- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Médiaklikkről rádió audiót nem lehet leszedni? Az mp3-ban tárolt linkhez nem nehéz hozzájutni, de nem töltődik le semmivel.
Videót most nem próbáltam, az régebben működött, de itt nincsenek .m3u8 címek semmiben.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gojko.m
senior tag
válasz lj510126 #3395 üzenetére
De hogy lásd milyen faxagyerek vagyok...
...letöltöttem egy portable Operát és találtam hozzá neked GetThemAll bővítményt, amivel ki tudod nyerni a videó URL-jét, de akár azonnal le is töltheted vele.
Lám-lám egy kis keresgélés milyen eredményes lehet...[ Szerkesztve ]
-
lj510126
tag
Sziasztok!
Eddig úgy gondoltam, hogy tudom kezelni a mediaklikk videokat, azok letöltését.
Most viszont úgy látom, hogy ismét bonyolítottak annak kezelésén, még nehezebbé tették a filmek elérését, letöltését.
Ezért érdeklődöm, hogy az alábbi filmbőlhttps://www.mediaklikk.hu/video/hazajaro-2017-11-18-i-adas/
milyen módon lehet kinyerni azt az URL linket, amelyet később az FFMPEG szoftver parancssorába illesztve elindul a film letöltése?
Köszönöm! -
Aureal
senior tag
válasz gojko.m #3388 üzenetére
Ha ezt adom meg a böngi címsorából kimásolva egy az egyben:
https://www.youtube.com/watch?v=25MnBEwoOJY&list=PLE6F3160CC84AA00E
akkor kiírja az első fájl letöltése után, hogy:
A megadott nevet (list) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Azért ez nem olyan egyszerű még aki ismeri sem!
Pl. most a Mézgát akarom letölteni (az első 13 részt). Utánaolvasok (CMD alatt TXT-be kiírattam a helpjét, mert ugye nincs egy normális olvasható, kezelhető súgója sem ezeknek a commandline szaroknak) és az alábbi kódot javasolja playlistekhez:
ydl --playlist-items 1-13 -f 18 https://www.youtube.com/watch?v=25MnBEwoOJY
Erre az elsőt letölti és ez a végeredmény (ott megáll):
ydl --playlist-items 2-13 -f 18 https://www.youtube.com/watch?v=25MnBEwoOJY
[youtube] 25MnBEwoOJY: Downloading webpage
[youtube] 25MnBEwoOJY: Downloading video info webpage
[youtube] 25MnBEwoOJY: Extracting video information
[youtube] 25MnBEwoOJY: Downloading MPD manifest
[download] A mézga család különös kalandjai - 1. Távszervíz (teljes)-25MnBEwoOJ
Y.mp4 has already been downloaded
[download] 100% of 92.28MiBmj.: a ydl az átnevezett exe-m
[ Szerkesztve ]
-
mnnorbi
tag
Css85 írtam neked privátba a nava-val és a streamekkel kapcsolatban.
-
gojko.m
senior tag
Akármennyire is idegenkedsz tőle, hosszabb távon jobban jársz egy külső program használatával. Már csak amiatt is, hogy lesz alternatívád, ha a böngésző bővítményed nem működne.
Talán az előző hozzászólásokból is kiderült, hogy gyakran van szívás a böngésző bővítményekkel. Vagy azért mert nincs a kedvenc böngésződhöz olyan, amit egy másikhoz ajánlottak. Vagy azért mert a böngésző új verziójával már nem kompatibilis. Vagy azért mert korlátozott a tudása, vagy azért mert még valami gyanús külső program telepítését is igényli,... stb.
Visszatérve a 4K videók letöltésére...
Youtube és Vimeo videómegosztókról 4K minőségű anyagot is le tudnak tölteni ezek a korábban ajánlott programok: 4K Video Downloader, Youtube-DLG, youtube-dl
Azoknak az "egérfüggőknek", akik betegesen kerülik a billentyűzet használatát, leginkább a 4K Video Downloader [link] használatát ajánlom.
-
dh66e
veterán
válasz Fürkésző #3370 üzenetére
Nálam semmi változás nem volt lejött minden amióta telepítettem itteni ajánlásra talán egy hónapja volt ez.......
Öcsém itt hagyott egy külső vinyót és arra töltök le neki amit kér.
Ráadásul nekem is nagyon hasznos lett a progi mert így az asztali médialejátszómra is át tudom küldeni a videók nagy részét ( nagy részét csak mert a https oldalakat nem kezeli a lejátszóm) szóval nekem ez a progi így nagyon rendben van. -
cocka
veterán
Amúgy az kibaszott szánalmas, hogy ha szeretnél letölteni tényleg egyfajta kultúrműsort, én pl. most egy zenei cuccot, akkor nem lehet, mert korlátozott.
Így nem fog terjedni a magyar kultúra, mert a tévéből igenis lehet kultúrálódni, de ha az ilyen műsorok is "tiltva" vannak, akkor ennyi.
A bunkó parasztság és műveletlenség nagyobb probléma annál, minthogy egyesek mit nyerészkednek a szerzői jogokat megkerülve. Ráadásul pont ilyen tartalmak kapcsán.
Egyébként is ezek TÉVÉműsorok, azaz nem tudok bemenni egy xy boltba, hogy akkor én ezt most jól megveszem, sőt webáruházban sem kapható. Szóval nem értem, hogy az ilyeneket miért kell tiltogatni?
[ Szerkesztve ]
-
css85
csendes újonc
iij
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
"Még a Firefoxot is felraktam (soha nem kedveltem), de ez az új Quantum pont a GetThemAll-nak megfelelő DownThemAll-t nem támogatja."
Firefox 52 ESR Portable [link] változatában még használható a DownThemAll! kiegészítő (és több más kiegészítő is, ami a Quantum-ban már nem működik).
[ Szerkesztve ]
-
Fürkésző
tag
Egy hiányosság már van: az rtl.hu/most-ról nem lehet vele letölteni. A régi verzióval lehetett.
Bár az RTL ebben az egy hónapban változtatott. Már nem lehet a videót egyben letölteni, csak stream-ből.Tudtok olyan Chrome-bővítményt, ami megbírkózik az rtl.hu/most strream-jeivel is?
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
Én is Chrome-ban a Video Downloader GetThemAll bővítményt használtam, kb. mindent leszedett. Egy hónappal ezelőttig. Akkor a Google eltávolította a Chrome Áruházból a 30.0.2-es verziót, majd néhány nap múlva le is tiltotta a használatát "Ez a bővítmény rosszindulatú programot tartalmaz" megjegyzéssel.
Azóta szenvedek az egyéb bővítményekkel, egyik sem működött mindenhol, ahol szerettem volna.
Még új böngészőkkel is próbálkoztam:
Operában ugyan megmaradt a GetThemAll, de azzal is és más bővítménnyel is akadnak a videók.
Még a Firefoxot is felraktam (soha nem kedveltem), de ez az új Quantum pont a GetThemAll-nak megfelelő DownThemAll-t nem támogatja. Hosszas próbálkozás, szenvedés egyéb bővítményekkel, de a végeredmény nem kielégítő.Bejegyzésed után újabb próba... És láss csodát! Chrome-ban újra elérhető a GetThemAll, már a 30.0.3-as verzióban. (Nem értem, miért más bővítményként és nem a régit frissíti, de telepíthető.) Remélem, funkcionalitása megfelel a réginek! (Az áruházban névre keresve nálam nincs eredmény, de a megadott link működött.)
Nem tudom, hogy az elmúlt egy hónapot hogyan úsztad meg (ha nálad nem törlődött a bővítmény).
Minden esetre köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy újra él a GetThemAll!Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
gojko.m
senior tag
válasz Bferibörs #3362 üzenetére
A DASH streaming videókhoz egy külső alkalmazásra is szüksége van a Video DownloadHelper-nek. Valószínűleg ezt nem telepítette.
Egyébként, nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyenfajta streamelt videókat sokszor nem jól rakja össze a Video DH. Több helyen képkockákat dob, és a végeredmény élvezhetetlen lesz. -
gojko.m
senior tag
Ha már ff kiegészítő, akkor a vimeo-hoz inkább ezeket használnám: Vimeo Downloader vagy Video Downloader
Ha meg idegenkedsz a parancssoros megoldástól, akkor ott a grafikus felület a youtube-dl-hez: youtube-dl-gui
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Én sem értem minek kell feszt szétgépeljem már magam több órán keresztül magam ezen a fórumon mire megértetem magam, de ez van, nem én csináltam mindenkit
ennyiKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
youtube-dl progit leszeded aztán:
youtube-dl -o fajlnev "<vimeo videolap urlje>"
És kb. ennyi. Jön is.
MPD stream és külön szedi le a videot és az audiot, de a végén összefűzi egybe ffmpeggel. A végeredmény egy ilyen csodaszép fullhds cucc:
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 23.976fps 3879kbps [V: h264 high L4.0, yuv420p, 1920x1080, 3879 kb/s]
Audio: AAC 48000Hz stereo 256kbps [A: SoundHandler (aac lc, 48000 Hz, stereo, 256 kb/s)] -
makoss
veterán
Üdv!
Vimeo.com videómegosztóról hogyan lehet videót letölteni?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
lj510126
tag
Sziasztok!
Az alábbi linken elérhető video file-t szeretném letölteni, de eddig semmilyen programmal sem jutottam eredményre.https://video.mno.hu/embed/195233
Tudnátok segíteni?
Köszönöm! -
cocka
veterán
válasz gojko.m #3345 üzenetére
Jó kérdés, ezért tiltottam le az addonok frissítését.
Ez az egyik. A másik pedig letiltottam a Firefox frissítését is, mert akkor meg szintén vizet ihatok a régi addonjaim működésére.
Valójában ezidáig rengeteget szívtam már azzal, hogy egy-egy update szétbarmolt egy jól működő addont, és valahogy nem akarnám újra elölről kezdeni ezt az addon keresgélős játékot úgy, hogy most már kb. csak harmadannyi addon érhető el. Amiknek legalább a fele ráadásul haszontalan szar is, vagy ami egyszer jó volt, azt elbasszák: lásd Adblock Plus.
-
-
troller
senior tag
Furafox, Video DownloadHelper
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
cocka
veterán
válasz maxika2004 #3336 üzenetére
Letöltesz egy streamlinket, aztán:
streamlink -o akarmi.flv "hlsvariant://http://195.49.249.199:1935/evenimente/dansuri/playlist.m3u8" best
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Youtube live-oknál is úgy van, hogy ha a live végeztével az illető törli a cuccot, akkor ha utána tölteni kezded azt még engedi és ha még benne voltál egy letöltő sessionben, azt még befejezi, aztán érzékeli, hogy már nincs live és simán leállhat. Sőt, ha sikerül utólag a live után azonnal indítani a letöltést, akkor sem kapod meg a teljes live-ot. Mondjuk pl. egy 5 órás live-ból leszed kettőt.
-
cocka
veterán
válasz maxika2004 #3333 üzenetére
Hát ha nem őrzik meg, akkor sehogy.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
segítsetek lécci, innen hogy tudnám a videót letölteni, ha vége az élő adásnak ?
http://rokart.org/live/elöre is köszi a segitségeteket!
-
cedak
újonc
Sziasztok!
A Viasat Play-ről hogyan lehet letölteni, csak grafikus megoldás érdekel mert a többihez nem értek.
Pl: https://www.viasat3.hu/musorok/felesegek-luxuskivitelben/videos/felesegek-luxuskivitelben-1-evad-7-resz[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A https://hbogo.hu/ oldalról a filmeket nem lehet valahogy menteni ,vagy realtime felvenni ?
Ez a védelem dolog elég szenya -
css85
csendes újonc
Sziasztok,nem tudjátok mi van NAVÁVAL?
kb egy óra mire lejön ffmpeggel egy adás. -
troller
senior tag
válasz modflow #3322 üzenetére
Chrome:Flash Video Downloader
Firefox:Video DownloadHelperAsus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
modflow
veterán
A Mediaklikk-ről eddig a Chrome böngészővel (Get Tham all) al töltöttem le a videókat. Most kiírta a Chrome, hogy kártékony elemeket tartalmaz és letiltotta.
Mivel lehet még a Mediaklikk-ről videót leszedni?
-
gojko.m
senior tag
Annyiban igazad lehet, hogy vannak olyan programok, amiknél a látványelemek erősen dominálnak, viszont a tudásuk szinte nulla. De azért nem mindegyik grafikus felülethez, kell nagy erőforrás. Pl. ott a youtube-dl-gui. Semmi csili-vili, viszont nem kell a parancssori kapcsolókkal vesződni. A megfelelő opciókat néhány egérkattintással ki lehet választani és indulhat is a letöltés. Csoportos letöltésnél pláne nagy segítség lehet, hogy könnyebben rendezhetők, kezelhetők a letöltendő v. már letöltött anyagok.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz gojko.m #3315 üzenetére
Egy ideig én is úgy voltam vele, hogy grafikus felület stb.. aztán rájöttem, hogy semmi értelme erre erőforrást pazarolni. Ott a böngésző, az pazaroljon erre ramot meg procit, de a letöltő progi ne legyen több egy parancssornál. És hál istennek ezek kezelése nem túl bonyolult.
-
gojko.m
senior tag
válasz gojko.m #3315 üzenetére
... ja, és nemrégiben találtam ezt a letöltő programot: FreeRapid Downloader
Ez is ismer néhány videó oldalt, köztük a YT-ot.(Most nézem, hogy mp3-ba szeretné az öcséd letölteni a yt anyagot. Akkor a két online megoldás kilőve. Viszont a 4K Video Downloader erősen ajánlva. )
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
Ha az öcsédnek nincs kifogása a parancssoros megoldások ellen, akkor ott vannak - az előzőleg - cocka által ajánlott programok.
Mondjuk én jobban kedvelem a grafikus felületeket. Pl.:
- 4K Video Downloader
- youtube-dl-gui
- SMTubeVagy van egy rakás Firefox kiegészítő. Pl. a gyakran ajánlgatott Video Downloader Helper. Vagy rákeres a FF menüjében: Kiegészítők -> Kiterjesztések -> Keresés a kiegészítők között ablakba beírni: youtube download
Ha meg mégis online megoldás, akkor pl.:
- savefrom.net
- keepvid.site -
dh66e
veterán
válasz gojko.m #3312 üzenetére
Nem szoktam letölteni yt videókat,de öcsém pont nemrég szólt hogy kéne neki valami mp3-at akar leszedni yt-ról ezért néztem meg.,de akkor ezt nem ajánlom.
Videót ha bemásoltam a linket azt letöltötte a keresőből indított letöltés az volt sikertelen.
Mondjuk kolléga mai regje és ez az egyetlen hsz-e nem tudom mit is gondoljak......[ Szerkesztve ]
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Régebben sikerült a Chrome-ba integrálnom a Video Downloader GetThemAll kiegészítőt, ami azóta is remekül teszi a dolgát.
Most egy másik gépen is szerettem volna ezt megtenni, de egyszerűen a Chrome Internet Áruházban nem lelhető fel ez a kiegészítő. Honnan/hogyan tudnám ezt a Chrome kiegészítőt az új gépre varázsolni?
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
tibi344
újonc
Youtube videó és zene letöltés ingyen - Youtube letöltés
Tölsd le kedvenc videódat vagy zenédet a youtube letöltés oldal segítségével. Írd be az általad keresett kifejezést vagy add meg közvetlenül a youtube videó linkjét és máris megkapod a letöltő linket!
[ Szerkesztve ]
-
Fürkésző
tag
Chrome-on állítgatások nélkül lejátszható. Opera is viszi.
-
cocka
veterán
válasz peterszky #3302 üzenetére
Igen már volt egy ilyen. Három böngészőből egy képes lejátszani. Nálam ez a Firefox volt, de ott is előtte engedélyezni kellett a DRM content lejátszást.
Szóval fantasztikus. Ez az ára a "tiltogatásnak". Annyira agyon kell védeni a lejátszandó tartalmat, hogy végül alig van böngésző, amiben lejátszható.
A tesztelésből kihagytam a Chrome-ot és az Edge-t, no meg a Safarit. Röhögném, ha kiderülne, hogy pont ez alatt a három alatt megy.
-
peterszky
őstag
A MédiaKlikken találkoztam most egy új formátummal:
https://c402-node61-cdn.connectmedia.hu/45001/MTVA_DASHDRM_vodorigin/_definst_/r/mtva/2017/10/11/2017-014818-M0005-01/index_dash.smil/manifest.mpd (innen)
Erre van valami jó megoldás? (a sima chunklistes megy VLC-vel, ez livestreamer vagy youtube-dl parancssorival sem sikerült)
What else you gonna do on a Saturday?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- VoIP telefonálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest