- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Windows 11
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
PirosHello #96035 üzenetére
Ha jobban belegondolsz akkor csak a cég neve változott, semmi más, tehát az ügyfélszámomtól kezdve a címemen át minden ugyanaz, ez a módosítás egy bürokráciamentes helyen egyszerűen megoldható. Értem amit írsz, de ez nem egy önkényes + beszedés hanem egy módosítás amit pl. a szolgáltató is kérhet, egy névváltoztatás nem egy nagy mutatvány. Én azért még megvárom, hogy teljesüljön, de szerintem menni fog.
-
merqree
őstag
válasz
PirosHello #96036 üzenetére
Akkor a 29es körzetben figyelmeztetni kell a felhasználókat.
-
PirosHello
senior tag
válasz
blakey #96032 üzenetére
Az jó, ha semmit sem kellett tenned, de: egy csoportos beszedésit Nélküled, mint számlatulaj nélkül a Bank nem módosíthat "egyoldalúan" (úgy, hogy ezt Te semmilyen módon nem erősíted meg/hagyod jóvá, akár telefonos ÜFSZ-on). Nem véletlenül van ez így kitalálva, attól függetlenül hogy a Te bankod ezt megcsinálta
-
merqree
őstag
válasz
PirosHello #96033 üzenetére
Akkor Neked nem az általam mutatott GIRO azonosítóra volt megadva a csoportos megbízás, és így már érthető a dolog.
-
PirosHello
senior tag
válasz
merqree #96031 üzenetére
Nekem egyszerűen a UPC Mo. Kft (Monor) volt eddig a megbízáson megadva, júliusig ezen a néven is érkezett a beszedési (pedig már akkor is a Voda volt a szolgáltató). Tegnap viszont kifejezetten a Vodafone Magyarország Zrt. volt a kedvezményezett, aki le akarta vonni a havidíjat. A bank jogosan utasította el.
-
blakey
titán
válasz
PirosHello #96029 üzenetére
Nálam automatikusan átállt a banknál, szépen megvan az új csoportos beszedés és az állapota: első teljesítésre vár. szóval nem kell semmit sem tenni, de ez akár a bankon is múlhat, nem feltétlenül a Voda sara.
-
merqree
őstag
válasz
PirosHello #96030 üzenetére
Szerintem valamit Nálad cseszett el a Vodafone, mert e pillanatban belépetem az UPCs profilomba, ahol a számlákat lehet látni. Ott van olyan lehetőség, hogy a számlázás módosítása, és szépen leírja, hogy "Szolgáltatói azonosító (GIRO azonosító):A10987278T001".
Ez Pedig
Rövid név:UPC&UPCDIRECT
Név:UPC MAGYARORSZÁG TELEKOMMUNIKÁCIÓS KFT.
Város:BUDAPEST
Irányítószám:1092
Azonosító:A10987278T001Így a felhatalmazás élni fog.
-
PirosHello
senior tag
Ameddig a UPC a beszedő, addig teljesül. Viszont folyamatosan állnak át a Vodafone Mo. Zrt. igénylőre. Sajnos "nulla" kommunikáció mellett.
Sőt, visszakerestem a Voda egyik áprilisi levelét, amiben azt írják: "a szolgáltatói név változás kapcsán Önnek nem kell semmit tennie, csak hátradőlni és élvezni a szolgáltatást".
Hát most Ők dőltek hátra -
Orgi
addikt
válasz
PirosHello #96025 üzenetére
Jó hogy ezt írod, most ránéztem a netbankomra, én is csoportos beszedésivel fizetem, nekem ott van befoglalva UPC néven szeptember 1-el a havidíj összege... akkor számíthatok rá, hogy ez nem fog teljesülni majd? Semmit nem kaptam mondjuk a Vodától én se, hogy vmit állítani kéne a csoportos beszedésiken...
-
törölt tag
A felirat hiányát április 23-án már jeleztem itt.
Igaz akkor kicsit másképp működött. -
PirosHello
senior tag
Tegnap sms jött a banktól, hogy visszautasították a Voda "egyéb előfizetési díj" levonási kérelmét a számlámról.
Mivel ex UPC-s vagyok, eszembe sem jutott (sajnos a Voda sem figyelmeztetett rá!), hogy akitől a UPC csoportos beszedési megbízás alapján vonta a havidíjat, az a bankjánál törölje/adjon újat a Voda részére.
Sajnálom, hogy a Voda erre nem figyelt oda (júliusban még a UPC indította a csoportos beszedést, teljesült is), mert több ezren lehetünk még az országban így.
Ennyit a Voda kommunikációjáról -
LouiS22
veterán
válasz
hypno skate #96011 üzenetére
Ennek mondjuk semmi, de semmi köze nincs a Vodafone-hoz. Ők nem a tartalmat adják, csak továbbítják. Tessen reklamálni az adott csatornánál (én is észrevettem amúgy, hogy pl. a Food Network músora 20 perc csúszásban van az EPG-hez képest). Ők adják le a műsortervet az EPG-t szolgáltató cégnek (esetünkben ez a Port-Network). Ha menet közben változtattak, és arról nem szóltak, az az ő saruk. Ha meg a Port nem frissítette be (kevésbé valószínű), akkor meg náluk lehet reklamálni. És még mindig ott a bűvös mondat is: a műsorváltoztatás joga minden esetben fenntartva.
-
kezo0
addikt
válasz
MadMancs #96021 üzenetére
Na, erről a jelzésről én ezek szerint lemaradtam, mert csak arra emlékszem, hogy a boxok DVB-C-re állításakor annyiban „oldódott meg” a probléma, hogy a lineáris adásban már megjelent a felirat – de hát pont azért, mert az már DVB-C-n jött. Arról nem olvastam, hogy felvétel visszanézésekor vagy a műsorvisszanéző használatakor is van már felirat, tehát az OTT-s kapcsolat során is.
Aktív témák
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest