hete azonban csak 48b-et tölt le, és hibát jelez a bővítmény. Nem tudom, mi ennek az oka! Már sokmindennel próbálkoztam (pl. letöröltem a gépemről a Firefoxot a bővítménnyel együtt, azután újratelepítettem), de sajna nem találom a megoldást.Arra gondoltam, hogy talán a tv csatornák tiltották le a videók letöltését.Én saját célra töltöm le az epizódokat, (mert a videó szerkesztés a hobbym) eszemben sincs bármiféle hasznot húzni belőle! Szeretnék segítséget kérni: hogyan tudnám továbbra is letölteni a kedvenc sorozataim részeit?Előre is hálás köszönetem!
-
mnnorbi
tag
Azt elfelejtettem mondani hogy kodiba megy az rtlmost olyan sorozatoknál amihez kell vpn csak az rtlmost oldalán nem.
-
locator10
újonc
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy az ORF 2-nek mi a m3u8 linkje?
Megköszönném. -
nfsu17
veterán
válasz superuser365 #3942 üzenetére
streamlink
-
pudinger
újonc
Sziasztok!
A tv2 oldaláról mivel lehetne leszedni a videókat? -
superuser365
csendes újonc
TV 2-ről az IDM azt írja védett tartalom pár napja még tudtam tölteni.
-
mnnorbi
tag
RTLMost megy valakinek külföldről vpn-ről? Azokra a sorozatokra gondolok amelyek csak magyar ip címmel működnek.
-
Aureal
senior tag
válasz mnnorbi #3937 üzenetére
Vkinek egy Nava pontban IP-t kéne szereznie és átfordítani egy IP rejtő szerver alá. (Amúgy nekem is ki van a t...köm hogy az ismerősök is ilyenekkel bombáznak, ami műsorokról előtte lemaradtak és ez a retkes Nava csak veszi fel az állami támogatásokat a nagy lóf...szér, miközben semmit nem szolgáltat!)
-
mnnorbi
tag
Sziasztok. Navaról működik már a korlátozott fájlok letöltése?
-
gabyr1971
csendes tag
Udv mindenkinek. Valakinek nincs veletlenul premium hozzaferese a data .hu oldalhoz? Ezt a filmet keresem regota , es vegre a tegnap valakitol kaptam infot hogy itt fonn van . Nagyon fontos lenne ha valaki tudna segiteni. Elore is halas koszonet. https://data.hu/get/9733533/Kalzakci_Act_of_Piracy_1990.part1.rar?pid=1676219750
https://data.hu/get/9733590/Kalzakci_Act_of_Piracy_1990.part2.rar?pid=1676219750 -
koháry
tag
Nem tudom, hogy lehetséges-e, de ezt a videót szeretném letölteni (a teljes részt):
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
Jony2420
tag
akit érdekell ezzel az mozilla vagy chrome kiegészitővel szinte minden videót lelehet tölteni videodownloadhelper -firefox [videodownloadhelper-chrome]
-
Grenade
csendes tag
-
Fürkésző
tag
válasz ZSOLTIKA98.1 #3929 üzenetére
Törölve.
Privát akart lenni.[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
ZSOLTIKA98.1
újonc
Sziasztok.
Eszt a linket,hogy tudom letölteni?
A link: https://www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/rtl-hirado-kulonkiadas-hercegi-eskuvo-royal-wedding-2018-05-19-c_12010375
A válaszokat köszönöm.
Azt is ha nem.Tisztelettel/Köszönettel:Gyulai Zsolt
-
Mathiask
senior tag
Sziaszttok,
Viasat playről szeretném letölteni a Luxi feleségeket [link]
Az előző részt sikerült is, de ezt nem, mindegyik módszerrel ami itt volt körábban elakadok a link kinyerésvel. Hogy kéne olyan linket kinyernem amit utána mondjuk a streamlink megeszik. -
twine
veterán
Tisztelt topiclakók!
Egyszer a múltban, már segítettetek nekem!
Most ismét szeretnék segítséget kérni:Ezt a tartalmat szeretném DVD-re írni...
Ha,megkérnélek titeket, leszedné nekem valaki "emészthető" (.avi, .mp4 stb) formátumban?!
A többit már intézem......
Köszönettel előre is a segítségért!
Üdv
T -
gojko.m
senior tag
válasz stefi68 #3917 üzenetére
A linkben szereplő válasz konkrétan a médiaklikkes audió tartalmak letöltésére vonatkozott. A videókat valamivel egyszerűbb letölteni a VDH-rel. Viszont a végeredménnyel voltak rossz tapasztalataim. Így inkább csak a letöltő linket másolnám ki a VDH-rel, a letöltést meg rábíznám valamelyik többször ajánlott, normálisabb letöltőprogramra (ffmpeg, youtube-dl, streamlink).
-
PerczelZita
tag
Talán a nyító kérdésem nem volt egyértelmű. Az internetes adások tévéműsorát keresem.
Ezen az oldalon is sajnos csak a rendes tévéműsor van. Az online sportközvetítések itt sem szerepelnek.A videotárban sem érhetők el az M4 internetes sportközvetítések visszamenőleg, (sőt az tévé adások sem).
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz PerczelZita #3915 üzenetére
Az www.m4sport.hu-n mindig csak az élő tévéadást látom, úgyszintén az www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linken.
De a médiaklikknek van videotára is nem?
-
yorkeboy
újonc
Sziasztok!
Hogyan/milyen programmal lehet most letölteni a Mediaklikk honlapjáról az ott található videókat/ ismétléseket?
Pl: ezt az adást https://www.mediaklikk.hu/video/iskolapad-2018-05-09-i-adas-2/
Előre is köszönöm segítségeteket.
-
PerczelZita
tag
Hol lehet megnézni azt a "TV műsort", hogy az M4-en mikor milyen sportokat fognak közvetíteni?
Azon kívül, hogy időnként a tévé adásban bejelentik, hogy valamit majd közvetíteni fognak, nem találtam műsorelőzetest sehol.
Továbbá milyen linkeken lehet ezeket a műsorokat nézni?
Az www.m4sport.hu-n mindig csak az élő tévéadást látom, úgyszintén az www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linken.
Van olyan időszak, amikor egyidőben 4-5 sportot is lehet élőben nézni, de ennek semmi nyomát nem találom sehol a fenti oldalakon.
Csak itt szoktam tudni megnézni az M4 online adásait, itt lehet az alcsatornák
között választani, hogy éppen aktuálisan mit adnak, de itt sem tudni előre, hogy mikor, mi lesz:
https://onlinestream.hu/m4-sport/videoplayer/5903-1 -
Inhouse
őstag
Érdekel valakit egy olyan kis program, ami futás közben figyeli a Windows vágólapot és ha linket talál benne, akkor meghívja a Youtube-dl-t a hivatkozással? Magyarán elindítod, aztán böngészel és találsz egy olyan videót, amit le szeretnél szedni, de simán nem lehet menteni, viszont a YTDL valószínűleg megeszi. Nem kell parancssorozni, vagy bat fájl írni, kijelölöd és másol, a program meg letölti.
Üdv Inhouse
-
emerico76
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek tippje, hogy [ezt a videót] hogy tudnám lekapni?
[ Szerkesztve ]
-
mnnorbi
tag
válasz Franky2Ster #3906 üzenetére
Köszi az RTL2-t megtaláltam én is az RTL nem megy.
-
mnnorbi
tag
Valakinek megy az RTL meg az RTL2 élőben az rtlmoston?
-
spetya72
tag
Sziasztok!
Ezt a videót mivel tudnám letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest